stackars barnen

varit hos tant doktorn med Siv&Bodil idag och det visade sig att de fått öronskabb av sin mamma (inte mig då alltså :P), så det blev inte bara vacination utan även behandling för öronen. 1270 spänn gick hela kalaset på!!!!!! Att det är så jäkla dyrt att ta sina små djur till veterinären. Det är ju rena rånet nästan! Helt sjukt!

fortfarande seg

Herregud jag är fortfarande seg sen i lördags. sov i stort sett hela dagen igår, sen somnade jag vid halv 11 på soffan, vaknade kvart över två inatt o gick o la mig i sängen o sov till 10 idag... idag är det plugg som står på schemat. o även lite städning.. ska snart iväg till affären o köpa lite korv, tänkte göra korvstroganoff till lunch. så ska nog gå bort redan nu och börja med maten kanske.. ja så får det bli!

riktigt rolig kväll

Hade så jäkla roligt igår. Linn kom hit runt halv 6 eller nånting och sen kom alla andra vid 7. hade verkligen hur trevligt som helst. Kul att ha alla kompisar samlade på ett och samma ställe, det händer inte så ofta nuförtiden tyvärr. :( Siv och Bodil var mer än nöjda med allt folk som ville ge de massa uppmärksamhet och de fastnade för Micke och Henke.. :P Drog sedan vidare till lipz och där var det hur roligt som helst. Spelade bra musik för engångskull. Idag har jag legat och sovit hela dagen. Gick inte upp förens vid halv 3. lite skönt faktiskt. :D

Om en liten stund åker jag och jenny ner till edet, släktkalas för min del idag!

orka rubrik just nu

jaha, jag säger bara jaha...

Ikväll ska jag ha kul med mina vänner iaf..

utgång ikväll

har sovit så himla gott inatt. inga barn som har väckt mig, de har inte ens väckt mig på morgonen. vaknade tidigt imorse och då låg vi alla tre på rad. Jag låg inknödd i väggen och barnen bredde ut sig ordentligt i sängen. Jag har en säng som är 1.20 och jag hade kanske 40 cm av den, sen hade de resten. Knäppgökar.

Ska träffa Jenny om ett par timmar o vi ska ut till överby och sen in till oden eftersom min linn går modevisning idag. Sen ska jag o systeryster äta lite, sen blir det hem och duscha o sådär.. Ska bli riktigt roligt ikväll. :D

bry er inte

Idag var det en del prat om min senaste tatuering och om hur fin den är och allt sånt, sen kom den vanliga frasen: Men nu blir det ingen mer va?!

JO DET KOMMER BLI MER TATUERINGAR. JAG ÄR INTE KLAR ÄN. JAG VET REDAN VILKEN MIN NÄSTA SKALL BLI, JAG SKULLE BARA KUNNA GÅ TRE KVARTER OCH BOKA TIDEN OCH FÅ DEN GJORD! MEN JAG KÄNNER SJÄLV ATT JAG INTE SKA GÖRA NÅGON MER IÅR, UTAN VÄNTA TILL NÄSTA ÅR! NI KAN SLUTA FRÅGA OM DET INTE RÄCKER NU, FÖR NEJ JAG ÄR INTE KLAR! NI TYCKER JAG FÖRSTÖR NÅGOT SOM REDAN ÄR SÅ FINT, JAG ANSER ATT JAG GÖR MIN KROPP FINARE! SÅDESÅ!

mitt nästa projekt kommer bli en liknande sån här med texten likt fenix återföds jag ur askan. Ni behöver inte fråga mer, det kommer flera. Jag skiter i vad folk säger. Jag skiter i att ni tycker att det räcker nu. Jag skiter i om ni tycker det blir fult. Jag skiter i att ni tycker jag har för många redan. Jag skiter i era åsikter!

till familjen ikväll

Om en liten stund ska jag och linn ta oss en tur till systemet, sedan åker jag o jenny ner till edet. Äntligen ska jag pussa på min max. Det är tur att jag har två katter som tycker om när jag pussar på de :D Vi blir bjudna på tacos idag. inte illa. Det gick förövrigt jättebra att tvätta idag. Jag är så otroligt duktig ska ni veta. Jag är helt enkelt bäst, eller jag och Sandra är bäst. :P så är det bara.

Imorgon blir det utgång. Förfest här hemma och sedan Lipz. Emelie ska också ut imorgon, men vi ska mötas upp inne på lipz istället. det ska bli ROLIGT!!!!!

Linnea Selin

Min klasskompis från gymnasiet vann googles tävling där man skulle designa om deras logga. Var väl några veckor sedan hon vann, men jag hittade denna lilla filmen på henne. Hon är ju så söt min lilla linnea. :D

http://www.youtube.com/watch?v=nTgiElSOoOo

första tvätten

idag tvättar jag för första gången. har tre tvättmaskiner nere i tvättstugan så det är effektivt här ska ni veta, sen slänger jag in den tvätten i torkskåpet och in med resten av tvätten. Hade en liten katt som fick spel runt 1 inatt och höll på till efter 2 nångång. Jag var INTE glad kan jag säga. O även Bodil ville sova, men det tyckte ju inte lilla Siv. Stackars oss! :D

fint här hemma nu!

Nu är det riktigt fint här hemma. och på lördag är det inflyttningsfest. :D ska bli riktigt roligt. Sen blir det lipz tror jag. blir inte riktigt så många som det var tänk från början, men det kommer bli lika roligt iaf.



