kinamat och rallybrudar..

om en timma ska jag gå hem till Louise och så ska vi gå och äta kinamat och klockan 9 ska vi kolla på rallybrudar. ska
bli himla mysigt tycker jag..

Halsen är inte ett dugg bättre idag och mina magiska halstabletter hjälper inte de heller.. typiskt. men detta ska väl gå över så småningom. Skönt att det bara är den ena halsmandeln som är jävlig och bråkar med mig. Hade det varit båda hade det inte varit roligt. Nej, nu ska jag vila lite innan jag ska iväg..

jag är en snygging i glasögon

Ja rubriken stämmer, tycker faktiskt om mina glasögon :D

Idag avslutade vi vår första kurs. Ni anar inte vad skönt det kändes när vi gick ur rummet efter examinationen. Helt underbart var det. Imorgon drar nästa kurs igång, men den är inte lika lång som den här första har varit.

Jag tror jag har ett rivjärn i halsen.. Ja, för så jäkla ont har jag. Blir bara värre och värre, men det går väl över snart för här går vi inte till doktorn i första taget förstår ni. De har inte gjort några direkta underverk för mig tidigare när jag varit där så varför skulle det vara skillnad nu? Är fortfarande lite döv på min vänsteröra, men bara förkylningen släpper skall väl vätskan i örat också ge med sig.

Var förövrigt hemma hos mamma och pappa förut och pussade lite på mitt lilla gryn. Ni förstår att när jag är där så är det bara jag som gäller. De andra skiter han i. Det är kärlek. Jag har även en plan för honom. Nu när jag har flyttat så har Jimmy tagit över mitt gamla rum som förövrigt är skitsnyggt efter renoveringen. Varför kunde de inte göra det så fint när jag bodde där??? Men iaf, jag tänkte att Max ska få ta över Jimmys rum och göra det till värsta hundrummet med hundar på tapeten, hundmatta, hundörngott och påslakan och även sätta upp den gamla tavlan Jenny fick på en liten hundvalp när hon var liten, och vet ni vad det är för ras? Jo, nämligen en amerikansk cockerspaniel precis som min max. Men istället ska mamma göra ett strykrum där nu. Hur tänker de egentligen? Nej, jag får arbeta mer med att övertala mamma och pappa med det här förslaget :D Det låter ju jättamysigt för Max och jag har även tänkt att han ska få ta över Jimmys gamla säng, eftersom han har tagit den Jenny hade när hon bodde hemma. Detta kan ju inte bli bättre!!!! Man blir helt enkelt smart när man skaffar glasögon. Blond och smart, med glasögon!

Arbetet är KLART!!!!

igår var min kära studiegrupp hemma hos mig och vet ni vad? ARBETET ÄR KLART! Skickade in det igår kväll så nu är det bara examinationen kvar imorgon. Vi var riktigt gottegrisar igår. Jag hade bakat en kaka och hade bullar och muffins som jag tinade upp och Emelie kom hit med värsta goda kakan. Hur gott som helst var det.



Ni ser ju vad gott vi hade det. Igår var det även dags för barnen sista spruta för iår. Vetrinären blev väl nästan helt kär i de. Hon hade svårt att slita blicken från sötnosarna. O jag förstår henne. Skitungarna var jätteduktiga, och gjorde inte ett ljud ifrån sig när de fick sprutorna :D

 Vackraste Bodil


 Vackraste Siv

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag ta mig en tur ut till Överby och kika lite. Ska köpa kattbur till barnen så vi slipper låna Alva&Alvins hela tiden!

feber?

Känns som att jag har feber.. men jag har ingen febertermometer här hemma, så det lär jag ju inte få reda på om det är så eller inte. usch, jag vill verkligen inte vara sjuk nu. :(


usch o fy

mår inte alls bra idag. ont i huvudet, yr, halsen värker, snuvig och är halvt döv på ena örat. ingen bra dag med andra ord. när klockan var 12 orkade jag ta mig hela vägen från sängen till soffan. o här ligger jag kvar. tanken var att jag skulle ha en städ och tvättdag idag, men städandet får jag ta en annan dag. ska ta o plocka iordning bara lite senare eftersom studiegruppen kommer hit imorgon. tvätta däremot ska jag göra om en liten stund och sedan ska jag gå o köpa mat.. orkar inte laga nåt idag faktiskt. sen ikväll ska jag nog faktiskt göra räkmacka här hemma. blev så sugen på det efter att ha sett bilder i annikas blogg :D

SORAN!!!!

