Mitt 2009

2009 har varit ett toppenår, men även ett jobbigt år. Här kommer en liten resumé av vad som har hänt i mitt liv det senaste året!

Januari:
Nyår spenderades hemma hos Eve och Henke som då bodde i huset. En mycket rolig kväll och jag och Eve var otroligt grymma på singstar. Inte lätt att slå oss två. Min förra studiegrupp PowerPuffPinglorna begravdes och vi hade en begravningslunch här hemma hos mig. Det var ett gott gäng att arbeta med, men som tur är har jag fortfarande Sändii och Emelie med mig. Det var även i januari som jag hade första sittningen av min fenix. I januari bodde Sofia fortfarande här i huset och vi började umgås. Mycket rolig tjej. Grabbarna kastrerades och jag som trodde att de skulle vara trötta under kvällen trodde helt fel då de var hur höga som helst och sprang runt som galningar.

Februari:
Efter en utekväll hade vi pannkaksefterfest hos en granne, var mycket efterfester här i huset i början av året. Hade sittning 2 på Fille (fenix). Jag fick min idé om vad den kommande Cuppsatsen skall handla om. Hade modevisning för MoreThanLove på Sand. Halvnakna brudar på scenen, kan det bli bättre för publiken? Fick höra ännu en gång att jag var lik en yngre och snyggare Sissela Kyle. Gick även modevisning på tatueringsmässan. Underbart att gå på scenen med ljudet av alla tatueringsmaskiner i bakgrunden. Himmelriket.

Mars:
Råttan kom tillbaka och ett litet helvete i mitt liv startade. Fick sära på mig och grabbarna då vi inte fick bo hemma. Första gången vi var i från varandra och det var hur jobbigt som helst. Fille blev färdig och jag missade modevisningen på Stenungsbaden eftersom jag låg i influensa och det enda positiva det förde med sig var att jag kunde se finalen av melodifestivalen. Mitt körkort fyllde två år, hej då prövotid. Var och badade med Eve och Liam och blev då kallad för ett vandrande konstverk av badvakten.

April:
Åkte ner till Kristianstad med Jenny för att se musikalen RENT. Oerhört bra och det var många tårar som föll. Firade en galen påskafton med vännerna - ojojoj inga fina bilder det är på oss. Drogtestades inför sommarjobbet på bruket och hade en underbar dag i Dingle tillsammans med klassen (Läs mig, Emelie, Nath och Therese). Fick träffa kossor och kalvarna var helt ljuvliga. En lycklig Mallan.

Maj:
Åkte till Köpenhamn tillsammans med Anna, Tony och Lunde och blev helt förälskad i staden. Gjorde ännu en tatuering - Mamma&Pappa på armen. Hade modevisning tillsammans med Eve på Lipz. Gick verkligen inte som vi ville men roligt hade vi. Började umgås med Tomas och alla hans män. Max fyllde 6 år och jag var på ännu en introduktion inför sommarjobbet. Avslutade år ett på högskolan tillsammans med klassen - grill och lekar, en mycket bra kväll. Hade släktträff med släkten på mammas sida då mormor och morfar fyllde 80 år.

Juni:
Åkte till Grekland, Lefkas tillsammans med Jenny. En otroligt lugn vecka som var välbehövlig. Resten av månaden bestod väl mest av jobb, lärde känna Helena som var andra sommarjobbaren. Grym tjej. Bokade även Thailandresan, snart går drömmen i uppfyllelse.

Juli:
Marina började jobba och även här har vi en grymt bra tjej. Har så jäkla roligt ihop. Grabbarna fyllde ett år och fallens dagar ägde rum här i staden. Vi på Askiftet jobbade eftermiddag men det hindrade inte oss inte. 30minuters förfest hann vi med här hemma innan vi gick ut.. Dag två hade jag och Joel förfest här hemma innan och vi fick hur många samtal som helst från folk som ville vi skulle till tältet. Men roligt hade vi. Takida i Lysekil var höjdpunkten på sommaren - LYCKA!

Augusti:
Sommarjobbarna styrde upp party för Askiftet. Även det en rolig kväll. Var på Peter Johansson i Göteborg med Louise, den rösten går inte av för hackor. Slutade jobba och åkte till Grekland med tjejerna, bästa veckan på länge!!!! Avslutade månaden med edetnatta som alltid är lika roligt...

