here we are


Här har ni oss - Högskolan Västs kör

Uppskattad urpremiär
Det som kanske flest i publiken ändå hade väntat på var urpremiären av högskolans egen kör. Rungande applåder mötte dem när de äntrade scenen. De framförde tre sånger, ett par klassiska svenska vårtoner och en afrikansk rytmisk sång om att längta hem. Av applåder och busvisslingar att döma lyckades kören riktigt bra med sitt framförande.

- Vi startade ju först i mars så vi har bara repat 5-6 gånger så lite gungigt känns det allt. Jag tycker ändå vi börjar få fason på det. Vi har helt klart något att bygga på! Fler killar önskas dock! säger Daniel Öhrberg, körledare.

Daniel berättade att högskolan har studenterna att tacka för att kören kommit till. Initiativet kom från några studenter på kursen Kommunikation och projektledning som hade i uppdrag att lära sig driva ett projekt.

- Vi valde att försöka starta upp en kör som vårt projekt. Det har handlat om organisering av projektet, rollfördelning, marknadsföring mm och det känns förstås kul att det blivit verklighet. Och smickrande att bli omnämnda så här, säger Viktoria Ahl som studerar Lantmäteri och är en av de studenter som deltagit i projektet. (hv.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0