brukets öronproppar is the shit

Jag har snott med mig en hel del öronproppar hem från bruket och idag kom de till användning på ett helt annat sätt. Jag köpte nämligen nya lampor till fönstret idag och råkade lägga en del någonstans och jag minns inte vart. Den delen behövs för att stabilisera skärmen annars hänger den bara på haj svaj. Alltså inte så snyggt. Typiskt mig, så jag gick runt här hemma och var jävligt förbannad, men så fick jag en snilleblixt. Jag tog några öronproppar och satte fast skärmen med de så nu är det ganska stabilt faktiskt. Jag är banne mig inte så dum som man kan tro :)



Ni ser ju vad grym jag är... Det skulle sitta en "låsgrej" lite nedanför skärmen som gör den stabil. Undrar vart fan jag la den :S Men detta funkar ju också Haha

MajBritt&EvaLotta


Bill&Bull i 18 år! ;)

Somersby


Godaste cidern någonsin och självklart finns den inte att köpa på systemet, men vet ni vad jag läste nånstans just precis. Att från och med 1 september kommer den finnas i systemets beställningssortiment. Vem ska beställa den då? Jo jag!!!!

life is, life is good


Full rulle

Det är full rulle här hemma nu. Jennys katter är nämligen här och ska bo här tills på torsdag. Alva och Alvina verkar inte så glada över det just nu. Fräser och har sig mest hela tiden på mina stackars grabbar. Tjejerna är inte riktigt vana vid mina grabbars lekar som inte är direkt lugna utan det är pang på rödbetan. Sivert&Bosse förstår inte riktigt att alla inte vill leka med dem :) Tar väl någon dag eller två innan det ordnar upp sig här. Alvina brukar vara som en svans efter pojkarna och det kommer hon garanterat vara snart också om jag känner henne rätt!


Så här såg det ut sist gång de bodde med oss. Katter överallt. Bosse sitter uppe i fönstret, den svarta det är Alvina, sen kommer Alva och sist tjockisSivert! Att de kunde äta i samma rum var stora framsteg skall ni veta. Hade det inte lätt de första dagarna då de inte alls kom överens!

LG KP500

Jag har äntligen fått tummen ur o beställt en ny telefon. Har haft Jimmys ett par månader, men den är inte riktigt som den ska. Pratar jag 6-7 min så bara den blir helt tyst i luren tillslut. Den i andra änden hör mig och jag hör ingenting. Min gick ju i två delar så jag fick låna ett tag, men nu har jag beställt en iaf och den kommer i veckan. Får betala ungefär 1800 för den. Bra pris tycker jag!


Fullproppad kyl

Nu är kylen fullproppad med mat igen och notan slutade på en 1000lapp. Nu behöver jag inte köpa mat på väldigt länge, hur bra som helst. Imorgon drar förövrigt en ny jobbperiod igång. Denna ledigheten har gått fort, men varit otroligt rolig. Bara två perioder kvar, sedan är denna sommaren över och jag har två veckors semester innan skolan börjar. Hur gott som helst!

Storhandla

Idag är det dags för mig att ha en riktig storhandling. Tror det är 6 veckor sen eller någonting jag var och storhandlade så jag ska snart rensa kylen och fylla på med nytt. Jag är en sån person som gärna har kylen och frysen fullproppad med mat. Jag älskar att laga mat och lägger hellre pengar på det än att vara ute och supa varje helg. Min kyl är ingen vanlig studentkyl utan här är det riktig mat, inga nudlar. Visst köper jag nudlar, men för att använda det i min matlagning inte för att jag ska äta det enbart. Så nej det där med att studenlivet innebär att man skall leva på nudlar stämmer inte riktigt, det beror helt enkelt hur man prioriterar sina utgifter. Jag lägger helt enkelt hellre pengar på mat än nya kläder vareviga månad. Börjar jag bli vuxen måntro? Ja, det insåg jag ju iaf igår, vissa växer upp medan andra står kvar och trampar i 15årsstadiet. Det är tragiskt!