 

Jag har ju glömt berätta om min kopall som jag fått av mamma och pappa. Den är hur söt som helst. Perfekt att ha den eftersom jag får klättra en del i köket o i garderoben. Lägger in en bild på den och även på min klädsel jag ska ha på lördag :D
  till detta ska jag ha ett par svarta pumps :D Visst är min pall grym!

världens grymmaste bagare

För att inte bara sitta still och nacken blir ännu värre kom jag på att jag skulle baka innan jag går till skolan sen. Så nu har jag gjort en bananchokladkaka och kärleksmums och nu ska jag göra en äppelkaka.. Är jag grym eller är jag grym? Jag är nog grym skulle jag tro. En riktig husmor och snart ska jag äta min kyckling i currysås som jag tänkte ha med till skolan, men eftersom jag inte är där, äter jag den här hemma! Nej, nu blir det äppelkaka!

nackjävel

skulle egentligen suttit i skolan på föreläsning nu, men min nacke är inte som den ska riktigt. har ju problem med nacken och har ont varje dag, men nu vid den här årstiden brukar det bli värre. När vädret inte kan bestämma sig för om det ska vara varmt eller kallt, så sätter det sig i min nacke ännu mer. Sen när vintern kommer då är det extremt jobbigt. :( Men ska till skolan lite senare i alla fall!

mina små sötnötter

Tänk att man kan fästa sig så vid två små varelser på bara två dygn. de är verkligen mina små älsklingar. Kan sitta och titta på de hur länge som helst när de springer runt här hemma. deras energi tar ju nästan aldrig slut. Fast nu kommer de snart somna, brukar somna vid halv 9 - 9 på kvällen, så sover de hela natten sen. hur bra som helst. :D

Morgonpigga barn

Blev väckt av Siv kvart i 7 imorse. Hur orkar de vara vakna så tidigt? Sen klockan 7 började en granne dammsuga? Klockan 7 på morgonen`?!!! Normalt? eeeh, nej.. Men lyckades somna om och sen tyckte siv att jag skulle vakna klockan 9 igen o det fick väl gå... o sen dess har de sprungit runt och busat konstant så det är fart på damerna här hemma.

Om en timma kommer louise hit och då ska vi åka ut till överby. Se om vi hittar något att ha på oss till helgen. Sen i eftermiddag kommer Linn hit och hälsar på mig och barnen. Ska bli trevligt. :D Nej, nu blir det frukost!

Älsklingar <3


Snart här

Nu är de snart här. Mamma ringde och de är snart i trollhättan.. ÄNTLIGEN! :D


matdags!

Nej nu är det dags att göra lite mat. Om några timmar kommer Siv&Bodil hem och jag längtar som en tok ska ni veta. Är på tiden nu faktiskt. hehe..

tokigt!

Min gamla lärare som jag hade årskurs 4-6 addade mig på facebook. Hon flyttade ifrån edet när vi gick i högstadiet och tänk att hon känner igen mig efter alla år. Riktigt roligt faktisk, blev lite chockad när jag såg vem det var. :D Men hon minns oss allt!

mysig kväll

har haft en jättemysig kväll. var på butlers och åt med josefine och louise, men innan det var de här hemma. Jossan har inte sett min lägenhet innan, så första besöket. :D just nu sitter jag med en filt runt mig, en stor mugg med te står på bordet och har tänt doftljus. Jag har helt enkelt riktigt mysigt här. Fick köpt alla saker som stod på min lista, så allt kommer vara fint här hemma på lördag. :D kanon.

lite bilder

Tänkte köra ett inlägg med lite bilder från olika tillfällen, i brist på annat!




 Jag&Josse sommaren 08. Här är vi hemma hos Ullis!

 Kärlek!

 En av sommarens höjdpunkter var självklart Katarina och Eriks bröllop

 Jag i mitt lilla kök :D

Busungar på GGs. Modevisning för More than love!



Jag och Jenny har blivit riktiga kattmänniskor. Hon har Alva&Alvin och jag har snart Siv&Bodil! Vi som haft hund i alla år!


Livet är en fest

Minns ni tv programmet Livet är en fest? Vet inte varför jag kom att tänka på det, men det gick i alla fall på tv för mer än 10 år sedan tror jag. Varje vecka var det en ny familj och de fick berätta om sig själva och de hade ett filmteam med sig som filmade deras vardag. Sen var det ett gäng skådespelare som gjorde som en liten sitcom inför publik. Och familjen satt i publiken och fick se sitt liv utspelas. Minns ni det? Det var hur roligt som helst. Varför görs det inte såna program längre?
Det är samma med En fyra för tre. Humor på låg nivå och skådespelarna är inte de bästa, men det är så jäkla roligt. Lennart och Bosseman är ju helt klart de bästa och när jag tittar på det skrattar jag så jag nästan inte får någon luft. Nej, mer såna serier på tv.

redan uppe

vaknade redan halv 9 idag. Ska snart ut i köket och fixa lite frukost tänkte jag. sen blir det överby med mamma. Måste plugga lite idag också. Men det tar vi i eftermiddag.

inte långvarig

Max blev ingen nattgäst utan snarare en kvällsgäst. Han har nog aldrig varit så gosig under sitt 5 åriga liv, men så fort det gick någon i trappuppgången började han skälla och eftersom jag bor i ett hus med mycket ungdomar lär det springas en del här i natt och jag orkar inte riktigt med det, så tyvärr är han hemma igen :( men vi hade roligt så länge det varade iaf! hehe

första nattgästen

min första nattgäst är på plats och det är ingen annan än den bästa varelsen på jorden. Min Max sover här inatt och det är så skönt att ha honom här. :D Det märks att han inte är van vid att bo i lägenhet, han skäller lite när det går folk i trappuppgången, men nu är han lugn. Ligger och sover efter vår lilla kvällspromenad. Jag är van vid att ha honom runtomkring mig och han är van vid att jag är i hans närhet hela tiden, så detta är faktiskt en stor omställning för oss båda. Men det kommer iaf bli roligt varje gång jag åker till edet, för såna glädjeskutt gör han bara när han saknat mig och det har han nog gjort de senaste dagarna. Var längesen jag såg honom så glad som när jag kom hem förut. :D den lilla skiten!

