Gott nytt år!

Nyårsafton idag då! Ska packa lite strax och om ett par timmar åker jag ner till Edet. Är ju som sagt nyårsfirande hos Eve och Henke idag! Kommer nog bli riktigt roligt. Måste ladda kamerabatteriet så den inte dör innan tolvslaget. det går inte!!!!!

Drömde en sjuk dröm inatt. Skulle åka iväg som aupair i USA, men hamnade i Afrika nånstans där Jossan hade varit i ett år och arbetat i samma familj där jag skulle vara och jag hade ingen aning om att hon var där ens. Shop shhop så var alla borta och jag var ensam kvar med barnet och ett år senare kom mamman tillbaka med en ny aupair. Stackars barn!

STOLT!

Vet ni vad? Jag har varit uppe på vinden flera gånger idag! Jag har varit livrädd, men jag har varit däruppe.. Nu sista gången var jag knappt rädd, men det  kan ha att göra med att snickarniklas är i lägenheten bredvid och hade dörren öppen så jag behövde inte vara så rädd för någon skulle höra mig ropa och någon mördare skulle ta mig. Jag ska fota vinden någon dag så ni får se vad det är jag är rädd för, den är HEMSK!

det är inte lätt det här

Det är inte lätt att storstäda med två katter springandes runt mig som drar fram allt jag plockat undan :S Snart slänger jag in dem till hantverkarna i lägenheten bredvid som förövrigt förökar sig jävligt snabbt. Det kommer nya hela tiden, jag har snart inte koll på dem. ;) Tänk vad konstigt det kommer bli när all renovering här i huset tar slut, vad tyst det kommer bli. Men iofs flyttar folk titt som tätt här känns det som, så de är nog tillbaka ganska så snart igen skulle jag tro. hehe

Kom på för en liten stund sedan att nästa vecka är det dags för min tatuering. Dagarna flyger ju bara iväg, vart har detta året tagit vägen liksom. Känns som att det var igår jag stämplade in på bruket runt tjugo i 10 på nyårsafton för att fira tolvslaget uppe på brukets tak. Inte det roligaste sättet att fira nyår på kanske, eller det hade kunnat bli om jag jobbade med mitt A-team då, men de träffade jag ju inte förens tre veckor efter nyår. Helt galet vad mycket nytt folk jag lärt känna iår, mitt A-team på jobbet är helt klart sköna människor, men inga slår powerpuffpinglorna! Där har ni härliga tjejer skall ni veta! Men snart är ju PPP begravda fast vi kommer alltid vara bäst så är det bara!!!!

Dags att återgå till städningen. Måste upp på vinden sen också... usch o fy! vill inte! Minns ni den fina byrån som jag vill ha som bara står där uppe?! Den är verkligen fin!! Men vem vet vilka väsen som bor i den?!

Max&Malin :D



Malin 14 år (fyllde 15 ett par månader efter), Max 9 veckor

 
Max&Malin 5 år senare. Lite äldre, lite större och mycket blondare. Kärlek till dig <3 Mitt liv!

Så grym!




Dags att han får spela i någon ny musikal snart, såg han i footloose och han är så fantastisk. Glädje rakt igenom!

dags för storstädning imorgon!

Imorgon ska jag storstäda, det är på tiden känner jag. Bör nog skriva en lista på vad som ska göras och så söver jag katterna efter det. För då blir saker och ting gjorda. Jag och Jenny var uppe på vinden förut och ja, jag var lika rädd idag som förra gången och även Jenny tyckte det var äckligt. Funderar på att ställa upp lite sommarskor där uppe i någon låda, men vet inte om jag vågar det. Det lär ju finnas råttor där uppe och mina skor är heliga ska ni veta och nu när jag är student har jag inte råd att köpa nya skor hela tiden. På så sätt var det bra att jobba på bruket, komma hem med ett par skor i veckan var ju underbart :D

Nyår har fått ändrade planer, skall fira hemma hos Eve&Henke, så mamma jag vet att du läser jag sover hos er på onsdag. Jenny, även du läser, du får ge katterna mat på torsdag förmiddag när du vaknat till liv. Jag vill inte köra för tidigt nämligen! Sådeså, då var det problemet löst. Axeln är förövrigt inte riktigt bra idag heller.. Jag har ONT! Men jag ska inte klaga.. Har jag otur är denna idiotiska människa med på nyår och då får jag det jobbigt! Fy fan, men då ska han få smaka på sin egen medicin! Då ska han få veta vad smärta är! mohahaha!

kanske dags att gå och lägga sig?

Ska ta min onda axel nu och dra mig mot sängen. Gör faktiskt ondare i axeln nu än vad det gjorde tidigare under dagen, men det ska väl snart vara som vanligt hoppas jag. Lite jobbigt att lyfta armen bara, för då gör det ONT! Tur att man är en riktigt kämpe då med andra ord ;) Filmen var förövrigt ganska bra. inte den bästa jag sett, men den var rolig. Vet exakt hur min pappa kommer bli när han blir gammal eller ja, han har redan påbörjat den förvandlingen. Borde egentligen filma pappa i smyg när han sätter igång ordentligt och sen jämföra honom med Gösta. Nej, nu ska jag lägga mig och läsa Asyl, imorgon är det storhandling och UK som står på schemat!


Gömda&Asyl

"Att leva med en man som slår är att leva med döden" Mia Eriksson

Läste precis klart gömda. Ska börja på Asyl idag tänkte jag. Gömda är verkligen en bok som inte går att lägga ifrån sig. Inatt när jag kom hem fortsatte jag att läsa och jag kom ju aldrig i säng. Ni som aldrig har läst den måste läsa den, för man blir så jävla arg. Hur någon kan vara så dum i huvudet och behandla andra människor så. Jag var nog bara 13-14 år när jag läste den första gången och det är en händelse som etsat sig fast under alla år, som jag tänker på när jag hör någon prata om Gömda. Det är när mannen med de svarta ögon kommer för att hämta dottern Emma tillsammans med ett par kompisar. Han lyfter upp den lilla bebisen och KASTAR henne till sin kompis. Kompisen i sin tur kastar henne till den tredje som är med dem och männen bara skrattar. Hur är man funtad om man tar ett barn och kastar barnen mellan varandra precis som om det vore en sleten nallebjörn? Hur kan man vara så dum att man bara vill ha umgänge med sitt barn endast när hon är tyst och inte gråter? Hur kan man tro att man skall få vårdnaden när man knappt träffat sitt barn på två år? Mannen med de svarta ögonen i boken är helt störd och jag hoppas att han själv får smaka på sin egen medicin någon gång i sitt liv, för det är han värd. Han bör få känna hur det är för en familj med två småbarn att leva gömda under så lång tid, att ens barn inte ens får gå utanför dörren. Det är inget normalt liv för någon människa.

rolig kväll

var riktigt roligt igår.. var och bowlade på buddys först, jag är inte så duktig men jag kom inte sist iaf. har redigt ont i axeln idag tack vare en jävla idiot som inte vet hur man uppför sig bland folk. stryk ska han ha så han lär sig någongång. Strax innan 23 mötte jag och louise upp jonna på torget där vi väntade på jennifer som kom med bussen och vi gick till backstage där dilana spelade. Herregud vilken röst människan har. helt galet. var en trevlig kväll och roligt att träffa jennifer och jonna som vi inte träffar allt för ofta. får bli ändring på det nu!!!!!!!!

