Lacknytt


OPI - Candles on my cake
Isadora - Baby Blue 624
Isadora - Sweet Violet 630

here we are


Här har ni oss - Högskolan Västs kör

Uppskattad urpremiär
Det som kanske flest i publiken ändå hade väntat på var urpremiären av högskolans egen kör. Rungande applåder mötte dem när de äntrade scenen. De framförde tre sånger, ett par klassiska svenska vårtoner och en afrikansk rytmisk sång om att längta hem. Av applåder och busvisslingar att döma lyckades kören riktigt bra med sitt framförande.

- Vi startade ju först i mars så vi har bara repat 5-6 gånger så lite gungigt känns det allt. Jag tycker ändå vi börjar få fason på det. Vi har helt klart något att bygga på! Fler killar önskas dock! säger Daniel Öhrberg, körledare.

Daniel berättade att högskolan har studenterna att tacka för att kören kommit till. Initiativet kom från några studenter på kursen Kommunikation och projektledning som hade i uppdrag att lära sig driva ett projekt.

- Vi valde att försöka starta upp en kör som vårt projekt. Det har handlat om organisering av projektet, rollfördelning, marknadsföring mm och det känns förstås kul att det blivit verklighet. Och smickrande att bli omnämnda så här, säger Viktoria Ahl som studerar Lantmäteri och är en av de studenter som deltagit i projektet. (hv.se)

härlig dag

Blev väckt av Sivert runt 20 över 9 idag. Låg kvar en liten stund, gick upp och åt frukost. På med skorna och iväg på en timmes promenad. Hem för lite kattmys och lunch för att sedan gå till skolan. Hemma igen runt fyratiden, hem snabbt och hämta bilnycklarna och iväg till UK som dragit ut en tand idag, men inga sura miner trots det. Jag själv hade väl dragit täcket över huvudet och ringt alla jag känner och tvingat hit de en efter en för att sympatigråta med mig. Åkte därifrån och hem en kort stund innan jag tog cykeln bort till Friskis för ett härligt pass tillsammans med 7 andra motionärer. Lite synd att det var så lite folk, men svettigt blev det. Cykeln hem och kvällsmat framför Bella&Tyra show där Egoina var gäst. En av mina favoritbloggar och jag har bara väntat på att hon ska få komma dit, de andra gästerna har inte direkt varit några favoriter. Men idag var det ett bra program.. Nu sitter jag här i soffan med en sur Bosse bredvid mig. han har försökt så gott det går att lägga sig i knät, men jag är påväg in i duschen så ingen idé han ens fösöker, så han blir ju undanputtad. En sekund så försöker han smyga sig dit igen. Otålig liten jävel det där ;)


Såhär brukar det se ut på kvällarna och han har precis upptäckt sig själv på skärmen. mycket spännande för honom ska ni veta...


Högskolekören

Idag hade vi vårat första uppträdande tillsammans och jag måste säga att det gick väldigt bra. Var otroligt nervös innan och mådde rent ut sagt illa. Kom upp på scenen och vem tror ni står allra längst fram om inte lilla Mallan, som alltid är bland de kortaste. Men så fort vi fick ton av vår körledare Daniel släppte nervositeten och det var bara till att köra och jäklar vad roligt det var.
Just nu arbetar vi på Europes låt Carrie fast i en lite annorlunda tappning. När den sitter tror jag det kommer bli grymt bra, ståpälsvarning!


Inte världens bästa kvalité, men ni fattar grejen antar jag

Trötta nissar

Vi tog sovmorgon här hemma idag. De senaste veckorna har jag vaknat runt 9 halv 10, men idag gick vi upp kvart i 11 faktiskt. vi var iofs uppe halv 7 när Sivert ville ha frukost men då gick vi såklart o la oss igen. Nissarna har då inte öppnat korpgluggarna än och det lär de nog inte göra på ett bra tag heller. Ibland önskar jag att jag var katt.