September:
Utsåg mig själv till världens bästa Wakeboardfilmare åt Tomas och Daniel. Blev en hel del båtåkande i september. Daniel tyckte även att han lärt känna mig såpass mycket att han kan jävlas med mig dag ut och dag in, men jag har väl vant mig vid det här laget. EN bowlingkväll slutade med hopp från klaffbron och polispådrag och hela alltet. Jag skrattade, Jenny ville bara gråta. Fyllde 21 och ´möblerade om lite här hemma. Körde fyrhjuling för första gången i mitt liv och jag var GRYM!

Oktober:
Permanentade mig. Fick en låt av Tomas och Daniel som jag skulle fått i present egentligen. Eve började drömma sig bort och drömmer fortfarande. Var världens snällaste och ställde upp som fyllechaffis till gamlestan, aldrig mer igen! Mormor blev inlagd på sjukhuset! Månadens höjdpunkt var Ladies Night, Martin Stenmarck körde 1000 nålar live och jag var LYCKLIG!

November:
Var på ljusparty hemma hos Carolina.  Bowlade med bruket. Var på Linns möhippa som var otroligt mysig. Var och kollade på Stenmarck i Steunungsund och på Takida i Göteborg. Hur lycklig tror ni att jag var på en skala? Var halvsjuk hela månaden.

December:
Bowlade med allt gammalt folk från edet. En mycket rolig kväll. Kusinen sofia var på besök för första gången och tog med sig kusin Rebecca. Eve och jag bestämde vart nånstans vi ska åka i augusti - Cypern, Fig Tree Bay. Farfar blev inlagd på sjukhuset och sen dess har december varit en jobbig månad. Döden är en del av livet, men när den bästa människan på jorden kommer tas ifrån oss så är det inte så lätt att tänka på att det är så livets gång är. Min farfar har alltid ställt upp oavsett vad det har handlat om och han accepterar oss alla för den vi är, till skillnad från vissa andra idioter. Det kommer bli tomt utan honom, men jag vet att han kommer följa mig vart han än går och jag tror inte alls som Jenny skrivit att han kommer sitta på ett moln och ha koll på oss. Nej, han kommer gå runt här nere på jorden och trots att vi inte kan se honom kommer vi ändå märka av honom. Tro mig, jag vet!


ny design

efter att ha stickat ett tag kände jag att halsduken blev alldelles för bred, så jag drog upp allt och gjorde den mindre, mycket bättre. så har inte kommit så långt, men detta kommer bli mitt nya kvällsnöje, det är faktiskt avkopplande!


halsduk

Hör och häpna, men jag sitter faktiskt och stickar. Påbörjade en halsduk för en stund sedan och med alla de maskorna jag har kommer den bli klar tills nästa vinter ;) nej då, ska väl hinna använda den lite innan denna vintern är över! Men lite stolt över mig är jag över att jag kom ihåg. Har inte stickat sedan jag gick i 9:an. Har inte gett mig på aviga än, men räta är jag grym på ;)


Råttan är tillbaka

Men denna överskriften kanske ni tror att kloakråttan vi hade i sopskåpet är tillbaka (har ni lagt märke till att jag alltid skriver vi, men vi är ju faktiskt tre som bor här). Men nej det är Siverts försvunna råtta som är tillbaka. För ett par kvällar sedan låg jag och läste innan jag skulle sova och han bröt mot familjens viktigaste regel: Inga råttlekar i sängen när mamma ska sova. Det blir nämligen mycket hopp fram och tillbaka, jäkligt jobbigt. Så jag tog råttan och gömde den lite för honom. Han letade lite och sen fick han tillbaka den. Efter en stund har jag en Sivert som andas väldigt frustrerat i mitt ansikte - råttan var borta!!!! Antagligen trodde han att jag var boven i dramat igen, men nej jag var oskyldig. Så sen den kvällen har han spenderat kvällarna med att försöka nå den under sängen, men benen har varit för korta. Men idag fick han den smarta idén att KRYPA under sängen! Woho allt är som vanligt i lägenhet 13 på KG62.


ajajaj

vill ni ha jäkligt ont i nacken? Jo, då kan ni låna sivert och bära honom fram och tillbaka över halva stan. Hej och hå vad ont man får!

Sivert i snön

Var ute med Sivert en stund förut. Han älskade att vara ute i snön och hoppa efter små snöbollar som jag kastade. Han blev lika ivrig som Max:) Mamma pratade på att hon skulle komma upp på onsdag och då tänkte jag att vi ska bort till parken med båda två. Bosse är inte lika förtjust i att vara ute som Sivert är och han är fortfarande ganska rädd sen han blev attackerad av fiskmåsjävlarna som skall skjutas i somras. Sen vet jag inte hur han blir när det är snö, han kanske tycker det är jätteroligt. Så på onsdag blir det parken....


