26 november

26 november ska jag se TAKIDA! Var ju och såg de i somras o det var helt magiskt. Nu är det låtar från nya skivan och självklart gammalt material också.. Ååå, kommer bli underbart! Helena inser nog inte vad som väntar henne ;)



Min humor


VFU

Har nu gjort andra dagen på min VFU, verksamhetsförlagda utbildning, och jag älskar det verkligen. Ni vet den känslan när ett barn har varit grinig och vresig och inte alls vill vara med och så sekunden senare kryper upp i knät och bara kramas hur mycket som helst. Då känner jag verkligen att jag valt rätt.


Nya i StarPilot?

Jury - Andreas ser ju ut som en i StarPilots med de där jäkla solglasögonen. Ja, jag vet han har ögoninflammation, men lite störande är det :P o det ser förjävligt ut! haha


klipp&permanent

På fredag ska jag klippa och permanenta håret. Har sagt det jäkligt länge, jag har bara inte tagit tag i det. Men så gick jag in på Kungsgatan 57:s hemsida och där kunde man boka över internet. Så det gjorde jag. Så fredag 13.00 hittade jag en tid. Slutar praktiken 13, men är inga problem att gå lite tidigare. Var ju faktiskt där från 10 till 20 idag, så då har jag lite tid tillgodo där. Behöver ju inte åka därifrån förens strax efter halv 1, så missar ju inte så mycket ;) Men det ska bli spännande det här, kommer nog vara liiiiite nervös på fredag. Har aldrig gjort något så "stort" med håret. Har visserligen färgat från blond till brunt och alla färger ni kan tänka er, men de senaste året han jag fegat ordentligt med mitt hår. Mitt hår är liksom jag. Jag är Mallan med det långa blonda håret liksom. Men jag tror det kommer bli bra det här, jag känner det på mig!


Såååå bra!

Shut up! You had me at hello....
Jerry Maguire


Ullared

Nu åker jag till Ullared! WOHOOO!


listan är klar

Nu är morgondagens lista klar.. Ska hålla mig till den.. Eller ja försöka iaf.. Vet ju hur det brukar bli när jag släpps lös på Ullared. Brukar bli liiiite mer än planerat, men det är så det ska vara. Slipper tänka på frukost imorgon bitti iaf, det fixar nämligen Jenny. Perfekt..

Var iväg nu på eftermiddagen och åkte lite fyrhjuling med Tomas och han blev faktiskt lite impad på min körning. Hade aldrig kört innan, inte ens provat moppe. eller jo, men med min behövde man inte växla själv så jag var lite nervös innan. Men vem fixade det med en gång? Jo Mallan! Den du Jimmy, hur mycket kämpade inte du med din moppe? Jag kunde med en gång! haha! Men det var jäkligt roligt iaf.. En riktig naturbegåvning om jag får säga det själv ;)

Nej, borde kanske sova nu.. ska ju faktiskt upp jäkligt tidigt imorgon.. Usch usch, men det blir nog bra.. :)


Ullared imorgon

Imorgon 06.00 sitter jag och Jenny i bilen påväg ner till Ullared. Ska faktiskt sätta mig och skriva en lista sen på saker jag behöver. Ska inte komma hem med bara massa onödiga saker. Sist gång jag var där handlade jag för 1500, men är inte säker på vad jag fick med mig egentligen.. :S aja, det är så det ska vara på Ullared. En kattsäng ska jag iaf köpa om jag hittar någon. De hade ju en innan och den var populär, ska se om jag hittar en liknande i större storlek. De var ju bara 5 månader och inte så stora när jag köpte den... Ska även se om jag kan hitta ett tidningsställ eller nåt och en större ljuslyktegrej som skulle passa perfekt vid sidan om bokhyllan. Japp, det är saker jag ska leta efter imorgon och självklart lite annat också...

Fick ett samtal 03.30 inatt.. orkade inte svara, men André, Henke och Micke var i bakgrunden iaf. Vem det var som pratade vet jag inte, men denna människan skrattade jävligt mycket iaf.. Han pratade nämligen in ett meddelande. Måste ta reda på vem det var.. Men får inget svar från André.. :P

Imorgon har vi även lite kalas för mig och det bjuds på SMÖRGÅSTÅRTA! Tror ni jag är lycklig så eller? ;) Ska ta med mig massor hem hit sen för det är ju så underbart gott! Skulle kunna leva på det.. ååå vad gott!