För mamman i familjen är det iaf snart dags att laga lite mat, ska ju vara på skolan redan vid två och ha samling med kören innan vi ska ha vårat första uppträdande tillsammans. Läste på hemsidan att det är folk från världens alla hörn som ska vara med och spela. Så kommer vi, lilla högskolekören. Haha men det blir nog bra detta, vi som bara sjungt tillsammans i ett par månader ;)


Morgondagen

Imorgon är det som sagt körens första uppträdande tillsammans och jag som har världens scenckräck. Men det ska nog gå bra detta, är ju inte första gången direkt och jag kommer ju inte stå där själv som tur är. Men jag ser faktiskt fram emot morgondagen. Hade bara varit roligt att ha någon där så man fick lite bilder, får se om jag kan hitta någon där imorgon. hehe. 15.00 är det som gäller iaf utanför Albertsalen om det är någon som vill komma o lyssna och ställa upp som fotograf ;)


Sparkles Cheerleading

Sitter och kollar på Oprah Winfrey och det kom ett inslag som jag tycker var helt underbart. Det är två tjejer som har startat en cheerleadingklubb för funktionshindrade. I truppen är det tjejer med allt från autism till down syndrom. Har man ett funktionshinder ses man tyvärr ofta annorlunda på än om man inte har det och tyvärr är det många som ser till vad dessa människor inte kan när man kan se till vad de faktiskt kan. Tjejerna som startade denna trupp säger att de var övertygade om att de skulle få nya vänner, men att de snarare har blivit som en familj. Tjejerna som är med i truppen har tidigare varit osäkra i sig själva, gått med sänkt huvud och aldrig fått stå i centrum. En mamma berättar om sin dotter som var exakt sådan innan hon kom med i truppen, nu är hon självsäker, hon vågar stå i matsalen och köra cheerramsor.
Jag tycker detta är en jättebra grej. Det är många som backar när de kommer i närheten av en person med ett funktionshinder då de inte vet hur de ska hantera situationen. Men dessa människor är människor precis som oss utan funktionshindret. Jag arbetar med en kvinna med downs syndrom och hon är den skönaste människan jag känner. Vi har alltid sjukt roligt ihop och skrattar och skojar hela tiden, precis så som man ska göra tillsammans med sina vänner. 

 


morgonpromenad..

Var ute på en morgon, eller nej snarare förmiddagspromenad förut. Men känns att jag fortfarande har en förkylning i kroppen, men det är ju så skönt ute så det går liksom inte att låta bli. Längtar så till sommaren nu, dra på ett par short o linne o bara njuta av värmen. Eller dra på arbetsbyxorna och njuta av vrålet från maskinerna ;) Nu blir det istället lite städning och i eftermiddag möter jag upp pappa vid lagret för lite jobb..


Blivande jympaledare?

Kom precis hem från ett informationsmöte på Friskis för blivande ledare. Den 18 maj ska jag på audition där jag ska leda tre låtar - rörlighet, styrka och kondition. Efter det är det ett takttest, man ska hitta ettan i en låt. Vilket jag anser att jag kan GANSKA bra.. haha. Därefter är det ett litet samtal där man pratar allmänt om livet. Så detta känns inte så svårt och meningen är inte att vi ska vara "proffs" vid auditionen utan de tittar på taktkänsla, utrstrålning, ork, teknik och hur vi tar ut rörelserna. Går man vidare därifrån är det utbildningar i två steg senare i höst. Först är det för alla som sökt i steg ett och någon månad senare är det dags för steg 2 och då är det den intensitet man valt som man får utbildning i. Men detta kommer bli grymt roligt iaf. :)


Mallan <3 Sång

Kom nästan precis hem från sånglektionen och jag älskar't. Ångrar så in i helvete att jag slutade med sången och även blockflöjten. Flöjtspelandet saknar jag så det står härliga till. Det var några riktigt roliga år och jag spelade ihop med så otroligt roliga människor. Tyvärr var de så många år äldre än mig så när de slutade 9:an och jag skulle upp i 7:an var jag ensam kvar av de som hållt på länge och nivån skulle sänkas o ensemblem och spelmanslaget så då ville jag inte mer utan började med sånglektioner istället. Roliga år, men kom tyvärr inte överens alla gånger med min sångpedagog. Men nu är jag så glad över att jag börjat igen och speciellt kören tycker jag är så otroligt roligt. Life is good helt enkelt...


Skönaste stilen


Sivert som stensover. Japp, han brukar sova med öppna ögon :)

Mardröm?