  

fullt hus igår

Ja, igår var det verkligen fullt hus här hemma. Först kom mamma efter jobbet, sen kom pappa, sen plingade det på dörren och då var det mormor och morfar och även Louise. Sen efter en stund kom även Jenny hit, så ja 7 pers var det i min lilla lägenhet så vi ska nog kunna klämma in några till nästa helg.  Köket brukar ofta bli en samlingspunkt när man är hemma hos folk och jag har otroligt litet kök, men jag och Louise räknade ut att vi nog kan få plats en sisådär 7 st där inne om vi knör otroligt mycket. Allt går bara man vill förstår ni.. Har precis duschat och ska snart bege mig in mot stan och köpa en antennkabel, sen vid halv 2 blir jag bjuden på middag i edet. O ikväll ska max sova hos mig. Han är inte van vid lägenheter, så jag hoppas verkligen inte det blir en massa liv i trappuppgången för då lär max stå här inne o skälla. Imorgon förmiddag kör jag honom hem och sen åker jag och mamma till överby och ska kolla lite saker till mitt lilla hem. Får skriva en lista på saker jag behöver. Fick pengar av mormor och morfar igår och de kommer väl till pass imorgon.
 Morfar var även här för en stund sedan, hjälpte mig med att sätta upp en spegel och lite annat smått och gott. Nej, nu får jag ta och sätta igång, så jag får något gjort idag!

Underbart!

Jag trivs verkligen i min lilla lägenhet. Det är garanterat många som kommer komma hit och tänka "hur klarar hon av att bo så här litet efter att ha bort alla år i ett stort hus?" . De kommer inte att våga säga det till mig, men den tanken kommer garanterat finnas hos många. Min lägenhet är en perfekt första lägenhet och jag älskar den verkligen. Här kommer jag trivas. Just nu ser den visserligen ut som ett krigshärjat område med lådor i stort sett överallt. Ni kan ju tänka er, en lägenhet på 30kvm och en massa lådor överallt. Ja, det är just nu inte mycket ledig golvyta kvar till mig kan man väl säga. Men just nu håller jag på och viker ihop alla lådor och knör ner de i bananlådor så är det mycket enklare att få iväg de härifrån. Bara de kommer härifrån så kommer det se kanon ut. Har visserligen inga gardiner eller mattor än och heller ingen taklampa i rummet. Tacka gudarna för att de har satt in spotlights i hall, badrum och kök, så lite ljus har jag allt. Tänkte kolla resterande saker i helgen med mamma. Hon skall förövrigt hit idag efter jobbet och hjälpa mig att greja en del. Sen kommer Louise hit idag också efter skolan. Hon är nyfiken ska ni veta och nu är det inte långt kvar tills hon och Micke får sin lägenhet. Det skall bli otroligt roligt. Ett kvarter ifrån varandra bara.


Perfekt. Nästa helg blir det iaf förfest hemma hos mig. Fyllde ju år i måndags och det får väl firas. Så det blir nog en hel del folk här hemma. Det blir trångt, men lite närkontakt är väl alltid mysigt. Lägenheten kommer väl inte vara helt klar till hundra procent då, men så fort mattor,gardiner och en taklampa är på plats kommer det se bebott ut här hemma iaf. Sen ska det nog upp lite hyllor på väggarna, men det är ingen panik känner jag. Har en tavla som ska upp på väggen, men den får jag nog samtidigt som Siv&Bodil flyttar hem.


Imorgon skall nog min lilla Max sova hos mig. Måste få bort alla lådor innan dess annars så kommer han nog springa runt här som en idiot och leka med dem hela natten och det orkar vi inte. J Nej, nu ska jag inte babbla på här mer, skall återgå till lådvikandet!


världens finaste lägenhet!

Jag älskar min lägenhet! Just nu är det lite kaos med lådor och skräp överallt, men det kommer bli så fint när det är klart. den är ju nyrenoverad och de har gjort hur fint som helst. Badrummet är riktigt fint och köket är så himla litet och mysigt. Vill bara få ordning på allting nu! :) Sov första natten redan igår, så nu bor jag verkligen i trollhättan! Hej då magsjuke edet, hej trollhättan! :D

stor dag imorgon

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är en stor dag. Äntligen får jag min lägenhet! Längtar så efter att flytta till mitt eget. Ska ta med kameran och lägga upp bilder på mitt nya hem! :D

stackarn

Jag får så dåligt samvete när jag går och packar släpkärran, för maxen bara sitter och gråter och klättrar på mig hela tiden. Han är hur orolig som helst. Han förstår ju att det är något som händer som inte är som det skall. Tycker så synd om honom. Och familjen kommer nog ha ett litet helvete i början med honom. Han brukar inte vara så glad när jag inte är hemma på några dagar, så han är ganska jobbig då.:( det är kärlek ska ni veta :D


   


fullt sjå

Skulle egentligen fikat med min underbara Malin Karvonen idag, men har inte mått helt 100 idag faktiskt. Pappa har varit lite halvkass de senaste dagarna och verkar som att jag åkt på samma, så efter skolan åkte jag hem och skulle vila. Men tror ni jag har vilat? Nej jag har burit ut en massa till släpkärra eftersom jag flyttar imorgon. Sedan måste jag åka till IKEA också, vilket jag inte känner för direkt.. Vill bara ligga i sängen, så jag inte mår kass imon. Men har en del grejer jag MÅSTE fixa idag, så ska möta upp jimmy i ale sedan så följer han med mig.

