fullt upp

idag har jag haft fullt upp hela dagen känns det som. jobbade 06-14 hem och åt lite, sedan vid halv 4 körde jag jimmy till en kompis, åkte till affären och sen hem till U-K. Var hemma igen vid kvart i 6 eller nånting och då var jag trött ska jag säga er och det sitter fortfarande i vilket är bra eftersom jag ska upp 5 imorgon så ska alldelles strax sova tänkte jag.

Imorgon blir det tufft. Jibbar först 6-14 sedan hem och börjar 22 igen och slutar 06, sen blir det ev jobb på fredag igen och börjar då 14 och slutar 22. men fredagen är inte helt spikad än. får se imorgon hur det blir. så kommer nog vara ganska trött i helgen när jag gör eftermiddag. men det får gå. har bara 8 dagar kvar att jobba av denna sommaren så det är lugnt. ;)

Nej, nu blir det ett avsnitt av sally och sen sova!!!

snart film

som sagt jag åkte ner till Josse i Klippan i lödags. var väl nere vid halv 6 och hoppade in snabbt i duschen, gjorde mig iordning och ett par timmar senare åkte vi vidare till bjuv där vi först var hemma hos nisse och sedan hos nisses kompis och sedan bar det av in till hbg. var en trevlig kväll fast vi var otroligt trötta när vi släckte lampan vid tretiden. speciellt josse som då hade varit uppe 24h i sträck. På söndagen sov vi ut och åkte sedan på lite ärenden och sedan in till bjuv igen där det blev ett dopp i poolen innan det bar av hem till Josses mamma Marie där det bjöds på grillat. Var hur gott som helst. :) Var där en liten stund och sedan åkte vi hem och bytte kläder och gick vidare till Ullis, Josses kompis. Blev en riktigt trevlig kväll.

Måndagen spenderade vi på stranden i Ängelholm och vet ni vad? Jag badade. För första gången på typ 2 år har jag badat i sverige. Grattis till mig. Låg där några timmar sen åkte Linda och josse och piercade sig lite sådär impulsivt.:) jag var nog mer nervös än vad de var. livrädd för sånt. Kvällen spenderade vi framför ett par filmer och chips och dipp. som vanligt när det gäller oss två. Förresten så har vi 5års jubileum iår. Så grattis till oss. Åkte hem redan vid halv 12 idag för att slippa rusningstrafiken i gbg och var hemma redan vid 2, så det gick smidigt hem. Tack för de här dagarna sötnos!!!!




hemma igen

Kom hem från Josse för lite mer än en timma sedan, men är för trött för att skriva vad vi har gjort så det får bli ikväll eller imorgon.

gulligt

läste en artikel för ett par dagar sedan om en liten kille som var svårt sjuk i leukemi. Hans högsta önskan var att gifta sig med sin kärlek, en flicka i samma ålder som jag tror han känt så gott som hela sitt liv. han friade till tjejen och till slut sa hon ja, så hon kom hem till honom och pojkens mamma vigde de.. eller ja låtsasvigde de eftersom de bara är typ 8 år och på kvällen när han gick och lade sig sa han till sin mamma att nu är jag redo att gå vidare och dagen efter dog han. Tycker det är helt otroligt att man kan ha sån vilja i kroppen samtidigt som man är så sjuk. Man hör ofta om gamla människor eller svårt sjuka som ligger för döden och klarar av att hålla sig såpass vid medvetande att man hinner säga hej då till alla nära och sedan kan släppa taget. Det är faktiskt helt otroligt vad kroppen klarar av. Tycker det var fint gjort av den lilla tjejen och pojkens mamma att uppfylla hans önskan. Det är nog inte alla som skulle ta det på allvar faktiskt, men nu kan han gå vidare och få frid.....


