Alvina


Jag är ju faktiskt moster till en liten dam till, detta är Alva och hon är ett år yngre än sin syster Alva. Bara 2 veckor äldre än mina små pojkar. Hon börjar även anpassa sig till livet här hemma och tycker nästan pojkarna är lite roliga att hänga med :)


Jag är tamejfan bäst

Jag har idag insett att jag är lite bättre än alla andra, eller nej jag är bäst. 18.45 började min träning och tanken var att jag skulle gå bort, men så drog det ute lite på tiden här hemma så som tur var tog jag bilen. Åkte bort till friskis och kommer på att nycklarna ligger kvar hemma. Och min dörr låser sig när den stängs. Men jag går på passet och får sedan sätta mig i bilen och åka hem till pappa som nu har Jennys nycklar när hon är i Spanien och på den knippan har hon min nyckel som tur är. Så ja nu sitter jag här hemma igen och ingen är gladare än jag, eller jo fyra katter som väntar på mat ;)


en bättre höst?

Förra hösten var ett litet helvete kan man säga, de värsta och jobbigaste månaderna i mitt liv då allt kom som en käftsmäll gång på gång. Hösten har redan börjat mycket bättre och bättre ska den bli. Den sista delen av året så ska jag tänka på mig själv. Jag vet det låter egoistiskt men jag är en person som sätter alla andra i främsta rummet, vill att alla andra ska må bra, men jag då? Nu ska jag bara göra saker som jag tycker är roligt och som jag mår bra av. Jag ska ha roligt tillsammans med mina skolkamrater, min familj och mina vänner och självklart mysa otroligt mycket med mina djur. Jag ska laga ny, rolig och nyttig mat och spendera mycket tid borta på friskis. Precis det jag älskar. Jag mår bra av min träning och den gör mig glad. Okej, den kommer ta mycket tid i höst, men då får den göra det bara jag mår bra.  Levande ljus i mängder och många mysiga hemmakvällar tillsammans med vännerna. Precis vad jag kommer behöva.
Japp, denna hösten ska vara min höst med andra ord, så är det bara!


Ragatan Alva

Alva är en riktig liten ragata här hemma. När mina pojkar är hemma hos dem brukar de vara liiiiite jobbiga så då förstår jag att Alva fräser och har sig mot dem, men de här två dagarna vi har bott ihop har de verkligen varit snälla. Observera, mina pojkar har varit snälla. Vill inte tjejerna leka backar de tillbaka och låtar flickorna vara. Men Alva hon fräser bara hon ser dem. Sivert ligger just nu och stensover, Alva går förbi och fräser som aldrig förr. Så Jenny ska få ta ett snack med henne när hon kommer hem ;)



Trots att hon är en liten ragata så är hon ändå mosters älskling


Receptionist på Friskis

Fick ett väldigt trevligt samtal igår från Friskis&Svettis. På söndag börjar jag som receptionist där och jag ser verkligen fram emot det. Har fått några tider som jag ska stå, men kommer antagligen bli några fler. Skoj skoj.

Katterna gör framsteg här hemma, Alva har faktiskt kommit fram från sängen och har t.o.m ätit idag. Inte illa för att vara henne. Grabbarna däremot ser helt förtvivlade ut över att tjejerna inte vill leka med dem, men men har inte varit något slagsmål idag iaf. Mycket bra..


Att få till en sån här bild känns ganska långt bort just nu, men jag ger mig inte. De ska kunna fungera ihop även hemma hos mig sådeså!


fullt hus


Gissa vilka som är glada över att mammsen är hemma igen?! Även Alva&Alvina är på besök här hemma och om allt går bra stannar tjejorna tills på lördag då jenny kommer hem från Spanien. De båda damerna fixar inte riktigt förändringar och är väl mest sura på grabbarna hela tiden. Har blivit ett antal slag redan, men nu har damerna placerat sig under sängen och där har de legat några timmar..


Edetnatta

Edetnatta håller på för fullt i Edet och igår var det Streaplers som stog på scen. Fattar inte varför de ska envisas med att ha Streaplers år ut och år in, men ja traditioner ska man tydligen inte bryta. Idag blir det iaf röj på dansgolvet. Svenska Hits med GoodNews, Magnus Bäcklund och en tjej till som jag inte vet namnet på. Det brukar vara riktigt jävla bra och Magnus har ju en pipa som inte går av för hackor. Så kvällen lär bli bra. Nu bär det iaf av hem till mig igen för att hämta lite saker, sov hos mamma och pappa inatt. Så hem och gosa lite med grabbarna!