Ikväll blir det bio med tjocka släkten. Ska se vi hade iallafall tur med vädret. Första filmen är ju lite smårolig så det hoppas vi att även denna är!


bowling

ska hoppa in i duschen nu, klockan nio blir det bowling med louise, micke, andré och emil. Sedan möter vi upp jonna och jennifer på torget och går sedan till backstage där dilana spelar! Blir nog en trevlig kväll!

underbart

Vet ni vad jag ska göra nu? Lägga mig på soffan med min favoritchoklad, ni vet de som ser ut som sjöstjärnor och snäckor och är bara så underbart goda och även läsa Gömda! Jag kan verkligen inte lägga ifrån mig den för så bra är den!

promenad och fika

Ska strax träffa Louise. Ska ta en promenad och sedan fika litegrann.. Måste även förbi sopstationen på vägen och slänga en jäkla massa.. så då får louise bli bärhjälp helt enkelt. Har förövrigt börja läsa gömda, var nog 6-7 år sen sist och den är ju så BRA, men hemsk. Går verkligen inte lägga ifrån sig den. När den är klar, vilket den blir ganska snart skulle jag tro ska jag börja på Asyl. Nej, nu är lisan på väg hit så jag måste göra mig klar!

resultatet

Resultatet av Bosses första bad, men om några veckor sitter det en otroligt snygg tatuering där i stället. Han ville väl bara förbereda mig på smärtan skulle jag kunna tänka mig ;)


LaGaylia i körslaget

Ska kolla på körslaget som börjar om 5 minuter och endast av den anledning att laGaylia Frazier är med. herregud, den människan är ju så skön och hennes röst går inte av för hackor. Om man ändå kunde ta de tonerna hon klarar. Eller sjunga som henne överhuvudtaget det hade inte varit helt fel, då hade ju melodifestivalen inte varit långt bort ;)





gårdagen i bilder


jag är inte dum i huvudet trots allt

vet inte om jag berättade för några månader sedan om att jag hade råttor i lägenheten. ja, jag bor i en nyrenoverad lägenhet på tredje våningen, men jag hade råttor. det är inte många som trott mig, men ikväll efter lipz hamnade jag en liten stund hemma hos grannen här under och hon började prata om att hon också haft råttor, även två till på den våningen har haft problem plus att en haft i badkaret tror jag det var.. TACK! Jag är inte dum i huvudet och jag kan säga att jag haft råttor utan att låta osäker på rösten!  Jag blev nästan glad när hon sa att hon också haft råttor och hur många blir glada över det, men har man inte blivit trodd innan så underlättar det när någon annan säger samma sak ska ni veta. nu är klockan 4 och jag ska gå o lägga mig nu! Herregud 2 timmar från det lipz stängde gick jäkligt fort. Emelie och jag körde järnet på dansgolvet ikväll, oja vi var grymma helt enkelt!

snälla barn?

Av någon konstig anledning så fick katterna mer julklappar än vad jag fick :P Vet inte hur det kan komma sig, för såååå snälla har de faktiskt inte varit, det vet jag. Och jag är den enda som vet det, för när folk är här då lägger de på den snälla sidan.. :P Helt galna. Gick förövrigt över min samling med Mine prylar nu och kom fram till att jag har 11(!) assietter i den serien nu, behöver nog inga fler där så nu får det skickas ut en lista till släkten (läs farmor) så jag inte får fler assietter, men gärna ett tårtfat ;)


Ska plocka undan lite till här hemma och sedan börja göra mig iordning inför kvällen. Förfest här hemma och sedan lipz. Hoppas på en rolig kväll. Imorgon blir det hem till mamma och pappa och äta ännu mer julmat. Mums, julmat är ju julen höjdpunkt. Sedan blir det ett besök hemma hos Eva-lotta (eveliina) i deras hus. Inte varit där innan, så det är på tiden nu tycker jag! Nej, dags att plocka iordning!

Mamma och Jimmy, eftersom ni är här inne och läser dagarna i ända, kan ni väl kommentera lite också era tråkmuppar ;)


God Jul!

Som sagt blev jag och Jenny rika igår. Hela 100 kr vann vi på första bingot och eftersom vi delade på allt har vi nu 50 kr var. :D Ska packa ner lite kläder och min kudde i en väska nu (ja, min kudde är med mig vart jag än sover, min nacke är lite av ett helvete. Mitt liv kretsar helt enkelt kring min kudde ;P) och även slå in Maxen julklapp så han kan riva upp den sen. Lilla grynet! Sivert&Bosse har jagat laserstrålen som två tokar nu på morgonen, så jag fick lägga bort den en stund annars skulle de hamna på psyket inom en kvart. Hmm, det kan ju visserligen bli lite semester för mig då ;)  Just nu lekar de med råttorna de fick av Alva&Alvina så de älskar nog julafton. Få paket var ju jättespännande, de satt som två hökar och skulle hjälpa till! Min första jul som tvåbarnsmamma och min första jul i mitt egna boende :) Det trodde då inte pappsen för ett år sedan, tror jag ska jäklas lite med honom sedan och fråga om han minns vilken diskussion vi hade förra året om att jag ev. inte skulle bo hemma vid samma tidpunkt året efter, alltså iår! Man kan helt enkelt säga nu i efterhand att jag gick segrande ur den diskussionen! Känns härligt :D


God Jul på er och ha en underbar dag. Jag säger tvärtemot Annika, ät så mycket ni bara orkar av det goda på julbordet för julmat är ju SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ underbart gott. Själv äter jag ingen frukost bara för att jag ska orka smälla i mig massa gott! ;) Man får inte vara dum! hehe


sååå nära!

Vi var för en liten stund sedan väldigt nära 50.000 kr ska ni veta.. ojojoj, spännande.. O Emelie inte alla katter hatar vatten, Sivert är ganska förtjust i det, men ljudet från duschen var inte det roligaste. Och även katter behöver tvätta bort all smuts ibland :)

VINNARE!!!

Sitter och spelar bingolotto med Jenny och vi delar på alla vinster. Vet ni vad? Vi vann precis. PENGAR!!!!!

ajajajaj

Har just duschat katterna för första gången någonsin, även innekatter behöver ju bli rena ibland och jag kan ju säga så mycket som att det gjorde ONT! Bosse har gjort en oerhört fin båge från min höft bak på ryggen och tillbaka fram igen. Så ja, hela sidan är täckt av rivsår. Men en sele på så gick det bra. Just nu är jag ju inte favoriten hos de båda herrarna här hemma. Men imorgon kommer de älska mig igen, så är det bara :D

One tree hill, så sant

Sitter och kollar på One Tree Hill. Det är det avsnittet då de ägnar en lektion åt att prata med en klasskompis om ALLT! Haley sa just något så rätt: Jag har aldrig tänk på att bli lärare innan, men jag tror jag skulle trivas. När jag handleder någon och ser att den förstår, det är det det handlar om!
   Det stämmer så bra. När jag var mindre var lärare det sista jag ville bli, inte ens förskollärare. I slutet på tvåan på gymnasiet bestämde jag mig för att det är det jag vill göra med mitt liv, men jag berättade det inte för någon förens sista året och då var det många som blev chockade. Jag hade nämligen sedan årskurs 7 sagt att jag skulle bli fotograf. När jag sedan började hoppa in som vikarie och när jag såg att barnen förstod olika saker jag förklarade för dem, både småttingar och äldre barn, kände jag att det är verkligen det här jag skall hålla på med. När barn lär sig något nytt lyser de verkligen upp och det är det jag vill åt. Se lyckliga barn som lärt sig hoppa på ett ben, rita en katt, sy en duk eller vara den som får svara på frågan i samlingen. Jag har hittat mitt yrke helt enkelt och ni anar inte vad jag kommer älska det, visst det kommer vara jobbigt emellanåt, men jag kommer älska det, det gör jag redan nu!