Nej, nu kommer snart Outi hit så nu vankas det mat här i huset och paj till efterätt som jag ska fixa iordning. Mums! Ha en bra kväll!

max


Vackrast!!!!!!!

ledig

Jag är ledig!!!!!!!! Ni anar inte vad skönt det känns och imorgon tar jag min lilla pärla till bil och åker ner till min underbara Josse. Ska bli så härligt att komma iväg. Kan behöva några dagar borta efter denna jobbperioden som faktiskt varit ganska så jobbig. Blev riktigt förbannad inatt på jobbet när pappret inte ville följa med i maskinen och det bara gick runt över allt och gick av och hade sig, så det var ingen glad Malin som var där inne och grejade. Inte allt kul. Men hör man "Mallan, är du arg nu?" och ser retstickan Tobbe kan man inte göra annat än att skratta. Har kommit på att detta ändå är ett ganska så bra jobb för mitt temperament. Gör inte maskinerna som jag vill kan jag stå och gapa och säga vilka ord jag vill, när jag bli förskolelärare måste jag tänka mig för om jag blir förbannad. Kanske inte så smart att stå och gapa på barnen.. :P

Min tanke för dagen var att jag skulle komma upp redan halv 12, så jag kanske kan somna i tid inatt. Har ju så svårt att somna efter nattpassen. Så jag gav Jimmy och Max i uppgift att väcka mig då, så vaknade av en överlycklig Max som rusade in i rummet och som jag fick dra upp i sängen och Jimmy trodde väl jag var klarvaken. Men det tog inte många sekunder innan både jag och Max stensomnade och vaknade kl 13 av Jimmy som frågade om inte jag skulle gå upp halv 12. Jo, jag skulle ju det men planen höll inte.

Skulle i alla fall lägga mig på baksidan förut och sola, men där stog luften helt stilla så det gick inte vara där allt för lång stund. :( Fast det är skönt nu när värmen är här, så man får inte klaga!

sista natten

gör sista natten idag innan ledigheten. ska bli riktigt skönt och på lördag åker jag iväg till skåne. ska bli hur skönt som helst att komma iväg lite! idag har jag inte gjort mycket alls. gick upp halv 2 efter nattens jobb och var hemma hos UK vid 3 och bakade limpa och sen har jag sovit en stund nu på kvällen. Så har inte blivit gjort mycket alls.

Imorgon tänkte jag att jimmy ska dra upp mig redan vid halv 12, så kan jag gå ut och lägga mig i trädgården och sova istället. Få lite färg på ryggen. Det kan behövas efter att jag fått massa färg på framsidan. Nu hoppas jag bara att det röda kan lägga sig så man kan bli lite brun. :) nu ser jag snarare ut som ett stoppljus ungefär. inte så snyggt med andra ord. Nej, nu blir det till att byta om och åka till jobbet om tjugo minuter typ! Sov så gott!

jobb snart

ska iväg och jobba om ett par timmar, men har i alla fall legat ute i solen hela dagen. Så just nu ser jag ut som en liten kräfta, men jag har fått färg iaf. hoppas värmen kan hålla i sig nu, så jag kan sola en del innan Rhodos, men det är väl inget jag kan hoppas på för mycket. Den svenska sommaren är ju ingen hit, men nu när vi äntligen har sol får vi ta vara på den!!!!!

soool

Äntligen sol och jag är ledig. Har iofs varit sol ett par dagar redan tror jag, men jag har ju varit inlåst på fabriken så den har jag inte sett nånting av. Men nu börjar jag inte förens 22 ikväll så ska ut och lägga mig i solen nu och kanske ta med mig någon bok. Ja så får det nog bli. Var ute en liten stund med maxen nyss och då värmde solen bra, så hoppas jag kan få lite färg idag. Men det är väl ingenting jag kan räkna med, inte med mina pigment. Vill vara en sån som får riktigt jämn och fin bränna, men är man så ljus som jag är så blir man nästan bara röd och lite brun om man har tur. suck

ännu en arbetsdag!

herregud vad denna sommaren har gått snabbt. vi är snart inne i augusti, vilket innebär att jag snart börjar skolan. Har inte riktigt förstått än att jag har kommit in. Ni kanske tycker att jag är helt galen som är så glad över att komma in på skolan, men det är detta jag velat i två år nu. Ska bli så skönt nu när man slipper oroa sig för om man ska få några pengar månad för månad. Jag har ju inte varit fast anställd någonstans detta året, utan bara vikarierat på skolor och bruket så det ska bli skönt att ha något att göra de närmsta åren.:D

Josse på lördag då. ska bli så himla skönt att komma iväg härifrån och se lite annat för några dagar. Annars när jag har frivecka brukar inga vara lediga eller upptagna med annat eftersom inga har koll på hur jag jobbar, så ska bli skönt att göra massa roliga saker när man är ledig. bara 1½ period kvar nu iaf. ska bli skönt.

håll käft!!!!

