host host

Har hostat som en tok hela dagen, men nu har det lugnat sig lite. nu har jag mest ont i kroppen, men det är smällar man får ta. Imorgon är det prakiken som gäller iaf.. Sitter just nu och kollar på faddergalan. Är själv fadder genom Plan åt en 16 årig kille i ElSalvador. Varje månad betalar jag 200 kr och det är väl spenderade pengar vill jag lova. De flesta säger att de inte har råd med det, men hur har de då råd att köpa nya kläder varje vecka? eller vara ute och fika var och varannan dag? 200 kr är inte mycket om man tänker på allt de pengarna gör. Pengarna går inte till ett enskilt barn utan till alla barn i byn och de projekt Plan arbetar med där. De arbetar för att hjälpa byn att klara sig själv och där kommer våra pengar in i bilden. Men hjälp av våra pengar kan Plan bygga skolor, hjälpa till med sjukvården - invånarna kan få vaccinationer, mediciner för sin överlevnad. Så lite kan göra så mycket - tänk på det!


syskonbråk

Igår märktes det verkligen att grabbarna är bröder som inte alltid kommer överens. Hällde upp nytt vatten till dem och det blev bråk om vem som skulle dricka. Sivert var åpen som vanligt och blockerade vägen för Bosse så han tar ett redigt tag med tassen i skålen och drar den till sig. Sivert tittar surt på honom och gör likadant och fortsätter dricka. Så håller de på en liten stund och jag står och gapskrattar och för att behålla husfriden ställde jag ner en skål till och grabbarna blev nöjda.. :)


De är alltså inte alltid så här goa mot varandra :)

stackars grannar

för en gångskull har det varit tyst i huset hela morgonen, men så finns ju jag. Stackars grannarna om de hör mig hur jag hostar för det låter inte lite vill jag lova. En positiv sak har jag kommit på med att ligga hemma och hosta sönder mig - jag kan ta igen massa tid med katterna. Jag är ju nästan aldrig hemma under veckorna då jag har praktik känns det som. ute och flänger överallt hela dagarna, men nu får vi lite extra tid att mysa :D Imorgon hoppas jag vara tillbaka på praktiken för det här är verkligen inte roligt, men så som jag hostar funkar det inte riktigt känner jag... Skulle folk se mig nu skulle de väl tro att jag var jättelädsen. Ju mer jag hostar desto mer rinner tårarna.. haha


vågen till mallan

Inte konstigt att jag har varit så trött de senaste dagarna, igår kväll bröt det äntligen ut på riktigt och nu ligger jag här och mår kass! Hostar sönder mig, mår illa, halsen värker, huvudet är som en snorboll och känner mig febrig. Men det är många barn på förskolan som är sjuka, så det är väl inte så konstigt. Konstigt att jag inte lyckats åka på något tidigare, var ju hemma ett par dagar i början men då blev jag ju sjuk innan jag träffade barnen. inte på för mitt lilla projekt på förskolan, men hinner jag inte göra allt denna veckan så åker jag dit nästa vecka någon dag och gör det sista på projektet så det blir klart. Hoppas verkligen att jag orkar gå imorgon. Men eftersom det bröt ut igår på riktigt så brukar det inte ta så lång tid innan jag mår bättre igen..

Har bäddat ner mig i sängen igen och tänkte inte göra många knop idag. Ska snart ringa och avboka min tandläkartid. Kanske inte så bra att gå när man hostar som en idiot... Inte så snällt mot tandläkaren kanske.


Älskar söndagar!

Söndagar är en av mina favoritdagar. Idag har jag och katterna legat och dratt oss lääääänge.. Vi vaknade redan runt kvart över 9, men icke att vi gick upp då. nej nej, vi ägnade förmiddagen åt att kolla på lite serier. På söndagar finns nämligen inga måsten, utan man kan bara vara. Gick och åt lite pizza med Jenny, hem en liten stund och sedan hem till mormor och morfar. Nu däremot ska jag hoppa in i duschen där jag har planer på att stanna ett bra tag faktiskt.. Kvällen ska sedan spenderas framför tv:n tänkte jag!!! Perfekt!


........

same shit, different name


Lycka!