ÄNTLIGEN!

Nu har jag en parkerineg! Äntligen säger jag bara! Ni anar inte vad underbart det är att ha bilen på ett säkert ställe igen. I januari blir det dessutom ännu säkrare, då grinden börjar fungera! Mycket bra! Är nog runt 30 platser där nere nu och det ska även bli lampor och så blir det som en liten uteplats. Tack säger jag bara, kanon för katterna och kunna gå där! Kommer visserligen inte bli stort, men lite gräs för de att tugga på är inte helt fel!

Linn har varit här en liten stund, vi åt pizza och bytte julklappar :D myspys! Senare skall jag hem till Jenny och spela bingolott och äta julmackor och självklart dricka JULMUST! Finns det något godare? Nej, jag tror faktiskt inte det. det är helt galet gott verkligen! Har bara en julklapp kvar att slå in och det är till min lilla max. :D Köpte förresten en laserpenna till katterna. Hur bra som helst när de blir jobbiga, bara plocka fram den och lysa överallt på golvet så kan de springa sig trötta. FInns olika figurer de kan få jaga. Står även på förpackningen att det är bra aktivering för hundar och FISKAR! Behöver fiskar aktiveras? Det har då aldrig jag hört talas om innan! Men men, de behöver väl motion även de!

julafton imorgon

imorgon är det julafton. detta året har gått så otroligt fort. snart är det liksom 2009. helt galet. börjar faktiskt bli trött nu, så jag ska strax gå och lägga mig tänkte jag. Barnen sover redan och det kan de fortsätta med många timmar till tycker jag, så slipper det bli sura miner från mammsen. Jag tar förresten tillbaka det jag skrev nyss, de sover inte alls de vaknade för en sekund sedan... suck.. det är inte alltid lätt att ha småbarn. hehe

  ska träffa linn imorgon, får även parkeringen och måste fixa sista julklappen. har ingen aning om vad jag ska köpa faktiskt, men det ska jag säkert lösa på ett eller annat sätt. Att jag alltid är ute i sista minuten med julklappar.. men jaja, så kan det vara, är man dålig på att planera sin tid så blir det så! Nej, nu är det sömn som gäller för min del!!!


Hurra!!!

Äntligen är vi klara med textanalysen. Skall bara skicka över den till Annika, så skannar hon in bilderna vi skall använda och skickar sedan in arbetet. Nu har vi jullov. Visserligen har vi tenta 9 januari som vi måste läsa till, men vi måste inte gå till skolan. det är väldigt skönt skall ni veta. Träffade min hyresvärd förut och han kom med en otroligt bra nyhet! Imorgon får jag tillbaka min parkering. Visserligen bara en provisorisk, men jag slipper stå ut med gatan, det är det bästa. Så imorgon runt två skall jag och systeryster träffa Pricken vid parkeringen och välja plats och så. Tror även han skulle gå igenom grinden och sånt också, men är inte säker. Jag och Emelie hade jätteroligt förut när vi satt och kollade på de två som målade strecken för parkeringsrutorna. De hade lite roliga stilar, mycket spännande. Visste ni förresten att man kan filma ut i trappuppgången genom nyckelhålet. Vet ni hur jag vet det? jo, för jag kände mig tvungen att prova det, så Emelie fick gå ut och ställa sig och vinka. Mycket mogna damer är vi :D
På juldan så blir det Lipz tillsammans med Emelie och Fia, ska bli mycket roligt. Kommer nog bli några till som hänger med ut och kul ska vi ha, med förfest här. Nära och bra :D Problemet nu är bara vad jag skall ta på mig. Livet är inte alltid lätt ;)

heartbreak hotel!

Ikväll är det heartbreak hotel på 4:an tror jag det var.. den är ju så jäkla bra den filmen, självklart ska jag kolla! :D där har ni min humor ska ni veta.. hehe

lite filmtips..

Lite filmtips på några otroligt bra filmer.. Vi börjar med min favoritfilm genom tiderna!! HAHA
  LILO&STITCH

MAMMA MIA RENT DREAM GIRLS MAKE IT HAPPEN THE HOLIDAY

Harry Potter och fången från Azkaban

Sitter just nu och kolla på den tredje harry potter filmen som visas på kanal 5. Men den är dubbad och det förstör en hel del av filmen tycker jag. blir liksom inte samma sak. Borde inte den nya filmen komma på bio snart? någon som vet`? 

ååå skitungar

grabbarna här hemma blir bara jobbigare och jobbigare och det är Bosse som leder ligan kan jag ju säga. Han välde precis ut en stor mugg med saft över hela bordet och golvet. riktig liten skitunge! Snart åker de in i buren och där får de sitta tills de lugnar ner sig. Nej, så ska vi inte göra, men ibland känns det som det iaf..  :S


filmochvin

Hej hej här sitter VI! Alltså, jag och Viktor (attharoligtederoligastejagvet.blogg.se) och tänker skryta lite över våra vuxenpoäng vi just införskaffat när vi nu öppnar våran tredje flaska med vitt vin. HEJ

citat Louise!

"Gud måste vart väldigt trött på att skapa människor när han skapade dig!"

Detta ska sägas till FULA människor ;)

Tröga Emelie ;)

Jag har varit ganska smart de senaste dagarna och nu verkar det helt enkelt som att Emelies smarthet smittats av sig på mig och eftersom Emelie inte kan hitta det inlägget på min blogg som hon vill läsa så klistrar jag helt enkelt in det här nu!! Emelie, läs nu om din sjukdom, den är ganska så farlig, men du tycks ha repat dig bra. ;)



idag mådde inte emelie så bra, så jag och sandra satte en diagnos på henne.

Det latinska namnet är Feberidolis. På svenska blir det lockfeber.

Symtom:
LOCKIGT UTSEENDE
PÅKLÄDD
FROSSA UNDER FÖRELÄSNINGAR
ILLAMÅENDE
BLUEBERRY EYES
UTAN SKOR
ILLAMÅENDE

Behandling:
STJÄRNOR
BOILED BOWEL
SOCIAL AFTON


nu när jag och sandra är läkare har vi kommit på att alla kommer få en diagnos. är ni sjuka är det bara att komma till oss. inga problem. vi löser erat problem. Detta är helt enkelt resultatet av en otroligt tråkig föreläsning!!!!! Men vi tror att Emelie kommer må som en prinsessa på måndag efter vår behandling!