Fatta vad små de har varit.. Här har vi precis flyttat in och de var bara 9 veckor.. Nu tar de upp hela soffan ;)


Mästerkockarna Max&Mallan

Håller just nu på och förbereder maten. Har gjort fruktsalladen, nu skall jag börja med fläskfilén och såsen, så det bara är att ställa in den i ugnen sedan.. Har mycket fin hjälp av Maxen, han håller mig sällskap i köket så att säga.. Men just nu ligger han i min säng och leker med en av Siverts leksaksråttor. Nu tror ni väl att jag har delat upp leksakerna till katterna, men det har jag inte.. Det är så att det är bara Sivert som leker med råttorna, så ja då blir det hans. Alla bollar som ligger överallt i lägenheten, ja de är Bosses.. Nej, ut i köket igen...


fredag med den bästa

Nu är max här.. Kom precis in från en promenad på stan och Max som inte brukar prata med främmat gick fram till en gubbe på en bänk... De två skulle prata tyckte han och det tyckte gubben också. :) Han blev lite chockad när jag sa att Max var 6 år, han ser nog inte såpass gammal ut och han tyckte Max var väldigt vacker, som att jag inte redan visste det liksom ;) Nej, nu ska jag fortsätta med disken, var en hund som avbröt mig och ville ut!


ett år av mitt liv

Mina vänner, det senaste året har mitt liv sett ut såhär ;)

Imorgon

Imorgon slutar jag skolan 12 och tänkte faktiskt hämta upp Max med en gång.. Ska bara lämna katterna till Jenny först och när vi har lämnat bilen här på parkeringen ska vi bort till parken och leka lite tänkte. Springa av honom lite och imorgon eftermiddag ska vi på en långis :) Vi ska laga lite go mat också, eller jag ska laga lite go mat och han får hålla mig sällskap och äta sin mat.. hehe.. Han har faktiskt inte varit här på över ett år. Är så synd att han inte funkar med katter, då hade det ju inte varit några problem. Men nu har jag sån maxabstinens så jag måste ha hit honom. En riktig heldag också, det går inte av för hackor mina vänner. Men tänk er, umgås varje dag i 5 år, sen flyttar jag och vi ses en max två ggr i veckan.. Det blir faktiskt en stor omställning och jag har inte vant mig vid det än. Han är ju faktiskt min bästa vän!


Vi två hemma hos mig för ett år sedan. Hade bara bott hemifrån typ 3 dagar! Nu har jag bott hemifrån i ett år och saknar honom varje dag!!!! Mitt lilla hjärta!


På fredag


På fredag är det jag och Max som myser!

jobb snart

Ska iväg om ett par timmar och jobba lite borta på lagret. härligt med lite extra pengar in på fonden. sparar ju de pengarna så jag har de i maj och juni nästa år. smart tänkt? Jodu, det är det! sitter här i soffan nu med min nya mössa som jag köpte idag. Väntar bara tills det blir tillräcklickt kallt att använda den, får väl springa runt här hemma med den så länge. Älskar verkligen mössor, undrar varför jag inte använder det oftare på vintern. Ska till Ullared på söndag, ska se om jag hittar lite mössor då så jag har lite att byta med :) Ska skriva en lista till Ullared och den ska jag hålla mig till.. sådeså!


nära nu

Mina vänner, nu är det verkligen nära. Ladies Night turnén har dragit igång och om mindre än en månad är det min tur. Ni som aldrig har varit o tittat har missat nåt, så mycket kan jag säga. Helt galen kväll är det verkligen. 4 året för mig och Jenny och iår har vi fått tillökning med 6 andra tjejer. Kommer bli en grym kväll. Skulle kunna stå i ett garage, bara jag får höra Martin Stenmarck sjunga så är jag lycklig. Den rösten alltså, den går inte av för hackor vill jag lova!



En del människor kan dra åt helvete och stanna där. Blir så jävla arg och det är tur för den här personen att jag inte varit med när allt inträffat. Skulle inte varit fina ord som kom ur min mun, det är en sak som är säker! Tänk om folk bara kunde insett detta då jag gjorde det. FY fan!!!

ledig o fika med mallank

Idag är jag ledig och skall möta upp MallanK vid ett för en fika. Himla trevligt tycker jag. Sov så jäkla gött inatt ska ni veta. Kom hem runt halv tio eller nåt kanske, o skulle lägga mig och kolla på hollywoodfruar en timme senare på datorn. 04.00 vaknar jag med datorn bredvid mig i sängen. Somnade ifrån det litegrann bara ;) Får kika på det sen kanske. Idag är det förövrigt nytt avsnitt av OneTreeHill. Det gillas!


...........

Fy fan!!


Mys med Louise

Kom precis hem. Har varit hemma hos Louise och myst med räkmacka och ensam mamma söker. Vi har ju vår favorit iaf det är en sak som är säker :P

Imorgon är det heldag i skolan som gäller. Seminarie på förmiddagen och sen inför VFU på eftermiddagen. Är sedan ledig tis-tors, eller ja vi ska ringa bvc på onsdag o ställa lite frågor men det tar ju inte så lång tid! Nu är det däremot dags att sova, är hur trött som helst!