Det finns en sak som jag älskar mest i hela världen och det är att se mina djur lyckliga! Idag kom jag hem med lite nya leksaker till grabbarna och självklart köpte jag små råttor som jag Sivert älskar mer än sin mamma - nästan iaf ;). Han har hållt på hela eftermiddagen och slänger runt råttan och fångar den igen som sitt byte. Bosse kommer fram ibland och tar den och jävlar om blickar kunde döda så skulle han ha varit stendöd. Ingen glad Sivert då ska ni veta. Men så fort tillfälle ges tar han tillbaka råttan och allt är frid och fröjd igen.



Man kan inte göra annat än att älska de här godingarna


Lyssna och njut


Takida!

Var ju på Takida i torsdags kväll och det var så jävla bra! Var och kollade på de i somras och då var de grymma, men de var ÄNNU bättre i torsdags, hur det nu kan vara möjligt. Ni som inte var där missade något, det var magiskt! Förbanden var verkligen inte alls bra, så där var det två timmars plågsam väntan, men det var det värt för sen blev det som sagt underbart! Bästa på länge faktiskt!!!!!!!


tonight's the night

TAKIDA!!!! Som jag har längtat och äntligen är den dagen här. Vid 17.00 sätter jag mig i bilen och åker för att hämta upp Helena. Sedan hämtar vi upp Andreas och åker ner till GBG och Andreas går till sitt gäng och jag och Helena har varandra :) Kommer bli en grym kväll!


vill ha - helst NU

Har suttit inne på mopsorden en bra stund nu och kommit in på olika hemsidor till uppfödare och jag är så himla sugen på att hämta hem en egen liten hund. Men som jag sagt tidigare så måste det vänta tills jag är färdig med skolan och bor större. Känns inte direkt rätt att ha två katter och en hund i den här lilla lägenheten. Nej, får bli i ett större boende helt enkelt. Men den dagen jag hämtar hem min lilla Agda, så kommer det vara en lycklig Malin här hemma det är en sak som är säker!!!!


Så söt

Hade planeringstid i eftermiddags så jag var inte med under mellanmålet.

Pojk: Vart är Malin någonstans?
Pedagog: Hon sitter på kontoret och skriver på ett arbete.
Pojk: Men ska hon inte äta?
Pedagog: Nej inte nu.
Pojk: Men blir hon inte hungrig om hon inte äter någonting nu.

Hur sött är inte det? Tur jag har en som har koll på om jag äter eller inte :D

LÄNGTAR!!!!

Imorgon är äntligen den dagen jag väntat på! TAKIDA! Jag och Helena är det som åker ner. Kommer bli grymt

ååå vad gott

Ska göra lite kvällsmat nu tänkte jag och jag köpte vörtbröd idag! Det är så jäkla gott. Skulle kunna föräta mig på det. Vörtbröd med ost på! MUMS. Så luktar det ju så himla gott också!


Max

Kom och tänka på en underbar dag tillsammans med Max under sommaren förra året, då jag fortfarande bodde hemma. Vi tog bilen och åkte till en sjö och bara myste. Jag pratar ofta om Max och han är verkligen mitt allt, men jag tror ingen förstår vilken relation vi har till varandra förens man ser oss tilsammans. Det finns bara ett ord och det är KÄRLEK! Hade jag inte haft honom i mitt liv hade jag inte varit den person som jag är idag det är en sak som är säker. Sen han kom till mig har jag ändrats mycket som person tror jag. Så tråkigt att jag inte träffar honom varje dag sedan jag flyttade hemifrån, men fredagkvällarna är våra, så är det bara. Då är det mycket mys och bus ska ni veta!



Ni ser ju hur underbar han är, kan man göra annat än att älska denna hunden? Nej, jag tror inte det. Men han är min och bara min! En sak är säker, det kommer bli jobbigt att vara borta två veckor i Thailand och inte kunna åka till honom när jag vill. Har varit borta 10 dagar som längst och de sista dagarna var jättejobbiga, låter kanske löjligt men det är jobbigt att vara ifrån honom. Samma sak gäller mina grabbar här hemma. Så när jag kommer hem blir det mycket pussar ska ni veta! Max är lite av en pusshund och pussas på kommando, det är inte illa ska ni veta!