Takida!


Gör mig iordning inför kvällen med deras underbara livedvd. Kan det bli bättre?

perfekt tisdagskväll?


En tisdagskväll, katterna sover, go musik på spotify och detta framför mig. En perfekt tisdagskväll. O resultatet? Det blev såhär:

Är mer rosa i verkligheten och frågan är om mina naglar överlever morgondagens bowling. Aja, den som lever får se.

Tar förresten tillbaka det där med att båda spver. Sivert vaknade nyss så nu är det dags för mammsen att sova för då brukar han somna om. Herregud det är verkligen som att ha två små barn, men jag gillar't

Mallan vill ha


Orlys


Snart dags att välja lack igen på NailMail. Denna gågen från Orly. Ser några jag vill ha!


Har inga Orlylack sen tidigare, så detta ser jag framemot :)

håll tummarna

Nu håller vi tummarna. Var på en jättemysig arbetsintervju förut (hur kan en intervju vara mysig liksom) och får besked senast fredag på om jag får det. Inte många timmar, men alltid något så håll tummarna nu!


Bye bruket

Nog för att jag har ett av de tråkigaste sommarjobben man kan ha, tack vare gänget jag jobbar med så är det roligt att gå till jobbet, men sen när lönespecen kommer då är det tamejfan värt det. Så som student ska jag inte klaga för det är inte många sommarjobb som ger den utdelningen som bruket gör. Jag gillar't helt enkelt!


Överlyckliga katter?

Antingen har grabbarna sovit hela natten eller så är de överlyckliga för att deras mamma gjorde sin sista natt på bruket idag. Antar att det är första men vi kan väl säga att det är andra. Springer runt som två idioter här hemma just nu och jag får parera så jag inte åker på några smällar. Nu ska jag sova och sen ska jag vara leeeeeeeeeeedig!


Testing Testing

När jag ser något nytt måste jag prova det med en gång så watermarbeling blev ett litet försök. Provade bara på en nagel, ska införskaffa tejp imorgon så ska jag göra alla naglar snygga i veckan. Ett slarvförsök, men jag tycker fan det blev jäkligt snyggt och enkelt var det också! Lite annorlunda, precis som jag gillar


Watermarbeling

Detta blir det nya jag ska lära mig i nagelväg. Så jag vet ju hur jag ska ha mina naglar på onsdagens "utgång" med jobbet..


Bädda ner mig med mina karlar

Äntligen hemma efter natt nummer två på jobb. En natt kvar och sedan är jag ledig i en hel vecka. Fattar ni, en HEL vecka och jävlar vad jag ska njuta!

Det bästa av allt är att jag nu ska bädda ner mig med mina två karlar. Oftast är det jag och Sivert som sover i sängen, men igår när jag vaknade efter att ha jobbat var det ingen mindre än Bosse som låg bredvid mig och hade överkastet som kudde. Fan att jag inte hade kameran i närheten för den synen var det sötaste på länge. Men nu först blir det en pratstund med Sivert märker jag, han har mycket att prata om denna morgon frågan är bara om vad.


closed


It's now a closed chapter and I'm smiling like never before


JA TACK!

Jag är inget fan av prydnadssaker men denna från KostaBoda hade jag inte tackat nej till

make up nailpolish red 221
För er som inte ser vad det är; en nagellackflaska och kostar runt tusenlappen

NfuOh

Fick hem mitt paket från Nailmail och denna månaden var det lack från NfuOH och var självklart tvungen att prova ett direkt. Grundade med ChinaGlaze White on White för att sedan måla på två lager med NfuOh nummer 54 - ett helt ljuvligt flakelack. Har annars bara sett flakelack på mörka naglar då flakesen kommer fram mer, men jag ville prova på ett ljust och jag gillar resultatet. Bortse från min slarviga lackninge, men såhär blev resultatet. Syns tyvärr inte på bild hur effekten med flakesen blir.





Flaskan är verkligen DO DIE FOR!


Som sagt; DO DIE FOR!


Någon är trött..


En liten Bosse har placerat sig på magen och STENSOVER!