året i bilder

2008 är faktiskt snart slut, så jag tänkte lägga upp massa bilder från det här året!!! Har ni frågor om bilderna, fråga på bara :D


kort dag idag

Kom hem från skolan för en halvtimma sedan. Började kvart över 9 och två timmar senare slutade vi, men stod och prata med Emelie ett bra tag. Idag var vi ju iaf inomhus till skillnad från igår när vi stod ute och pratade och det var sviiiinkallt ska ni veta.. men men, vad gör man inte.. hehe. Seminariumet idag gick förövrigt bra. Vi hamnade i tvärgrupper och diskuterade allt från föräldrar som gifter bort sina barn till att vi som bor/bott i edet är knarkare.. Skönt då att jag flyttat till Trollhättan nu då, så jag kan bli av med mitt beroende.. väldigt skönt ska ni veta. :) nej, nej inga droger här inte, kommer aldrig att hända, det är en sak som är säker!
  ska strax börja städa här hemma, med två katter som far runt blir det lätt en krigszon och det kommer inte bli lätt att få iordning på torpet idag. Idag är det nämligen krig på riktigt mellan dem. att de orkar hålla på! Nu har Sivert börja tvätta golvet på sitt egna vis (tar allt vatten från vattenskålen och skvätter ut) så jag kanske ska ta och ta över den biten!

sova snart

Ska strax gå och lägga mig, har seminarium imorgon. blir nog spännande.. slutar redan klockan 12 och det är underbart, för sedan skall jag inte in till skolan förens 9 januari. men på måndag ska vi sitta med textanalysen och tjejer, då SKA den bli klar. Så är det bara.. hehe. skönt att slippa tänka på det över jul och nyår och bara kunna koncentrera sig på tentan den 9:e.. Efter skolan ska jag hem och städa lite, louise och josefine kommer hit imorgon nämligen, men på dagen ska jag nog med Josefine till RedRocket. Hon ska nämligen dit och prata om hennes tatuering hon vill göra och då följer jag med för det MÅSTE jag göra nämligen, eftersom det är jag som är tatueringsmästaren i vårt "gäng" eller något. :) Nej, som sagt, nu ska jag sooooova!

Petra Mede

Petra Mede är den nya programledaren för nästa års melodifestival.. hmm, ja det bli spännande..  Melodifestivalsälskare som jag är hade kanske sett en annan, men man ska inte säga något innan det har börjat. Vem vet, det kanske blir bra.. nej, nu ska jag skriva ut en grej till skolan och sen åka till edet och jobba lite...

och emelie, min och sandras diagnos hittar du om du klickar på december i menyn, så finns alla december inlägg där :D

EMELIE!!!!!!!

Ja, emelie vi måste gå och se Twilight! Bra då är det bokat ;) Har skickat iväg ett brev och en present till David för en liten stund sedan. Det blev en fotboll med en pump till, fanns liksom inte så mycket till 15-åriga killar där, men jag tror den kommer komma till användning. eller jag hoppas det iaf.. Skickar även iväg ett brev till familjens gemensamma fadderbarn, som de kommer få ta över huvudansvaret för nu! Det är jag som tagit hand om allt sånt i två års tid nu, så nu är det dags för de i edet att sköta det lite själva.. Fast självklart kommer jag vara med på ett hörn även hos Bridget!

wohoo!!!!

Vet ni vad? De har ÄNTLIGEN börjar asfaltera på bakgården. Innebär det att de kanske är klara snart? Hoppas det iaf..
Har suttit hemma hos Annika hela dagen och grejat med grupparbetet. På måndag ska vi "bara" skriva ner allting. Nu har vi bara skrivit upp en massa punkter vi skall ha med. Men bara vi kommer igång ska det nog gå bra. Fick ju som sagt träffa lilla Björn idag med och vilket lite charmtroll. en riktig liten busunge ska ni veta :D
   Förövrigt har jag fått hem papper från Plan idag. Riktigt fort gick det. Anmälde mig ju faktiskt som fadder i lördags och det skulle ta typ två veckor, men nej de har arbetat på bra. Han heter iaf David och kommer från ElSalvador. Fyller 15 i januari så jag tänkte att jag skall skicka ner en present till honom. Något som alla barn i byn faktiskt kan ha användning av, det tycker jag är viktigast. Ikväll blir det middag hos Jenny, få se vad hon har hittat på då! Spännande!

R.I.P Powerpuffpinglorna?

Vad är det jag läser på disco? Ska vi inte ha kvar samma studiegrupper nästa kurs? Powerpuffpinglorna! hallå, vi är ju ett järngäng för tusan. de kan inte splittra på oss. inser de inte det? :) Visserligen visste vi ju att vi inte skulle vara i samma grupp hela utbildningen igenom, men ändå.... vi som är bäst.. nästa grupp kommer vi ju inte kunna ha bäst som motto i.. Powerpuffpinglornas motto är ju VI ÄR BÄST! Hoppas verkligen att jag kommer i en bra grupp nästa kurs, men powerpuffpinglorna kommer sörjas.. :( men vi är bäst iaf ska ni veta ;)

promenad snart med louise

Skoldagen var smärtfri. Vi hade Al Henry och han är en otroligt bra lärare. Vi har även delat upp vår grupp inför ett litet grupparbete och även tagit in en utomstående.. Nämligen ANNIKA!!! :D:D Så imorgon skall jag och Emelie hem till henne och lilla Björn och sitta med arbetet. Äntligen skall vi få träffa denna lilla björne som är så otroligt söt. Ni ska se hans kinder, helt underbara.. :D Tack förresten Annika för julkortet, glömde säga det idag och eftersom jag vet att du är här inne och läser så ser du att jag har tackat, ska försöka komma ihåg det imorgon också :D
   En stor händelse måste jag berätta om förresten! Idag PRATADE jag med en granne här i huset. Igår var min tremånaders dag i lägenheten och jag har bara pratat med två grannar under 3 månader. Visst man hejar, men pratar aldrig. Men idag pratade vi och de bor faktiskt precis bredvid mig. Det visste jag inte ens, men nu håller de på och flyttar, så får se vilka det är som kommer dit då. Alla flyttar på min våning. Jag måste vara en oerhört jobbig granne. :D Visserligen har jag ingen koll på de som bor på min våning. Är bara en tjej jag brukar möta vid dörren, men de andra har jag ingen aning om. Jag har t.o.m mer koll på alla hantverkare som springer här i trapphuset. De träffar jag av någon konstig anledning nästan hela tiden. Mina polare. Borde be de göra en balkong till mig. Det är något jag kommer sakna till sommaren, då det kommer bli VARMT här inne. Har nämligen solen in här hela dagarna och med en katt som hoppar överallt kan jag inte ha fönstret öppet riktigt. Sivert är inga problem för han hoppar inte upp på saker, men Bosse däremot är ÖVERALLT. Det är jobbigt ska ni veta.
   Louise och Julia kom på ett nytt sätt att skilja de åt. Sivert är tydligen sötare i ansiktet och Bosse ser elak ut ;). Det har även Jimmy sagt, där är Bosse en djävul.. Sjysst morbor de har! :)Som sagt, snart ska jag ut och gå med Louise. Alltid lika trevligt. Får se vart vi går idag. Brukar bli ganska långt, men det är bara härligt. och imorgon kväll ska vi nog bli bjudna på middag av min systeryster. För det var väl imorgon Jenny? Även hon läser mig blogg, så varför inte bara fråga här. Bra när man kan kommunicera med folk genom bloggen. Gjorde ju jag och Zazza väldigt mycket precis innan vi började skolan :P Bra grejer ska ni veta gott folk!