Happy!

Gick upp tidigt imorse.. Redan kockan 8 och studsade in i duschen, eller nej jag lekte lite kurragömma under täcket först med grabbarna. Kvart över nio satt vi i bilen påväg mot stenungsund. Stenmarck som hade ett litet uppträdande där och det var lika bra som vanligt. Att man kan sjunga så bra efter att bara ha sovit i tre timmar är inte illa vill jag lova!!!!! Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, har ätit mycket god mat! Min favorit faktiskt. Mamma gör en potatisgratäng och i den är det rökt fläskfilé! Helt galet gott är det! Om en timme ungefär sätter vi oss i bilen påväg till trollhättan och sikta mot stjärnorna där min UK ska vara med och tävla! Hoppas hon vinner. Sen åker jag hem och byter om och gör mig iordning lite och åker sen tillbaka till edet och till eves inflyttningsfest! Full rulle vill jag lova!


wohoooooo

Martin Stenmarck sitter i juryn imorgon istället för Anders Bagge!!!! När jag kommer hem från jobbet vet jag ju vad jag ska titta på


Sivert

Har just nu ett "givande" samtal med Sivert. Frågan är bara vad vi pratar om, men det måste vara något viktigt för han är inte tyst en sekund. Skulle så gärna vilja förstå vad som rör sig i det huvudet :P Veckorna går helt galet fort när praktiken är. Redan fredag imorgon och sen bara två veckor kvar på förskolan. Vill inte tillbaka till skolan, vill vara hos barnen. Är planeringsdag imorgon så jag går redan vid lunch. Skönt att komma hem tidigt. Imorgon står fisk på matschemat. Med tomatsås och pasta.. Aldrig provat tidigare. Blir även jobb imorgon kväll. UK ska ha genrep för sin final som är på lördag och på lördag är det äntligen dags för stenmarck i steungsund... wohoo! Förövrigt bara en vecka kvar tills Takida också. Life is good!!!!!


ha! kanske inte riktigt

Får ni ont i armen så kommer det nog imorgon sa min mamma. Ja eller hur, gör jävligt ont i armen nu ska ni veta så nu ska jag lägga mig o kika på gossip girl och sova tidigt. börjar halv 8 imorgon o sov inte bra inatt så kan behöva några timmar :D

trött

Är verkligen hur trött som helst nu. Inte så konstigt när jag gått och varit nervös hela dagen och sen släpper allt. Ska ta fram glass nu och sen gotta mig framför Gossip Girl! Två avsnitt kvar sen är jag ikapp USA..


hurra för mig

Överlevde sprutan. Behövde inte ens se den, för det är det jag är rädd för inte själva sticket. Men jag blundade, höll andan och hjärtat slog fort och tjoff var det klart och nu är jag vaccinerad. Om några veckor är det dags igen och första dosen av twinrix. Ska tvinga mamma att fixa så samma kille tar den på oss. Behöver nämligen inte vara rädd för honom heller längre. Jag och sjukhus hör nämligen inte ihop. Är det saker runt omkring mig som jag inte kan ha kontroll och styra över får jag lite lätt panik. Som på sjukhus, de kan bestämma vad de vill över mitt huvud känns det som och det klarar jag inte riktigt. Sen när de pratar med sina termer med mig, förstår jag inte vad de säger blir jag bara rädd. Nej usch o fy för sån miljö. Nu håller jag tummarna att jag inte får några biverkningar, lite ont i armen kan jag ta men feber o skit vill jag inte ha!


ekorrar

Var två ekorrar som lekte i ett träd på gården idag och jag var ute med två killar som blev helt fascinerade. Ingen av de hade sett en ekorre i verkligheten tidigare, så det var spännande ska ni veta :) Slutade runt två idag och nu väntar jag på att mamma ska ringa så ska jag iväg till uddevalla o få svinsprutan. Tur att jag inte är livrädd.. Usch o fy helvete vad rädd jag är!

sooooova!

Ska lägga mig o sova nu.. Klockan ringer 05.00 (snoozar i en timme) så ska försöka hinna få mig några timmars sömn nu!