Imorgon skall jag och pappa möta upp Andreas runt 11 och skriva kontrakt och få nyckeln och sådär.. spännande spännande.. längtar som en tok. Helt sjukt att jag flyttar imorgon. Kommer ha hemtelefon så ni som vill ha mitt nummer, säg bara till :D

R.I.P

Jag har under några månader följt en 20 årig tjejs blogg. I bloggen berättar hon om sin kamp mot cancern. Vi är lika gamla och gick båda två på MÅG. Under årskurs 2 läste vi även psykologi ihop. Vi pratade aldrig, men hon var en sådan tjej som de flesta visste vem hon var och hennes sångröst var helt gudomlig. Igår 02.15 vann cancern. Hon fick diagnosen ett år innan och har sedan dess varit en riktig kämpe. Jag har även följt hennes mammas blogg och har precis läst vad hon och madde tillsammans med släkt och vänner gjort under helgen. Jag länkar här nere till både maddes blogg och hennes mamma för ni som inte läst de bör läsa de, för de berör verkligen.
Vila i frid Madde, vart du än befinner dig nu vet jag att du kommer få det bra.

http://jagefrisk.blogg.se
http://levaidag.blogg.se

godistårta

Jag har nog aldrig under mitt snart 20åriga liv fått en godistårta på min födelsedag, så vet ni vad jag har gjort idag? Jag har gjort en godistårta. :D


hem igen

Idag åker jag hem till Lilla Edet igen. Men jag kommer faktiskt sakna Alva&Alvin. Vem ska väcka mig på morgonen med en brottningsmatch på min mage? Max kommer ju liksom inte upp på övervåningen eftersom vi har ett skydd för trappan. Han kan gå upp själv för trappan, men så är han lite höjdrädd så han vågar inte gå ner själv och hjälp det går ju inte att få utan man skall klara allt själv. Envis som få den där mannen. Idag fick jag faktiskt sova till klockan 9, men inte var jag utvilad för det. Har sovit jättedåligt inatt. Vaknade vid tre av världens mensvärk, men hittade en värktablett och somnade om vid fyra igen eller nåt. Har fortfarande ont i magen och det lär väl fortsätta hela dagen.

Det är väldigt små saker som roar små kattungar ska ni veta. Sitter med ett glas päronsoda framför mig och Alvin har hela sitt huvud ner i glaset och kollar på bubblorna. Jag vill också vara så liten och roas av småsaker. Tänk när man var liten, då kunde man ta en penna och komma på massa roliga lekar med den. Varför är det inte så när man är 20 också? Ja för jag blir faktiskt 20 imorgon. Jag börjar bli stor nu. :D Får gå på systemet själv och grejer.. hehe... det blir spännande... eller nåt. :P Idag ska det bakas tårta hemma iaf, för jag är ett riktigt tårtmonster så det måste vara tårta på min födelsedag annars har det ingen riktig födelsedag. Eftersom jag är familjens tårtbakare, så är det självklart att det är jag som ska göra den. De blir liksom goast så! Och idag ska jag prova en ny fyllning. Spännande!

livat här ovanför

Det kommer bli en livad kväll här idag. eller ja, i lägenheten ovanför rättare sagt.. men jag har blivit förvarnad så jag slipper sitta här och vara rasande.. :P fick även reda på att en av de som ska på förfesten ev. ska flytta in i mitt hus, så min blivande granne är här ovanför nu. :P o det är golvvärme i den han ska ha och den är också nyrenoverad, tänk om det är golvvärme i min också få.. man kan alltid hoppas.. hehe


__________________________________________________________________________________________

det är nog en lugn förfest däruppe, de hörs knappt. Hör bara mer fötter som bankar, annars hör man bara 2 elefantfötter så det är lugnt. hehe.. Svensson Svensson drog igång en ny säsong idag. Gustav är min idol, en sån människa skulle jag vilja känna, eller det gör jag nästan. Det är många likheter mella honom och min kära pappa. :)

haha det var roligt

Det var inte bara jag som fick mig ett bad här hemma utan lille alvin åkte ner i plurret av misstag. Hörde bara ett plums bakom mig och när jag vänder mig om då smimmar en panikslagen kattunge i badkaret. Jag hann inte ta kort för han kom upp ganska snabbt, men jädrar vad roligt det var. Den lilla stackarn har legat gömd i över en timma men nu är han framme igen. torr och leker som vanligt.

Nej, nu ska jag ta på mig och åka till Överby! Matta på G och även kolla om jag hittar någon fin hemtelefon. :D

sovmorgon :D

Jag fick sovmorgon till 10 idag och ni anar inte vad skönt det var, när man blivit väckt 07.00 hela veckan. UNDERBART var det. Imorgon åker jag hem till magsjukehålan och det första jag ska göra är att koka vatten och ställa in i kylen. Här ska ingen bli sjuk ska ni veta.

Ska in och lägga mig i badet nu och sedan ska jag åka ut till överby och kolla efter mattor. Gardiner måste jag också ha men vet inte måtten än på fönstren så det får fixas i nästa vecka. :D två dagar kvar nu bara till min födelsedag. två dagar kvar där jag är tonåring, sen räknas jag inte längre till den skaran som de flesta äldre drar över samma kant. Tonåringar nu förtiden! Ha, jag kommer inte vara en av tonåringarna nuförtiden för jag blir vuxen nu.. Eller nej, vuxen kommer jag nog aldrig bli, men man kan ju låtsas iaf!

Nej, badet väntar!

nu måste jag ta det lite lugnt!