Bokhyllan

Blev riktigt bra med bokhyllan, är hur nöjd som helst


Såhär såg det ut före


Såhär har vi det nu.. Bosse är nöjd nere i hörnet iaf

Rolig kväll

Gårdagens utgång var riktigt rolig, slänger upp lite bilder här!


nyfiken

Helena är nytatuerad och jag är nyfiken ska ni veta. Inte bra när folk i min närhet tatuerar sig för jag blir så jäkla sugen.. haha.. men får se den på lördag iaf. :) Blir nog en hel del här hemma, kan kanske få 2kvm var.. haha. undrar vilka jag ska välja.. vad är bäst? hmm

Imorgon ska jag och Jenny till Ikea, så efter jag varit hos U-K sen ska jag o mamma byta bil.. hon får ta min så tar jag deras monster SAAB. är kanske inte så stor egentligen, men när man kört min i 1½ år och bara kört deras 2ggr så blir den enorm.. nej, nu ska jag ha bossemys, sajvert sover nånstans!

helg snart

nu är det snart helg och jag ser verkligen fram emot den. På fredag är jag i skolan till 12, sen åker jag o jenny ner till IKEA och köper bokhyllan till mig. På kvällen är det bio som gäller - Flickan som lekte med elden och jag längtar ska ni veta. På lördag ska jag och mamma greja här hemma hela dagen och på kvällen är det utgång som gäller och det ska bli roligt så in i helvete! Lite blandat folk som ska med ut, då blir det bra :)


Mamma, jag ska gifta mig tror jag

Hoppas det är okej med dig mamma att jag gifter mig med honom!


i god tid

Jag är ute i god tid med läsningen. På måndag har vi seminarium och jag har läst kapitlet i boken, nu ska jag gå på en grej på skolverkets hemsida. Duktig? Japp det är jag! Blir lite läsande till och sen Idol. Hoppas på en lugn kväll. Sivert verkar redan ha slocknat ute i hallen och om Bosseman inte får för sig att börja leka så blir det nog lugnt. Han ligger nämligen här bredvid mig och verkar lugn för tillfället. Men den katten ändrar sig fort.


Börjar jag bli vuxen?

jag har alltså idag satt min fot i skolan på en helt ledig dag, då inget står på schemat. Är jag sjuk eller börjar jag bara bli vuxen? Men köpte iaf två böcker på Gregarts och mötte sen upp Änki på bibblan, ja och hur ofta har jag varit där liksom? Typ en gång innan. Vi gick och kopierade lite och sen var jag klar där :) Har även handlat allt inför lördag. Kom på att det skulle bli lite stressigt då torsdag, fredag och lördag är fullspäckade så det fick bli idag. Duktig är jag om jag får säga det själv. Nej, nu ska jag diska och sen börja med maten tänkte jag... Sen ska jag läsa litegrann!


Svårt att somna

Jag kommer ofta in i perioder där jag inte kan somna. Bara för några dagar sedan somnade jag så fort jag la huvudet på kudden, men nu har det vänt... igen.. Igår kunde jag verkligen inte somna. Låg där och vred och vände på mig, men det gick inte. Så när jag legat där en stund börjar det sticka sådär äckligt i benen och då kan jag ju inte somna pga det. Inte alltid lätt att vara Mallan...

Nu ska jag iaf äta lite frukost och sen ska jag gå iväg till Gregarts och köpa en bok jag behöver till den här kursen. Har ganska många redan, men måste ha den här också. Kan vara skönt att komma hemifrån lite idag också för de håller på och grejar på bakgården och det låter så in i helvete mycket. Gick ner i källaren förut och skulle boka tvättid och där gick det inte vara utan öronproppar i stort sett, de har någon maskin som står där och bara stör. Tur jag bor på översta våningen, stackars de som bor längst ner.


Inte bara min dag

Som sagt fyller jag år idag, men det är inte längre bara min dag. Idag är det ett år sedan cancern besegrade Madeleine Deckert. Jag kände henne aldrig, men visste mycket väl vem hon var. När hon sjöng i skolans aula rös jag i hela kroppen, hennes röst skulle kunna ta henne långt. Men tyvärr är det de bra människorna som tas ifrån oss för tidigt. Varför är det så? Det går mördare, våldtäksmän, pedofiler och massor av andra idioter lösa på våra gator, varför får de leva? Det kanske känns hårt att tänka så, men så tänker iaf jag. En ung tjej som precis börjat leva sitt liv får sluta leva för tidigt. Så finns gamla Agda 98 som ligger för döden men som aldrig släpper taget. Varför kan de inte byta plats? En ung människa har hela sitt liv framför sig, medan en gammal har det bakom sig. Kan inte säga annat än att det är orättvist..


Hurra för mig

Jaha då var man 21 nu då ja! har än så länge varit en bra dag. Trista föreläsningar så vi gick från båda två faktiskt. Men men så kan det vara ibland. Var hemma strax innan halv tre och strax efter fyra kom Jimmy hit. Sen kom även mamma och Jenny hit och vi fikade lite. Efter en stund ringer det på dörren och där står mormor och morfar :) Nu däremot ska jag lägga mig och kolla på One Tree Hill. Första avsnittet av säsong sju! Det blir grejer det :D


Morfar och jag

Mammas kusin Kerstin skickade den här bilden till mig och jag har aldrig sett den tidigare. Tyckte den var lite gullig..