Supernatural

Sitter just nu och kollar på Supernatural. En grymt bra serie, ni som inte sett den se den. Har även fjärde boxen som bevakning på cdon och hör och häpna, det finns en femte säsong också. Tror inte den har sänts än, men hur bra är inte det på en skala :)


Samma sak och alltid lika roligt

Alltid när man kommer in på mina tatueringar och när jag berättar om alla mina planer får jag alltid kommentaren: Men tänk när du gifter dig! Du kommer ju inte kunna ha tubklänning eller halterneck, du får ju ha heltäckande.
Jaha måste jag ha det säger jag då. Det folk inte inser är att jag kommer vara den läckraste bruden som någonsin gått i en vit klänning oavsett om det är tub eller halterneck och mina tatueringar syns. Tatueringarna är en del av mig och utan de hade jag inte varit den jag är idag. Det låter konstigt, men för fem år sedan när jag gjorde min första ökade mitt självförtroende så in i helvete. Så alla ni som säger att jag ska ha en heltäckande klänning, glöm det - bara för det ska jag gifta mig på en strand i en liten bikini bara för att ALLA tatueringarna skall synas och jävlar vad snygg jag kommer vara.. mohahaha!!!!

fortsatt lyckorus!

Ja det var så jäkla bra igår att jag fortfarande svävar i ett lyckorus!

Har iaf kommit iväg till apoteket idag så nu är halsen bedövad, eller ja det är snart dags att bedöva den lite till :) Apotekets halstabletter is the shit helt enkelt. Har precis lekat och gosat med Sivert och nu ligger han och stensover. Han tar i stort sett upp hela sängen och har jag en 120 säng och nu är det tydligen Bosses tur att gosa här i soffan. De har nämligen delat upp mig. I soffan är jag Bosses, i sängen är jag Siverts. Det blev inga glada miner på Sivert inatt när jag skulle lägga mig och sova och Bosse råkade lägga sig bredvid mig. Ojoj, han blev bortputtad i rekordfart av sin bror! Stackars Bosseman, inte lätt att ha en en tvillingbror som är dubbelt så stor :)

Lycka

Jag går och lägger mig lycklig idag. Halsen värker, krampkänningar i vaden, ont i nacken, men vad gör det för jag går och lägger mig lycklig! Varför? Jag har varit på en helt makalöst bra konsert med Takida - Mallan is happy!



kvällstraditioner

Så här ser våra kvällar ut hemma hos den lilla familjen Andersson. Jag och Bosse delar på soffan och Sivert placerar sig under soffan!


trubadurkväll

Har varit iväg på en mycket trevlig trubadurkväll idag med min brukare. Var hur mysigt som helst. Sjöng och grillade lite korv. En perfekt torsdagskväll helt enkelt och hon uppskattade det oerhört mycket. Nu har jag hälsat på Max en stund och ska snart bege mig hem till mina grabbar. De har varit mysiga hela dagen och har inte behövt säga "Bosse, för fan" en enda gång. Det är bra dagar.. haha

De har även lärt sin kusin Alva att be om frukost fyra på nätterna. De väcker mig varje morgon vid den tiden och vill ha mat. Spelar ingen roll om jag ger dem precis innan jag går o lägger mig, de vill ha tidigt ändå. Så när de bodde hos kusinerna en vecka så lärde de Alva det beteendet och Alva och Alvina är så dumma att de apar efter mina grabbar. Kan ju säga att det kanske inte är världens bästa förebilder ;)

Härligt

Vet ni vad jag älskar? Det spöregnar ute och man behöver inte gå upp ur sängen utan kan ligga där hur länge som helst och dra sig för man är ledig! Det är så jäkla härligt, inga måsten, ingenting!

sista natten

Idag gör jag sista natten för den här perioden. Har inte lyckats sova något nu på eftermiddagen, låg i en timme och försökte men icke! Jaja, ska väl överleva den här natten iaf. Kanske är lite trött bara, men men.. Sen är det bara 2 perioder kvar av den här sommaren och då väntar två veckors ledighet innan skolan börjar.. Härligt!!

Stora killar


1 år idag! Tiden går för fort. Om 9 veckor är det ett år sedan de kom hit.

trött

idag har det varit en låååång dag. 04.30 ringde klockan... 05.00 gick jag upp, 05.13 tog jag på mig skorna och åkte till jobbet. 14.00 stämplade jag ut och åkte hem till mamma ett par timmar. Sov en stund på soffan, det var välbehövligt kan jag säga. 16.00 var jag hemma hos UllaKarin och var hemma hos mig 18.30... Är hur trött som helst nu! Men imorgon behöver jag inte gå upp tidigt iaf. Börjar 14.. Gott, sovmorgon! På kvällen när vi slutat åker jobbet upp hit och ska ta en tur ut på fallens. Jag, Marina och Helena åker hem till mig först och byter om och drar ett par bacardi razz, gött! Sen möter vi upp de andra. Ska bli roligt.

