Zakynthos 2009

  • Galenskaperna börjar redan på Zakynthos flygplats då allas vår Sändii lyckas ta fel resväska. Killen som var ägare till väskan fick vackert komma fram och säga att det inte alls var hennes väska och Sändii gav snällt tillbaka väskan till rätt ägare. Självklart skämdes hon som vanligt och efter några minuter ger killen Sändii hennes rätta väska. Som ni märker kommer det hända en hel del på den här resan
  • Vi kommer fram till hotellet och skall få våra nycklar. Sändii, Majsan och Sarah får sin nyckel och börjar gå mot rummet. De väljer att ta trappan istället för hissen och när Emelie och Mallan får sin nyckel säger killen i receptionen att ta hissen så slipper ni bära väskorna som era kompisar. Visst tänkte de och gick till hissen. De har rum 206 och fattar givetvis att de skall till våning 2. De går in och trycker på 2:an, men de hittar ändå inte riktigt rätt så en städerska får hjälpa dem, hon skrattar lite för sig själv och säger att de skall till byggnaden bredvid. Oj då, bara till att ta hissen ner igen med andra ord. Emelie råkar trycka på 1:an i hissen istället för 0:an. Så självklart stannar hissen på samma plan som receptionen. Mallan står väl gömd så hon inte syns, värre är det för Emelie som gömmer sig så gott hon kan bakom sitt hår. Skrattandes går de ut ur hissen och hittar rätt hotellrum som till deras glädje ligger precis bredvid de tre andra tjejernas rum!
  • Det första vi gör efter att ha lämnat alla grejer på hotellet är att byta om till bikini och gå för att köpa oss varsin luftmadrass. Vi ligger ute på havet och guppar och rätt som det är utrbrister Sändii: "åå det är inte konstigt att jag mått illa, jag ligger ju på en kondom, Emelie ta bort den!!!" Sändii i stort sett flyger av luftmadrassen och puttar den mot Emelie som i sin tur vägrar röra den och ber Sändii vända upp och ner på madrassen för att få bort den. Alla andra ligger på sina madrasser och gapflabbar.
  • Majsan hittade en död fisk, som döptes till Ejmen the törsk, hon fick lite smått panik och hoppade bakåt och skrek högt "åh fy fan vad äckligt!!!"
  • Sitter på en restaurang då Sändii utbrister: Jag fattar inte varför negrer åker på solsemester, de är ju redan bruna. En stund innan hade hon precis sagt att det inte alls är viktigt att bli brun när man åker utomlands, det viktigaste är att man har roligt
  • Dagen efter pratar vi om Sändiis uttalande och hon försöker då få oss att inte skriva detta på bloggen  för att folk inte får tro att hon är rasist.
  • En gubbe som tar betalt för solstolarna börjar prata med Sändii och hon fattar ingenting. Hon pekar nervöst ut mot havet och säger att hennes kompisar är där. Flyttar sakerna fort som fan och går efter en stund hem till hotellets pool.
  • Sarah åt vindruvor vid poolen. Pooltanten kommer fram och skäller på henne. Sarah förstår inte varför. Bör tilläggas att det är en stor skylt där det står att man int får förtära något som inte är köpt i poolbaren. Men de säljer ju inte vindruvor sa Sarah då till sitt försvar.
  • Vi var inte ensamma på hotellet självklart och detta märktes mycket väl i poolen då det var några som brukade kasta bollar till varandra och vem tror ni lyckades få de flesta på sig? Jo allas lilla Sändii och det var inte bara en gång bollen kom flygandes mot henne, snarare 20000 ggr.
  • Vi går på en gata och helt plötsligt flyger Sarah högt upp i luften. En inkastare hade lyst med en laserpenna rakt framför hennes fötter och lilla Sarah trodde då att detta var en smällare.