Jag säger bara så här - Soran Ismail var kung igår! Han behövde knappt säga nånting för att man skulle skratta. Nånting med hans utrstrålning gör att han kan roa en hel publik iaf.. helt galet bra var det igår verkligen!!!!

Idag är det Peter Johansson och LaGaylia Frazier i Vbg. De är gästartister när Björnligan firar 25 år. Kommer nog bli hur bra som helst!

privatliv?

I min lilla familj lever vi tydligen efter regeln "Vi gör allting tillsammans"! För det gör vi verkligen här hemma i min lilla lägenhet. Sedan barnen flyttade hit går vi på toaletten tillsammans, vi sover tillsammans, lagar mat, diskar, städar, pratar i telefon, ja vi gör ta mig fan allt ihop. Privatliv vad är det liksom? Den enda gången jag får vara själv det är när jag duschar. Lite skönt att slippa katterna då faktiskt.

Drömde inatt att jag "pimpade" min tatuering på låret. Någon gjorde glitterkonturer runt den när vi skulle nånstans och det blev ascoolt så jag var tvungen att prova lite förut. :P Har en lila glittereyeliner och det blev fräckt ska ni veta.. haha det ska jag göra nångång till sommaren.. :P Piffa till skapelsen lite liksom.

Ikväll är det Borås som gäller. ska åka ner till edet om en liten stund där det bjuds på köttfärslimpa och sen vid halv 5 eller nåt åker vi till borås. Vi vet inte riktigt vart vi ska väl där, så det är skönt att vara ute i god tid. Idol igår förresten, fy satan vad robin e var bra. Aldrig hört något bättre från en idoldeltagare. Han var t.o.m bättre än hiding var förra året och det är svårt att slå ska ni veta :D Men han var helt galet bra igår!




Till Sandra

Sandra, ditt fadderbarn Sivan är inte så snäll och söt och rar som du tror.  Just nu ligger hon och biter hål i sin mammas mjukisbyxor. Och för en liten stund sedan gjorde hon så jag fick en kattleksak i huvudet. Men hon är söt fast hon gör såna här saker :D

snart över

nu är snart denna kursen över. Hur härligt somhelst. Om en vecka är det dags för en ny. ingen vila här inte. :P

Ikväll blir det ostbricka i edet.riktigt mumsigt ska ni veta. Imorgon blir det Björn Gustavsson :D Det ska bli så jäkla roligt förstår ni!! Återkommer mer om det på söndag! hehe

Janne



Finns det något manligare än en ambulansman? Nej, jag tror inte det. Kolla bara på Janne i sjukhuset. Han är manlighet personifierad och vet ni vad? Jenny hade ambulansen hos sig i lägenheten bredvid sig. Visst det är inte roligt att coola gubben måste åka ambulans, men männen var tydligen heta. Det räcker de får på sig uniformen så händer något med de. Den där gröna uniformen alltså. ja, det kan ju inte bli bättre!!!!!

exakt

                                               

härligt

de sov inatt.. :D vid elva gick de o la sig mitt i sängen och stensomnade så det var bara att knö undan barnen så att även jag fick plats. Nu är det dags för frukost för oss och sedan ska vi börja städa iordning lite här hemma. idag kommer jenny och moster hit och sedan i eftermiddag ska jag till U-K och tar mig en tur hem till Max efter det. Japp, så blir dagen idag!

blir en jobbig natt

Den här natten kommer bli otroligt jobbig. Barnen har sovit hela kvällen och då menar jag HELA kvällen. Siv somnade vi 6 typ och vaknade för en kvart sen.. wihoooo vad de kommer vara pigga inatt... tur jag har min vattenspruta som jag kan använda när de ska brottas uppe på mig. ojojojoj stackars mig!