Vet ni vad jag är otroligt sugen på?! Ännu en tatuering. Jag vet exakt vad det är jag ska göra, men eftersom jag redan har gjort två stycken iår känner jag att jag kanske bör lugna ner mig lite på den fronten. Det kostar ju faktiskt en del pengar och pengar måste jag ha nu när jag flyttar. Men tatueringar är som ett litet beroende för mig. Jag får ofta höra "nej, men nu räcker det väl ändå? Varför förstöra något som redan är så vackert?" De får då svaret att det är min kropp och att jag bara gör den, enligt min åsikt, vackrare. För mig är tatueringar som smycken. Visserligen sitter mina smycken där för evigt men för mig är det något vackert. Ser jag foton på mig utan tatueringarna så tycker jag det ser så jäkla fult ut. Det är något som fattas. Min underbara Eveliina är exakt likadan som jag är och hon har också planer på nya hela tiden. Skönt att ha någon som förstår mig.
 Min nästa tatuering kommer bli en fågel fenix och en text som jag inte kommer skriva ut nu, men den skall sitta på handleden. den kommer bli riktigt snygg. Sen om några år ska jag bygga ut den lilla jag har på armen, fast den skall ändå vara i samma stil så man ska kunna se att det är samma tatuering i botten så den ska absolut inte försvinna utan bara uppgraderas. Foten kommer även den besökas av nålen, men inte än. När jag får barn kommer deras portätt hamna någonstans också, så ni behöver aldrig mer fråga om det inte räcker nu. För nej, jag är inte klar än och det bästa är att jag bor bara 3 kvarter från världens bästa tatuerare.. :)

orka med rubriker

oj då, jag och barnen råkade visst stensomna. Vaknade för en liten stund sedan, vilket innebär att vi sovit bort hela eftermiddagen. Men det är ganska skönt ibland faktiskt. Nu ska jag ställa mig och diska och sedan gå bort till affären och se om jag kan hitta något gott till ikväll faktiskt. Även köpa något bröd och pålägg. Det behövs. Ska nog göra någon god mat ikväll också, om jag orkar vill säga.. :P

heeelg

skönt med helg och jag skall bara ta det lugnt och plugga och bara vara helt enkelt. Imorgon får jag ÄNTLIGEN sova utan några byggubbar som är här och grejar i lelles lägenhet. Eller gubbar och gubbar, det är unga killar och den ena är som tagen från himlen, en riktig läckerbit med andra ord. :P Fast det är klart Alva&Alvin drar ju igång tidigt på morgonen men får be de ta sovmorgon imorgon eller nåt. man kan ju alltid hoppas...

Har suttit och jobbat med gruppen hela dagen och vi har nog fått gjort en del faktiskt, fast att det inte känns som det just nu. Men det är en himla bra grupp jag har i alla fall. :D På måndag träffas vi en timma tidigare än vad schemat säger, för att få lite mer tid att få ihop allt. Och på tisdag har vi hemmastudier, men åker upp till skolan vid 8 och jobbar fram till ett typ och sen ska jag ner till IKEA och kolla lite småsaker till köket. Kanske även köper ett par fotpallar om jag hittar några fina. Känns som att det kan vara bra att ha det för att få lite mer sittplatser i min lilla lägenhet. :D

redan vaken

klockan ringde 07.00 idag. ska sätta mig och äta frukost nu och sedan ska jag gå till skolan och möta min grupp vid 8. ska sitta med grupparbete hela dagen! Sen blir det hem och bara ta det lugnt hela helgen tror jag.. orkar inte göra något faktiskt. men det kan vara skönt det med. :D

JÄVLA SKIT!!!!!!!!!!!!

JAG ÄR ARG OCH DÄRFÖR KOMMER DETTA INLÄGG SKRIVAS MED STORA BOKSTÄVER OCH EN MASSA UTROPSTECKEN BARA SÅ NI VET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PÅ MÅNDAG SKULLE JAG FÅ MIN LÄGENHET, VILKET DE HAR SAGT HELA TIDEN!!!!!!!! MÅNDAGEN DEN 15 SEPTEMBER SKA DEN VARA KLAR OCH DU FÅR DIN NYCKEL!!!!! INTE RUNT DEN FEMTONDE UTAN DE HAR SAGT DEN 15:E SEPTEMBER ÄR DEN KLAR OCH DU FÅR NYCKELN! IDAG RINGDE MIN HYRESVÄRD MIN PAPPA OCH SÄGER ATT DE KAKLAR BADRUMMET IDAG OCH DET MÅSTE STÅ SÅ MÅNGA DAGAR SÅ ONSDAG KLOCKAN TOLV FÅR HON NYCKELN! HALLÅ, SÄGER MAN EN DAG SÅ SKA DE HÅLLA SIG TILL DEN!!!! HAR MAN EN DEADLINE SÅ HAR MAN OCH DEN SKA HÅLLAS ÄVEN OM DE FÅR JOBBA EFTER ARBETSTID SÅ ÄR DET BARA!!!!!! ALLT VAR SÅ BRA PLANERAT FÖR ATT FÅ NYCKELN PÅ MÅNDAG. PAPPA HAR TAGIT LEDIGT HELA NÄSTA VECKA FÖR ATT HJÄLPA MIG FLYTTA IN OCH JAG ÄR LEDIG TISDAG OCH ONSDAG NÄSTA VECKA OCH DÅ SKULLE VI BÄRA IN ALLTING OCH JAG SKULLE BÖRJAT REDAN PÅ MÅNDAG EFTERMIDDAG/KVÄLL OCH FIXA IORDNING KÖKET OCH DISKA UPP ALLT! HÅLLER PLANEN?! NEJ, EFTERSOM JAG FÅR DEN PÅ ONSDAG!!!!!!!!!! HALLÅ, DET ÄR BARA TVÅ DAGAR SÄGER NI. JA MEN JAG GÅR I SKOLAN HELA TORSDAG OCH FREDAG. KUL! KUL! DÅ VAR TANKEN ATT ALLT SKULLE VARA INFLYTTAT SÅ DET BARA SKULLE VARA SMÅDETALJER ATT GÖRA SEN! MEN NEJ NEJ!!!

NU KÄNNS DET INTE ENS ROLIGT ATT FYLLA ÅR PÅ MÅNDAG! HEJ 20 ÅR, NEJ SKITSAM LIKSOM!

frukost och sen skola

Håller på med lite frukost nu och sedan ska jag iväg till skolan. Vi skulle ha läst 6 kapitel i en bok idag, men jag har läst tre bara. Får ingen riktig kläm om den. Kommer nog ta ett tag innan jag kommer in i pluggandet och kan sätta sig in i böcker och förstå de lite i alla fall. Jag har ju faktiskt haft uppehåll från studier under ett år och då tappar man mycket av rutinen faktiskt.