Förövrigt är jag tydligen ganska grym på krigsspel. Fattar ingenting men uppdragen klarade jag! Mohaha!

trött och glad

Är riktigt trött idag, men jäkligt glad. Blir på så bra humör av barnen på förskolan. Många hade nog backat i dörren, men ååå vad jag tycker om "mina" barn. På eftermiddagen hade vi bara två barn, var hur mysigt som helst. De gick hem runt halv 4 och innan de skulle gå hem gick vi ut och lekte kurragömma. Något jag blivit grym på vid det här laget. Tror inte det har gått en dag som jag inte lekt kurragömma ;)

Var ute på en promenad förut så ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, men ska faktiskt prova platta håret innan. Har ju inte haft platt sen jag permanentade det för 1½ månad så har nästan glömt hur jag egentligen ser ut :P Tydligen är det snyggare enligt vissa, synd då bara att det tar ett tag innan permanenten försvinner.. den växer ju bort.. mohaha. Fast visserliggen växer ju mitt hår som ogräs så rätt som det är så är det platt igen ;)

Imorgon ska jag förövrigt ta svinsprutan och jag är LIVRÄDD! Jag är inte rädd för att det ska göra ont. har liksom åtta tatueringar så smärta är inga problem, utan det är själva sprutan jag är rädd för. Så min plan är att ta den före Jenny och inte ens titta på sprutjäveln så ska jag nog palla det!


tvättdag

Håller på och tvättar här hemma idag och det är ju såååå tråkigt. Om en halvtimme ungefär ska jag gå ner och slänga in andra omgången och efter det ska jag möta upp lelle o gå o ta en fika nånstans! Helgen har gått helt sjukt fort och imorgon drar min andra praktikvecka igång. Snart är jag tillbaka i skolan igen ett par veckor och sen väntar 3 veckor där jag inte ska sätta min fot i skolan! UNDERBART!


Gossip Girl

Jag har blivit lite smått beroende av Gossip Girl. Så nu ska jag lägga mig och plöja ett par avsnitt till och sen ska jag soooova! Hoppas att Bosse inte leker rövare inatt igen. Ibland önskar jag att jag hade en liten två så jag kunde sova utan mina små barn ibland. Eller ja Sivert sover oftast hela nätterna det är hans bror som ska jävlas och väcka mig innan han somnar om.. suck..


Underbart!

Jag har alltid varit en person som har ett behov av att vara ensam. Jag kan inte ha folk runtomkring mig hela tiden, jag pallar inte det. Sitta hemma ensam en lördagkväll är enligt mig hur underbart som helst! Slippa tänka på något och bara vara. Visst är det roligt med sällskap men inget nödvändigt för mig. När jag bodde hemma och jobbade på bruket under vintern 07 och våren 08 tillbringade jag nästan all min tid på rummet. Man arbetar väldigt nära varandra på bruket hela tiden och när jag kom hem pallade jag inte ha någon i min närhet utan drog mig till mitt rum. Åker jag utomlands med någon/några är det inte så lätt att dra sig undan alltid, så då är en luftmadrass perfekt. Ligga ensam på den och guppa ute på havet... Perfekt. Så ett tips.. När ni märker att jag börjar bli arg, låt mig vara ifred, prata inte med mig och framförallt TJATA INTE PÅ MIG!(ta åt dig lillebror)  Då behöver jag vara ensam!


grabbarna och jag

Idag är det myskväll tillsammans med mina grabbar. Ska inte göra någonting faktiskt. Härligt. Ska iaf göra fläskfilé, hasselbackspotatis, vitlöksås och en fruktsallad till det. ååå så gott. Kikar väl på nån film ikväll och då ska vi kränga Willys tortillachips med barbequesmak.. Hur gott som helst var det och speciellt tillsammans med guacamole.. MUMS! Vi ska helt enkelt kränga massa gott hela kvällen ;)


brunhårig?

Drömt flera nätter nu att jag varit brunhårig. Ett tecken på att jag ska färga det? Nej, aldrig att jag skulle gå tillbaka till mitt mörka hår... Trivs mycket bättre som blondin. Eller ja, med mig ska man aldrig säga aldrig, men inte än på några år!!!