Vaknade imorse och trodde för en sekund att jag skulle klippa mig "kort" och färga håret mörkt. Drömde nämligen inatt att jag hade så och då var det snyggt som fan. Men jag insåg ganska snabbt att jag nog är dum i huvudet om jag gör det, så de tankarna slängde jag ganska fort vill jag lova. Men alla vet ju att jag hade bölat som aldrig förr om jag hade satt saxen i håret och klippt mer än 10 cm. Inte lätt att vara mig alltid..


Vår med Max


Vår med Max är det bästa jag vet...

<3


Oh, baby, what you've done to me
You make me feel so good inside
And I just want to be close to you
You make me feel so alive


Pappa - storsångaren?

Min pappa sjunger alltid i badet och då menar jag inte att han bara nynnar lite utan han kommer på egna små låtar. När jag var lite löd texten på en låt Jag har gått i många år men aldrig sett mina tår. Nu verkar han ha gjort den mer modern för nu låter den helt plötsligt I alla år har jag trampat på dina jäkla tår. Något i den stilen. Kanske är det från honom jag fått mitt sångintresse? ;)

 


dresscode

På onsdag nästa vecka har vi vårt första uppträdande med kören och dresscoden lyder: Som klädsel önskas vårlika glada färger upptill till exempel solgult, varmrött, ringblomsorange, krokuslila eller babybladsgrönt , dvs inte slaskgrått, snålblåsblått, höstlövsbrunt eller nattsvart.
Bara att sätta igång och leta upp dessa färger då med andra ord ;) 15.00 på onsdag är det tydligen tid för oss, utanför Albertsalen om jag har förstått det rätt. Spännande spännande..


Nya besökare

Har fått massor av nya besökare, eller ja massor och massor, men har ökat med ganska mycket.. Skulle vara roligt att veta vilka ni är som faktiskt går in här varje dag och läser. Så lämna gärna en kommentar och skriv något om dig själv :)


Grabbarna bus

Ska snart ta ut grabbarna bus och leka lite tänkte jag. Fast just nu ligger de och sover så de får väl göra det en stund till då. Tog mig en promenad bort till Willys förut och köpte ost inför ikväll. Min goda pikantost. ojojoj. Gick sen tillbaka in till stan och köpte lite kattmat och sen hem igen. Gissa vilka som sken upp som solar, mer mat det går inte av för hackor. Ikväll ska jag först köra Jenny till Uddevalla och sen gå hem till Jessica. Äta lite ostbricka och bara mysa. Sen hämta Jenny nångång ikväll/natt. Blir lugnt med andra ord och så ska helgen fortsätta är tanken... Nej, väcka pojkarna!

Sovstilar ala Sivert&Bosse


glassnostalgi


1999 var året då Winner Taco, Solero shots och Magnum Double kom. Mina favoriter genom tiderna :)

ChinaGlaze

China Glaze Nail Lacquer Visit Me In PrismChina Glaze Nail Lacquer, Caribbean TemptationChina Glaze Nail Lacquer, ChiaroscuroChina Glaze Nail Lacquer, CruisinChina Glaze Nail Lacquer, FuchsiaChina Glaze Nail Lacquer, Grape PopChina Glaze Nail Lacquer, Let's GrooveChina Glaze Nail Lacquer, MoonlightChina Glaze Nail Lacquer, Re-Fresh MintChina Glaze Wireless Holographic Top Coat
Helt sjukt vad mycket snygga lack ChinaGlaze har. Får hem ett därifrån imorgon skulle jag kunna tänka mig, men dessa får också komma hem till mig om de vill. Ligger runt hundralappen i pris.

2½men

Detta gjorde min dag....

http://www.youtube.com/watch?v=q-yDFQZMsVM&feature=related

Skitsnack

Vad är grejen helt plötsligt med att börja snacka bakom min rygg om något som är mitt stora intresse?! Har ni något att säga om mig och mina tatueringar, ta det med mig istället och inte med alla andra! Jag skiter i vad folk tycker om tatueringarna, det är min kropp och mitt val, men när folk snackar bakom min rygg om dem så gör det mig jävligt förbannad. Fine att alla mina inte har någon direkt mening, men står det skrivet nånstans att det måste ha det? Kanske står i lagboken, får nog kolla upp det. Mina största och viktigaste handlar om familjen och min fågel fenix är det jag lever efter. Har inte det någon betydelse? Eller?