Har en bok jag ska läsa tills imorgon med och den ska vi sitta och skriva en reflektion av i gruppen. Blir nog bra. Kommer inte hinna läsa allt, eftersom jag ska till U-K ikväll, men läser så mycket jag hinner. :D

oj herregud

Den killen som sjunger på Idol just nu, Eric tror jag han heter och han sjunger Im yours, jag tror jag är kär i hans röst faktiskt. Helt galet bra!

mycket bra

Det är så bra att bo här hos jenny för man får hjälp med allt. Diska, laga mat, sitta vid datorn, läsa böcker, gå på toaletten ja så gott som allt. Alvin är teknikern här i huset då behövs det hjälp med något sånt är det bara att fråga honom. Datorn är faktiskt väldigt intressant ska ni veta, tror inte jag suttit många stunder här ensam. Just nu sitter han på min mage och bara kollar på den. Inte lätt att skriva med en katt som skymmer halva sikten, men han är så söt så det gör inget.

Louise var här en stund förut vilket var lika roligt som vanligt och snart kommer vi ju då kunna ses varje dag om vi vill det. :D Var hemma i edet förut och packade ner en massa saker. känns skönt faktiskt. Men kommer nog ta allt allteftersom sedan. Blir nog bra.

Håller på med mat inför imorgon också. HusmorsMalin är framme igen. Imorgon blir det kyckling och potatisgratäng och kokta morötter tror jag. Mums mums

Tänk efter före

Sitter och kollar lite halvt på Oprah och de visade ett inslag om ett hem för missbildade djur. Många av de var halvt förlamade och många människor skulle garanterat avliva sina djur om de sattes i den situationen, men dessa djur på hemmet var så lyckliga! Djur klarar mer än vad man tror. Har ni sett hunden Faith någon gång, hon som bara har två bakben. Henne skulle många människor avliva på direkten, men hon har lärt sig att gå på sina två ben och lever ett bra liv. Djur klarar så otroligt mycket och de klarar av att anpassa sig. När Max var sjuk för ett år sedan i öroninflammation, blev halva ansiktet förlamat och hans balans fungerade inte som den skulle och när han satt ner klarade han knappt av att hålla kroppen upprät, men då kom han på att man kan ju sätta sig mot en vägg och luta sig mot den, så fixade han att sitta normalt. De är så smart djur och löser det mesta själva, kan bara behöva en hjälp på vägen, som de djur med förlamade bakben för de finns det faktiskt som en slags rullstol och de klarar av att leva som vanligt i stort sett.

Så tänk efter före ni bestämmer om djuret skall få leva, djur är starkare än vad man tror och de klarar nästan mer än vad vi människor gör!

inte illa

Det blev nästan en liten sovmorgon idag. Arbetarna drog igång kvart i 8, men sen blev de ganska tysta så jag somnade om. Men vid kvart över 9 kom lilla Alvin och tyckte att nu har jag sovit tillräckligt och strax efter det kom Alva och la sig på min mage och sen drog barnen igång med att leka jage och brottas. Då är det ganska svårt att fortsätta sova. De är inte tysta när de springer runt här. Ska ta och göra lite frukost nu och sen ska jag åka ner till edet och tvätta och träffa Max som jag inte träffat sedan i fredags morse. Det är många dagar för oss två. :( Usch, kommer vara jättejobbigt att flytta ifrån honom sen. Inte roligt alls faktiskt!


sommarkrysset och one tree hill

Sitter just nu och kollar på sommarkrysset, brukar inte det gå på lördagar annars? Killarna från ladies night ska vara med och eftersom jag ska på det i oktober måste jag ju se vad de har att erbjuda ikväll plus att stenmarck är den bästa manliga sångaren som sverige har, enligt min åsikt då. Den lite hesa röster, ojojojojojoj kan inte bli annat än underbart. Vill han sjunga på mitt bröllop får han mer än gärna göra det. :D

Sedan är det då andra avsnittet av säsong 6. Pratar självklart om One Tree Hill! Denna underbara serien. Det är en sån serie som man verkligen både skrattar och gråter till och mår bara så bra när man ser den. Man känner verkligen med karaktärerna och gör man det, då är det en bra serie. :D

Jaaaaaaa!

Louise tyckte om lägenheten så nu är den hennes. :D Så min underbara vän kommer flytta upp till trollhättan även hon. Kan ju inte bli bättre det här!

Seminariet idag gick bra, eller det kändes bra iaf... Hela dagen har gått väldigt fort, men nu har jag ett berg med disk som väntar på mig. :( Inte roligt, men det är smällar man får ta när man har ett eget hushåll :D Visserligen är detta inte mitt, men man kan väl leka?

idiotiska arbetare!!

Kan ju säga att det är tur för de arbetarna som håller på att renovera här i huset att det inte finns några skiftarbetare som jobbat natt! 07.10 blev jag väckt av skyliften och gubben som grejar med fasaden och strax därefter drog de som fixar lägenheten här under igång. Ingen sovmorgon för mig inte. När katterna väl sover på morgonen och jag skulle kunna sova, nej då är det någon annan som väcker mig.. ååååååååå...

Men en positiv sak är att min underbara vän Louise ska kolla på den lägenheten de renoverar och det är om sisådär 40 min! :D Hoppas verkligen hon vill ha den för då bor vi bara ett kvarter från varandra! JAAAAAAAAAA! Hon tycker om Jennys lägenhet och de är nog i stort sett likadana så jag håller tummarna! :D Inte många dagar kvar gör mig nu! Helt galet!

sömntutor!