Mina grannar är så otroligt högljudda och de håller på för fullt och låter i trädgården nu! att de orkar.. i lördags väckte de mig kl 01 på natten när de skulle bara i sin jäkla pool och då skulle jag upp 05.00. De tänker då inte på att de har grannar. Har aldrig känt att jag har blivit störd av mina grannar, men sedan de flyttade hit har det blivit ett litet helvete.. skönt att jag ev. snart är borta från slätten. SKÖNT!

rachael ray

har på rachael ray i bakgrund. Man kan ju säga att hon har otroligt mycket energi. Hon sa i nån intervju någon gång att hon dricker 2 kannor kaffe varje dag. Är nog inte så konstigt att hon är som hon är i så fall. Vad händer i veckan då?

Måndag: Jobbar 14-22
Tisdag: Jobbar 14-22
Onsdag: Hade tänkt åka upp till thn och kika lite i affärer. Jobbar 22-06
Torsdag: sover efter jobbet och sen går jag bara och är seg. som man ska efter ett nattpass.:) Jobbar 22-06
Fredag: Ledig! inget planerat
Lördag: Åker ner till Josse i Skåne, blir helsingborgsfestivalen på kvällen.
Söndag: Ingen aning vad som händer.

Som ni ser är det mest jobb som vanligt, men har nu bara 4 pass kvar innan ledigheten och ska bli skönt att komma härifrån några dagar. En liten minisemester! Skönt!


takida

kom nyss hem från thn där jag och lelle och även jenny och viktor kikade på rix fm festivalen. Jag ville upp för att se takida och självklart var de sist och spelade bara 2 låtar. De kunde väl fått spela tre iaf som de flesta andra artisterna.. men nej nej, men bra var de i alla fall. Men kallt som tusan var det där den sista timman så nu är det skönt att vara hemma i värmen. Ska alldelles strax gå och lägga mig. Ska ju faktiskt jobba imorgon, men börjar inte förens 14 så får sovmorgon imorgon. Skönt.

Träffade en del från klassen däruppe vilket var roligt. Inte sett de sedan studenten, så det var ett tag sedan. Men kanske blir mer tillfällen när jag flyttar till thn... hoppas hoppas

sista

Idag gjorde jag min sista förmiddagshelg för denna sommaren. Har efter denna perioden bara en period plus två förmiddagar kvar. Skönt!

Jobbade med Roxana idag. Var på samma avdelning som henne förra året, men nu är vi olika skift så det var riktigt roligt. Dagen gick fort. :D

Kan ju säga att min tatuering kliar så otroligt mycket just nu så det är helt galet. Vill ta ett rivjärn eller nåt och klia tillbaka, men det får man ju inte. Men är ganska mycket skorpa som är borta nu, så just nu ser den inte så snygg ut. Ser nästan helt sjuk ut faktiskt. Men kommer ju bli snygg sen igen när den är läkt!

Blev ju inget fallens för mig detta året, eller jo var uppe en sväng med Louise igår eftermiddag, men vi gick bara o kika lite. Men eftersom jag gått upp fem hela helgen blev det ingen utgång. Lite synd, hade varit roligt. Blir nästa helg istället. Ska till Josse då nämligen och då är det helsingborgs festivalen. Har aldrig varit där så ska bli kul. :D

sova

Ska lägga mig och sova nu, eller ja försöka sova, brukar inte bli så mycket av det när man heter Malin. Imorgon ringer klockan 05.00. dags för första förmiddagen. Har redan gjort iordning mat oså inför imorgon så kan ligga o dra mig en stund imorgon bitti. skönt. Har bara 2 perioder + 2 förmiddagar kvar av denna sommaren, sen väntar en vecka på Rhodos och sedan drar skolan igång. :D

klar

                                                          