Som sagt har ni något att säga till mig gör det då för det kommer fram i slutändan ändå. Jag skiter i vad ni tycker om dem, men ta det med mig istället. Hur svårt ska det vara?

Kanske finns en del som tror att jag bara gör en tatuering bara för görandets skull? Vad vet jag. Men jag har ALLTID tyckt om tatueringar enda sedan jag var liten. Då pratade jag inte högt om det, men jag trodde att jag aldrig skulle ha råd att göra en för de kostade ju säkert 1000 kr. Förstår ni då hur liten jag var, jag var så liten att 100kr var mycket pengar. Jag gjorde min första en vecka efter att jag fyllt 16 och visst det är tidigt och idag hade jag inte valt det motivet, men jag älskar min första lilla tatuering för den är jag. Ser jag på bilder när jag inte har tatueringar tycker jag att det ser förjävligt ut, det är inte jag. Jag är Mallan med alla tatueringar och ju fler jag gör desto snyggare kropp får jag. Så kan ni förstå lite nu hur mycket jag älskar tatueringar och framförallt mina? Vill ni säga något om dem eller fråga, kom till mig istället. Det spelar ingen roll om det är negativt eller positivt, jag vill höra det från den mun som bär på åsikten, jag ska inte behöva höra det från alla andra. som sagt, detta är mitt stora intresse....


Farfar <3


Lovely pain

Är det bara jag som tycker smärtan efter när tatueringen är klar är värre än själva tatuerandet? Trodde denna skulle göra jäkligt ont då insidan av överarmen är ett av de känsligare ställena, men än en gång förvånar jag mig själv med att inte tycka det gör ett dugg ont, visst känns det men ingen ond smärta liksom. Men nu efteråt är det verkligen inte roligt.. haha. Längtar så tills ikväll då plasten åker av så jag kan stå och beundra min älskade tatuering :)

Om en timme går jag bort till Jessica, har inte varit hos henne än o då har hon ändå bott i trollhättan under 3 månader nu.. Illa av mig..


Sneakpeak


Finally

Äntligen är det 20 april och som jag har väntat. Om 4 timmar ska jag befinna mig på red rocket, men innan dess ska jag ner till bruket för ett drogtest inför sommarjobbet. Sen hem och hälsa på Catrin en stund, innan jag åker upp till stan igen. En toppendag med andra ord och i eftermiddag ska jag hem till Jessica. Jag gillart..


Picknicken


Vi var inte direkt själva

Glass med Bosse

Blev så sugen på glass förut så gick till frysen och tog fram Bosses favoritglass Sitting Bull, vanilj&jordgubbsglass med strössel. Han äter med god aptit också vill jag lova. Såhär hemma får jag aldrig äta glass ifred så nu har han börjat få i sin matsskål och jäklar vad nöjd han blir ;)




Nu är det bara 14 timmar kvar mina vänner :)


Nya lack

China Glaze nagellack Atelier Tulle korallröd creme
Klicka för att visa Megabild! Nubar nagellack Disco Blue Glitter klarblå glitter
Klicka för att visa Megabild! Opi Nagellack Candles on my cake
Tagit hem lite lack från Tradera. Kommer hem nu i veckan och jag är nyfiken på det blåglittriga. Tror det kan bli fräckt om man målar på flera lager. Kan även vara snyggt att lacka nageln vit och ta ett lager med blått glitter över. Ååå det ska jag prova när jag får hem dem.


Nedräkningen kan börja

Om 24h30minuter befinner jag mig på RedRocket och ska äntligen få göra min tatuering till dig farfar. Du anar inte vad jag längtar och den kommer bli så otroligt fin. Önskar så att du kunde vara här och se den, du hade då stått med ditt stora leende på läpparna och sagt Lilla Malin precis som du alltid gjorde älskade farfar


