Flickan som lekte med elden

Nästa fredag, alltså den 18:e, skall jag och Jenny gå och se Flickan som lekte med elden, uppföljaren till Män som hatar kvinnor. Första filmen tycker jag är grymt bra och har höga förväntningar på film nummer två. :)

Har iaf tagit värktablett nu så just nu har jag inte så jätteont, men det är som en jäkla kudde under kinden typ. Inte alls bekvämt och det är inte lätt att äta heller, men ska väl gå över om ett par dagar. Är inte så illa än som det var en annan gång då tandköttet runt tanden var helt infekterat. Mina visdomständer växer så konstigt, långt bak och högt upp så det går knappt komma åt dem, vilket gör det svårt att borsta dem. Ska gå till apoteket imorgon tänkte jag och köpa en sån minitanborste som når bra dit upp.

Sitter just nu och kollar på Oprah och det handlar om barnpornografi. Blir så jävla förbannad på folk som håller på med sånt. Stackars barn som blir tvingade. I detta fallet det handlar om just nu har de hittat filmer med en fyra åring och en HUND! Vill inte ens veta vad de blev tvingade att göra, men de som filmat det här är inte friska nånstans. Tror det var här en 18åring satt och laddade ner filmerna i sitt föräldrahem där pappan först var den misstänkta, men det kom tillslut fram till att det var sonen. Han blev släppt mot borgen och fram tills domen får han inte vistas bland barn, förutom de i familjen. Han borde inte ens få vara nära sina syskon och resten av släktingar som är barn. Han borde sitta inlåst nånstans! Blir så jävla arg på såna människor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0