Idag har de sovit heeeeela dagen! Blir ingen rolig natt för mig eftersom de lär vara hur pigga som helst. men det är smällar som man får ta. :D

hmm

sitter och läser en av böckerna till seminariet som vi har imorgon. Ordet är ditt av Tudor-Sandahl och jag får ingen riktig kläm om vad det har med gruppsykologi att göra riktigt. Tycker det bara är massa olika saker boken handlar om typ minnet och sen är det om barn och hur de upplevs. Nej, denna bok förstår jag mig inte på!

bara en vecka kvar nu!:D

Om en vecka får jag min lägenhet! Fattar ni?! En vecka bara! Hur skönt som helst!

De håller på och renoverar fasaden här utanför eller något och det låter som in i helvete, kul att en gubbe håller på och åker med en skylift här utanför fönstret. Nej fy vad jobbigt! De har hållt på sen strax innan 8, då även fritids på ryrsjön ringde om jobb, men eftersom jag har seminarium imorgon behöver jag vara hemma och läsa en del. Känns så konstigt att säga nej till jobb när jag alltid har kunnat tacka ja innan, men skolan går ju fakiskt före och jag känner att jag behöver få lite rutin på allt nu innan jag pallar jobba samtidigt som plugget!

en liten sovtur

Jag vaknade precis efter en tupplur, eller en sovtur som Louise skulle säga :P Har väl sovit ett par timmar och katterna sover fortfarande. vi är helt enkelt lite sega allihop idag, men det är väl så det ska vara på söndagar. nu är det nog gos för alvins del för han sitter här bredvid mig och spinner eller så vill han bara kolla datapilen, den är rolig förstår ni!

lugnt

lugnet har lagt sig i lägenheten nu! Barnen sover...... ÄNTLIGEN! herregud de har hållt på och busat konstant i tre timmar. Ska ta och äta lite nu och får förhoppningsvis äta i lugn och ro om inte alvin ska komma och kolla läget som med allt annat jag gör. hade en bra hjälpreda när jag diskade förut. Herregud vad jag längtar efter mina egna katter nu, om två veckor bor de hos mig. :D

pluggar

sitter just nu och pluggar. Sitter och läser Björn Nilssons bok Samspel i grupp och när man väl tänker efter hittar man saker som man själv har upplevt. När jag läste psykologi fick vi se en film om ett expriment, orkar inte förklara vilket men det handlade om lydnad iaf och det står om detta exprimentet i boken och först nu två år senare kopplar jag det till några i min närhet. Så det är en grej jag kommer ta upp på seminariet på tisdag. Skönt att jag har den gruppen jag har för med de kan man verkligen diskutera saker. Känns väldigt skönt!

en liten fråga?

varför tror de flesta göteborgare att det tar två-tre timmar att ta sig till Lilla Edet därifrån? när man säger att man kommer från Lilla Edet får man alltid höra massa negativa saker. Inatt när jag och Eve var påväg till bussen kom det fram två killar och började prata och när de fick reda på vart vi kommer ifrån började de klanka ner på oss som fan. Mitt jobb på bruket ska ni veta var ta mig fan inte bra och hur kan man jobba på ett ställe där man gör toalettpapper? Men jag kan ju säga till dig mister att jag tror jag tjänar ta mig fan mycket mer där än vad du gör på ditt lilla sketna jobb oavsett vad du jobbar med! Enligt min åsikt så är inte Lilla Edet så dåligt som alla säger, visst jag ska flytta härifrån om en vecka men det är inte för att det är piss åt helvete här. I Edet har jag alla mina vänner, min familj och en hel del släkt och den största anledningen till att jag flyttar är att jag vill ha nära till skolan och samtidigt leva lite annorlunda. Jag har levt i Edet i 20 år nu, det är dags att se något nytt, visserligen en stad som ligger 20 min ifrån bara och som jag tillringat mycket tid i men det är en helt annan sak att bo där.

Nej, ni göteborgare som klagar på oss edetbor, jag tycker inte om er stad heller. Jag frågar mig själv varje gång jag är där - vad fan gör jag här egentligen. Jag trivs inte där, varför ska jag då vara där. Dit åker man bara om det är speciella saker, som igår - Lisas födelsedag. Det är en otroligt stressad stad och göteborgarna inser inte det själva. Går man inne i nordstan så går inte folk där, de SPRINGER! Varför har ni så bråttom? Man behöver inte stressa fram här i livet, så är det bara! Nej Göteborg är ingenting för mig, men innan ni klankar ner på småstäder och dit för fan! Få en uppfattnning om hur det egentligen är, allt handlar inte om våld och droger. Jag har aldrig under mitt 20 åriga liv varit i kontakt med droger här i Edet, allt beror på vad man har för umgänge. Mina kompisar är de bästa man kan ha och alla är emot droger och det våld som uppmärksammas, men ändå får man en drogstämpel när man åker nån annanstans! VARFÖR?

husmor

Jag är övertygad! Jag kommer klara galant att bo själv och vet ni varför? Jag har kommit på att jag är en riktig husmor.Idag ska Louise komma hit och vet ni vad jag har gjort? Jag har lagat mat till henne. Så duktig är jag, sen vet jag ju inte om det smakar så gott, men det ser gott ut iaf.. Zazza bara så du vet, denna maten kommer du nog få se i skolan någon dag och du kommer vilja ta kort på den med. :D

en liten skitunge

Det finns en riktig liten skitunge här i lägenheten. Innan Alvin kom hit var det Alva som var skitungen, men nu har Alvin tagit över den titeln. Herregud han är verkligen överallt och ingenstans. Nyss hittade jag honom bitandes på sladden till mobilladdaren. då var det ingen glad Malin här ska ni veta! Mellan 6 och 8 på morgonen jagade han Alva över hela lägenheten och det var roligt att brottas på mig med! Herregud vad han håller på :) Undrar vart han får all energi ifrån, om man ändå var sån!

Idag kommer Lelle hit. Hon ska kolla en lägenhet på måndag och vi tror det är en likadan som Jenny har. Alltså precis under Jenny och ett kvarter från mig. :D:D:D:D:D

Nej, nu ska jag ta och äta lite frukost!

lugnt och skönt!