Underbart

Detta har varit den bästa helgen på länge. Fredagen bjöd som sagt på grillning och monsterjakt tillsammans med Helena, Eva och Liam. Fler såna kvällar. Gårdagen bjöd på lite kubb borta i parken tillsammans med Eve, Liam och Louise och efter det gick jag hem till Johanna där hon hade lite förfest. Jag följde inte med de ut utan var hemma igen närmare tolv skulle jag tro.
Denna dagen har hittills varit toppen. Började med att baka lite bröd och sedan ut på picknick tillsammas med Louise och Jessica. Kallt som fan eftersom det blåste en hel del, men mysigt hade vi. Kom hem och värmde upp mig en timme och sedan var det sånglektion. är så himla glad att jag kommit igång med sången igen. 28 april ska vi förresten sjunga med kören under skolans 20 års firande. Ojoj var många år sedan jag stog inför folk och sjöng, tur jag inte är ensam. Nu ska jag äta lite och sen åka iväg och träna. Har inte tränat på över en vecka eftersom jag varit sjuk och ville känna mig helt hundra igen, men nu jäklar kör vi på igen. Har verkligen saknat det..


Matta lack


Ett gäng med härliga matta lack som jag så gärna skulle vilja ha till min lacksamling..


Brev från fadderbarn

Fick hem ett brev igår från mitt fadderbarn i ElSalvador. Är alltid lika roligt när de kommer för han gör de så himla fina. Det är en kille som fyllde 16 år i januari vilket innebär att om 2 år kommer vi inte ha någon kontakt då han räknas som vuxen och jag tilldelas ett annat fadderbarn. Det är lite synd, man följer en person under några år och sedan tar det stopp. Men det är så det är helt enkelt. Det glädjer mig i alla fall att läsa att han och hans familj mår bra och verkar ha det någorlunda bra i deras by. Plan gör mycket runt om i världen och jag är stolt över att vara en del i deras arbete. 200kr i månaden är inte mycket för mig, men gör mycket för de som behöver hjälpen.



monsterjakt och korvgrillning

Kom precis hem efter en grym kväll tillsammans med Helena, Eve och Liam. Bjöds på korvgrillning och monsterjakt. Både jag och Liam somnar nog gott ikväll så som vi har härjat. Eve har nog rätt, vi är på samma nivå ;)





Antal steg: 11090


Grillkväll

Ikväll blir det årets första grillning. Blir tillsammans med Helena, Eve och Liam. Himla mys tycker jag. O jag börjar redan bli hungrig som en gnu, så det ska bli riktigt gott. Ska träffas vid Boströms o handla lite gott.. Potatissallad, åå vad gott. Blir nog en himla bra kväll iaf och jag hoppas vädret håller i sig, ta med massa kläder så blir det bra iaf...

Idag är det den 16:e, vilket innebär att det är 3 månader sedan världens bästa människa lämnade oss.


nailmail.se

Perfekt för en som älskar nagellack. Får lack hemskickade en gång i månaden från märken som kanske inte alltid är så lätta att få tag på här i Sverige. I mitten på maj får jag hem ett lack från Nubar - The prism collection. Ett hollografiskt lack vid namn Treasure. Har sett bilder på hur det ser ut på nageln och jävlar vilket lack! Längtar tills jag får hem det. Man kan välja hur många man vill klicka hem och denna gången valde jag bara ett, men i sommar när bruketlönen kommer blir det fler varje månad.


Bilden är lånad från Nailmail


hångel på hög nivå

Tagit en liten paus i städningen, sitter i soffan med datorn i knät. Sivert kommer fram. Vet inte om jag nämnt att han har fått vårkänslor eller nåt och blivit kär i sin lilla mamma eller något för såhär kärleksfull har han aldrig varit. Men iaf, Sivert kommer fram bäddar lite på min mage som är den nya grejen, sen kommer han upp mot ansiktet som han brukar göra men idag hände något annat. Blev för fan nästan hångelvåldtagen och jag kunde ju inte göra annat än att börja gapflabba vilket gjorde att pojken blev lite arg och gick och la sig bredvid mig och gav onda ögat. Inte lätt när det är svårt ;)


städdag

Skippade skolan idag och stannade istället hemma för att städa så ska strax dra igång med det tänkte jag. Men hur roligt är det att vara inne när det är så fint väder ute? Inte allt för roligt. Men dra på lite go musik så fungerar det också. I eftermiddag är det dags att åka ner till UK och efter det ska jag hälsa på Max som kommer vara som en helt ny hund. Han ska nämligen till frissan idag och bli snygg och lukta gott. Vet inte vad det är hon använder, men jag tror det är någon form av spray och det gör att han luktar som en hel karl, i flera dagar. Så ska hem och lukta på lille grabben.