Farfar

Allt känns väldigt tungt just nu. Farfar är sjuk och jag hoppas för hans skull att han snart somnar in. I såna här lägen får man inte vara självisk utan tänka på att det faktiskt blir bäst för honom ju fortare detta går. Fram tills han gick i pension vid 65 års ålder hade han knappt varit sjuk, han har istället fått allt de senaste åren och det sista halvåret har det varit väldigt tufft för honom men han har hela tiden haft humöret upp vilket gjort det lättare för oss andra. Jag är glad att farfar har funnits i mitt liv för det är den finaste människan på den här jorden. Jag skulle kunna ringa honom mitt i natten och be honom om vad som helst och han skulle ställa upp.
Var och hälsade på honom tidigare idag och han sov nästan hela tiden och de korta stunder han var vaken ville han ha reda på hur väglaget var:) Det är typiskt min farfar det, tänker alltid på alla andra mer än sig själv!


My dear phoenix


A Phoenix Tears Has Healing Powers
Om det ändå vore så väl!!!!


Siverts succé

Idag har Sivert varit ute på äventyr UTAN sin bror. Han har nämligen varit hela vägen bort till Fidos där klorna skulle bli klippta. Men det tog förjävla lång tid att komma dit då alla vi mötte skulle stanna och prata. Men är man så fin som han är så är det inte så konstigt ;) Kloklippningen gick helt okej. Jag överlämnade honom till personalen och de låste in sig på toaletten så han inte skulle rymma från dem. Hörde allt hur han skrek och hade sig där inne, men efter fem minuter eller nåt kom de ut och han var glad att allt var över. Ska börja gå dit och klippa klorna för det är ett rent helvete med honom rent ut sagt. Han har verkligen en ängels ansikte, men när det kommer till kloklippningen är det något helt annat. Synd han som alltid är så snäll annars. Så de 100kr jag betalar för att de ska klippa är det värt!

De hade en collie i personalrummet och jag blir alltid överlycklig när jag träffar en då vi innan max hade en dvärgcollie som var världens snällaste hund. Hon gjorde inte ens en fluga förnär. I april är det 9 år sedan hon avlivades och jag saknar henne så det gör ont!!!!


Ni ser ju bara hur fin hon var... När hon låg på rygg såg hon ut som ett litet lejon vilket var passande då hon var född 9 augusti och var alltså lejon i stjärntecken. Hon var mitt allt och kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta! 2 år senare kom Max till familjen och det är den bästa dagen i mitt liv. 4 juli 2003 är en dag jag ALDRIG kommer glömma. Minns att när jag fick honom till mig första gången gav han mig en stor fet blöt puss och ja, nuförtiden pussas han på kommando. Han är helt enkelt en riktig pusshund!!!


......

it's my life, don't you forget


Julen som liten

Nu minns jag hur rolig julen var när man var liten och fick massa leksaker. Sitter och tittar på grabbarna som är helt tokiga här hemma och leker för glatta livet, precis så som man gjorde som barn. Barn och djur är ganska lika ändå - glada för minsta lilla grej de får och kan hitta på nya lekar hela tiden :)


<3

Gårdagen var bra, annorlunda men bra. Första gången jag spenderade nästan hela julafton tillsammans med Max. Önskar så att han tyckte om katter så Sivert&Bosse kunde vara med, men vi har julmys idag vi tre istället. Av någon anledning är det alltid djuren som får mest julklappar och min mormor och morfar köper ALLTID julklappar till dem. Tycker det är väldigt gulligt faktiskt. Grabbarna älskade det de fick och har lekt som tokar. Det Sivert inte vet än är att han små råttor som ligger inpackade, men han får inte se dem än utan väntar ett tag med det. Annars tar det inte lång stund innan han har lekt så mycket med dem att de är trasiga :) 

Vet ni vad lycka är? Jo, det är när man kommer hem och grabbarna saknat mig så mycket att deras jamande låter i hela trappuppgången. De ser nämligen när jag parkerar bilen på baksidan och springer sedan till dörren. Det är lycka ska ni veta och nu ligger Bosse bredvid mig här i soffan och Sivert har placerat sig i en byrålåda. Imorgon är det kloklippning som står på schemat för Siverts del. 

Tänker på min farfar som är inlagd igen, men han har sitt goa humör iaf och det är jag glad för. Farfar är den bästa farfar ett barnbarn kan ha!  


Calle Kristiansson

Imorgon släpper Calle Krisitansson sin skiva, men den finns ute på spotify nu så det kanske inte är så svårt att lista ut vad jag lyssnar på just nu! Hans röst går inte av för hackor vill jag lova!