Efter tre sittningar är äntligen min tatuering klar. Är så nöjd med den och har helt klart det snyggaste låret på jorden. just nu är det ganska svullet, men lägger sig om ett par dagar. Ser ut som att jag opererat in kuddar där löven är. Denna gången kan jag gå normalr i alla fall, vilket är väldigt skönt. Sist gång hade jag så ont att jag inte ens kunde stå med benet rakt och jag haltade fram i ett par dagar! Ska tillbaka om tre veckor för han ville fota den när den är så gott som läkt, istället för när den är nygjord med blod och svullnad. :)

Kakmonster

Är så himla jobbigt att somna efter att jag gått av jobbet. Tror jag somnade vid tre inatt. Ligger bara och stirrar upp i taket och är verkligen inte trött! hur jobbigt som helst, men sedan på dagarna är jag helt slut och orkar knappt gå ur sängen. :(

Men nu ska jag iaf ta på mig kläder och åka till kexfabriken i kungälv. Köpa massa kakor. :D kakmonster som jag är. haha. Jag är inte så mycket för bullar osånt, eller jo det är hur gott som helst, men kakor det är min melodi det.Kan äta hur mycket som helst, finns inget stopp. haha. Blir träning ikväll med. Aerobic fitness blir det, skönt att komma igång igen efter mitt månadsuppehåll. Tappade lusten helt och hållet, så kände att jag behövde några veckor bort från träningen för att få tillbaka lusten igen och efter gårdagens pass har jag härlig träningsvärk i hela magen. Underbart. :)

bröllop

igår var det katarina och eriks bröllop och herregud vad vackert det var. De vigdes i åsbräckas kyrka och den var jättefin verkligen. Liten och mysig. Sedan bar det av till bygdegården där festen hölls. Bjöds på trerätters och tårtan var hur god som helst. Jag var lite utbölingen i släkten vid bordsplaceringen, kände inte en kotte där jag satt, men det gick allt bra ändå. :) Men det var en jätterolig dag/kväll i alla fall och välkommen in i släkten Erik. :)

HERR OCH FRU MYRVOLD

jobb snart

låg och sov i två timmar förut, vilket var väldigt skönt. brukar inte kunna sova när jag ska göra första natten, men idag gick det ju galant!

har suttit o fixat mina naglar nu så de ska vara fina imorgon på bröllopet, men kommer säkert få fixa lite imorgon också efter att ha jobbat inatt. gjorde fransk manikyr på mig själv och blev faktiskt nöjd med resultatet! :) imorgon tänkte jag att jag sover till halv 1 så har jag tre timmar på mig att göra mig iordning. skönt att slippa stressa. Men kommer väl inte vara den piggaste versionen av malin, men skit i det jag ska ju på bröllop för fan. hehe

trött

ska lägga mig och vila om en liten stund. ska jobba inatt och då behövs det lite sömn så jag orkar. var i alla fall i thn med mamma förut. fick köpt lite smågrejer och så köpte vi grejer till middagen ikväll. TACOS! jag som fick bestämma eftersom jag fortfarande är i ett lyckorus.,

Vi ringde förresten han med fastigheter förut och vi skulle höra av oss i början på augusti sa han. är ju semstertider oså nu. Så hoppas verkligen att han har något till mig då. :D

leende på läpparna

Jag vaknade med ett leende på läpparna idag och det första som ploppade upp i mitt huvud var ju självklart - JAG KOM IN! Detta har jag velat i 2 år nu och det blev verkligen som jag ville. Helt sjukt

Det är mycket kul som händer nu framöver. Imorgon är det Katarina och Eriks bröllop. Ska bli jätteroligt och de kommer vara det finaste brudparet som någonsin har satt sin fot i en kyrka. Nästa vecka ska vi ringa en och höra om han har några lediga ettor, eftersom jag skall flytta nu när jag kom in på skolan. Sen om två veckor åker jag till underbara Josse, om en månad är det Rhodos och så självklart börjar skolan i slutet på augusti. Livet är helt enkelt väldigt bra just nu. :D

LYCKA

JAG KOM IN!!!!!!!!!!!! LYCKA LYCKA LYCKA

vill veta nu!