Blev en skjuss igår på besökarna, trevligt trevligt. Hoppas ni vill stanna kvar och läsa om mig och min vardag som kanske inte alltid är allt för spännande, men ändå..

Nej, dags att dra igång städningen och imorgon bitti ska jag upp tidigt och tvätta. Duktig jag känner mig!Tyvärr har jag just nu en katt som stensover i sängen som jag skulle vilja bädda och väcker jag honom är det highlife här sedan. Är det värt det?

Bjuder på en bild på en av de skönaste människorna jag känner - Anna Mattsson och jag är så glad att hon har flyttat till Trollhättan nu. Kvällspromenader kommer bli våran grej i vår :)


bra planer

Jag har kommit på en grej som underlättar för oss kattägare, men först måste jag se om detta finns. Men jävlar vilken bra grej detta är. Jag skulle kunna bli rik. Så är det bara...
Sen har jag även kommit på en mycket bra grej för när jag ska skriva mitt arbete om VFUn, jag ska dra med mig datorn bort till parken soliga eftermiddagar. Sitta där med lite frukt, böcker och skriva, skriva o skriva lite till. Hur gött låter inte det på en skala, har man ingen balkong eller bakgård tar man närmsta plats, nämligen katternas park :)


majdopp

Tanken var att jag och Anna skulle ta 1majdoppet iår. Men kom på att det går ju inte. Jag tatuerar mig ju 20 april och får då inte bada. Visserligen skulle jag ju inte ligga i 3h i vattnet, men vill inte ha massa bakterier o skit när den håller på och läker. Så vi får helt enkelt ta ett mitten på maj dopp.. Så iår blir det en tidig badpremiär för Mallan.

Ska strax ut i solen tänkte jag, en långpromenad med min Ipod - perfekt sällskap. Var ute och gick med Anna igår kväll. Hur gott som helst verkligen, nu är våren verkligen här och som jag har väntat.


snart så

Om en vecka sitter jag här, nytatuerad och antagligen ganska så ont i armen men vet ni vad? Det får göra hur jävla ont som helst för den kommer bli så otroligt fin. Ni anar inte och jag kan inte förklara så därför kommer jag inte göra det heller..Men om en vecka får ni se resultatet och jag gick med tårar i ögonen hem från studion bara efter att ha sett skissen, tänkt då slutresultatet...


Längtar

Våren är äntligen här och jag önskar så att jag hade en hund att spendera dagarna med ute i solen. Har varit ute med Maxen idag och det är så himla mysigt. Visst har jag grabbarna, men det är inte direkt så att jag kan gå ut och gå med dem. Längtar alltid extra mycket efter en egen hund när våren kommer, men nu är det bara 1½ år kvar i skolan sen kan jag flytta till något större och spara pengar till min lilla mops. Så kanske om 3 år.. åå det är långt dit!


Gosnissarna

Naglarna blev grymt bra faktiskt. Ovant att ha korta då jag haft långa i ett par månader nu, men ska väl vänja mig ;)


Kan man ha bättre sällskap en söndagskväll? Skulle inte tro det..


Klipp klipp

Hör och häpna, jag ska klippa av mina långa fina naglar. Gjorde manikyr på mamma o Jenny igår och då försvann mycket av mitt egna lack så nu ska jag lacka de röda. Min personliga åsikt är att ha långa röda naglar ser för  porrigt ut, så nu får de klippas av lite och det kommer kännas ovant :P Men kan väl kanske vara bra att variera sig lite..

Kolla här förresten, Sivert sitter i mitt knä och inte bara i 2 sekunder utan flera minuter. Tror aldrig det hänt tidigare faktiskt. Ingen knäkatt som hans bror är..


Lilla Sivert

Tror Sivert har ont i sin tjockismagge. Den bubblar och har sig och han är gosig som aldrig förr och sitter till och från i knät på mig vilket ALDRIG händer. Han har väl tuggat i sig något när vi var ute tidigare idag, stackars liten.