Dan före dan före dopparedan

Jaha i övermorgon är det då julafton. Julen iår blir annorlunda. I vanliga fall brukar vi vara hos farmor&farfar och hos mormor&morfar, men kommer inte vara på några av de ställena. Nej, istället blir det julfika på förmiddagen hemma hos mamma&pappa tillsammans med mormor&morfar, mammas kusin, min syssling och hennes man. Sen bär det av upp till min moster&morbror för jullunch och sedan hem till mamma&pappa igen.

Ska åka ner till Edet imorgon en stund tänkte jag och hämta grabbarnas julklappar som jag glömde där, japp klart de ska ha julklappar. Det blir ganska många också ska ni veta. Har köpt lite råttor och andra grejer som finns i olika förpackningar, men så slår jag inte varje leksak för sig. så ja, det blir en del! Farfar kommer hem från sjukhuset idag, så ska med mamma upp dit imorgon och lämna en blomma oså.

Nu däremot är det dags att städa här hemma! Inte så roligt, men ett måste. Ikväll blir det jobb borta på lagret!


wohooo

Blev idag godkänd på kompletteringen av min reflektionsjournal :D

julklapp av grabbarna

Fick en liten föritidg julklapp av grabbarna idag, en klocka - precis vad jag ville ha. Så snällt av de att klicka hem en och själva gå och hämta den. Hade INGEN aning ;) det är begåvade katter jag har.. hehe

På lördag ska Sivert bort till Fidos. Ska få hjälp med att klippa klorna. Han är ett litet monster de stunderna nämligen och häromdagen gick det verkligen inte. Han var värre än värst, så på lördag ska vi gå dit och få hjälp. Han blir så jävla förbannad när man försöker klippa och spelar ingen roll hur jag håller honom, han är så himla stark så han lyckas krångla sig ur grepper hur enkelt som helst. Men hon sa att ofta blir de lite chockade när de kommer till en ny miljö och vi får väl hoppas det blir så för grabben också. Så på lördag blir det första gången grabbarna är utan varandra en liten stund. :) Blir spännande att se hur det går för Bosse som blir kvar ensam hemma. Han har nämligen ett STORT behov att sällskap sågott som hela tiden! hehe


Min nacke behöver värme

Jag avskyr vintern, har nämligen mer ont i nacken än vanligt då. De senaste dagarna har jag haft ont så in i helvete och det är faktiskt tröttsamt. För er som inte vet har jag haft ont i nacken sedan en månad innan jag skulle fylla 13. Fick då nackspärr för första gången. Om ni någon gång har haft nackspärr och vet hur ont det gör - lägg då till kramper som kommer med bara ett par minuters mellanrum. Önskar inte ens min värsta ovan den smärtan. Sen drog det igång och de två första åren hade jag nackspärr minst fem gånger i månaden och det är ingen överdrift. Nuförtiden har jag inte nackspärr så ofta, kanske någon gång per år, men ont varje dag det har jag. Sommaren är bra för då har jag inte lika ont på dagarna och när jag är utomlands har jag knappt ont överhuvudtaget. Tänk alltså vad bra jag kommer må i Thailand, 2 veckor i värmen kommer bli grymt bra för min nacke. Så det är en anledning till att jag reser en hel del, jag vill ha några dagar där jag inte har ont!!!! Har även en kudde som följer med mig överallt i världen, vågar inte sova med en "vanlig" kudde mer än en natt. Gör jag det en natt har jag jävligt ont dagen efter. Så min kudde har varit med på många resor och i många städer, den är världsvan vill jag lova!


Cypern, Augusti 2010





EvaLotta&MajBritt på Cypern i augusti nästa år boendes på hotell Captain Pier. Jag klagar inte. När EvaLotta kommer hem från Marocko är det dags att boka resan! Tror ni att vi längtar eller? Det är bara förnamnet vill jag lova!

Jullov

Gjorde sista dagen i skolan innan julen idag och jag kan säga att jag är värd den ledigheten. Har varit mycket nu under hösten och vintern så lite ledighet sitter inte fel nu vill jag lova. har ju det där arbetet att skriva men har kommit ganska långt redan så det känns inte så tungt. Ska greja lite här hemma nu, diska och städa och sen åker jag ner och jobbar ett par timmar, sen får nog max ett litet besök tror jag.

På lördag bokar nog jag och evalotta vår resa! Vi två i ett främmande land, hur ska det sluta?