Visste ni förresten att jag haft mörkrött hår en gång i tiden? Mörkrött med svart underhår. Nästan lite enklare att säga vilken färg mitt hår inte haft. Var nästan svart ett tag.. Eller ja väldigt väldigt mörkbrunt!!!

tröttnissar

Ja, kan ni gissa vilka som fortfarande ligger och sover? Vill också vara katt så jag kan sova hela dagarna. Men när de sover ska jag passa på att städa, men känner jag dem rätt så kommer de vakna då! Ikväll blir det en lugn hemmakväll iaf. Tänkte laga lite mat oså. Vet inte riktigt vad än bara!

slakt

Gillade inte alls Eddies version av Curley Sue, tyckte det blev lite av en slakt så jag är glad att han åkte ut. Visst är han duktig annars, men idag var han verkligen inte alls bra och tycker han har svajjat mycket under hans tid i idol. Tacka vet jag Tove och Calle. Calle är verkligen helt fantastiskt bra och Tove är en riktig stjärna! Calle har faktiskt varit favorit från första gången han syntes i rutan. minns att jag la upp hans audtion här typ dagen efter han var med i tv och se vart han är nu ;)


Eddie och Takida

Eddie ska tolka Takidas Curley Sue idag. Jag som är ett stort Takidafan kommer sitta klistrad framför tv:n och bäst för honom att han inte slaktar den totalt... Hade gärna velat höra Calle köra en Takida, då jag tycker han passar in på den kategorin och han är otroligt grym!!!!!!!!!


Stenmarck

Jag som skulle åkt till Stenungsund imorgon och kollat på Martin Stenmarck! Men han ligger sjuk så han har fått ställa in, men blir nästa lördag istället. så den dagen blir fullt upp på. Stenmarck 10.30, UK:s final 15.00 och sen evalottas inflyttningsfest på kvällen. Kan bli bra dag det där :P


idémaskin

Har kommit på två mycket bra idéer idag. När försäljare ringer hit på kvällarna så ska jag säga: Jag har inte tid just nu. Jag måste natta tvillingarna! Det är ingen lögn för de kanske vill bli nattade det vet man aldrig. En annan bra sak jag kom på är elhalsband till grabbarna. Perfekt när de är förjävliga, bara trycka på knappen o ge de en liten stöt. ;) Morfar var väl inte så med på den idén kanske. haha undrar varför? :p

klimatsmart var det ja?

Nya Edet Eco som ska vara såååå klimatsmart papper. Till saken hör att det är inte pappret om är ekologiskt, det är plasten. Anledningen till att jag ens orkar lägga ner energi på att skriva detta är för att jag HATAR den produkten. Plasten luktar as när den kommer i kontakt med värme så jag gå o kräks typ när vi kör den produkten. SÅ gå inte på att det skulle vara mer ekologiskt än vanligt papper, för det är det inte. Plasten är ekologisk, ni kan äta den förresten om ni känner för det..


Smartboard

har planer på att arbeta med språk och de yngsta barnen och har då tänkt använda mig av smartboarden. Ska under nästa vecka lära mig hur den fungerar och kör igång veckan efter det. Kan nog bli ett roligt projket. Utmana mig själv lite och min handledare tyckte det var en bra idé, då de själva kan spinna vidare på det sedan.

Slutar tidigt imorgon och det ska bli hur skönt som helst. Så imorgon när jag kommer hem blir det städning på hög nivå. Det behövs kan jag säga. Om en stund ska jag iaf möta upp jenny så ska vi iväg o kika på en lägenhet.  Sen ska jag hem o inte göra nånting faktiskt! hur gött låter inte det!


första dagen

Har idag varit på min första praktikdag denna perioden och det är såååå skönt att vara tillbaka. Visst det är en krävande barngrupp, men åååå så underbara! Känner mig verkligen välkommen där av både barnen och personalen. Skulle absolut inte tacka nej till jobb på den förskolan så det så! Imorgon är det dags igen och jag LÄNGTAR!