Mina tatueringar

Gjorde i slutet på förra året ett inlägg med bilder på mina tatueringar och kroppen har ju uppdaterats en hel del efter det så det får bli ett nytt bildinlägg:

 september 2004

 mars 2006

 maj 2007

 maj 2008

 sommar 2008

 mars,april 2009

 maj 2009

 Augusti 2009

sista dagen som 20åring

Jaha, idag är det min sista dag som 20åring, imorgon fyller jag 21 och 4 år kvar tills 25, 9 år kvar till 30. Hur skall denna dagen spenderas då? Jo med städning. Imorgon däremot får jag hålla till hela dagen i skolan, på min födelsedag. Ska det vara så?! tydligen för förra året var jag också i skolan på min dag. Jaja, man kan inte alltid få som man vill.

Har varit vaken ett par timmar nu, men jag har fortfarande inte sett röken av Sivert. Bosse sitter här bredvid pigg och glad, men Sivert ligger fortfarande och sover nånstans. Tyckte jag hörde hans sovläten från deras "klöshus" förut, så det är nog där han gömmer sig. Ja, det är ju inga pigga katter jag bor tillsammans med. Nej, nu är det dags att ta tag i städningen!


Så jävla roligt


helt galen kväll

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag umgås inte med normalt folk. Kvällen började lugnt hemma hos Jenny, gick sedan vidare till Buddys för att bowla lite och jag förlorade ganska stort. Min grymhet från gången innan var som bortblåst :P Efter bowlingen blev det lite black jack, jag fattade ingenting men fick hjälp av killarna runt bordet så lite vann jag iaf. Efter lite nachos kläckte Daniel den smarta idén att det skulle badas i kanalen och Tomas kommer då med den briljanta idén att de skall hoppa från klaffbron. Sagt och gjort, killarna hoppar från klaffbron och jag står med kameran i högsta hugg och filmar allting. Det blir ett hopp till och då hör jag Lelle bakom mig: Nu kommer polisen. Haha jotack där kom två poliser och pratade lite med grabbarna om att man faktiskt inte får bada där. Efter en liten stund kommer 3(!) ambulanser dit och frågar oss om vi sett några som hoppat från bron för de har fått larm om det. Efter lite prat där kommer det fram att det är Daniel och Tomas som har hoppat och då är redan Jenny och Daniel påväg därifrån och jag, Lelle och Tomas kommer lite efter. När vi kommer bort till Vattenfall kommer poliserna igen och killarna sticker fort som fan och gömmer sig i en buske. Ena polisen hoppar ur bilen med ficklampan i högsta hugg och frågar oss tre om vi sett grabbarna. Jag drar till med en liten lögn och säger att de gick upp på en gata mot systemet. Polisen börjar prata med oss om att ambulanspersonalen är ganska arga just nu och bla bla bla, men tillslut fick vi de att förstå att killarna faktiskt redan pratat med ambulanspersonalen så allt är lugnt. Polisen åker iväg, Jenny och Lelle går en gata upp och jag går för att leta efter killarna. De hittas, möter upp alla hemma hos Tomas, sitter där och gapskrattar åt det hela en stund innan vi beger oss bort till Lipz. Kvällen/natten avslutas sedan hemma hos Lelle som nu har fått känna på hur det är att leva Kungsgatan liv. Det är här allt händer och jävlar vad jag skrattar åt det här. Det här är humor mina vänner.


Soppa

Idag serveras det soppa hemma hos mig. Har inte kunnat äta så bra den senaste veckan så idag kom jag på det - soppa självklart! Borde ju slinka ner ganska lätt tycker jag. Ikväll är det då som sagt bowling och jag är taggad, har tränat som en tok i trappuppgången med grannarna. Vi har byggt en bowlingbana uppe på vinden så där står vi hela dagarna nu.. eller inte.. :P Känns iaf som en bra bowlingdag idag, resultatet får ni se imorgon.. :P

lite kär?

Ja man ju inte bli annat än kär när man hör dessa!

Lite snygg? eee JA!

Saknar det

Vet ni vad jag saknar ibland?! Den tiden då jag spelade blockflöjt. Det var något jag tyckte så himla mycket om och jag spelade med människor jag hade riktigt roligt ihop med. När jag gick i trean tog jag min första lektion och då spelade jag tillsammans med Evalotta och en tjej som heter Hanna. I fyran började jag spela själv och i femman tror jag det var började jag spela i en blockflötjsensemble med tre tjejer som då gick i 8:an och våra två blockflöjtslärare. En timme i veckan träffades vi och spelade ihop och om jag får säga det var vi duktiga. Kommer ihåg när vi var i Skene och spelade tillsammans med Svenska blockflöjtskvartetten. Det låter astråkigt när jag säger det, men när man är så uppi det så var det en upplevelse. Det var en rolig dag. Jag var även med i spelmanslaget som fanns på skolan och även där spelade jag tillsammans med äldre elever. Fanns en del i min ålder, men mestadels var de äldre. Men när jag skulle upp i högstadiet började jag fundera på om det verkligen vara värt att ha en halvtimmes enskild lektion där jag fick spela på den nivån jag kunde och sen spela i en ny ensemble med nästan helt nya elever på blockflöjt och även många nya i spelmanslaget då de flesta andra skulle börja gymnasiet. Jag tog då beslutet att börja ta sånglektioner och sjöng då tillsammans med Jenny ett år och när hon började gymnasiet tog jag över vår tid och hade enskilda lektioner i två år och det älskade jag. Men sen började jag gymnasiet och har inte tagit någon sånglektion sen dess. Men skulle så gärna vilja, synd bara att det är så dyrt. Minns min sista vårkonsert med blockflöjten då jag spelade I dont know how to love him av Andrew Lloyd Webber. Minns hur nervös jag var och fingrade skakade som asplöv, men jag tog mig igenom den och jag var så nöjd efteråt. Min sista vårkonsert med sången sjöng jag en låt ur Skönheten och odjuret och Heaven help my heart från Chess. Den sistnämnda är då inte enkel och vi kämpade länge jag och min sångpedagog med att få den perfekt och tillslut satt den där. Några månader senare stod jag även i Vänersborgs kyrka och sjöng den på mammas examen, då var jag nervös vill jag lova men även den gången satt den! Nu går jag istället och sjunger i min ensamhet istället och trots att många försöker få mig att sjunga inför dem så gör jag inte det. Står hellre och sjunger i VBGs kyrka inför massa människor än står och sjunger inför en ensam person. Nej, det gör jag inte. Ställ er utanför min lägenhet så kommer ni höra mig det garanterar jag :)