:D :D :D

                                          "Malin och Jag har för övrigt kommit på att  det finns ett avdankat tangentbord
                                                              som har plåt i munnen och kallar sig för MARTON,
                                                        till saken hör också att han är en väldigt jobbig prao elev..
                                                                  16 år och 11 tangenter om man säger så..."
                                                                                  citat: Sandra Simonsson



Det är inga som förstår det roliga i det här citatet, men det är så jävla roligt att jag har suttit och skrattat så tårarna har forsat. Bara min kära studiegrupp som förstår det här. Kom precis hem från en liten promenad och nu ska jag ställa mig och göra pannkakor tänkte jag. Blev så otroligt sugen på det faktiskt. Mums mums. Sen blir det till att fortsätta med min IKT-dagbok. suck. Men sånt är livet.


design: Sandra Simonsson



ja, Sandra Simonsson är nog världens roligaste människa. Idag när vi satt i gruppen gjorde hon en liten teckning som helt plötsligt blev som en hel saga. Hunden med keps, det är Max och prinsessan som är ute och går med honom är hans fröken på hunddagiset och de är ute och går på 45:an och där kommer bussen som säger vroom vroom. Hon har även målat huset max bor i och det är grönt, vilket står förklarat bredvid. Siv och Bodil är på besök och Siv är den katten till vänster. Bodil däremot är lite svår att se för det är en gubbe som står och sprutar vatten på henne med en "waterpicka", för hon får tydligen inte klättra i trädet. Ja, man kan ju säga att Sandra har en livlig fantasi! :D

Bästa Maxen!

Idag var vi som sagt hos vetrinären med Max och han har fått en autoimmun ögonsjukdom, så nu kommer han få ta droppar hela livet. Men det kommer han garanterat fixa jättebra.....eller inte.. Vetrinären var hur bra som helst. Han satte sig ner och pratade med max innan han hälsade på mig och mamma och samtidigt som han undersökte honom gav han honom massa beröm hela tiden och var hur underbar som helst mot honom. Var så himla stolt över max för han var verkligen duktig idag. Så nu till att börja med ska han ha tre sorters droppar, men det kommer sedan bara bli en om några veckor. Så samtidigt som han ska få massa ögondroppar har han sex dagar kvar på sin pencillinkur för öroninflammationen. Stackars ponken. Så om ett par veckor ska han på återbesök och då är det jag som åker med honom. Det blir nästan lugnast så eftersom resten av familjen blir så mesiga om han har ont, vilket jag också är egentligen, men det får jag inte visa inför honom för då blir han orolig. Så jag får behålla lugnet!!

Fick även hem papper från Plan International idag och där stod det att vi har fått ett nytt fadderbarn. Lorraine som vi hade innan har flyttat och bor inte längre i ett område där Plan har någon verksamhet, så nu har vi fått 11 åriga Bridget i Zambia. En jättesöt tjej. Så nu blir det till att skriva brev och skicka kort på oss själva ner till henne.

sömnlös

Klockan ringer 06.10 imorgon och jag kan verkligen inte sova. Funderar på att lägga mig här i soffan och glo på tv tills jag somnar. ja, så får det nog bli. Låg nyss och kollade i min almanacka på alla namnsdagar i brist på annat och vet ni vilket namn jag fastnade för? Jack!!! om jag nångång får en son ska han heta Jack. En Jack och en Idalia. Kan ju inte bli bättre. Och eftersom det är jag som kommer bära på barnet i 9 månader och klämma ut en 3 kilos bebis så tycker jag att det är jag som ska bestämma namnet, så är det bara.. :P Jack och Idalia, ja det låter bra det. Nej nu ska jag hämta kudde och täcke och lägga mig här. Hoppas på att somna snart!

snygga doktorn!

                                                          

                                                                           ohlala vilken snyggingdoktor han är!!!

nu blir det lite kvällsmat och sedan sova!!!!

ändrade planer!

Tanken var att jag skulle träffa min studiegrupp klockan 9 imorgon bitti, MEN som jag skrev i förra veckan så var min Max hos vetrinären och fick pencillin och grejer, men han är fortfarande inte bra. Nu efter han började sin kur har han varit jättejättesnuvig och det låter som han har lite svårt att andas genom näsan och nu har han blivit röd i ena ögat och det klumpar sig i det. Har inte sett själv hur ögat ser ut, men det låter inte så mysigt iaf. Han har ju haft lite problem med ögat sedan förra hösten då han också var sjuk. Han kan inte blinka med det, men han kan stänga ögat när han sover vilken är skönt för honom. men iaf, klockan 8 imorhon bitti ska jag och mamma vara nere med honom på blå stjärnan. Vi behöver inte boka någon tid utan man kan komma in akut vilket är bra. Så 07.15 åker vi från edet så det blir en tidig morgon för mig, men det är det verkligen värt för Max är mitt allt. Finns ingen som betyder så mycket för mig som Max gör. Det går inte beskriva och det är aldrig någon som kommer förstå det bandet jag och han har. Det låter kanske konstigt att säga det om en hund, men vi förstår verkligen varandra. Den glädjen han visar när jag kommer hem är så underbar att se. Han tjuter verkligen av lycka och vet inte vart han ska ta vägen. Det är kärlek ska ni veta. :D