Om en stund går jag hem till Louise o vid halv sex ska vi möta upp tjejerna utanför butlers. mat och musicquiz står på schemat för kvällen. perfekt onsdag med andra ord! Tycker lite synd om grabbarna under mina praktikveckor bara då jag inte är hemma så mycket.. :( Men sivert skiter i det, lille bosseman som är konstant sur ;)


moster&morbror

kom precis hem från min moster o morbror. Jag och Jenny har varit där tillsammans med alla katter och klippt klorna. Härligt för de att få leka av sig lite i ett hus ibland och de var även ute på altanen. Sivert som älskar att vara ute gick stannade mer än gärna ute i friska luften. Så blir nog så att vi åker dit nästa gång det är dags för kloklippning igen. Morbror Ingemar var en bra hjälp idag eftersom Sivert inte är rolig att klippa på. Han har skrämt upp min moster rejält vill jag lova. Han tänkte även ta Bosse, men det gick inte alls bra. Då fräste han och hade sig, men så kom mammsen fram och tog honom. Han är väldigt "mammig" så det är väl det som gör det. Har de levt med mig så gott som varje dag sedan de var 9 veckor gamla så är det väl inte så konstigt kanske.. hehe


Just nu önskar jag att jag fortfarande höll i dansgrupper för jag har en idé som skulle kunna bli så jävla bra! Eller den skulle bli grym! Speciellt om jag hade mina gamla tjejer! åååå vad bra det skulle bli. Om jag grät under deras sista uppvisning tillsammans med mig så skulle jag storböla efter denna dansen för den hade blivit grym!



mycket Stenmarck nu

Japp, som rubriken lyder är det mycket Stenmarck nu! Tyvärr är det saker när jag jobbar eller är i skolan. Imorgon har han en spelning på Expressens live TV eller nånting runt 13, så det kan jag ju kolla på när jag kommer hem. Fredag är han med i Bobster och det ska jag försöka kolla på. Tror jag har barnkanalen. haha. Lördag är han i Stenungsund och vem ska dit? Jo, jag! Det är det som är så bra när han släpper ny platta, han är med överallt! Hur bra som helst ska ni veta! Senaste plattan är nog den bästa hittills tror jag. Är inte en enda låt som jag känner är bara lite halvbra utan alla är verkligen bra och många som är helt galet bra! Lyssna på den om ni inte redan har gjort det!


Lite hjälp tack!

Jag behöver lite hjälp här nu. Är så att jag får en ledtråd i veckan och så ska jag lista ut vad det kan vara och jag har klurat på det här i en månad nu och jag orkar inte mer! Så hjälp mig!
Ledtrådarna än så länge är: 11500, svett, skidvalla och mat.

Att de ska åka skidor det fattar t.o.m jag och det är inte vasaloppet. Så kom med massor med förslag så jag kan säga rätt svar någon gång. De vägrar nämligen berätta vad det rör sig om. Tror inte det är något jättestort egentligen, bara det att de vet hur nyfiken jag är och förstorar upp det hela bara för det! Så kom igen, ge mig förslag! :D


closer to my dreams

Mår inte direkt bra, men lite lite bättre. Stannar hemma imorgon igen för så som jag mår nu är det ingen höjdare att vara bland barnen, inte sjysst mot varken dem eller personalen. har legat o kollat på gossip girl hela dagen o sovit väldigt mycket. En sån här dag till så ska jag vara fit for fight på onsdag hoppas jag. Sitter förövrigt o lyssnar på en låt jag lyssnade mycket på för 3-4 år sedan. Goapele - Closer. Lyssna och njut!




Allvarligt talat men hur orkar människor vara såna energislukare? Det finns en gräns och den gränsen är passerad för längesedan. Jag är glad att jag inte varit indragen i detta så himla mycket de senaste åren, men det finns en annan som varit det och jag lider med henne. Men känner på mig att jag kommer få en del skit den närmsta tiden och blir det så ska denna människa få veta detta! Förstår inte hur en del orkar hålla på o leva sitt liv på det här sättet. Låt oss leva vårt liv och sköt dig själv. Man märker verkligen vilka som man vill ha i sin närhet!