skolan snart

ska strax gå till skolan. börjar halv 1 idag. härligt.. och slutar fyra tror jag så det blir ingen jobbig dag det här. Imorgon är det grupparbete hela dagen och på fredag seminarium. Sen är det "jullov". Men har tenta 9 januari, så skall plugga inför den.. kul... eller inte.. snart är första terminen avklarad iaf. det känns skönt. "Bara" tre år kvar sedan!!!!!! Fast när man tänker efter så är jag faktiskt snart färdig lärare. Helt sjukt verkligen! 23 år och en högskoleutbildning. Det är inte helt fel ska ni veta! :D Nej, nu ska jag göra mig iordning!

Twilight



Jag vill verkligen se den. Eller nej, jag MÅSTE se den!!

Louise&Julia

Har precis haft besök av Louise och Julia. 3½ månader sedan jag såg Julia sist gång. Helt sjukt verkligen. Men tiden har gått ganska fort ändå. 3 månader tog inte så lång tid som jag trodde det skulle göra och nu är hon hemma igen :D det är skönt ska ni veta. Jätteroligt att lyssna på allt hon har varit med om. Mycket mer spännande än livet i Trollhättan. Fast jag tror ändå inte att jag skulle vilja åka på en sån resa. Jag är nog för hemmakär tror jag. Iofs, skulle jag åka iväg på en sån resa vet jag att jag skulle ha otroligt roligt, men samtidigt längta hem för mycket. Nej, det är nog ingenting för mig helt enkelt. Efter bara 10 dagars resa då är det jag som vill hem till min lya och min egen säng. tänk då 3½ månad..!

fortfarande i edet!

sitter fortfarande nere i edet. har nästan skrivit klart det jag ska skriva inför fredag. känns skönt! skriver om föräldrar som gifter bort sina barn. helt sjukt, men det är ju inte i min kultur så jag kan inte sätta mig in i hur de faktiskt tänker i den frågan. ska nog stanna här en stund till, iaf tills mamma och pappa kommit hem från jobbet. ska se om pappa kan kolla på sidospegeln också, den är ju som sagt lite skadad förtillfället. kanske dags att ta tag i det? hmmm jag och bilar hör ju inte riktigt ihop. huvudsaken för mig är att jag kan köra med den och att den är så gudomligt vacker som bara min bil kan vara ;)

Grattis Tobias <3

Grattis på födelsedagen Tobias Christian Berg Svensson! 3 år idag! :D


Lugnt och skönt!

Sitter just nu i edet. Kände att jag inte orkade sitta i oväsendet där hemma idag och läsa, så jag bestämde mig för att åka ner till max. har precis varit ute och gått lite och det är alltid lika roligt, speciellt nu när det inte blir så ofta som när jag bodde hemma. Lilla korven. Ska alldelles strax sätta mig och börja läsa en bok inför seminariet som vi har på fredag. Vet visserligen redan min diskussionsfråga och vet ungefär vad som skall stå med, men det är ju bra att ha läst boken, så det ska jag göra idag helt enkelt. Har hälften kvar ungefär och den är väldigt lättläst så det fixar vi!

allt för dig Zazza! ;)

Jadu Zazza eftersom du uppenbarligen inte hunnit med i svängarna de senaste åren så här har du dem:

 september 2004

 mars 2006 (precis tagit av plasten)

 maj 2007 (oerhört dåligt gjord)

 maj 2008

 sommare 2008

Där Zazza, har du allihop! :D Återkommer om några veckor igen! hehe

hur tänker man?

Sitter och tittar på dokumentären som visas på kanal 5 nu och den handlar om världens minsta barn. Flickan det handlar om är 13 år, går i skolan, umgås med sina vänner på fritiden precis som alla trettonåriga flickor gör. till saken hör att hon har någon form av dvärgväxt och är knappt 90 cm lång. De visade en sekvens när hon var på köpcentret tillsammans med sin bästa kompis och en gammal gubbe sitter och pekar på henne och visar med handen hur lång hon är! Hur kan man med? Hon har ett funktionshiner, men varför göra en grej av det? Hon är väl lika mycket värd som alla andra utan funktionshinder. Jag har glasögon, min mamma, pappa, moster,kusin,mormor&morfar och farmor&farfar har också glasögon. Det är också en typ av funktionshinder. Våra ögon fungerar inte så bra som de bör göra, men ingen pekar på oss på gatan. varför skall då Taylor, som flickan heter, se människor runt omkring sig som skrattar och pekar på henne? Är det bara för att hon har ett mer ovanligt hinder? Den gubben som visades i dokumentären, hur skulle han må om någon gjorde samma sak mot honom? Eller om han skulle se sig själv på tv göra en sådan sak?
 Det är så otroligt många som verkligen GLOR om de ser en person som sitter i rullstol, om de ser en med downs syndrom eller någon annan form av hinder. Men dessa människor är lika mycket värda som de utan funktionshiner, så varför skall man se ner på de? Det är helt sjukt! Det är liksom 2008, vi borde ha kommit längre. En rullstolsbunden person är ingen nyhet för oss, så varför haka upp sig på rullstolen?

Skönaste kommentaren från Taylor: "Jag tycker inte om kortvuxna. Kortvuxna är korta!" :)

nu jäklar

nu förstår ni har jag mitt lösenord till inloggningen på skolan inlagt i telefonen. Dum som jag var lärde jag mig det inte utantill när jag började skolan och tappade bort lappen, men som tur var sparades det på datorn här hemma. Men nu förstår ni har jag fått tag i mitt lösenord så jag kan logga in även i skolan :) hur bra som helst ju! haha

Välkommen hem!

Nu är Julia hemma i Sverige igen efter typ 3½ månad på resande fot. Skönt att ha dig hemma igen ska du veta!

7 januari!