Kom nästan precis hem från en promenad med Louise. Nu ska jag sätta mig och läsa en jävla bok och sedan ska jag hoppa in i duschen och sen är det ju självklart cityakuten med snygging doktorn. :D ohlalala.. Kan ju inte bli bättre en vanlig måndagkväll!



Underbara Liam

var hemma hos eve och liam förut idag och liam är ju världens charmknutte. Helt sjukt söt är han. Tant Malins lilla grabb.


Ikväll blir det förfest här hemma hos mig och sedan utgång. Ska bli riktigt roligt! Ska börja göra mig iordning lite nu och måste även diska innan de kommer. trist! Tänk vad skönt det skulle vara med en liten diskmaskin, men det får tyvärr inte plats här hemma!!!!


myskväll

Idag har jag och barnen myskväll.. bodil ligger här i mitt knä och är mer än nöjd över att jag varit hemma nästan hela dagen. Slutade redan kl 13.. så det var en kort sista dag på praktiken. Jag älskar min praktikplats, jag vill inte tillbaka till skolan. Personalen och alla barn är helt underbara.. har haft så otroligt roligt de här två veckorna och har fått otroligt mycket beröm av mina handledare. Längtar redan till nästa termin då vi ska ut igen.  Den förskolan jag är på är mångkulturell och det är inte många svenska barn alls, så en dag satt jag och en kille och gjorde pärlplattor och så frågade han mig om jag var svensk. Ja jag är svensk sa jag till honom. Så tog det en liten stund och då frågade han mig: Men var du svensk när du var liten också?!. Blev bara till att förklara att min mamma och pappa är svenska och därför är även jag svensk. De har så härliga funderingar ibland barnen. men nu blir det tillbaka till böckerna och alla arbeten igen...åååååå jag vill bara vara ute hos barnen!!

Imorgon blir det utgång med förfest hemma hos. Lättast så eftersom jag bor närmast. Ska även träffa eve och liam imorgon på dagen. Ska bli trevligt.. var längesen nu. Nej, nu ska jag snart ta tag i hemmet. städa lite oså. Bodil ska bara få gosa en lite stund till :D 

duktiga barn och stolt mamma :D

Ja mina barn är duktiga ska ni veta. De fick precis sin sista behandling mot öronskabb och jag hade tänkt att det skulle bli blod, svett och tårar här hemma. skulle lägga ett medel bak i nacken på de och de höll sig faktiskt helt stilla. För första gången någonsin faktiskt.. inte illa

Om ett par veckor kommer nog Siv&Bodils förra familj och hälsar på barnen. Familjens yngsta dotter är fortfarande lite ledsen och saknar katterna så jag sa att de får komma och hälsa på så när barnen har lov från skolan skall de komma hit. Undrar om katterna känner igen de då. De har ju faktiskt levt tätt inpå den familjen i 9 veckor och här har de ju bara bott i 3 veckor eller nånting! Nej nu blir det OTH och sen sooova!

husmor har varit framme

Ja, nu har husmor varit framme här hemma igen. Idag blev det lasagne. Jag brukar inte tycka om det egentligen, så fråga mig inte varför jag gjorde det. Men det blev verkligen jättejättegott. Jag är grym helt enkelt!