Hatar att behöva vänta på saker. Vill veta nu om jag kommer in på skolan eller om jag är reserv, eller om jag inte är nåt av det! Idag börjar de skicka ut svaren och kommer få reda på det mellan 10-15 juli, men jag vill veta NU!

seg väntan

ååååååååå vill bara få beskedet från högskolan nu. Ska komma mellan 10-15 juli, alltså med början imorgon. Jag har sökt via studera.nu, så jag kommer få besked på min sida där och jag har varit inne och följt min anmälan nu hur länge som helst och varje gång har det stått bedömning pågår... Men idag när jag gick in och kollade står det urval förbereds. Så nu äntligen händer det grejer här i väntan. Har på något sätt ställt in mig på att jag inte kommer komma in överhuvudtaget, brukar göra det när det gäller viktiga saker, för att jag inte skall bli alltför besviken om jag inte kommer in. Visst det låter som negativa tanten är i stan, men för mig funkar det iaf. Men jag vill inget hellre än att komma in på skolan. Har nämligen sökt lärarprogrammet 0-6 år. Min tanke är att i framtiden jobba på en förskola.

Skulle jag få beskedet att jag kommer in nu i första urvalet vet jag inte vart jag tar vägen. Då ska det firas ska ni veta. :) Kommer jag inte in på första hoppas jag på att få en bra reservplats så jag ev. har chans att komma in i andra urvalet som är i början på aug. Vet ni vad? Kommer jag in på skolan kommer jag även flytta hemifrån. Då bär det av till trollhättan. Det kommer nog kännas lite konstigt. Har bott i Lilla Edet hela mitt liv och sen flytta till en ny stad. Visst trollhättan är ju inte långt härifrån och jag gick ju tre år på gymnasiet där, men det kommer nog ändå kännas skumt till en början, men ser verkligen fram emot det, så allihop - HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill verkligen komma in på skolan!!!!!!!


en värld full av liv

Sitter och lyssnar på en värld full av liv från Lejonkungen, fast den sjungs av Martin Stenmarck. :) Så himla bra. Fast inspelningen är från Skansen för typ 8-9 år sedan och han har bara blivit bättre med åren. Har nämligen ett program där man kan konvertera (heter det så?) ljudet från youtube klipp till mp3 format.Kanon bra är det. Fast har en låt jag vill ha, en speciell version av en låt och det klippet är borttaget! Störande. Kollade på den videon som en galning förut, men nu är den borta! 

Ska hem till U-K sen och göra pizza. Mysigt! Får hoppas jag inte bara sitter där och gäspar, men vi kommer väl ha att göra så det ska nog vara lugnt. Hade sista förmiddagen idag och imorgon är det första eftermiddagen av 2.Snart ledighet. Måste se positivt på det hela.

Vänner

Jag har världens bästa och snyggaste vänner. :D




tröttare än tröttast

hur trött är jag inte idag då? Började 06.00 idag, eller 05.56 om man skall vara exakt. Klockan ringde 05.00 och när tittade Malin på klockan sista gången innan hon somnade? 02.50. Två timmars sömn och sen en jobbig arbetsdag, ingen bra kombination. Visst det går bra när man väl är på jobbet och springer runt men när man kommer hem - fy fan! Var en jobbig dag idag på jobbet, men tiden gick snabbt vilket var tur det. Ikväll ska jag försöka somna i tid i alla fall, eftersom jag ska iväg imorgon kväll och då vill jag vara pigg så jag är trevligt sällskap. :D

I veckan kommer det inte hinnas med så mycket, jobbar hela tiden. Men funderar på om jag ska ta mig en tur upp till thn på fredag, börjar inte förens 22.00 då och jag behöver såna där party feets som man kan lägga i högklackade skor. Kan vara bra att ha på lördag när jag ska på bröllopet, skorna är ganska höga och de gör ont efter några timmar så ska försöka hinna med det.