duktiga max

Ännu en gång har Max varit med mig i stan och var precis som sist gång hur duktig som helst. Skällde inte en enda gång och tittade knappt på de hundarna som var i närheten utan snarare fnös och la sig ner. Bra grabb det där. Sitter just nu hos mamma och pappa och ska lägga mig i badet nu. Det är faktiskt något jag saknar, ett badkar. Men hade jag haft badkar skulle jag saknat en dusch bara. Jaja, man kan inte alltid vara nöjd. Imorgon blir det iaf bowling för hela slanten och jag har varnat grabbarna för hur grym jag är. De får allt se upp.. hmm eller inte, förra gången var bara ren flax vill jag lova då jag vann av alla oss 13 som spelade ;) Inte illa för att vara mig då jag alltid annars förlorar.. haha


mys med max

Idag ska jag och Max ha en mysdag. Ska snart åka och hämta honom, sen åker vi till trollhättan. Promenad och sen lite lek i parken. Blir han sådär härligt trött igen som sist gång ;) Sen åker vi tillbaka till Edet och där stannar jag under kvällen. Ostbricka är det på menyn nämligen och det är nog ganska lätt för mig att äta nu. Är ju platt så att säga så behöver inte öppna munnen allt för mycket :P De senaste dagarna har jag varit jäkligt trött och nu har smartskaftet Mallan kommit på vad det måste vara, tanden självklart. Mycket tjat om min tand nu, men jag tycker faktiskt synd om mig själv och det får jag lov till att göra för detta är smärtsamt!


Bosse är duktig iaf


Jag har en duktig katt iaf :)

Vill ha, vill ha, vill ha




Se er mig framför er med lilla Agda i koppel bredvis. Visst ser det bra ut :)

Jimmys övningskörning

Jag har lovat Jimmy att skriva om hans övningskörning idag. Han har faktiskt blivit ganska duktig, lyssnar visserligen inte på vad mamma säger, men kör bra gör han. Blev nästan en "roadkill" (var det så det hette Jimmy) när en gubbe slängde sig ut i vägen på sin cykel utan att se sig om, men Jimmt bromsa in bra och fixa läget... Så Jimmy är du nöjd nu?

Mariett som sjöng nyss i Idol var förövrigt sjukt grym och för den som undrar så har jag jävligt ont i min mun, tyck synd om mig!


sjukt bra


Flickan som lekte med elden

Nästa fredag, alltså den 18:e, skall jag och Jenny gå och se Flickan som lekte med elden, uppföljaren till Män som hatar kvinnor. Första filmen tycker jag är grymt bra och har höga förväntningar på film nummer två. :)

Har iaf tagit värktablett nu så just nu har jag inte så jätteont, men det är som en jäkla kudde under kinden typ. Inte alls bekvämt och det är inte lätt att äta heller, men ska väl gå över om ett par dagar. Är inte så illa än som det var en annan gång då tandköttet runt tanden var helt infekterat. Mina visdomständer växer så konstigt, långt bak och högt upp så det går knappt komma åt dem, vilket gör det svårt att borsta dem. Ska gå till apoteket imorgon tänkte jag och köpa en sån minitanborste som når bra dit upp.

Sitter just nu och kollar på Oprah och det handlar om barnpornografi. Blir så jävla förbannad på folk som håller på med sånt. Stackars barn som blir tvingade. I detta fallet det handlar om just nu har de hittat filmer med en fyra åring och en HUND! Vill inte ens veta vad de blev tvingade att göra, men de som filmat det här är inte friska nånstans. Tror det var här en 18åring satt och laddade ner filmerna i sitt föräldrahem där pappan först var den misstänkta, men det kom tillslut fram till att det var sonen. Han blev släppt mot borgen och fram tills domen får han inte vistas bland barn, förutom de i familjen. Han borde inte ens få vara nära sina syskon och resten av släktingar som är barn. Han borde sitta inlåst nånstans! Blir så jävla arg på såna människor!