Förut var det jage på hög nivå här hemma som slutade med en måttligt road mamma. Mina kära pojkar pajjade en lampa. Var inga fina ord som kom ur min mun då och pojkarna låg tätt bredvid varandra och skämdes. Det kan de gott ha! Men nu är vi vänner igen iaf. :)

Sitter just nu och lyssnar på Erik Linder, en av deltagarna i Talang 2009. Han har släppt ett album och han har så behaglig röst och sjunger lugna låtar. precis vad jag gillar... Sök på honom och njut!!!

lönen är välkommen

Jag kan ju säga att lönen är välkommen när den kommer nästa vecka. Jag har inte fått pengar på 2 månader nu så en bruket lön sitter inte helt fel. Finns så mycket jag vill göra nu i sommar och då är det bra att ha bruket. Så vad vill jag ha och göra:

Permanenta håret
Köpa Tv
Ny mobil då jag använder lillebrors för tillfället
Roliga utekvällar med vännerna
köpa nya kläder och skor
Åker ju utomlands i augusti = en del pengar går åt
Kunna betala hyran och känna att jag har pengar kvar att leva med
Spara massa pengar på fonden!!!!!!!!


Ja ni ser, det kostar att ligga på topp! ;)


Den här dagen har spenderats hemma med katterna. Vi har tvättat och städat. Kvällen spenderades med Louise. En promenad runt kanalen med stopp för glass på slusscafét. Hur gott som helst! Imorgon drar allvaret igång igen. En vecka inlåst på fabriken. jaja, om en månad exakt är jag fri igen och då har jag två veckor ledigt innan skolan drar igång igen!!


haha så rätt!

"..du vet att om alla skriker så är det lugnt, men om det är knäpptyst finns det anledning till panik."

Detta handlar om barn, men jag kan säga att det även gäller djur. Hör jag grabbarna här hemma så är jag lugn, blir de tysta då är det något som är fel - väldigt fel ;)

stämmer detta?

TERMINSTIDER
VT - 2009:  090112 - 090531
HT - 2009090831 - 100117
VT - 2010:  100118 - 100606

Börjar vi skolan igen så jäkla sent? Jag är inte den som klagar iaf ;)

Sändii!

Idag mina vänner ska jag fika med Sändii! Har inte träffat henne sedan vi slutade skolan, alldelles för länge! Så idag har vi mycket att prata om kan jag tänka mig och det kommer bli mycket skratt, som vanligt när man är i hennes närhet! ;)

Tiden går för fort

Jag har köpt vuxenmat idag till pojkarna. Om två veckor fyller de 1 år! Fattar ni, 1ÅR!!!! Herregud vad fort tiden har gått. Känns som det var igår de flyttade hem till mig endast 9 veckor gamla. Under detta år är det inte många stunder vi tre har varit ifrån varandra och sova en natt utan dem är inte det lättaste. Trots att de är så lika till utseendet, det är inte många som kan se skillnad på dem, är de otroligt olika till sättet. Sivert är världens snällaste, lite väl pratglad men så otroligt snäll. Han gör nästan aldrig några hyss utan han njuter av livet som enligt honom består av att äta och sova. Sömnen är väl det bästa för då njuter han verkligen. Gör alltid massa ljud för sig när han sover och jag kan sitta och titta på honom hur länge som helst när han stensover. Så söt. Hans bror däremot är väl inte lika snäll alltid. En riktig jävla busunge har jag att göra med där, men han är så underbar och rolig. Häromdagen när jag kom hem sent från jobbet satte jag mig i soffan framför datorn och han kom och satte sig bredvid mig. Han tittade på mig och började "prata". Där satt han en stund och när han var klar suckade han och gick iväg. Tror nästan han berättade vad hans nästa hyss skulle bli. Mina grabbar börjar bli stora och jag kan inte längre kalla dem för mina bebisar :(
Bosse 9 veckor
Sivert 9 veckor
Bosse snart ett år
Sivert snart ett år

Jag har aldrig...