Konstiga drömmar

Drömde så konstigt inatt. Var i Håkan Hellströms barndomshem. Hallå, jag vet ju ingenting om Håkan Hellström men där var jag iaf och det var en lägenhet med hela fyra våningar och sovrum överallt. Antingen så har han en förjävla stor familj eller många vänner ;)

Är iaf ledig fram tills 22 ikväll så tvingade mig själv att sova fram till 11 idag så behöver jag bara vila en stund i eftermiddag. Illa när jag får tvinga mig själv att sova, men men så är det. Om en timme ska jag möta upp Louise för en promenad iaf och sen måste jag bort en sväng till Willys och köpa kattsand så grabbarna blir nöjda..


Disney <3

han är väl oförändrad,
ändå finns det något som
jag aldrig sett förut.


Pannkakor

Vaknade och var så otroligt sugen på pannkakor, så nu står smeten i kylen och ska dra sig lite medan jag ska hoppa in i duschen. Sen ska här gräddas och krängas med drottningsylt på. Åååå så gott!


takmålning

Seriöst borde jag måla något i taket som jag kan ligga o glo på för det är fan inge roligt att glo på ett tak som bara är helt vitt och tråkigt. Ja, återigen är det mina jävla problem med att sova som jag snackar om. Varning för att det kan bli både en och två svordomar men jag är jäkligt trött på detta! O sömntabletter man kan köpa på apoteket och hälsokost har liksom aldrig hjälpt och sömntabletter på recept vill de helst inte ge till unga människor och jag är emot mediciner då jag tror man lätt blir beroende. Jag menar, en tablett så man somnar fort som fan, vilken människa med sömnproblem vågar gå tillbaka till att inte ta den?! O det värsta är att när jag nästan precis somnat så börjar det klia som fan i benen precis som för personen med RLS (restless legs), ja jag har läst mig fram till saker och ting, vad annars ska jag göra när jag ligger vaken varenda jävla natt?! Egentligen borde jag väl gå och söka för detta, men jag litar inte på läkare när det kommer till sånt här så är det någon som har något tips - snälla GE MIG!


London i bilder


min fotovägg


Var lite smått uttråkad idag så jag påbörjade en fotovägg. Nu ska jag framkalla mer bilder som ska upp. Dubbelhäftande tejp is the shit helt enkelt!

Mallan the chef

Detta är ingen matblogg, men tänkte bara ge er ett otroligt enkelt recept som blev hur gott som helst. God mat  behöver inte vara svårt att laga. Jag är ingen receptmänniska och slänger bara i lite, så ni får inga mängder utan bara vad jag har haft i.

Kycklingen: Kycklingfiléer inlindade i bacon. Häll på lite vitlöksmarinad och lägg på en plåt. Släng även på lite morötter på plåten och in i ugnen på 225 grader. Titta till den lite då och då, tider är inget jag lägger på minnet ;)

Bulgursalladen: Skär gurka, tomat och färska champinjoner i så små eller stora bitar du vill ha och lägg i en skål. Koka upp bulgur och blanda ner i grönsakerna. Rör ihop och så är det klart!

Sås: Turkisk yoghurt blandas med lite vitlök och strimlad gurka.

Ser ni vad enkelt och resultatet har ni här. Tyvärr ser det inte så gott ut på bild, men ooo så gott!


feberdag

Har mammsen feberdag är min stora grabb där :)


saknar dig älskade farfar!

Det har nu gått 7 månader och jag saknar dig mer än någonsin! Det finns så mycket jag vill prata med dig om, jag vill berätta om London, om allt Sivert&Bosse hittar på, hur sommaren på bruket har varit och prata om skolan och hur lite tid jag har kvar tills jag är klar. Jag saknar ditt underbara skratt och jag saknar ditt leende. Jag vill bara dra tillbaka tiden så jag en sista gång kan få höra din röst!


BarryM


BarryM Emerald green inköpt i London. Tyvärr kommer inte den egentliga färgen fram på bilden. Sjukt snygg är den. Har ett annat grönt lack hemma från Depend men det har aldrig känts helt rätt att ha på nageln, men detta känns helt rätt helt enkelt!


LYCKA!!! Dock inte alla mina lack, har runt 40 i en låda. Börjar få en liten samling iaf! o jag gillar't! :D:D:D

Mamma sjuk - Bosse lycklig


Det är någon här hemma som är glad över att jag är sjuk. Bosse har placerat sig gott i knät och känner jag honom rätt kommer han ligga här hela dagen. Tur att min dunderförkylning och feber kan gynna någon!

jävlaanushelvete!