Lunch

Ska ut i köket nu och diska lite och sen se vad jag ska slänga ihop till lunch idag. Har lite svårt att äta nu med tanden, men ska väl lyckas få i mig någon mat iaf.. I eftermiddag åker jag iaf ner till Edet för ett par timmars jobb och sen ska jag hem till Max och hälsa på lite! :)

usch och fy

Visdomstanden fortsätter växa och göra ont. Ska ta en värktablett nu och se om det blir bättre. Har även feber till och från. Inte roligt. Inte roligt alls faktiskt. Men men det ska väl gå över det här också.

Sivert - vildingen


Här har ni vildingen ;)

ajajaja

vaknade ju som sagt med en visdomstand som jävlades med mig och den jävlas fortfarande. Sen var jag och jobbade så nu gör nacken och ryggen ont. Slutade jobba borta på lagret just för att nacken blev värre av det och för att ryggen började vela, men de pengarna jag tjänar på detta ska direkt in på fonden så jag sedan har det i maj och juni nästa år när jag inte får så mycket pengar från csn! Ibland får man vara smart och inte tänka på att kroppen gör ont ;)


Vildkatten Sajvert

Jag har en liten vildkatt här hemma, Sajvert heter han, eller nej han heter ju Sivert men kallas Sajvert. Klippte klorna idag och ja, ni ska få se en film senare hur det gick. Räcker att jag säger vildkatt. Men Bosse var ett praktexemplar på hur man ska bete sig :)

så får det bli

Jag har bestämt mig. Bordet ryker!

Idol 2009

Ska lägga mig och kolla på gårdagens idol nu. Var ju ute med båten igår när det gick, så då tänkte jag kika nu. Är ju ledig idag, så får passa på :) Tror jag gottar ner mig under täcket faktiskt, har en visdomstand som jävlas lite med mig idag så ska bara gotta mig lite nu! Hur bra låter inte det liksom? Grabbarna sover förövrigt fortfarande. Sivert ligger bredvid mig här i soffan och Bosse ligger i deras nya klösgrej. Är som en liten låda de kan ligga i och de har vänt ingången in mot väggen, ser faktiskt ganska mysigt ut för dem. Får vara lite ifred från varandra ibland, kan de nog behöva de små busarna. Annars hänger de ihop 24/7 typ!


Praktvurpa? Nej, självklart inte

Var iväg med Tomas och Widman i båten förut och självklart blev det ingen praktvurpa, bara för att jag är med. Även Louise var med idag. Även hon väntade på en vurpa även om hon inte sa det :) Blir lite mobbad av grabbarna, men det är väl smällar man får ta. Jag ska komma på något som är riktigt elakt så ska de få smaka på sin egna medicin. Sådeså! Mallan jävlas man inte med ;)



Fick även reda på att det är Widman som varit huvudnumret i Ladies Night de två senaste åren.. Skulle tydligen varit så bra att man glömt av det och ja, det har jag ju gjort så han var nog bra då. Umgås jag med normala människor? Nej, inte direkt :)


Funderingar

Sitter och funderar lite på mitt barbord och stolar jag har här hemma. Det används inte allt för ofta och det är lätt att det blir ett avlastningsbord för bara massa skit. Funderar på om jag ska ta bort det och sätta någon bokhylla eller något där istället. Sitter och kikar inne på IKEAs hemsida nu och har mina små planer. Får fundera vidare på det här helt enkelt :) Har lite dåligt med förvaringsutrymmen också eftersom det är en ganska liten lägenhet, så skulle vara bra med någonstans jag kan ställa saker faktiskt :)




Funderar på något enkelt som den här. Den går precis in under min hylla jag har där, får visserligen ta bort den kanske då, men det är ett senare problem. 995kr för denna, självklart på IKEA, precis som resten av min lägenhet.. hehe

Dagens roligaste

Det här mina vänner det är humor. Såna vurpor satt jag och väntade på när jag var med Tomas och Widman när de åkte wakeboard, men icke. Widman gjorde en som var godkänd, men denna Tomas gjorde i helgen slår allt. Hade jag varit med så hade jag ju skrattat ihjäl mig. HUMOR!



Sova

Nu är det dags för mig, skelögda Sivert och hjulbenta Bosse att gå och lägga oss. Eller ja grabbarna har sovit i några timmar, men det är dags för mig att göra dem sällskap och jag lär väl få sällskap bredvid mig, av en tjockis :)


Zumba fitness och powerwalk

Känner mig helt färdig just nu. Kom precis in från en powerwalk i duggregnet, hur härligt som helst, och innan det körde jag ett pass med Zumna fitness. Nu undrar ni garanterat vad Zumba fitness är. Jo det är dansbaserad rytmisk träning och är hur roligt som helst. Jag köpte ett paket med flera olika dvd och med där fick jag två hantlar som används till den ena dvd:n. Som student har jag inte direkt råd att lägga pengar på gym varje månad och jag älskar att dansa så detta passar ju perfekt. Blir kanon sen när jag köper min nya tv och fixar sladd till min dvd, Bosse bet ju sönder den när han var liten, så kommer det bli ännu roligare. Slippa köra dvd i datorn. Man rör verkligen hela kroppen och svetten bara rinner, hur roligt som helst är det. Det är latinoinspirerat så det tar nog ett tag innan man får in rörelserna i kroppen, men jag är jäkligt nöjd med detta :)



Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta ett par goooooa mackor och dricka lite te. åååå så gott!