Även den här dagen har varit bra på förskolan och jag får ta mer ansvar för varje dag. Är jätteroligt verkligen. Det är ofta jag sitter själv med barnen vid lunch eller mellanmål och jag har fått uppfattningen om att de inte brukar släppa studenterna själva med barnen vid maten. Det låter inte så svårt att sitta och äta med barnen, men det kan vara väldigt krävande och kommer man som ny testar de en otroligt mycket så man måste kunna sätta gränser och det i tid, annars är man ganska körd. Men har fått höra av båda mina handledare idag att de tycker jag är väldigt duktig faktiskt och det är roligt att höra. :D

varför = jobbigt ord

Det jobbigaste ordet just nu är varför! Det är det ordet barnen på förskolan använder mest, om allting. Spelar ingen roll vad man säger så får man varför till svar. Tillslut vill man bara säga därför tillbaka men det är inte det bästa svaret. :P men även den här praktikdagen har varit riktigt bra. Trivs verkligen därborta.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta kvällsmat till cityakuten. Kan ju inte bli bättre.

sova,sova,sova

Barnen ligger och sover och det ska även jag göra nu. men kruxet är bara att när jag reser mig upp och byter om och släcker ner så kommer jag ju bli pigg. :( men det är smällar man får ta!!!!

fy fan!!!!!

Jag ljuger inte när jag säger att jag har haft en mus i lägenheten idag. Jag har inte sett den, men däremot har jag hört den. Mina katter är ALDRIG i köket när jag inte är där, men förut satt Siv som helt förstenad utanför städskåpet och jag hörde verkligen hur det pep och kraffsade där inne. Så min hyresvärd har varit här tillsammans med en anna gubbe men de hittade ingen musjävel, men hittade däremot ett ställe som den kunde kommit från. Och min hyresvärd sa även att det inte är så konstigt om jag fått in någon för dörren ut mot bakgården står nästan alltid öppen fast att den ska vara stängd, men idioterna här i huset stänger inte efter sig, så det kan vara möss som tagit sig upp i väggarna oså. men varför till min lägenhet? Så imon ska värden ringa anticimex och jag ska få hjälp med att täcka för det där jäkla stället och även få råttfälla för säkerhetsskull. Just nu står en pall som skydd mot städskåpet och jag ska även täcka för köksöppningen med en stor skiva de lämnade kvar här. :) Ska då inte vakna med möss på magen. glöm det!

i have a dream, a song to sing

 
  I have a dream, a song to sing




Ni anar inte vad jag saknar honom. I 5 år har jag haft honom vid min sida så gott som varje dag. Efter flytten får jag bara höra vad han gör på dagarna genom telefon. Varje kväll under fem år pussade jag honom godnatt och varje morgon mötte han mig i trappan och skulle självklart pussas. Jag har en riktigt pusshund förstår ni. Det är svårt för alla att förstå varför han betyder så mycket för mig. Ingen kan förstå hur jag kan vara så tokig i honom och ni ska veta att han är mitt allt, min bästa kompis och mannen i mitt hjärta. Det är aldrig någon som kommer kunna ta den platsen. Jag vet att jag under mitt resterande liv inte kommer ha en hund som betyder så mycket som Max gör för mig. Han har varit med under hela min tonårstid, den tiden man ändras som mest. Jag har varit med och uppfostrat honom och det märks i hans sätt att vara. Han är helt enkelt en hundversion av mig. Han är helt enkelt mitt allt och jag saknar honom otroligt mycket!
 Du är det bästa jag har!! <3

en trött malin

halv 3 blev grannarna såpass tysta att jag äntligen kunde somna. fast jag hörde ändå hur de höll på och prata och det var inte direkt en normal samtalston. herregud säger jag bara. Nu ska jag äta lite frukost och sedan fortsätta min städning. Men städa måste ju vara det tråkigaste man kan sysselsätta sig med... usch och fy!

01.25

allsång hos grannen.. i'm yours!


fest hos grannen

rix fm har ju en tävling som heter fest hos grannen.. just nu spelar mina grannar filippa med karl martindahl.. om rix fm vill ha en inspelning kan jag fixa det, säg bara till.. klockan är liksom halv 1 på natten!!! hallå, hur tänker man? det är ju tur att jag inte jobbar på bruket med förmiddagspass imorgon. blir inte roligt till sommaren om de ska ha såna fester.. jaja, nu tar de en tur ut i trappuppgången. men nu stängdes dörren igen, nu öppnades den igen, ja ni kan få reda på allt om ni vill. men nej, nu ska jag äta lite, blev så himla hungrig av att sitta o lyssna på deras musik så det får bli lite nattmat sen lägga mig i sängen och vänta på att kunna somna.. ojojoj! detta är det negativa med att bo i lägenhet.!

zZzZzZzZzZ

Ska gå och lägga mig nu och jag hoppas faktiskt det är regn imorgon för då har jag en anledning att bara stanna inne. plus att jag älskar att ligga och sova när det regnar.. Idag på förskolan gjorde några barn kattleksaker och Siv&Bodil fick en av en söt liten dam. :D leksaken är tro det eller ej riktigt fin och de tycker den är rolig och det är bra..