feber

ställde klockan på 06.00 redo för första praktikdagen. Visserligen inte mått så bra i helgen o speciellt inte igår. Vaknar och har feber. KUL! Halsen är som ett rivjärn så jag halvsov till halv åtta då jag ringde förskolan o sa att jag inte kommer. Även min handledare ligger i feber. Har iaf tagit en halstablett nu så jag ska lyckas somna om. Apotekets halstabletter är det som gäller - bedöva halsen för en stund är UNDERBART! Vilken tur då att jag var o köpte glass igår. Det får man ju faktiskt lov att äta när man är sjuk! Så idag ska jag tycka synd om mig själv. Jag har bästa botemedlet också. SÖMN! Jag gillar inte ta värktabletter o sån skit för jag tycker inte det hjälper direkt. Tar det bara i värsta fall. Fungerar lika bra att sova bort några timmar av dagen. Tänkte att jag skulle må liiiiite bättre idag eftersom jag sov hela eftermiddagen/kvällen igår. Somnade runt fem någon gång och vaknade kvart över sju. Gick till affären o sen halvsov jag mig igenom ensam mamma söker och the proposal och jag stensomnade när filmen var slut. Men så har jag feber idag iaf. Aja, man kan inte alltid må bra. Synd bara att jag alltid tajmar in det vid fel tillfällen. Men såna människor måste det ju också finnas!


RÖSTA!!

http://kattensdag.se/2009/sivertbosse/

Klart att mina grabbar ska bli kalenderkatter. Så rösta på nu! haha

Möhippa

Kom hem för en liten stund sedan från Linns möhippa! Mycket trevlig kväll. Började på vattenpalatset i VBG där vi hade hela stället helt för oss själva. Lyx eller vad? Åkte därifrån runt halv 11 och hem till Fanny och Linn - guitarhero, pizza och tjöt. Är riktigt trött nu så ska bli skönt att gå lägga sig nu.  Har sedan jag kom hem suttit och lyssnat på Sivert. Han hade tydligen något viktigt att berätta, för han har inte varit tyst en sekund. Nu är det nytt vatten herrn vill ha. Han kräver lite väl mycket ibland den unge herren ;) Men är man så tjock och goooo som han är så är det helt okej anser jag! Nej, dags att sova och imorgon hoppas jag på att få se evalottas nya lägenhet!


tatueringsplaner

Fick idéer för tatueringar nu, ja jag är liiiiite beroende, så nu har jag tre stycken som ska göras inom några år och nästa kommer som sagt i thailand. Då blir det en text på armen: Sjung för mig inatt. Det är från en låttext och handlar om ensamhet kan man säga. Sedan jag flyttade hemifrån för lite mer än ett år sedan har jag inte sovit ensam nångång. Jo, de 4-5 nätter kanske. Sen har alltid katterna funnits här eller så är det knökat här hemma då vi varit ute. Jag är helt enkelt aldrig ensam på nätterna och det vill jag inte vara heller. För mig är det lugnande att höra Sivert snarka och höra Bosse sträcka på sig i sömnen. Så den kommer i Thailand. Sen har jag lite andra planer och när ni får reda på de vet jag inte. Men nångång kommer de bli verklighet :D


Götaälvdalens Lucia 2009



Rösta på kandidat nummer 6! Min arbetskamrats dotter och även mitt gamla dansbarn. Hur härlig tjej som helst som skulle bli en perfekt lucia. Helt sjukt nu när jag tänker efter, det är fem år sedan jag var kandidat nummer 7. Var mycket att göra och jag var sjuk under den tiden då det var som mest, men jäklar vad roligt vi hade tillsammans jag o de andra tjejerna.


Bättre och bättre? nej, skulle inte tro det va

Förra veckan var vi ganska grymma på musicquizen. Denna veckan var vi inte lika grymma. Vi var faktiskt inte alls bra. Men vad gör det för roligt är det :) Var där runt 19 idag och då var det knökat, så nästa gång är vi nog där tidigare och äter lite mat oså. Har ju blivit lite av en tradition nu :P vem vet, nästa gång kanske det är vi som vinner presentkortet. Tycker det ska vara temaschlager för det är jag ganska duktig på... oftast..