Djur är underbara

Sitter här med Bosse i knät. Det är så underbart med djur, det spelar ingen roll på vilket humör man är på de älskar en lika mycket iaf. Jag har hetsigt temperament och är jag på dåligt humör kan jag lätt bli lite för arg på dem om de gör saker som de inte ska. Bosse brukar bli arg tillbaka en liten stund, men sen kommer han ändå och kryper upp i mitt knä. Det är det som gör djur så underbara, de finns alltid där oavsett hur man mår. jag har varit lite nere idag pga tråkiga besked och både Sivert&Bosse har varit nära mig hela dagen och de har faktiskt skött sig hela dagen. Det är precis som att de förstår att de inte bör bråka nu för då jävlar blir morsan arg. Samma sak är det med Max och han känner mig ÄNNU bättre än vad grabbarna gör, honom går det verkligen inte att lura.




Ni anar inte hur glad jag är över att just de här tre grabbarna finns i mitt liv. Det är nämligen de bästa grabbarna i hela världen!!!!


bara man ber om det så..

Jag ville ju bli sjuk och ja, jag är på god väg nu vill jag lova. Tanken var att jag skulle gå upp vid 10 idag för att åka till överby, men då låg jag och kände mig överkörd av ett tåg. Halsen var som ett rivjärn och ena örat värkte som aldrig förr. Nej, bara till att somna om. Så idag får det bli lugnt och se om jag orkar ta tag i något i eftermiddag.

Hade förövrigt en helvetesnatt. Sivert väckte mig av någon anledning vid 3tiden inatt och annars när han vaknar mitt i natten räcker det jag säger att han ska lägga sig ner så gör han det o somnar igen, men tror ni det var så inatt. NEJ! Han höll på och höll låda och fick samtidigt väckt sin bror och vaknar han då är det KÖRT! Vaknar den grabben så går det inte att få honom lugn förens han har sprungit av sig, så runt halv 5 imorse blev de tysta! Så jag var inge vidare glad inatt, det är en sak som är säker.

Snöar gör det också och jag är ingen vinterperson. Jag avskyr verkligen vintern och ser inget mysigt i snön. Jag är en sommarmänniska och avskyr kyla. När jag säger det brukar jag få folk emot mig, men alla tycker olika så är det bara att acceptera!


ååå kom igen

Kan jag inte bara bli sjuk nu eller att det bara försvinner ändå.. Har ont i huvudet sågott som varje dag, slem i halsen. hostar och är trött hela tiden men ändå sover jag inget. Nu vill jag bara bli sjuk så jag kan bli av med detta!!!!


lugn dag

Idag har jag en dag där jag gör absolut INGENTING! Har visserligen läst lite inför seminariet på torsdag, men utöver det ingenting. Imorgon däremot ska jag åka ut till överby och fixa de sista julklapparna. Ska även städa här hemma tänkte jag. Ska lägga mig o glo lite tv nu tänkte jag. Skönt att ha såna här dagar ibland!!!!!


EvaLotta&MajBritt i ett främmande land

På lördag ska jag hem till EvaLotta&Liam och ha myskväll och det roligaste är att vi ska boka resa:) Lite tidigt att boka redan kanske, då vi ska åka i augusti nästa år, men då har vi något att se fram emot. Vi två i ett främmande land kan inte bli annat än succé. Frågan är bara vem av oss som kommer komma bort först. Haha, vi har nämligen inte alltid koll på läget vi två. På tiden att vi två kommer iväg då vi varit kompisar i 18 år typ och aldrig åkt iväg tillsammans. Vi har pratat om det, men aldrig blivit av, men nästa år då jävlar! Kommer bli grymt!!!


snart lite ledigt

Nu har jag bara torsdag förmiddag kvar i skolan, sen är jag ledig i tre veckor och ni anar inte hur skönt det ska bli. Behöver vara lite ledig nu känner jag. Har ett arbete att skriva på visserligen, men har redan skrivit ungefär hälften så det kommer inte bli så jobbigt, det viktigaste är att komma bort ifrån skolan lite. Är konstant trött, så ska sova ikapp lite under ledigheten. Kan behövas.