Ladies Night 2009

Trion pratar om den kommande turnén
Martin Stenmarck - 1000 nålar
Hemligheten bakom Ladies Night

Ja nu är det ju inte långt kvar tills året Ladies Night drar igång och 17 oktober är det jag som är på plats i Scandinavium. Fjärde året jag är på plats och det blir bara bättre och bättre för varje år. Iår är vi dessutom ett helt gäng som åker ner och jag ser verkligen fram emot det. Bara en månad kvar typ :D:D:D


skolan

Sitter i skolan just nu på lunch. har haft en otroligt tråkig föreläsning... med skabbkossan. inte roligt ska ni veta. Nu ska vi snart ha en föreläsning i matte, ¨får hoppas att det blir lite roligare iaf.

valpsjuk

De flesta brukar bli bebissjuka när de håller i en bebis, men inte jag. Jag blir istället valpsjuk. Jag vill så gärna ha en liten hund här hemma. Jag har alltid haft hundar i min närhet och av någon anledning dras de till mig. Brukar inte vara några problem alls för mig att få bra kontakt med en hund. Titta på mig och Max, tog inte många timmar innan vi var oskiljaktiga. Problemet nu är ju bara att jag bor för litet. Tiden har jag ju absolut då jag inte går alla dagar i skolan och jag kan gå hem på lunchen. Men nej, jag får helt enkelt gå och längta i några år tills jag bor större helt enkelt. Jag pratar alltid om min längtan till en liten hund och alla andra i min ålder pratar om barn, okej inte alla, men det händer iaf. Så ibland kommer frågan: Vadå, barn då? Finns inte de med i planeringen?!. Jo, men inte just nu. Just nu ligger en hund närmare i framtiden än ett barn, så nu vet ni det. Allt har sin tid.



Agda kommer passa perfekt in i min lilla familj tillsammans med hennes bröder. Ja, för vad ni än säger kommer de vara syskon, för de är alla mina barn. Jag vet, jag är världens tönt när det gäller mina djur. Max är trotsallt lika mycket min bror som Jimmy är. Sådeså


London INK

Det är farligt med tatueringsprogram, jag blir så sugen på att lägga mig under nålen igen och då är det bara en vecka sedan jag befann mig där. Men nu ska det inte bli någon förens jag är i Thailand och det är ju inte så jättelångt dit, 4 månader eller nåt. Helt sjukt vad mycket positiva kommentarer jag fått om min senaste, mer än med alla andra och det är inte så konstigt, den är ju grym :) enkel, men grym!


stackars barn

Åskar som fan och jag har två rädda katter och det är inte direkt lätt att förklara för då katter att det inte är farligt. Bosse har förflyttat sig från under sängen till att lägga sig under bordet. alltid något. Sivert fixar det ganska bra. Fast han är nog rädd, men alltid när det är något så skyddar han Bosse, så det var faktiskt han som på något sätt fick fram honom från sängen. Jag lyckades inte. Så nu har vi massa ljud här hemma, musik på hög volym och fläkten är på i bott för att få bort lite av åskan. Inte lätt att vara liten alltid :) Wille var förresten helt gudomligt söt och han kommer bli så snygg i kläderna jag köpte ;)


Wille

Idag ska jag och Jenny åka och hälsa på Sandra och hennes son Wille. Jag har aldrig träffat honom och jag ser verkligen fram emot det. Han är snart två månader och på de bilder jag har sett är han otroligt söt :)

Hjälp, hjälp, hjälp

Tittade posten för 10 minuter sedan och mitt hjärta har slagit väldigt fort sen dess. Fick kallelse till tandläkaren och det är en liten detalj, jag har världens tandläkarskräck. Jag har gått i Lilla Edet hela mitt liv, men nu har de skickat härifrån MarieAlberts. I edet känner jag mig någorlunda trygg, då jag sagt till så jag har min speciella tandläkare och sköterska eftersom de vet hur rädd jag är, men nu blir det till att börja om på nytt igen. Så jag får nog ringa veckan innan och prata med dem så de vet om mitt problem, för jag är inte alltid en lätt patient vill jag lova. Jag höll min tandläkarskräck hemlig för de i edet i flera år innan de frågade mig vad jag egentligen tycker om det här och sen dess har de varit väldigt försiktiga och tagit det lugnt, vilket har lugnat mig liteyttepyttegrann. Nej, detta gillas inte från min sida! Det värsta är att jag ska dit på eftermiddagen, en hel dag extra att må illa på alltså.. Brukar alltid gå runt och må illa typ en vecka innan jag ska dit, inte så normalt om ni frågar mig. suck