  • Mallan, Majsan och Sarah sitter utanför en affär. Tre killar kommer fram till Mallan: My friend likes your tattoo. De ställer sig runt henne och får titta på tatueringen då en fjärde kille kommer fram och börjar räkna sina mynt han har i handen. Sändii och Emelie kommer då ut från affären, ser att killarna ser Mallan som något av en turistattraktion och börjar skratta. Sändii ser då mynten, får lite smått panik och tar Mallans hand och drar iväg med henne och utrbrister "NO SHE'S NOT FOR SALE!" Mallan är lite förskräckt då det blev lite mycket folk runt henne på en och samma gång. De går ett par meter ner på gatan och då kommer två inkastare från var sin sida av gatan fram och vill titta på tatueringen varav den ena t.o.m försöker dra upp hennes shorts för att se bättre. Mallan skrattar lite chockartat och vill bara gå därifrån. Det var lite av en pärs för den lilla tatuerade Mallan.
  • En restaruranggubbe kommer fram och pratar om Sverige och att han känner Börje Salming. Mallan svarar då: Me too he's my father. Hon är helt övertygad om att den lögnen hade gått hem om de andra tjejerna inte började gapskratta. Efter det kallades gubben för Börje under resten av veckan.
  • Emelie ligger på mage i sängen och Mallan sitter bak på hennes ben. Sarah filmar när Emelie kastar iväg Mallan så hon flyger fram över Emelie, Sändii ligger precis bredvid och är rädd att bli träffad av Mallan. Mallan är som ett litet barn och vill göra mer och Sändii säger då: Ja men jag får väl lägga mig här under då som en muslim och drar lakanet över sig. När vi sedan kollar på filmen upptäcker Mallan vad Sändii har sagt och alla bryter ihop. Sändii förklarar då att hon menade mumie, när hon sedan skall gå in till sig igen säger hon: Ni får inte tro att jag är rasist för det är jag verkligen inte, jag menade verkligen muslim. Varpå alla bryter ihop igen och hon säger då till Majsan: Vad hetter det nu igen? Jag menade ju mumie...
  • En dag var vi ute på en båtresa och det gungade en hel del och vem tror ni inte är nära på att ramla av stolen? Precis, Sändii
  • Alla utom Sändii är och badar under ett stopp på båtturen. Sändii står och tar kort på de andra och tjejerna börjar ropa på henne. Sändii skäms en hel del då alla börjar kolla vem det är vi ropar på. Hon skall då försöka gömma sig och sätter sig på en av bänkarna vi lagt beslag på, men det gick inte som planerat. När hon sätter sig på ena sidan lyfter sig andra sidan på bänken varav tjejerna i vattnet bryter ut i världens gapflabb som får allas blickar att dras mot oss och Sändii skäms ännu mer.
  • En kväll skulle det spelas minigolf. Mallan har inte riktigt det tålamodet som krävs för detta och redan vid första banan var hon uttråkad och det var inget leende på hennes läppar, men trots det var det hon som vann!
  • Sändii försöker förklara att hon faktiskt inte är rasist: Jag är ju nästan muslim, för jag är ju svart eller ja väldigt mörk. Jag har svart hår, eller ni fattar vad jag menar.
  • Sändii skulle även förklara skillnaden mellan mumie och muslim: Muslimer är ju svarta, eller ja mörka och muslimer är vit. Alla bryter ihop för ännu en gång har hon sagt fel. Sändii ber alla att lägga av... igen..
  • Vi är och badar i havet då Sändii säger: Jag har funderat på en sak....igen. Varför är inte fiskar bruna, de är ju inte solen och vattnet hela dagarna.
  • En kväll när vi var på en restaurang skulle vi beställa in vatten. Majsan tog Pepsi som vanligt och vi andra skulle ha varsin vatten. Han frågade då om vi ville ha en liten eller normal flaska. Normal fick han då till svar och vi blir serverade varsin 1½ liters flaska med vatten och helt plötsligt blir det en tävling om vem det är som kan dricka upp snabbast. Sändii dricker så hon får ont i magen, men det är Emelie som vinner tävlingsmänniska som hon är.



Kommer upp mer bilder så småningom


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jadu.... Det är ju tur att Sandra lät er skratta under veckan iaf;)

2009-08-26 @ 19:49:28
URL: http://jennyssen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0