Nej, nu är det john blund som ropar!

överby med emelie

Var på överby med emelie förut och köpte uggs. :D helt sjukt sköna är de. Köpte även en leksak till katterna. Man sätter fast den i en dörröppning så är det en grej som de ska hoppa efter i en gummisnodd.. men de är lite för små än så länge för den och de har inte klarat hoppa så högt som de behöver än så då ställde vi kattburen under¨, så står de på den när de leker. man får ju vara smart. nej, nu ska jag städa lite smått och sedan ska jag till UK! Baka pizza idag!

hmm

hmmm, jahaja, okej då...

ska iaf gå och lägga mig nu. Imorgon slutar jag klockan 1 och då ska jag och emelie åka ut till överby! då ska jag köpa uggs:D



                                                     en underbar vän!


härlig dag

varit en riktigt rolig dag idag på vfu:n. Fick t.o.m ha hand om ett eget bord vid lunchen.. visserligen var de bara tre barn, men var så mysigt så att sitta själv med de. :D Idag har även jag och min handledare Ingrid pysslat litegrann. så trevligt så.

När jag kom hem gick jag och mötte upp karvonen med en gång och vi gick och köpte lite fika och satte oss vid kanalen. Dit kom även jennifer, den tyska lärarstudenten och hennes tre kompisar, och jag var så snäll och fotade de. Börjar bli grym på engelska.. haha, eller inte!

ansiktmask

sitter här hemma med en ansiktsmask, mitt nya mysiga nattlinne och mina raggsockar.. hur mysigt som helst. :D sitter även och funderar på en sak, men mer om det skriver jag om ett par månader, men det kan nog bli maffigt. många kommer tänka, nej för fan men jag tänker ja för fan :D

skrapa rutor... redan!!

herregud, jag fick skrapa rutorna imorse.. det är på tok för tidigt tycker jag.. :P men andra dagen på praktiken gick bra även den.. trivs verkligen.. idag har vi varit ute nästan hela dagen och jag har cyklat med barnen och gungat och haft mig. efter praktiken träffade jag karvonen en liten stund. tog oss en liten promenad och pratade lite.. alltid lika trevligt..

förresten, min max var hos veterinären idag. förmodligen har han öroninflammation igen, precis som han hade förra året. är samma symptom som förra gången så nu ska han äta pencillin i tre veckor och blir han inte bra efter det ska de in och röntga hjärnan, för att de ska kunna kolla ordentligt. hoppas verkligen min lilla gubbe slipper det. har så dåligt samvete för att jag inte kunde vara med honom hos veterinären. har varit med varena gång under fem år, så det kändes konstigt att inte kunna hålla om honom där inne. stackaren!

Detta är kärlek ska ni veta! Finns ingen bättre på denna jord.

katträff

Idag träffade Siv&Bodil Alva&Alvin för första gången. Siv och Alva fungerade ganska så bra ihop, Bodil var lite rädd och Alvin var en riktig tönt. Ingen herre på täppan där inte. Så bara de får träffas ett par ggr kommer de nog vara bästisar allihop :D

Varför kommentera anonymt. FIck ännu en anonym kommentar, visserligen en snäll och jag tackar för den, men varför inte bara skriva vem ni är?

första praktikdagen

idag gjorde jag min första dag på tistelstångens förskola i kronogården. känns väldigt bra måste jag säga. Bra personal och snälla barn. var visserligen inte så många barn idag eftersom det är många som är hemma och är sjuka, så det var skönt med en lugn start. Var även med på morgonmötet imorse så nu vet jag hur ett sånt går till :D

Ska ner till edet sen, jimmy ska hjälpa mig med min dator som inte mår så bra förtillfället, så jag hoppas han kan fixa den. Nej, nu blir det lite städning här hemma..