musik

Lady Gaga - Love Game
Pitbull - I know you want me
Cascada - Evacuate the dancefloor
Flipsyde - When it was good
Gathania - Blame it on you
Miley Cyrus - The climb
A fine frenzy - Almost lovers
Takida - as you die
Takida - Poisoned
Takida - deadlock


hösten är påväg

Nu är hösten påväg det känner jag. Hur känner jag det? Jo, nacken gör ont som fan. Haft riktigt ont hela veckan. tänk vad gott jag kommer må två veckor i thailand, två veckors värme innebär två veckor där jag inte har ont. Eller ja, ont kommer jag ha, men det kommer inte vara så att jag tänker på det.. Hösten och vintern avskyr jag, mycket på grund av nacken. Jag får väl helt enkelt flytta utomlands för att må bra.. hmm, undrar vad Sivert&Bosse hade tyckt om det ;)


svordomar och barn

vi diskuterade lite idag i skolan om svordomar och barn. När man är i närheten av barn kopplar de flesta bort svordomarna och det gör jag också, när jag är på förskolan. Då tänker jag på det, man ska inte svära inför barn. Men utanför förskolan eller skolan också för den delen svär jag hela tiden och det värsta är att jag inte hör det själv. är jag i närheten av ett barn som är utanför skolmiljön kan jag inte koppla bort det eftersom jag inte tänker på vad jag säger. Fan och helvete återkommer i var och varannan mening hos mig. Men jag vet vem jag fått det ifrån, min käre far. Han har alltid svurit och jag har apat efter. När jag bodde hemma och sa något svärord skällde han alltid för svära får man inte göra. Men när man då sa att han svär lika mycket så fick man ju till svar att det gör han inte alls. Så uppenbarligen hör han det inte heller. Så det är inte mitt fel, jag har fått det från pappsen :)


fika med linn

Kom hem för en liten stund sedan. har suttit på strandgatan med linn, haft välbehövligt tjejsnack. har inte träffats sedan i maj så vi har haft mycket att prata om vill jag lova. spännande saker! sitter och väntar på att true blood ska börja, alla säger ju att den är så bra, sen ska jag sova. ska upp till skolan imorgon. sitter nu här i soffan med bosse bredvid mig som håller ett ordentligt tag om mig. Tycker han att jag varit borta mycket på sistone eller vad är grejen med detta krampaktiga tag han har om mig;)


film på Sivert&Bosse

Jag pratar ju alltid om mina grabbar och visar bilder lite då och då, men nu har jag en liten film ni ska få se. Visst är de söta och gosiga :)


Zakynthos 2009


Filmen säger allt!

kakmonstret

Nu har jag bunkrat upp med kakor ska ni veta! Kommer inte behöva handla kakor på minst ett år ;)

bild


Takida - the darker instinct

Nu spelas nya skivan på högsta volym hemma hos mig! LYCKA!

csn

Fick pengar från CSN idag. wohoo, massa pengar in på fonden. Får lika mycket nu den 25:e plus att jag får lön från bruket och den 27:e får jag från kommunen, ännu mer pengar in på fonden. Är härligt när man kan lägga undan mycket, för det kommer behövas i maj och juni. I maj får jag ju bara runt 3500 kr och i juni ingenting. Men till min glädje såg jag att vi får fullt i december, förra året fick vi bara runt 5000. O i början på nästa termin får vi lite över 11000.. Ännu mer pengar till fonden. Perfekt ju! :)

September

Jaha nu är vi inne i september och snart är hösten här. Igår hade vi visserligen jäkligt varm och skönt och solen lyser idag också. Igår eftermiddag/kväll följde jag med Tomas och Widman till VBG där Widman har sin båt. De skulle åka wakeboard och jag var förste filmare. Märktes att jag gått media ;) eller inte.. haha. men riktigt roligt var det och nej, jag åkte inte. Kanske någon annan gång, men nja tveksamt.

Tatueringen läker förövrigt som aldrig förr. Redan i måndags var typ hela skorpan borta och jag gjorde den ju i fredags. Nu sitter det bara pyttelite på foten och handen på den, men förhoppningsvis försvinner det sen när jag hoppar in i duschen. Funderar på om jag skall ta mig en tur ner till kexfabriken sen. Har sagt det ett bra tag nu, men har inte riktigt blivit av så det får nog bli så! Ska bara vänta in posten för idag får jag Takidas nya album! :D:D:D Högsta volym bara och sen köra järnet.. Kan det bli bättre? Nja, tror inte det va!

Nu är det förövrigt bara två veckor kvar tills jag fyller år och även två veckor tills jag bott här i ett år. Om tre veckor har Sivert och Bosse bott här i ett år. Helt sjukt vad fort tiden går. De var ju så små när de kom hit nu är de ju stora grabbar som vet exakt vad de skall göra för att få mig arg. Slå på mina fötter t.ex när jag ligger och sover (Bosse) eller puffa mig med nosen i ansiktet även där när jag ligger och sover (Sivert). Ja de vet exakt vad de skall göra för att göra sin mamma irreterad, men det gör inte så mycket för jag älskar dem ändå för oftast är de världens snällaste och gosigaste!


RSS 2.0