Nu kanske ni undrar varför jag är vaken såhär tidigt. Jo, Mallan skulle egentligen vara påväg till jobbet nu! Är hon det? Nej, hon åkte på feber igår o har svettats som en liten feberkossa hela natten (stämmer ganska bra då jag haft min nya kopyjamas på mig, japp jag är som ett barn ibland). Men hur roligt är det när man går på sin sista period?! Har iaf feber och hostar så jag nästan hostar sönder varenda fungerande muskel min trasiga nacke har. Så ni kan ju tänka er hur den känns just nu! Men har knaprat alvedon och hostmedicin, så nu ska jag lägga mig och försöka sova några timmar. Får bli lite Bossemys eftersom han nyss placerade sig i knät och kurrar som aldrig förr!


Mysigt med Seeewert!


Har jag varit borta några dagar blir Sivert alltid extra gosig när vi träffas och då är det okej att kramas läääänge :)

back home :(

Under en helg i London hinner man åka jäkligt mycket tunnelbana, tåg, buss, lära engelsmän prata svenska (hej guys, jag är bög), få en sugardaddy, bli förvirrad av vänstertrafiken, bo i ett hus med tre våningar, handla järnet inne på tesco, hitta en favoritöl och jävligt massa mer.

Kom hem för ett tag sen och är nu så trött att ögonen går i kors, skriver mer en annan dag och lägger in bilder!


Hello London

Katterna är lämnade hos Jenny, väskan är packad, bilen står redo - nu är det nära! Åker iväg om en halvtimme och letar mig fram till Långed där Amanda bor och inatt är det vi som sätter oss i bilen och beger oss mot Rygge där planet ska ta oss till England! Om jag längtar? Joooodu!

Så hej då Trollhättan - HELLO LONDON!


Tradera

Idag skickade jag iväg min första försäljning för Tradera. Ett zumbapaket och oj vad smidigt det gick. Har DHLservice tre kvarter härifrån vilket är perfekt. O lite extra klirr i kassan är väl alltid roligt..


Du är mitt allt


Du är mitt allt och jag älskar dig överallt annat på jorden!

Nej, vi brukar inte ha halsduk på Max, men vid detta tillfället var han min modell till något i skolan! ;)

Studenten 2007

Hittade bilder från studenten 2007! Ojojoj vilken dag vi hade. Var beredd på ett bildregn!
Maja&Malle (På den tiden var det inte Mallan utan Malle som gällde)


Min och sebastians segerdans!!!!

RIP älskade päsbyxor?

Mina favoritbyxor som jag verkligen älskar att päsa runt i är nu sjukt stora för mig. Nog för att det är baggybyxor, men har jag varit ute och gått en sväng hänger de på halvsvaj sen. Okej kanske inte riktigt men nästan. Men en lite längre tröja bara så är det ingen jävel som märker det för de här byxorna ska då inte hängas in i garderoben och vänta på mig ifall jag nångång skulle gå upp i vikt igen för det vet man ju aldrig. Är nästan så att jag skulle kunna råna en affär utan att nån kommer på mig. aja, de är fortfarande sjukt snygga iaf - mina älskade päsbyxor!


snart slut på uppehållet

I sommar har jag haft ett träningsuppehåll, men på tisdag drar jag igång igen. Snart är sommarjobbet klart och då är det många lediga kvällar som jag kan ägna mig åt träningen! Som jag har längtat, tillbaka till mitt kära friskis :)


Tittis dag

Idag är det den 9:e augusti, alltså är det Tittis dag. Min älskade fina Titti. 9 augusti är helt enkelt ett datum jag aldrig glömmer, trots att det är 9 år sedan hon togs ifrån mig!


en dag på stan

Idag blir det en dag på stan tillsammans med min kusin Sofia! Ska möta upp henne runt 20 i 1 för en fika, så måste jag växla pengar och skicka iväg ett brev. Inte varje dag man skickar brev nuförtiden. Tänk förr när man hade brevvänner. Vad roligt det var. Skulle faktiskt vilja ha det nu med. Skrivna brev är ju mycket roligare att få än ett till inkorgen på mailen. 