Förresten, den anonyma som kommenterade i inlägget om mina tatueringar. Vågar du inte stå för vem du är, så ska du ta mig fan inte lägga dig i vad jag gör med min kropp! Min kropp, mina pengar, mitt beslut.

soffpotatis

idag har jag varit en riktig soffpotatis. Vaknade runt 10 och gick och la mig på soffan och här ligger jag kvar. ska börja göra mig iordning om en liten stund, ska nämligen ner till gbg sedan. Dags för årets Ladies Night, tredje året i rad. Så ikväll är det skaldjur som gäller ska ni veta :D hummer, mums!




FANTASTISK!



Helt fantastisk. Helt underbar. Helt otrolig!

vfuplatsen

Jag tror jag kommer älska min vfu.. bara så ni vet det. :D

tvätt och städ

Ska strax äta lite frukost, sen in och duscha och sedan ska jag besöka min vfu. Efter det åker jag hem och börjar städa och klockan 14 börjar min tvättid. Har inte så mycket tvätt och har tre maskiner så det ska nog inte ta så lång tid hoppas jag. Sen ska jag på Mamma Mia med Jenny och Emelie och efter det ska jag träffa Malin. Blir nog hyra film och så :D Mysigt! 

IMORGON BLIR DET LADIES NIGHT I GÖTEBORG!!!! :D

du, har din mamma pratat med dig om döden?

rubriken då ja, man kan väl säga att sandra vet vad man ska svara på det mest.. :P Detta ska då ses som ett litet hot är tanken, men det är lite svårt att se det som det när det kommer från sandra. Kom hem för en stund sedan från espresso house där jag suttit med sandra och emelie. himla mysigt. är så glad att jag lärt känna dessa två töser. Just nu håller jag på och lagar lite mat och ska ner till UK sedan. Sen blir det hem och fortsätta skriva till gruppuppgiften.
 Imorgon ska jag hälsa på min praktikplats. ska bli spännande. men nu vet jag vart den ligger iaf. skönt, slippa oroa sig för det. :D

Nej, nu ska jag se hur det går med maten!

jag och min klubbkamrat!

Jag och min klubbkamrat Emelie, även min klasskompis och studiegruppskompis och även min vanliga vän sen en månad tillbaka, är otroligt duktiga på att prata i telefon.. I början körde vi 20 min, det utökades sedan till 30 min, 30 minuter blev till 50 min och så har det fortsatt. Idag pratade vi i 1h45min. Jag vet inte när jag pratade så länge med någon senast, för jag brukar avsky prata i telefon, men med emelie flyger tiden bara iväg för vi har så mycket att prata om hela tiden :D

Idag var det ikea hela dagen med Louise och Jenny. Fick allt köpt en del bra saker, men har inte orkat packa upp de än.. får ta det imorgon, ska gå o lägga mig o sova nu, eller läsa lite till i Anne Franks dagbok. Så himla intressant är den boken verkligen. Efter den boken skall jag läsa "Pojken som överlevde förintelsen" Han som har skrivit boken är den yngsta som överlevde förintelsen, minns inte hur gammal han var när kriget tog slut, men tror den är väldigt bra. Andra världskriget är något som verkligen intresserar mig. Inte att sitta läsa massa årtal och datum och sånt, men läsa om människoöden. är så svårt att sätta in i hur förjävligt en människa kan behandla en annan människa och hur folk kan sitta och säga att förintelsen aldrig inträffat. nej, men ta och åk till Auschwitz och ställ dig i gaskammaren och se alla klösmärken på väggarna. Gå alla vägar och gångar där fångarna fick gå, gå in i en liten sal där 100 fångar bodde tillsammans med en enda liten toalett. Känslan att besöka koncentrationsläger går inte beskriva. Man känner sig så tom på något sätt, man kanske inte ska klaga över att man fryser lite trots en tjock vinterjacka. Fångarna gick i blöta kläder utan skor mitt i smällkalla vintern. Klagade de? Nej, jag tror snarare de var glada över att de fortfarande var i livet, att de kanske skulle överleva kriget, att de kanske skulle återse sin familj igen. Vi människor kanske ska sluta klaga på småsaker här i livet! Vi har det faktiskt ganska så bra!


Anne Franks dagbok : den oavkortade originalutgåvan : anteckningar från gömstället 12 juni 1942 - 1 augusti 1944

RSS 2.0