Sitter och kollar på vänner nu, kan se avsnitten om och om igen. Hur bra som helst :)


Åren flyger bara iväg

Idag är det lucia vilket innebär att det redan är fem år sedan jag var med i Götaälvdalens luciatrupp. Den tiden var otroligt rolig trots att jag var sjuk större delen av den. Den mest hektiska träningsperioden åt jag pencilin och då blir jag sjuuuukt trött, så jag var inte alltid så kontaktbar, men det löste sig ändå. Natten till lucia lussade vi på ett disco i folketshus runt tolvtiden och sen ringde väckarklockan 04.30 på morgonen. Jag som var sjuk mådde inte så bra under luciadagen och var under ett uppträdande påväg att svimma så jag fick smyga ut från rummet minns jag. Trots att jag var sjuk var det en underbar tid med tjejerna i truppen och tack vare lucian så blev jag och anna nära vänner vilket jag är oerhört glad över. Har även uppträtt med tjejerna efter detta, dock inte som ett luciatåg, men året efter hade vi uppträdande på edetnatta båda dagarna, uppträdde i Lödöse på FNdagen året efter det och även på Edets årsfest ett år. Har haft riktigt roligt tillsammans med dessa tjejer ska ni veta och de här fem åren som har gått har flugit iväg men samtidigt känns det som att det var en evighet sedan vi gick runt i våra vita linnen!


superlim någon?

Någon som har lite superlim över? Sivert är nämligen en expert på att putta ner den ena adventsljustaken i soffan. Han är uppenbarligen inte nöjd med att den är placerad på "hans" plats. Nu är iaf alla julklappar klara, eller nej jag har ett par stycken kvar, men till släkten är allt klart. Känns skönt. Nu ska jag dra på en film innan jag börjar göra mig iordning för kvällen! Blir RÖJ! ;)


Min vinnare av idol 2009


Detta är min vinnare av idol 2009. Är så otroligt trött på alla rixfm artister som tas fram i det programmet. Var så glad för att Calle&Tove kom med iår som bjöd på något annorlunda, något eget och personligt. Men årets vinnarlåt låter precis som alla andra år vilket jag tycker är jävligt trist. Tycker absolut inte att Erik är dålig, snarare tvärtom, men jag tycker han är så tråkig som jag sagt tidigare.

Vår gran


kusinbesök

Ikväll får jag besök av mina småkusiner, eller nej de är inte så små längre 12 och 16 faktiskt. Sofia har aldrig varit här hemma och Rebecca var här när jag nästan precis flyttat in och då var ju grabbarna mini och sen dess har hon bara sett bilder på dem. Tror hon kommer få en chock nu när de vuxit så ;) Håller på o städar här hemma, Sivert leker med en råtta och Bosse tittar på.

Hade seminarium i skolan idag och det var det mest givande denna kursen. Vi fick se vad de andra har gjort på sin VFU och det gav mig massor av inspiration. Fick även visat de lite vad man kan göra med en smartboard som vi har på min förskola. Lite synd att läraren inte bokat salen bredvid då de har en smartboard där inne så hade jag kunnat visa lite mer hur programmet fungerar oså. Smartboard är fortfarande såpass nytt att de inte hade någon koll på det så det hade varit roligt att få visa de lite vad man kan göra, jag har ju ändå ganska bra koll på det vid det här laget.

Nej, nu ska jag städa klart och sen ska jag åka iväg till Willys, ska bjuda tjejerna på tacos ikväll är tanken!


granen står så grön och grann i stugan

Var och köpte mig en liten gran förut. Hela 120 cm hög är den ;) Bor man litet ska även granen vara liten.. haha.. Den är faktiskt ganska så söt. Kom på en mycket smart idé att jag ställer upp granen redan idag, fast utan pynt o så i så grabbarna får vänja sig vid den. Än så länge går faktiskt bra.

Fick precis hem mina små änglatavlor. Hur fina som helst är dem. Kommer fota när jag fått upp de på väggen, måste bara köpa tavelhyllor eller vad det nu heter eller om jag sätter upp de på annat sätt. får kika lite på det :)


vintersängen

Mitt element i rummet lever sitt egna liv, eller nej jag tror det är värdarna som bestämmer livet för det faktiskt. men för några veckor sedan var det bara lite halvvarmt, men så för kanske 2 veckor sedan märkte jag att katterna börjat lägga sig på det och sova så jag gick fram och kände och nu var det VARMT! Så just nu ligger Bosse på elementet och sover med soffan som huvudkudde. Ser ganska gott ut. När elementet inte är igång brukar jag ha på golvvärmen inne på toa och då brukar jag hitta grabbarna där. Varmt och gott ska det vara ska ni veta. Nu ligger de här och snarkar gott och jag funderar på vad jag ska ha på mig på lördag. Vi ska ju fira Marina som fylle 28 för ett par veckor sedan så nu blir det party på HÖG nivå ska ni veta, brukar bli det när vi är i farten och jävlar vad roligt vi har det :D Kommer bli en grymt bra kväll, det kan jag säga redan nu!