Precis när jag postade detta spydde Bosse. Kan katter ha magsjuka? Eller har båda tuggat i sig något olämpligt?

fredagens afterwork


skitsam

trodde igår att huvudvärken började ge med sig. Gick o la mig och vad slår till igen? Jo huvudvärken, men skitsam jag orkar inte bry mig. Ska lägga mig och vila en stund nu och se om den försvinner och även om den inte gör det ska jag ha jävligt roligt ikväll med klassen, så är det bara!


Stackars Mallan

Jag är lite som en karl när jag inte mår bra, det är nämligen väldigt synd om mig då.. Det är något som är negativt med att bo själv, ingen annan som tycker synd om mig då får jag helt enkelt göra det själv. Huvudvärken jag hade igår var inte att leka med o tänk er då stå i sopranstämman på kören med alla dessa ljusa toner.. det var smärtsamt. Även musicquizen på butlers blev liite jobbig för volymen var inte direkt låg igår. Sen behöver vi ju inte riktigt dra hur quizen gick, svår så in i helvete var den.. aja, vi var grymmast ändå..

Imorgon är det afterwork med klassen på Olearys så jag ska helt enkelt bara ta det lugnt fram tills dess så jag orkar imorgon. Så hoppar föreläsningen imorgon förmiddag, stannar hemma o tvingar småttingarna ta hand om mammsen.. lycka till Mallan...


trött

sitter o kollar på Äntligen Hemma nu och endast på grund av en sak - Björn Christiernsen. Den mannen går inte av för hackor vill jag lova. Är iaf jäkligt trött, heldag i skolan o sen träning på det. Ska strax hoppa in i duschen, härligt härligt.

Tydligen har de lagt in seminarium imorgon förmiddag, något som inte står med i vårt kursPM över examinerande dagar. Är jäkligt trött på Högskolan Väst. Bra på att ge information? skulle inte tro det. Fick ut information om detta sent på dagen. Men bara 3½ termin kvar, sen är jag färdig!


<3


Du&Jag <3

nailsbodybeauty.se


Lack från Artdeco


lack från CND


Lack från Sans Soucis


Påskafton

Tack och lov blev årets påskafton lika galen som förra årets. Haha, men kul hade vi igår med. Men jag och EvaLotta har verkligen insett nu att det alltid är roligast på förfest, så nu blir det ingen utgång på ett tag, ja förutom på fredag när vi ska ut med klassen då.. Men efter det börjar jag.. haha. Känns som att allt är samma hela tiden och nej det blir lite tröttsamt i längden. Sen börjar vi bli lite pensionärer nu också, vara vakna till 2-3 på natten tar på kroppen. Inte bra inte bra. men vi var i alla fall upp tidigt idag och gick på en morgonpromenad, härligt i det fina vädret och behövde inte ha jacka utan bara en lite tjockare tröja. Våren är här mina vänner och det gillar vi..




Billigt och bra?

Nailpolish Glitter Blue Ett läckert turkosärgat glittrigt nagellack, lätt att applicera och torkar snabbt.  Nailpolish Glitter Red Ett läckert rödfärgat glittrigt nagellack, lätt att applicera och torkar snabbt.  Nailpolish Glitter Purple Ett läckert lilafärgat glittrigt nagellack, lätt att applicera och torkar snabbt.  Nailpolish Glitter Silver Ett läckert silverfärgat glittrigt nagellack, lätt att applicera och torkar snabbt. 

Hittade en sajt med billiga lack. Ett kostar 39 kr och glitterlack känns bra ifall jag ska börja spåna på lite olika nageldesigner och så tycker jag även att det är jävligt snyggt att måla tipparna i glitter. Ska även se om jag hittar lite matta lack, hittade ett svart ute på Överby som jag funderar lite på. Snyggt att ha ett svart matt och sen ta ett vanligt lack och göra smala ränder med så det blir en kontrast. Blir nog även snyggt att glitterränder istället för det svarta också. Märks det att jag tycker det är roligt med naglar? ;)


Bästa skämtet


En pappa, fyra barn och fyra mammor och bilderna i tidningen samma dag - resultatet efter mannens svensexa, blev inte bröllop bör tilläggas. Bör även tilläggas att detta är årets bästa aprilskämt. Till skämtet har man faktiskt använt ett och samma barn som man har "stylat" på olika sätt. Var nog många som satte kaffet i halsstrupen morgonen den 1april.
För er som inte ser vilka bilder det handlar om är det de två vänstra bilderna på översta raden, vänstra bilden på andra raden och vänstra bilden på nedersta raden. Här har ni min humor vill jag lova.