Morgonpuss

Väcktes av en blöt puss idag på morgonen och inte av vem som helst. Min Sivert var det som var på pusshumör och smög fram för att väcka sin lilla mamma. Sen la han sig så gott till rätta bredvid mig för att sova. Han är allt bra gosig min lilla tjockis.


.....

let the game begin.

HUR SNYGGA?!


Älskar lacken från ChinaGlaze och dessutom är det så otroligt lättlackat!

finne på halsen

Hur sov jag? Åt helvete. Somnade efter ett och vaknade igen vid tre och sen lyckades jag faktiskt sova till 9 och drog mig fram till 10. Alltid något. Börjar bli otroligt trött på mina sömnproblem. Jag går ju runt som en zombie dagarna i ända...

Dessutom har jag en finne på halsen som gör lite ont och catrin tycker jag ser ut som ett stoppljus. Denna måste bort innan London. Kan inte gå runt där som ett jäkla stoppljus :P Nära nu iaf, behöver komma bort. Helst idag!


Bossemannen vill säga hej så här på förmiddagen. Han har placerat sig gott i knät ska ni veta!


sova?

Bättre lycka inatt hoppas jag på. Eller ska jag ligga o glo upp i taket även inatt.. suck..

valplängtan


Jag har sån otrolig valplängtan så det finns inte. Jag fungerar inte om jag inte har en hund omkring mig 24/7. O med katterna kan Max inte vara här, men det är drömmen att de tre skulle funka ihop men Sivert&Bosse hade varit ett minne blott om Max kom hit. Men iaf, åter till min valplängtan, eller nej snarare mopslängtan. Jag längtar nåt så otroligt mycket efter min egna hund. Om 2-3 år är det jag som börjar leta efter min perfekta valp. Min perfekta Agda. Som jag längtar!


Bra sömn? ICKE!

Tror ni jag kunde somna igår kväll? Nej skulle inte tro det va. Förstår inte varför. Jag är hur trött som helst så går jag och lägger mig och tjing säger det så är jag inte trött alls. Så sista gången jag kollade på klockan var runt halv 2 och 9 imorse tyckte min kropp att nu så har jag sovit klart. Då bör det tilläggas att jag vaknade runt 3 och sen runt 6 när pojkarna ville ha mat. Och då när jag går upp för deras frukost är jag så trött att jag inte ens kan gå rakt och känner mig som den störta fyllekajan som någonsin har gått i ett par skor. Är hur äckligt som helst och jag kan knappt hålla ögonen öppna, så det är ett under att jag ens hittar grabbarnas mat och lyckas ge dem den. Nån som har ett tips på hur jag ska lösa detta med sömnen och kom inte med varm mjölk för jag spyr av bara tanken.


finito

är helt färdig, ska sova som en gris nu - förhoppningsvis. Kan sova hela förmiddagen imorgon om jag så vill för maten är redan klar till jobbet så slipper stå med det. Nu ska här sovas!

GE. MIG. SEMESTER!

De senaste veckorna har jag varit helt färdig och trött i kroppen, men trots det har jag inte kunnat sova. Igår somnade jag klockan 8, vaknade igen runt kvart över 9, var vaken i en kvart så stensov jag igen och sov fram tills 10 idag. Jag behöver verkligen semster och vila upp mig iaf ett par tre veckor. Många skrattar när jag säger att jag behöver semester, jag menar det är ju inte jobbigt att gå i skolan - lätt som en plätt tydligen. Men tänk efter, jag har inte varit ledig sen 8 juni 2007 då jag tog studenten. Jobbade konstant fram till aug 2008 då skolan började och sen har det hållt på med skola och sommarjobb och håller på så tills 2012 då jag är klar och förhoppningsvis får jobb. Jag har aldrig haft någon direkt sammanhängande ledighet och visst jag går inte i skolan varje dag, men det är ändå saker att tänka på hela tiden som är skolrelaterat. Alltså ingen direkt avslappning! Men men snart har jag en hel veckas ledighet mellan jobb och skola, jag får väl se det som en uppladdningsvecka eller nåt!


ungefär såhär ser jag ut nuförtiden..