7 januari mina vänner då är det äntligen dags för min tatuering :D Berättade nyss för mor min och hon bara suckade, men sa även att det är min kropp och la samtidigt fram att nu räcker det sen va? Det sa hon efter min första, o nej, det räcker inte!!!!! Så är det bara! Men den kommer bli jättesnygg och det är samma kille som gjorde den förra, men jag är lite osäker på vad han heter. Anders eller Andreas är det iaf ;) Så 7 januari 15.30 får ni tänka på mig!! :D


sova snart

ska alldelles strax gå och lägga mig och hoppas att jag kan somna.. Hoppas är verkligen ordet. Skulle egentligen ha läst en engelsk bok inför imorgon, men jag gav upp det. förstod inte så mycket faktiskt. Imorgon ska jag även skriva ut tatueringen i skolan, så går jag och bokar tid efter det. hurra, hoppas på att få tid i början på januari, men det ska nog inte vara några problem. :) Den kommer bli så jäkla snygg bara så att ni vet det! hehe

drömma kunde jag ju göra

Detta skrev jag 27 augusti: Inte för att det är någon som bryr sig, men för en vecka sedan, kanske lite mer började Siv och Bodil gå på lådan och nu har de kommit på att det är roligt att hänga i gardinerna. Hoppas gardinperioden är över när de flyttar in hos mig, men drömma kan man ju göra. :P

Då hette de fortfarande Siv&Bodil och drömma kunde jag göra.. De hade då inte kommit över sin gardinperiod och har fortfarande inte gjort det. Nu klättrar de inte i gardinerna, men ligger på elementet och drar i dem istället. Helt galna. Så det är inga fina gardiner jag har här hemma längre!

slappar söndag

kom hem för en liten stund sedan. har varit och ätit lite mat med louise. blir en slapparsöndag idag. Måste plugga en del. Har lite böcker som måste läsas inför veckan. Imorgon ska jag nog gå och beställa tatueringstid. spännande!!! Måste bara skriva ut bilderna i skolan, sen får jag fixa tiden. :) Kommer göra ont, men smärta är skönt eller något. hehe...

Det är förresten ingen som vill ha två katter? Nej, nu skojade jag bara,men ni anar inte vad jobbiga de har blivit. Allt de gör gör de för att jävlas med mig och så fort det kommer folk hit blir de plötsligt jättelugna och stensomnar. åååå störande. få se till att ha folk hemma hela tiden, för då kommer de ju vara jättesnälla och inte bråka med mig. Imorgon är det kloklippning iaf, så nu kommer det inte göra lika ont längre när de ska väcka mig med klor i ryggen... något positivt iaf :)

Imorgon kommer Julia hem! :) Hon har varit ute och rest i tre månader och jag har saknat henne som en tok. Men imorgon är hon hemma igen.. skönt att kunna ha koll på henne.. haha


once upon a time I had a dream, I had a vision

here I am looking back on the road I used to travel


plan international

under två års tid har min familj haft ett gemensamt fadderbarn. idag anmälde jag mig hos plan och om två veckor får jag hem information om mitt egna fadderbarn.

jag har alltid varit varit väldigt intresserad av just det här med fadder och när jag var 12-13 år sa jag att det året jag fyller 18 skall jag anmäla mig som fadder (det fanns inte fadderkompis och sånt då tror jag som det finns nu) Sagt och gjort, under faddergalan för två år sedan tog jag tag i saker och sa till min mamma: Nu ringer jag och anmäler mig som fadder.
Ska vi ha ett fadderbarn tillsammans fick jag till svar då. Självklart sa jag då och vi fick hem papper om lilla Lorraine från Zimbabwe, jättesöt tjej som tycker om att dansa och vill bli lärare. Precis som jag. Hennes mamma dog för ett halvår sedan och för några månader sedan flyttade de till en by där plan inte har någon verksamhet. Vi fick då hem papper om bridget, vi har ännu inte skickat iväg ett brev, men min tanke är att fixa fram bilder på hela familjen och skicka med ner. Det beryder mycket för barnet att få ett ansikte på de som skriver.
Men som sagt nu kommer jag ha ett eget fadderbarn inom Plan. Man kan själv välja hur mycket man betalar varje månad, som student valde jag 200 kr och 200 kr gör otroligt mycket. alla borde tänka ett steg längre och ta tag i det här.

Ni behöver inte gå med i plan, ni behöver inte ens bli fadder, men något bör man göra för att hjälpa de i andra länder som har det svårt. När man anmäler sig hos Plan kan man om man vill välja vilket land man vill fadderbarnet skall bo i. För mig spelar det ingen roll, kan jag hjälpa till spelar det ingen roll vart barnet bor.
Folk säger ofta att de inte bara vill hjälpa ett barn utan flera stycken. Mina 200kr jag kommer betala in varje månad går inte bara till mitt barn, utan till hela byn!!!!!!! Man har kontakt med barnet och dess familj, men det är hela byn man hjälper. Ha det i tankarna! BLI FADDER!!!!

with every bit of me

Måste säga att jag tycker Alice version av vinnarlåten är bättre. Men sen är det väl ingen hemlighet att jag tycker om lite hesa sångröster!

åååå typiskt!

Sov som sagt i edet inatt och de var otroligt skönt att vakna och det var tyst runtomkring mig utan högljudda maskiner. Kom hem för en liten stund sedan och det första jag hör, förutom två överlyckliga katter, är maskinerna på utsidan. Jag vill inte ha de där längre. De ska hålla på fram till jul, som det ser ut nu kommer de inte vara klara till jul tror jag. jaja, någon gång blir det väl färdigt, frågan är bara när?!

roliga år på media!

http://www.kub.trollhattan.se/mag/aktuellt/Default.aspx?art=306

Kolla bilderna. Det stämmer exakt in på hur det var att gå media. Jag hade otroligt roligt under min gymnasietid och den klassen jag hade då kommer jag nog aldrig glömma. Det bästa var sofforna där man satt av tiden på många och långa håltimmar. Jag skulle inte vilja göra om tiden med alla lektioner och allt det tråkiga, utan det är just sammanhållningen. En sådan sammanhållning kommer jag aldrig få med klassen på högskolan, men däremot med min studiegrupp powerpuffpinglorna. Vänner för livet <3
8 juni 2007 tog vi studenten, men det känns som en hel evighet sedan. Faktiskt, så känns det som så. Vad har jag gjort sen studenten egentligen? Jo, jag har jobbat,jobbat,jobbat och jobbat lite till. Plus påbörjat min utbildning och varit på Kreta och Rhodos. Gjort ett par tatueringar, träffat otroligt mycket nytt folk, är inte lika blyg längre bland människor jag inte känner och vet ni vad? Jag är inte ens lika nervös längre när jag ska ringa olika telefonsamtal till folk jag inte känner. Förra veckan ringde jag t.ex både till Halens och Sveland utan någon nervositet alls. Hur bra är jag inte på en skala? Ja, ibland måste man tycka man är bra. Men vet ni vad det bästa är? Jo, jag har flyttat och tar hand om Sivert&Bosse. Lilla Edet känns inte längre som hemma, Trollhättan är mitt hem nu. Vem vet, jag kanske flyttar tillbaka till Edet i framtiden, det vet man aldrig. Men just nu vill jag bo i Trollhättan. Man är bara ung en gång och jag vill kunna göra saker. Det känner jag att jag inte riktigt kan i Lilla Edet. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, men känner jag mig rätt kommer jag inte alls kunna somna. Sömn och jag har inte kommit så bra överens det senaste året. Eller jag sover när jag väl somnat, men det är just den biten fram tills jag verkligen somnar som är problemet.. Inte lätt alla gånger!!!

idolfinalen

Har precis kollat på idolfinalen. Sa tidigare idag i skolan att Peter Jhide kan få vinna iår, eftersom jag tycker både Kevin och Alice är för bra för att göra en skiva på en vecka som sedan bara blir överproducerad. Men nu får de hela två månader på sig och det tycker jag är hur bra som helst. Både två är hur duktiga som helst och det är första året som det inte spelar någon roll vem som vinner faktiskt..