Nej, nu ska jag göra rent mina naglar för ännu en dust med Sally Hansen. :) Naglarna ska bli både mycket längre och starkare på bara några dagar och lite starkare har de faktiskt blivit. Hoppas på detta nu.

Mamma vid 16

Såg nyss filmen de visade på kanal 5. Kanalen sänder verklighetsbaserade filmer varje söndag kl 20.00, vilket gör mig glad eftersom det oftast är de filmerna som är bäst. Denna handlar om en tjej som blir mamma när hon är 16 år och hennes mamma är den som bestämmer att det är hon som skall uppfostra barnet. Det är alltså barnets mormor som alla tror är mamman, allt för att den riktiga mamman skall kunna gå klart skolan utan att folk ska se ner ¨på henne, att hon skall kunna leva ett helt normalt tonårsliv med andra ord.

Filmen är jättebra verkligen och jag rekomenderar er verkligen att se den. Får en att tänka till faktiskt. Nu förtiden är det många unga som får barn, en del har planerat det, andra inte. Men många sitter i samma situation som den här tjejen och det finns olika sätt att lösa det på. Men tänk på barnets bästa och tänk inte bara på er själva!!!!!

Nya skor

Kom nyss hem från Trollhättan. Följde med Jenny ut till Överby och letade skor hon skall ha på sig på bröllopet nästa vecka. Självklart kom jag också hem med ett par skor. :) För er som inte vet det så är jag en riktig skogalning. Enligt mig kan man aldrig få för mycket skor, så skoförådet bara växer och växer här hemma hos oss. Vilken inte familjen tycker är sådär jätteroligt kanske. När man öppnar garderoben i hallen är det bara mina skor man ser, de andra får ta en spade och gräva sig fram till sina egna skor i stort sett. tokigt.

                                      

  mina nya underbara skor. Bara 280 kr. Perfekt


Imorgon drar en nu arbetsperiod igång. Men jag jobbar bara 6 dagar istället för 7 eftersom jag skall på bröllop på lördag så har tagit ledigt lördag natt.. skönt!

hästvattnet

åkte iväg med max till hästvattnet igår. Var jättemysigt att bara gå runt där helt själva, fast han ville ju inte bada. :) och jag förstår honom helt och hållet. Han är lika mycket badkruka som jag är och det ska jag säga er att jag är nog den största på denna jord. Men mysigt hade vi iaf jag och min hund. <3
   
                                                                                          

Ligger just nu och kollar på Scrubs marathon. Lite smårolig är den serien, men den bästa på länge är En fyra för tre. Minns ni den? Första säsongen sändes 1996 tror jag. Är så himla låg nivå på humorn, men jag skrattar som en tok. Lennart med sin vandrande pinne Bosseman slår ju allt. Skådespelarna är väl inte dem bästa heller, men vad gör det? Jag skrattar ändå och det är ju det viktigaste.

bytt från blogspot

Trivdes inte riktigt på bloggspot, så jag bestämde mig för att flytta hit till blogg.se istället. Får hoppas jag trivs bättre här.

Vilken värme sommarsverige bjuder på idag.Är nästan 30 grader här så fick ta mig en liten paus från solen för luften står nästan helt stilla. Skulle vara skönt med ett dopp, säger jag som är världens största badkruka, men får hålla mig ifrån det lite till eftersom jag är nytatuerad. Eller ett litet snabbdopp tar den väl inte så mycket skada av men vill ändå avakta lite till.

Blir grillning här hemma idag. Kyckling och potatissallad. Gud vad gott. Har inte grillat sedan midsommar så det är på tiden nu. Satt och pratade med Josse nu på msn och hon ska till tyskland samma dag jag skall åka ner till henne så hon ska köpa hem ett par flak till mig. Perfekt. Behöver man inte tänka på det på ett tag. haha.. :D


Jag och Josse för snart två år sedan! Vi har förövrigt känt varandra i 5 år iår!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0