Bowling imorgon

A-skiftet på bruket ska ha socialdag imorgon då de bland annat ska bowla på kvällen. Vilka tror ni dyker upp då? Jo, jag, Marina och Helena! Brukets dreamteam liksom! mohaha! Var väldigt roligt på vår fika igår. Har man inte träffats på en månad så har man mycket att prata om vill jag lova :) Det märkte nog de på cafét också, men vi bjuder på oss själva iaf och det är ju huvudsaken. Idag ska jag iaf träffa Linn, ska faktiskt iväg alldelles strax så får kanske göra mig iordning lite.


Galet

Jag älskar Ullared, men förstår mig inte riktigt på den familjen som stannar där i två veckor. Ska jag vara där får det inte vara för mycket folk för då får jag lätt panik. Inte så att jag har torgskräck, absolut inte, det är mitt humör som inte hör hemma bland folk som knör och har sig. Jag blir riktigt jävla förbannad och ni som inte känner mig vet inte hur arg jag kan bli. Ni ska se mig på ett knökat dansgolv. Ojojoj där kan jag bli jävligt arg ibland. Så när jag åker till Ullared så får det bli så att jag är där när det öppnar och kan gå igenom det ganska smärtfritt innan alla massor kommer.

Har suttit och grejat med en kväll i windows moviemaker nu ikväll, men resultatet får ni se om några veckor. Vet inte om denna personen läser här och personen får vänta o se detta nämligen. Är iaf en sak tll en av världens bästa människor!


Lönt?

Gick upp runt halv 9 trött som en idiot efter att ha "fajtas" med katterna. Orkar inte med att de väcker mig 5-halv6 varenda jävla morgon för lite mat som de äter lite på, lägger sig o sover och äter resten när jag vaknar. Så nu har deras nya liv börjat och jag ska försöka vänja de vid att maten serveras när jag vaknar. Igår gick jättebra. Sivert puffade på mig i tio minuter och sen somnade han bredvid mig och Bosse som för ovanlightens skull. Så när jag vaknade vid 10 fick de mat. Idag var det inte lika roligt då Bosse skapade sig galen på att han skulle ha mat, men han äter inte frukosten så tidigt egentligen. Men jag gav mig inte så halvsov i tre timmar innan de fick frukost. Får se hur det går imorgon.

Började sedan skolan 9.15 för kursuppstart på delkurs2. 10.15 slutar vi. Hur lönt tror ni att det kändes? Hur givande vad det? Inte alls faktiskt. Jag kan också stå där framme och läsa rakt av från en powerpoint. Högskolan kan lika gärna anställa mig så kan jag hålla i hennes föreläsningar, ge mig en PP bara så löser jag det. Kanske t.o.m lite bättre! Tänk de som bor en bra bit härifrån. Roligt för de att åka hit för en timme när det är schemalagt fram till 12. nej, detta gillas inte!

Till något roligt istället då. Om en timme åker jag ner till Edet för en fika med Helena och Marina! wohooo


Ljusparty

Var hemma hos Carolina idag på ljusparty. Var väldigt mysigt och fick allt beställt lite. Bland annat en julklapp. Vi fick prova en grej för händerna och jag kan ju säga att jag aldrig haft såhär lena händer tidigare, så det beställde jag självklart. Hur bra som helst. Tror alla blev lite frälsta över det :) Var dragning förresten och tre av oss som var där fick med oss tre småljus hem och de luktar hur gott som helst. Tyvärr var inte min favoritdoft med där, men beställde den så om ett par veckor typ får jag hem alla grejer.

Har även fått fixat ljudet på datorn och innan Klas kom på vilken knapp vi skulle trycka på så skämdes Tomas en hel del ska ni veta och det kunde han gott göra för jag har varit ARG idag över ljudet. Men nu är det ju som sagt löst :)


ojojojoj

Just nu är det ingen glad Mallan som sitter här för någon har grejat med ljudet på min dator så det låter förjävligt!!! Så när jag får tag på denna någon så ska han få fixa det här, den jäveln. Spelas nämligen musik all min vakna tid som jag är hemma, men nu går inte det.. Så han ska få veta att han lever idag ska ni veta :P

Men kvällen igår blev lyckad och roligt att äntligen få träffa Jessica igen. Var alldelles för längesedan, men blir kanon nu när hon kommer upp till trollhättan :) Kommer bli hur bra som helst...


RSS 2.0