Sitter förövrigt nere i edet, i ett hus utan max. Ni anar inte vad tomt det är. Ska sova här inatt. Har inte sovit här på tre månader och det är första natten utan katterna. Känns lite konstigt faktiskt. Är ju van vid att ha de mitt i sängen, men nej natt kan jag ta hur mycket plats jag vill :D

Sitter och lyssnar på musik som finns här på datorn och jag har inget minne av att jag fixat låtarna. Jimmy lyssnar inte på musik och mamma och pappa vet inte hur man gör. Jenny är det nog inte heller :) Kanske är spöken? So jag nog har på min vind hemma.. Där går jag inte upp igen själv, men det har jag nog redan berättat. Står en byrå där uppe som är jättefin. Ser lite gammaldags ut och eftersom det inte bor några gamla i mitt hus måste den stått där sen tyo 1800 talet eller nåt, därför vill jag ta den. Inte nu när jag bor i min lilla lya, men när flyttar så ska jag sno den för den är fin. Det lilla jag hann se iaf, innan jag sprang ner med hjärtat uppe i halsgropen. Vet ni vad hemskt det är när man försöker få låst vindsdörren, men den inte vill vara med och man bara ser alla spöken och monster komma emot en?! Nu gjorde det ju inte det, men tänk om! Riktig skräckfilmskänsla. Kan vara därför jag inte tycker om skräckfilmer, jag skrämmer upp mig själv för mycket. Nej, nu ska jag sluta babbla! Hej då!

Malin&Sandra, läkare?

idag mådde inte emelie så bra, så jag och sandra satte en diagnos på henne.

Det latinska namnet är Feberidolis. På svenska blir det lockfeber.

Symtom:
LOCKIGT UTSEENDE
PÅKLÄDD
FROSSA UNDER FÖRELÄSNINGAR
ILLAMÅENDE
BLUEBERRY EYES
UTAN SKOR
ILLAMÅENDE

Behandling:
STJÄRNOR
BOILED BOWEL
SOCIAL AFTON


nu när jag och sandra är läkare har vi kommit på att alla kommer få en diagnos. är ni sjuka är det bara att komma till oss. inga problem. vi löser erat problem. Detta är helt enkelt resultatet av en otroligt tråkig föreläsning!!!!! Men vi tror att Emelie kommer må som en prinsessa på måndag efter vår behandling!

min bror filmstjärnan?

Hittade en film på Youtube som min bror och hans kompisar när de gick i 9:an. Den är värdelös ska ni veta, men så typsikt Jimmy. Jag tänkte att jag ska jävlas lite med honom och lägga upp den här. Det är min gamla högstadieskola de har spelat in den på, så ta och spana in där jag spenderade tre år av mitt liv :)





ledig idag!

idag är jag ledig, fast jag har en jäkla massa att läsa. Men har snart läst klart den ena grejen, så sen på nästa bok som ska vara klar på fredag. Just nu är det tyst här. Det var längesen ska jag säga er. Tystnad vad är det liksom? :) Jag ska alldelles strax gå bort till affären och handla lite inför maten. Hittade torsk i frysen så idag blir det panerad torsk med min egna remouladsås och potatis till det. Riktigt gott ska ni veta.
 Förresten, mamma berättade förut att Sivert&Bosse nog ska få syskon med de barnen ska inte bo här kan jag ju säga. Nej, jag har barn så det räcker och blir över. Ska bli lite spännande och se hur de ser ut. Är inte helt säkert än, men Malena misstänker att det är så. Mamma kom även med förslaget att vi åker och hälsar på dem någon dag med katterna. Lilla tjejen är ju fortfarande ledsen för att de inte bor där längre och det är lättare för mig att ta mig dit med dem än att hela familjen skall komma hit och hitta rätt och så. Så blir kanske besök där nu när tjejerna går på jullov. :)

Imorgon åker min lilla Max till Sälen. Det känns inte roligt. Gillar inte när han är sååå långt bort från mig. Känns skönt att ha honom 20 min från mig, för då saknar man honom inte på samma sätt eftersom jag vet att jag kan åka ner till honom när jag vill. Men när han är i sälen är det ju inte så lätt att åka hälsa på honom :( Men jag måste säga att jag klarat det väldigt bra med att flytta hemifrån. Det trodde jag inte eftersom jag och han är som piff&puff ungefär, oskiljaktiga helt enkelt!


psykbryt!

Jag får snart ett psykbryt ska jag säga er. PANGPANGPANGPANGPANGPANGPANGPANGPANG... Så låter det här hemma hela dagarna. det är ALDRIG tyst. imorse startade de sina maskiner 06.20. Förstår ni vad tidigt det är?! Helt störda är de. Nu är jag trött på det här så nu ska jag ta min ipod och gå ut och gå, för här blir jag störd!

datakonsulent? Jag?

"Jag har också ringt min datakonsulent MALIN, hon är så bra må ni tro. fattar allt och t.om hur jag menar.. inte alltid det lättaste. Min bror kom hem nu och asgarvade åt mig, när jag sa att jag jag har mina kontakter vad gällande datan. Han fatta med en gång att jag inte lyckats med det vi fixat till:) TACK MALIN"
 Taget från Sandras blogg. Sen när blev jag en datakonsult? :) till saken hör att jag är ganska kass på datorer, men sandra har fått för sig att jag är ett datasnille, så när hon behöver hjälp ringer hon mig. Säger ja att jag kan inte just det här säger Sandra: Jo Malin, det kan du visst det!
Jaha, kan jag det säger jag då. Det kan jag INTE visar det sig ganska snart, men uppenbarligen tror sandra att jag är grym!


De håller på för fullt och gräver upp asfalten här utanför och jag får snart ett psykbryt. Man hör de ända bort till drottningtorget. Golvet och väggarna vibrerar verkligen här hemma. inte roligt.. Skönt att det är skola imorgon. Så slipper jag lyssna på eländet. Bättre att lyssna på en föreläsare. hehe

helt sjukt

Sitter och kollar på dokumentären om Britney Spears. Stackars människa som inte ens kan gå ut och gå med sina barn, åka och handla eller vad som helst utan att de där jäkla papparazzi är efter henne. Alldelles nyss skulle hon hoppa ur bilen för att shoppa. Hon går ur bilen och säger "Jag är rädd, jag är rädd". Några få sekunder senare är de tillbaka i bilen och får försöka hitta en dubbelgångare till henne för att hon överhuvudtaget skall kunna komma in i affären. Det är helt galet. Hur kan folk vara så kändisfixerade. Visst de har själva valt livet som artist, men de är även de helt vanliga människor. Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att inte kunna gå till ICA utan två livvakter och papparazzi i hälarna på mig och att jag skall behöva vara rädd. Det är helt sjukt verkligen, inte kontstigt att hon hade sitt sammanbrott för ett år sedan. Vem som helst hade blivit tokig av att ha sådana efter sig. Denna dokumentären har verkligen gjort så man förstår deras liv på ett annat sätt och jag kan ju säga att det är ett liv jag aldrig hade velat leva.. herregud säger jag bara!

kanonbra!