Mallan is all over the world

När min vän Linn och hennes man Sebastian var på bröllopsresa i Inden filmade de en hel del och när de sedan hemma i Sverige tittar på filmen utbrister Sebastian: Men där är ju Malin. Då var det alltså en indisk liten tant som såg ut exakt som mig, fast indisk och gammal då. Jag har inte sett detta än, men är så nyfiken. Alldelles precis fick jag ett sms från Jennifer där hon säger att hon vet hur jag kommer se ut när jag är 40. Då hade hon sett en kvinna på Liseberg som hon först trodde var jag, men när hon såg att denna var äldre pekade hon på henne och hennes Andreas säger då: Ja, så kommer Malin se ut när hon är 40.

Hade varit så roligt att få se de här människorna som jag tydligen är så lik :)


Finally, I've got it!


Var tvungen att prova med en gång. Lite annorlunda men med rätt färg under kan det bli riktigt läckert. Till London blir det silver under med graffitilacket ovanpå.


kors&tvärs

Är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men sova kan jag inte göra nu för då somnar jag inte inatt. Var så dum att jag somnade i en kvart igår och ja då var det kört på kvällen. Tänk att en liten sketen kvart kan göra så mycket. Nu är denna periodens förmiddagspass över och imorgon behöver jag inte gå upp kvart i fem. otroligt skönt. Dessvärre har vi eftermiddagshelg vilket innebär en äckligt lång helg.

Ska snart bege mig hemåt iaf, åkte till UK direkt efter jobbet så nu bär det av hem till mina små. Det lär bli soffhäng idag det är en sak som är säker och grabbarna kommer inte vara sena att haka på!


Finally august

Det är äntligen Augusti vilket innebär att Isadora Graffiti Nails ska komma ut i butik. Kollade inne i stan idag men hittade inget då, men har läst på en del bloggar att de har köpt hem det så får helt enkelt ge mig ut på jakt! Ska bli spännande att prova på detta, kanske inför London? Londonsnygga naglar, det gillar vi!


ready, set, goooooooo

Med magen full av räkmacka så är jag redo att starta en ny period på bruket. Men låt denna perioden gå fort för sedan är det LONDON!! Ni anar inte vad jag längtar. Jag behöver verkligen komma härifrån lite, byta miljö och bara skratta och ha roligt dagarna i ändå. Sitta på pubar och dricka öl, dricka frappucino och bara päsa och leva livet. Bara få vara. Visserligen kommer jag sakna efter mina grabbar, men trots att jag älskar de över allt annat så behöver vi faktiskt vara ifrån varandra lite ibland också. Sen när jag kommer hem blir det MYYYYYYS! Så på onsdag nästa vecka börjar min minisemester för redan då åker jag till Långed och sover hemma hos Amanda, eller ja vi ska ju upp mitt i natten eftersom planet går runt 7 på morgonen från Norge. Kanske inga pigga damer som landar i England ;) Men roligt kommer vi ha iaf, det är en sak som är säker!!!


Forever21

Hittade massor från Forever21 som jag vill ha, men har aldrig beställt därifrån så vet inte riktigt hur det fungerar med frakt o betalningen och sånt.



Men nej, ska inte shoppa något förens jag är i London! Primark, ojojoj snart kommer vi ;)

COLORCLUB

Glömde topplack sist gång jag lackade så det höll inte så många dagar och är det avskavd på flera naglar får jag lite smått panik, så idag fick de lackas om. Blev on fire från ColorClub. Mycket lättlackad och täcker ganska bra redan efter första lagret, men tog ändå på tre lager för att det skulle täcka 100%.


Färgen är mycket mörkare i verkligheten och mer rosaröd, här ser den bara rosa ut tyvärr.


3in1

Min nagelverkstad är bra till mycket.

1. Man kan greja naglarna där
2. Ett datorbord
3. Ett matbord

Hur bra möbel har jag inte fixat? Jag gillar't


you and me mammi? ;)


Vad tror ni, skulle mamma gå med på att göra en sån video? ;)

Kattlycka


Lycka i vårt lilla hem är när mamsen kommer hem med kassar fulla av mat, men den egentligen anledningen till lyckan är detta:


Här kan han ligga i hur många timmar som helst. han har nog redan legat där i en timme, lugnt och skönt för oss alla med andra ord:)

Nu är iaf kyl och frys fullproppat med mat. När jag trodde jag hade lyckats få in allt (läs: knö in allt och nästan få använda foten för att få plats) vänder jag mig om och ser wokgrönskakerna ligga på spisen. FAN! Men grym som jag är tog jag till lite våld och tjoff tjoff satt dem som en smäck i frysen.