Jessica till Trollhättan

Fick precis reda på att min vän Jessica ska flytta till Trollhättan om en månad. :) Ska bli så roligt och hon kommer bo ganska nära mig faktiskt. Kommer bli så bra!!!! wohooo


Duktiga Mallan

Ni anar inte vad duktig jag var förut. Var och tog första twinrixen. Japp, nu är det bara en kvar innan jag åker till Thailand. Men jäklar vad ont den gjorde. Svinissprutan kände jag bara att det stack till och sen var det inget mer med det, men denna gjorde riktigt ont. Aja, nu ska jag inte tillbaka förens om en månad så då har jag väl lyckats glömma det.

Idag serveras det grillad kyckling här hemma och Bosse är överlycklig. Om han fick bestämma skulle han få äta upp alltihop, men icke. Han får allt äta i omgångar. Konstigt att han är så liten som han är ändå så mycket konstigt som han äter. Hans bror däremot sväljer ju all sin mat så den läggs ju som en klump i magen ;) Inte konstigt att han är en tjockis med tjockismage ;)


tjoff tjoff bara

Ojdå halv sju är klockan. Det innebär att jag suttit och pluggat i 6 h med en paus för mat samtidigt som jag titade på GossipGirl. När jag väl sätter igång med att skriva så har jag svårt att sluta. Skriva har nämligen alltid varit det jag tyckt mest om genom hela min skoltid. Har snart skrivit tre sidor på den uppgiften som ska vara klar i januari och den ska vara på 4-6 sidor. Har skrivit om alla mina aktiviteter på VFU:n och analyserat dem och skrivit bakgrund och massa annan skit innan det. Det som jag sen har kvar att skriva är en sammanfattning på min text och även lägga in referenser. Wohoo jag kommer ha jullov! ;) Det är inte helt fel ska ni veta!


effektiv

trots att jag varit förbannad på herrarna idag som hållt låda hela natten och morgonen så har jag varit effektiv. Jag har fixat min komplettering på reflektionsjournalen och lämnat in den, skrivit "hur läraren hanterar balansen" och lämnat in den, vet inte om jag gjort rätt men det märker vi. Jag har även gjort klart arbetet om barnboken och lämnat in det också. Nu ska jag äta och sen ska jag sätta mig och skriva på den stora uppgiften för denna terminen. Vill inte ha allt att skriva på jullovet så ska ta tag lite i det nu innan!


ååååååååååååå

idag är ingen bra dag, ingen bra dag alls faktiskt. en förjävlig dag. Väckte halv fyra inatt av två jävla katter och de har hållt på fram till halv elva på förmiddagen. Hur bra tror ni jag har sovit? Inte alls faktiskt. Så mitt humör är inte det bästa kan jag säga, så idag är det jag som stannar hemma! Vara ute bland folk är inte det bästa speciellt inte sitta på en föreläsning. Är den dålig kan ni väl gissa vem det är som kommer vara FÖRBANNAD! Så nej, det blir till att vara hemma och plugga idag!


Julia i Afrika

Min kompis Julia är och reser runt i Afrika med rosa bussarna. Läser hennes inlägg på resedagboken och kollar på bilder och det ser helt underbart ut och det är många som är avundsjuka på henne och själva skulle vilja åka så. Jag är den enda som inte vill. Det jag är avundsjuk på är solen och värmen. Nu ska hon vara borta i två månader och jag skulle aldrig klara av att vara borta så länge, isåfall skulle alla mina nära få åka med mig och då gäller det även Max, Sivert&Bosse. Jag skulle ärligt talat få dåligt samvete om jag åkte ifrån djuren och jag skulle längta ihjäl mig efter dem. Nej, en vecka är lagom att åka bort. Nu blir det ju två veckor till Thailand och det kommer bli jobbigt det vet jag redan nu. Så nej, jag är för hemmakär för att åka iväg så!


Ljuvligt

Sitter här nu med världens lenaste händer. Jag har i vanliga fall väldigt torra händer, men idag fick jag hem mina produkter som jag beställde på ljuspartyt. Där jag såklart köpte ljus, men även snabbmanikyr för händerna och en handkräm. Ni anar inte vad bra produkter det är! Helt underbara!


walking in memphis


Rysvarning på det här!

Grym kväll


söndagstrött


såhär har sivert legat hela dagen, inte lätt att ha en mamma som kommer hem sent på nätterna. Man blir ju så trött då ;)

beställning

Var bara tvungen att beställa lite tavlor från Mamsell K och jag längtar verkligen tills de kommer. Ska köpa tavellister och ställa de på tänkte jag. Kommer bli kanon!!!

 



Tycker verkligen de är helt underbara!!! Denna sidan kommer jag fortsätta beställa från. Underbart!

Tavlor!