Ni anar inte vad lugnt och skönt det är hos mig. Jag sitter här, Alvin ligger och sover bredvid och vart Alva ligger och sover har jag och min manliga vän här bredvid inte kommit på än men vi tippar på att hon ligger under soffan. Kruxet med att barnen sover nu är att båda två kommer vara vakna inatt och jävlas med varandra och väcka mig. De tokarna. Siv och Bodil sover tydligen på nätterna och det är skönt för min del ska ni veta. :D

Nu ska jag kolla på Dobidoo (Thomas Järvheden är med), äta godis och dricka hallonsoda! Oj vad gott. :D

en liten trollhättebo nästan

Ja, man kan nästan kalla mig för trollhättebo nu. Det är 10 dagar kvar tills jag får min lägenhet, men de dagarna kommer jag bo i trollhättan. Bor ju med Alva och Alvin nu och de springer runt här och busar. Kommer nog få roligt ihop. :D

Var en lång dag i skolan idag, men tiden gick ganska så snabbt. Dramalektionen var riktigt rolig. Lekte massa lekar så det var ingenting skämma ut sig vilket jag är glad för. Hatar såna saker. Kom nästan precis hem, varit på willys och handlat lite. Vi pratade om tacos i skolan idag och blev så sugen så det ska jag göra ikväll. Har lite kyckling inne i ugnen med som jag ska ha imorgon. Jag tänker framåt vet ni. :D Ikväll blir det lugnt, men imorgon ska jag och Eve ner till GBG. Lisa fyller 18 så vi ska ner och fira henne. blir nog roligt. Massa nytt folk blir det iaf.. hehe.. Nej, nu ska jag kolla hur det går för min kyckling så ska jag börja med tacos sen.. mums!

ännu mer vuxenpoäng

Jag har aldrig varit duktig på att baka bröd och sånt. Kakor är jag grym på, men bröd har jag aldrig varit jättebra på. Men vet ni vad, jag har bakat en del bröd nu de senaste månaderna med U-K och jag är grym. Idag bakade vi tekakor på gramhamsmjöl och det blev så jäkla gott. Ni anar inte.. Jag är så grym! Jag bara öser vuxenpoäng över mig själv nu. Man kanske inte kan få det för att baka bröd, men nu inför jag det! Sådeså!

vuxenpoäng?

Får man vuxenpoäng om man gör egen remouladsås? Jag har nämligen gjort det idag och den blev hur god som helst! Jag är grym!

duktiga malin

Jag har läst det jag skall läsa till imorgon, men eftersom vi har seminarie på tisdag är det lika bra att fortsätta läsa så man slipper ta allt på en och samma dag. Visst är jag otroligt smart. Nu ska vi snart åka och hämta pappa och det är bra för jag börjar bli hungrig. Inte van vid att äta frukost så tidigt som jag gjort nu i två veckor. Vi äter ju redan vid strax efter sju på fritids och då brukar jag sova i vanliga fall. Nästa vecka blir det inget jobb på morgonen iaf och då får jag sova.Skönt!

ledig idag

Idag är jag ledig. Eller jag var och jobbade förut iofs, men är ledig från skolan. Har en del att läsa så det ska jag pyssla med idag. Imorgon är en lååååång dag i skolan. 9.15-16.30. O sen flyttar jag ju in hos Alva och Alvin i 10 dagar. Är ju jättebra för då kan jag ju träna på att vara kattmamma till två skitungar. :D

Vid halv 12 skall jag och mamma hämta pappa vid jobbet, så ska vi åka fram till kinan och äta mat. Myspys! Det är bra att vara ledig de dagarna de får såna ideér. Imorgon åker mamma och Jenny som sagt till Spanien - med buss. Helt störda är de. Har åkt med den bussresan en gång och ALDRIG MER! Ni anar inte vad jobbigt det var. Kramp  i kroppen så gott som konstant i 36h. Inget jag rekommenderar!

Siv&Bodil

Idag har jag äntligen träffat mina barn och vilka goingar de är. Riktiga busfrön så jag kommer ha o göra, men de är helt ljuvliga! På första bilden ser ni Siv och andra är det lilla Bodil! I måndags blev de sex veckor!

  

Vet ni vad det bästa är? Jag kommer kunna se skillnad, på långt håll var det lite svårare så då får man kolla noga. Men Siv är lite gul i pälsen och även lite större än Bodil som är gråare i pälsen. Detta kommer ju gå kanon! ;D

Imorgon

Imorgon skall jag äntligen få träffa mina små katter Siv&Bodil. Se vad de är för några busungar. Vi tre kommer nog få ett bra liv ihop. :D

Har varit en riktigt bra dag idag. Jobbade imorse och åkte sedan upp till skolan för en lektion och sedan gick jag och min kära vän Linn och åt kinamat. Var hur gott som helst!

Morgondagen skall även ägnas åt läsning. Har ett par kapitel att läsa tills på fredag och på tisdag har jag seminarium så lika bra att läsa på så jag slipper sitta hela helgen. Inte roligt. Bor förövrigt hos Jenny nästa vecka, eller jag Alva och Alvin. Ska bli mysigt!

jobbat

kom nästan precis hem från jobbet. Näsan är fortfarande tät, huvudet är lite bättre, men ögonen rinner fortfarande litegrann. de första barnen kom inte förens kvart i 7 imorse vilket gjorde att jag kunde sitta och läsa tidningen och även en bok till skolan i lugn och ro. Var riktigt skönt. Var inte så många barn idag heller och alla lekte tillsammans inne i målarrummet utan bråk, vilket är otroligt skönt när man inte mår helt okej. Även frukosten var lugn. o det händer inte så ofta. nej, nu ska jag kolla klart på sex and the city.

RSS 2.0