Plan B

Nu går jag på planB istället. Det jag har pratat om var faktiskt en ny lägenhet. En 2:a på 56 kvm mitt i stan. Var och kollade på den igår, men tyvärr var den redan uthyrd till en annan. Men hyresvärden hade en 1½:a på 38kvm ledig så jag ska höra av mig till henne i veckan eftersom hon måste prata med dottern till gubben som bodde där innan. Gubben gick nämligen bort nyss och dottern kanske vill röja lite innan vi kommer och kollar. Denna skulle då kosta runt 3000 med parkering tror jag och nu betalar jag 3700 med parkering, som student är det ganska mycket skillnad i pris. Så hoppas verkligen att denna är något att ha. Visserligen bara 8kvm större än vad jag har nu, men lite större hade varit skönt att få och till en billigare hyra, inte helt fel. Så håll tummarna nu!


snabb och enkel manikyr

Satt och pysslade förut i min nagelverkstad och det blev en enkel manikyr. Två lager med ZOYA Pinta och ett lager CHINA GLAZE Techno. Zoya är otroligt lättlackat och ChinaGlaze är alltid bra. Men mer Zoyalack får nog flytta hem till mig..



Nagelverkstad på plats!



Nu är den färdig och står hemma hos mig. Lite trångt, men vad gör det? Allt inom räckhåll!

I've got a very fat cat


Hittade precis denna tshirten i lådan hemma och tänkte att den blir det idag. Köpte den på Zara för ett år sen eller nåt och bröt ihop av skratt, den stämmer ju precis in på mig och Sivert. Många skulle nog tycka att den är lite taskig, men den är faktiskt sann. Sivert är en fetknopp med en tjockismagge. Men så länge han mår bra så får han vara så för jag har i ärlighetens namn aldrig träffat en katt som är så nöjd med livet. Sådeså!


I've got a very fat cat and I love him more than life itself!!


Nagelverkstad

Om några timmar kommer mamma och Jimmy upp med min nagelverkstad. ÄNTLIGEN! Grabbarna ligger och sover nu så de orkar vara extra jobbiga när möbeln ska in. Aja, de får väl leka lite i trappuppgången den korta stunden. Det är ju alltid lika roligt tydligen. När möbeln är på plats är det iväg på ett uppgraderingsmöte skulle man väl kunna säga. O vad det handlar om kommer imorgon!


Hachiko - en vän för livet

Jag har precis kollat klart på den finaste filmen jag någonsin har sett. Hachiko - en vän för livet. Den handlar om en hund, Hachi - en akita, som tas om hand av en man som hittar honom på tågstationen. De blir oskiljaktiga och gör allting ihop. Hachi börjar möta sin husse vid stationen samma tid dag ut och dag in till en dag då hans husse inte dyker upp. Hachi fortsätter sitta på samma plats trots att hans husse inte längre är i livet och när han flyttar med husses dotter och man till ett hus långt från stationen lämnar han tillslut familjen och bosätter sig under ett gammalt godståg och fortsätter vänta på sin döda husse varje dag. Personalen runt om tågstationen förser honom med mat och vatten och Hachi blir tillslut känd för sin längtan efter husse. Varje dag 9¨år sitter han där och väntar innan Hachi själv går bort. Detta är en sann historia och verkligenheterns Hachi är från Japan och dog 1923. idag är en staty rest för Hachi på hans väntesplats.



Filmen är så otroligt fin och jag är ingen känslig person när det kommer till film, men jag har gråtit mig igenom hela filmen. Det är många som inte förstår bandet mellan mig och Max och jag kan inte förklara det, men det är mycket i filmen som påminner om oss två. Vissa saker är skrämmande lika och det får mig att inse att jag inte vet hur ett liv utan Max skulle bli. Jag vill frysa här så att vi alltid får vara tillsammans. Max är min väl för livet precis som Hachi var sin husses vän för livet. Max är min hjälte och jag kommer nog aldrig kunna beskriva bandet mellan oss, på något sätt förstår vi varandra som inga andra gör och han är min stora glädje här i livet. Han kom in i mitt liv när jag var 14 och har varit med hela tonårstiden, en tid som inte är lätt alla gånger och ja, han fanns där. Han vet alla mina hemligheter och där stannar dem. Min stöttepelare och livs stora kärlek. Max gör mig så lycklig som jag kan bli.


RSS 2.0