Äntligen mina vänner åkte Robin ur idol. De två bästa är i finalen, förutom Robin E då som jag vill kuppa in, men det blir en senare fråga. Jag vet att det är många som tycker Robin B är kanonbra, men nej jag kan inte förstå vad ni ser i honom. För det första är han LAM, ja han är otroligt lam på scenen och det händer ingenting med låtarna när han sjunger de. Herregud ändra rösten lite, man behöver inte dra på det värsta man har med en gång. Hört talas om att man kan bygga upp låten? Kevin däremot, han är ju en gudagåva verkligen. Enterteiner rakt igenom och Alice, jag vill verkligen höra henne sjunga vinnarlåten nästa vecka, för det lilla man fick höra idag så hade jag gåshud. Gudomlig röst har hon. Hon har varit lite off ett par veckor, men idag var hon lika grym som annars :D Nej, nu blir det nog ett par avsnitt av vänner och jag hoppas mina grabbar somnar snart för nu har de lekt av sig riktigt ordentligt hos kusinerna :D De kanske t.o.m kan ge mig lite sovmorgon imorgon och inte väcka mig vid 7! hoppas hoppas!

jag överlevde

Tro det eller ej, men jag överlevde diskningen. Inte dåligt.. Nu ska jag bara plocka lite i hallen och sen ska jag stoppa in sivert&bosse i buren och gå hela långa vägen till jenny (ett kvarter). Får se om vi orkar gå så långt ;)

idol + tacos

ÄNTLIGEN HELG! har iofs varit en väldigt lugn vecka, men helg är alltid speciellt. Ska gå hem till Jenny om ett par timmar med katterna och vi ska äta tacos och kolla på idol och även sandra kommer dit. Imorgon däremot kommer familjen hit och ska fika eftersom jag och linn var så duktiga och bakade i 5h i tisdags, så nu ska familjen få äta. Kvällen ska nog spenderas framför mamma mia tror jag. Ja, så får det nog bli. den är ju såååå bra.. Söndag är det kalas för yngsta kusinen rebecca som fyllde 11 år i förrgår. Börjar bli stor nu den lilla hönan :) Nej, nu ska jag nog ta tag i disken. Men det är så otroligt trist att jag verkligen drar mig för det. När jag flyttar till något större SKA jag ha diskmaskin och finns det inte det ska jag köpa en liten bänkmaskin. En sån får tyvärr inte plats här hemma, men nångång då ska jag ha maskin som tar hand om den jäkla disken ;) satt förövrigt precis och kollade på lite klipp på rixfms hemsida. De hade darin där på besök och de pratade om när han blev av med sitt körkort. 140 på 110 väg. Jag kanske ska börja tänka mig för när jag kör på motorvägar.. hmmmm det körs inte alltid lagligt där, eller jag kanske skall säga att det aldrig körs lagligt där snarare.. men men jag får hålla ut tre månader till sedan är prövotiden slut... hehe

Börjar vi bli vuxna

Har suttit och funderat lite och jag har insett att jag och mitt gamla tjejgäng har gått och blivit vuxna Jag har påbörjat en utbildning och kommer förhoppningsvis ha ett fast jobb om ungefär 3 år. Jag bor i en egen lägenhet och tar hand om mina två katter. Louise bor tillsammans med micke och även hon pluggar. Hon bör ha fast jobb om snart 2 år. Eveliina har barn och håller på och flyttar till hus. Malin har även hon ett barn och bor sedan två år eller nåt hemifrån Carro har köpt en lägenhet Jossan har även hon köpt en lägenhet Cissi har flyttat ihop med sin pojkvän Pako har två barn och ska gifta sig nästa sommar Julia är ute och reser jorden runt, men snart är hon hemma och jag SAKNAR henne! Jag tror närmare bestämt att man kan se oss som vuxna nu ;)

sveland

ringde förövrigt till sveland förut och ändrade i katternas försäkring. tjejen jag pratade med skrattade lite åt mina namn till de.  Är det Siv och Bodil det gäller? thihihehe". Japp, det är det och Siv heter numer Sivert och Bodil har bytt namn till Bosse! "Sivert och Bosse alltså..? thihihehe" Japp exakt så. Vadå, det är väl helt normala kattnamn eller? ;)
Sitter just nu och kollar på vänner och efter det ska jag in i duschen och prova mitt nya schampoo för blonda.. spännande va.. :P förövrigt är snickaren fortfarande kvar.. Han har nog inget liv tror jag!!! Stackarn..



fullt upp

Herregud det har inte varit tyst en stund denna veckan.. de grejar ju som sagt på bakgården och det låter som tusan plus att när de går hem så sätter snickarn igång i lägenheten bredvid. helt galet. så han kommer nog vara där till åtta eller nåt skulle jag tro. han brukar bli tyst vid den tiden.. Nu ska jag gå och slänga sopor och jag får gå runt huset nu tror jag för att komma dit. tror nämligen att det är ett stort hål ute på gården så jag lär få klättra annars för att komma på plats och det vill vi inte ;)

tredje kursen på ingång

är nu klar med kurs nummer två. Imorgon startar den tredje. Blir en kort dag, 9.15-12. sedan skulle jag nog gå och äta med jenny och sen blir det lite storhandling. Efter det får det nog bli lite städning. Ser förjävligt ut efter ullared och det är förpackningar överallt plus att sivert&bosse har lekt med massa småsaker från kartonger osånt så nu har jag det över hela lägenheten också. Tokiga!  har även bjudit familjen på fika på lördag, även alva och alvin ska komma hit så det blir spännande :D
 Emelie har varit här några timmar idag och vi har gjort klart hennes ikt uppgift. den blev väldigt fin faktiskt.


störande

Fick hem en skrivare idag som jag beställt och när jag ska installera den saknas en USBkabel som de inte skickat med. Typiskt. Men ringde iaf och fick sitta i telfonkö en stund, det värsta som finns typ och pratade sedan med en otroligt tråkig tjej, men nu ska de skicka en kabel till mig iaf.. får se när de dyker upp.. är så typsikt när man köper något som man behöver och så blir det så.. störande! Hoppas på att få den om ett par dagar iaf... Nej, nu blir det till att laga lite mat!

gårdagens julbak

Igår var linn här och vi bakade i 5(!) timmar. Blev lussekatter, pepparkakor marsipan och mandelmassa figurer och våra egenkomponerade chokladgrejer... Otroligt fina grejer blev det ska ni veta!

   

Ullared

Igår var jag, Emelie, Sandra och Veronica på Ullared. Blev hämtad 06.00 på morgonen och jag var ändå ganska så pigg, trots 3 h sömn. :) På rasta hoppade jag över i Sandras bil och där satte vi skrattflamsor igång. Herregud, att hon inte körde av vägen.
Ingen kö nere på Gekås iaf vilket var skönt. Fick köpt en hel del faktiskt, bl.a lampor till fönstret, julklapp till Jenny, julklapp till UK, en tröja till Jimmy, lite kläder och underkläder till mig. Köpte även en cool liten säng till grabbarna. Nu när de är pojkar måste de ju vara coola också... :)


Visst ser Bosse otroligt tuff ut ;)

Gårdagen var iaf väldigt rolig och jag fick köpt mig ett par stövlar på scorett outlet. Otroligt snygga ska ni veta. Idag blir det julbak med Linn!! Men innan det granskningsseminarium i skolan! Börjar 15 och slutar 15.45.. Oerhört jobbig dag!

RSS 2.0