vilken dag, suck

Dagen börjar som sagt bra med lite shopping på Överby och sen fika hemma hos mormor&morfar. Blir avsläppt hemma hos mig, går upp plockar ihop lite nagelgrejer eftersom kvällen ska ägnas åt att fixa mammas naglar. Sätter mig i bilen, startar och som vanligt går den som en klocka. Åker några hundra meter och då händer det något. Fungerar inte riktigt att gasa som det ska och någon jäkla lampa för motorn börjar lysa. Jävla skit helvetes fan tänker jag då och jag lyckas gasa mig upp för den lilla yttepyttebacken jag var i och rullar fram en liten bit så jag kan svänga av vid Swedenborg där jag får ställa mig på trottoaren typ. Där sitter lilla Mallan som inte kan något om bilar, det svåraste jag kan är att fylla på spolarvätska. Vad gör jag nu? Jo, jag tar upp telefonen och ska ringa den personen som är närmast - Tomas. Svara han? NEJ! Då ringer vi pappa, förklarar vad som har hänt med lite smått panik i rösten. Lägger på och vem ringer då? Jo Tomas som har legat och sovit, när jag behöver hjälp. Ny regel för alla människor som känner mig: Ha alltid mobilen nära till hands för ni vet aldrig när Mallan ringer i ren panik och behöver hjälp! Pappa och mamma kommer upp och får köra bort bilen till lagret och den låter verkligen inte bra. Inga rena toner där inte vill jag lova. Så just nu är jag utan bil och det känns inte bra. Min stackars älskade lilla bil.

Åkte iaf med mamma&pappa till Edet där jag spenderade kvällen och fixade naglarna på mamma. Lite handpeeling, fila och göra rent dem. Självklart lacka de i en färg jag aldrig tidigare använt från samligen. Helt okej blev det för att vara första gången faktiskt och med en galen Jimmy som springer runt som en galen idiot och fotar allt och inget. Så tänkte börja träna lite smått på folk, någon som är villig att ställa upp så säg till.


Lacka, lacka, lacka

Koncentrerad?

Som sagt, han var överallt


Lacknytt

Kom precis hem från Överby där jag var med Jenny som skulle ha lite nytt tills ikväll. Själv kom jag hem med två nya lack. Mycket nöjd..


Isadora Poppy Red 69:-
Maybelline NewYork BubbleGum 79:-

Nu blir det mys med Buffe och andra Buffe (Liams namn på Sivert&Bosse) innan jag ska bege mig bort mot mormor&morfar. Ikväll blir det mys med min lille Max som förövrigt fyller 7 år om en månad.. Innebär det att jag börjar bli gammal. Var ju bara 14 när han dundrade in i mitt liv.


love you guys


wohooo

Ringde bruket förut och hörde lite mer om hur det ser ut för mig i sommar då jag faktiskt varit lite orolig inför det. Fick höra av David att de bara skulle ha in en sommarjobbare på varje avd o när marina fått på 10:an och Helena på 12:an o jag inte hört nåt om vart jag ska vara blev jag självklart lite orolig. Drömde t.o.m inatt om att jag hamnade på ett skift där jag absolut inte vill vara, men som tur är var det bara en dröm. Men iaf så ringde jag ner förut och fick då reda på att jag kommer gå som Askiftets reserv och med största sannolikhet utgå från 12:an. Precis där jag vill vara! Så sommaren är räddad vill jag lova. Lite synd att inte få vara på samma avd som Marina iår, men vi kommer bara vara 20m från varandra så vi ska nog klara oss :) Kommer bli besök inne på 10:an som aldrig förr. haha


Essie - färger

Essie Nail Polish Bright TightsEssie Nail Polish EscapadesEssie Nail Polish ExposureEssie Nail Polish Flirty FuchiaEssie Nail Polish Funky LimelightEssie Nail Polish Guchi Muchi PuchiEssie Nail Polish Pearly WhiteEssie Nail Polish St Lucia Lilac
Samma sak gäller här, vem ska sponsra mig? :)

RSS 2.0