Hittade en hemsida med MASSOR av grejer jag vill ha!!!



Allt kommer från mamsellk.com

Ha den sidan i åtanke om ni någon gång ska köpa presenter till mig ;) Jag älskar gammaldagsstil och vet inte varför jag inte har sån stil hemma. Varför har jag allt från IKEA?!

Supernatural säsong 4

När jag kommer hem från Thailand i februari har jag något bra som väntar på mig här hemma. Nämligen fjärde boxen av Supernatural! Tredje säsongen slutade hur spännande som helst och jag längtar verkligen efter att se hur det löser sig. Tror det är säsong fyra som går på 5:an nu, men jag klarar inte av att följa den så utan måste kunna se flera avsnitt på rad och jag vill inte se den över internet. Måste vara på TV:n och är ju perfekt nu när jag har min nya TV! ååå vad jag längtar!


JAAAAAAAAAAAAAAAA

Calle är i final! Jag var helt hundra på att svenska folket skulle rösta ut honom, men tack sverige för att ni är lika förståndiga som jag är! Calle är grym och det har jag sagt från första stund!!! Hade hellre sett Tove stå bredvid honom i finalen då jag tycker hon är mer värd det än Erik. Både Calle och Tove är väldigt personliga i sina scenuttryck och röster. Erik har en jävla grym röst, men han känns som en i mängden enligt mig. Men alla har vi olika tycke och smak så är det bara!

 KUNGEN!!!!


kommer sakna alla barn

Insåg precis hur mycket jag kommer sakna alla barn från VFU. Ska ju inte tillbaka förens till våren, förutom deras jullunch om det passar in i mitt schema. Idag smög en lillgrabb fram, han fyller 2 år i början på nästa år, och gav mig en puss på näsan och sen ger mig hans underbara leende. Då vet man att man är på rätt ställe!


perfekt

Lite levande ljus, tacos, idol, julmust, choklad och det allra viktigaste - Sivert&Bosse! Receptet på en perfekt fredagskväll


TRÖÖÖÖÖÖTT

Nu sitter jag här trött som en liten gnu och tycker det är trist att praktiken är över för denna gången. Veckorna har bara flugit fram och jag och barnen har hittat på massor med bus. De är verkligen underbara och jag trivs så bra med personalen. Nästa period kommer jag nog byta handledare med den andra eleven på min avdelning. För att få fler synsätt på saker och ting. Blir nog bra det :)

Ikväll blir det tacos framför idol och calle är nog den som åker ikväll vilket jag absolut inte vill. Han och Tove har varit mina favoriter sedan start. Erik är också jävligt duktig, men han är ingen som jag skulle lyssna på nu efter idol. Skulle inte gå köpa hans skiva eftersom han kör sån musik jag inte lyssnar på så ofta och dels för att jag tycker han blir tråkig i längden. Nej, Tove och Calle där har ni min typ av musik och artister!!!


Underbara Sändii

Jag är så glad att jag har Sandy Semon Karlsson Larsson i mitt liv, tänk vad roligt livet har varit det senaste 1½ året. Ni anar inte! :)


poäng till jimmy

Jimmy kom på en jäkla bra idé. Mina katter kommer bli kända. Ni förstår, han kom på att de skulle kunna vara med i reklam för bantning för katter. Sivert är bilden på före bantning och Bosse blir efterbilden. Ingen ser ju ändå skillnad på dem. Hur bra som helst ju!



Vem är vem? ;)


oj då dags att träna lite kanske

Jag får nog bygga en bowlingbana i trappuppgången tror jag, för jag lurade precis i David att jag tränade bowling som yngre och vi ska ha en liten tävling på lördag jag och han. Kanske dags att börja träna! Men vinnaren ska bjuda den andra på något i baren, så ja dags för mig att träna för jag är inte den bäste på bowling! haha


ROLIGT!

Gick ner till tvättstugan och en gubbe säger att de stänger av vattnet ett tag nu. Jaha sa jag. Roligt att jag varken kan börja tvätta eller ta tag i disken som jag hade tänkt göra. Nej, jag får börja med städningen helt enkelt! Fick köpt hostmedicin förut så nu jäklar ska här inte hostas mer. Fick även köpt nässpray. Kan vara bra att ha hemma!

Blev förövrigt lite förbannad häromdagen. I lägenheten de renoverar var det sånt där fint gammalt trägolv som jag ÄLSKAR! Tror ni inte de jävlarna har lagt parkett på det istället. Dumt val! Jag hade hjärna haft sånt golv, men icke här la de parkett! Aja, man kan inte få allt!


RSS 2.0