Jag har verkligen aldrig huvudvärk, men vad tror ni jag har gått runt med hela dagen? Jo just det, huvudvärk. Det spränger i hela huvudet och känner mig febrig så jag ringde faktiskt och sjukanmälde mig idag. Känns inte som att jag skulle göra så mycket nytta på jobbet idag ändå :S  o det blir ju inte bättre av att jag hittade en underbar klänning idag som "bara" kostar 700 kr.. Den satt verkligen perfekt och var hur fin som helst. Hoppas den är bort när jag får lön för jag vill egentligen ha den, men 700 spänn för en klänning är ganska mycket pengar tycker jag. Men den är verkligen underbar och satt  PERFEKT!!!!!

Kramp.... igen

Vaknade klockan 4 inatt av att jag hade kramp i vaden. Herregud det var ju inte längesen jag hade kramp. 1½ vecka sen eller nåt.. Det gör ju så jävla ont också. Har visserligen ganska korta muskler i vaderna, så det är antagligen därför men hoppas verkligen inte att detta ska dra igång igen. Vaknade ofta med kramp i vaderna för två år sedan, flera ggr i veckan. Hoppas det inte blir så! Jag kan gå idag iaf, det kunde jag inte sist gång. Då krampade det visserligen två ggr i samma vad under loppet av ett par minuter typ.

Nu håller jag på o grejar här hemma iaf. Städar lite och har precis diskat, så snart åka handla lite mat. Kan behöva fyllas på här hemma! Har bara två nätter kvar nu innan den underbara friveckan! 5 dagar!! Kan det bli bättre?

<3<3<3<3<3<3<3



Jag väntar
Och alla runtomkring oss ser
Det är så självklart det som sker
Två själar som är gjorda för varann


Svalka

Idag är det svalare ute och det är skönt eftersom jag jobbar eftermiddag idag och när jag vaknade förut låg jag inte i en svetthög. När solen ligger på så blir det jäkligt varmt hemma hos mig. Solen ligger på fram till 2-3 så ni kan ju tänka er hur det blir att sova i det. Katterna ville inte ha mat förens kvart över sex idag, undrar när det hände sist? Brukar vara mellan halv fem och fem annars, men jag klagar inte. Sitter och spanar på de nu i spegeln. De ligger inne på badrumsgolvet och gosar de där två nu. Hur mysigt som helst. Bosse ligger och håller om Sivert - Syskonkärlek på hög nivå?
Hoppas ni kollade på Wimbledon igår! Den är ju så otroligt bra den filmen! har ni inte sett den så gör det. Kirsten Dunst är med i den! Hur bra som helst verkligen, verkligen ett filmtips!

Äntligen är helgen över

Helgen är över och jag är glad. Har jobbat förmiddag och det är inte roligt när klockan ringer 04.40.. Fy tusan. Men jag har klarat det ganska bra ändå. Idag var ingen rolig dag på jobbet.. Vi höll på med en maskin från klockan 9 till 14 ungefär. Satan vad arg jag var. Mitt temperament är inte att leka med och när det då är varmt, nacken, ryggen och magen gör ont och en maskin krånglar, ja behöver jag säga hur jag hade det? Men lugnade ner mig ganska snabbt när Sirpa och Catrin kom och tog över en stund. Tur det! Nu sitter jag och väntar på att Wimbeldon skall börja, hur bra som helst är den filmen! :) Imorgon är det första eftermiddagen för min del vilket innebär sovmorgon :D:D:D:D

Varmt!

Ni anar inte hur varmt det är inne på fabriken, speciellt när man är inne och klättrar i maskinerna. Inte nådigt! Men nu är det "bara" fem dagar kvar tills jag är ledig och jag hoppas faktikt att det svalnar av lite på måndag och fredag då jag gör eftermiddag. Jag vet att ni som är lediga vill ha soooool, men hade ni arbetat där jag gör hade ni önskat svalka bara så ni vet :) Just nu sitter jag hos max. Idag är det 6 år sedan vi hämtade honom. 4 juli 2003 är den bästa dagen någonsin i mitt liv! Har haft de 6 bästa år man kan ha tillsammans med honom. Ni anar inte vad han betyder för mig. Jag säger det ofta, men ni kommer ändå aldrig förstå det!


RSS 2.0