IKEA på tisdag

På tisdag ska jag dra med mig Helena till IKEA. Har tänkt köpa ny klädsel till mina sittpuffar då det svarta blir så tråkigt i längden. Hittade denna klädsel som är sååå jag. Egentligen är den otroligt ful, men den måste jag bara ha!


Det är sån här stil jag gillar på möbler, att det ser lite gammaldags ut. Ångrar så att jag köpt alla mina möbler på IKEA, varför har jag inte varit på loppis eller secondhand? Aja, det får bli till nästa flytt!


Brottning i Thailand

En kväll blev det en liten brottningsmatch på hotellrummet...


Förloraren tappade medvetandet för en liten stund...


Stolt segrare


Välkommen helgen

Föreläsningar hela dagen i skolan. Sista handlade om IT i skolan, vilket jag är väldigt intresserad av. Men tyvärr var inte föreläsaren den bästa, men intressant ämnte. Jag är verkligen för att barnen använder sig av datorer i förskola och skola. Men många är negativa mot detta. Varför undrar jag, men alla har vi olika åsikter om allt, så jaja. Ofta finns det datorer tillgängligt, men barnen får inte använda dem. Skumt..

Det är tatueringsmässa här i stan denna helgen och jag vill dit, men samtidigt vet jag att jag borde hålla mig ifrån den. Bara det ljudet gör mig sugen på att göra nya och då vet jag att det inte tar lång tid innan de sitter där och det är dyrt.. Men när Red Rocket öppnar igen efter renoveringen så ska jag dit och boka, för denna måste jag göra så är det bara och det kommer ni förstå när ni får se den. Kommer bli så fin..

Imorgon är det filminspelning på dagen och middag på kvällen. Får se om jag och eve kanske kikar bort en stund på mässan innan vi ska till olearys. Med oss vet man aldrig nämligen.. ;)


full rulle

Har verkligen varit full rulle idag. Var hos UK tillsammans med mamma. Hem till Max en stund, sen till Willys och storhandlade och det blev mycket billigare än vad jag trodde. Sen blev jag bjuden på kvällsmat hos Tomas. Räkmacka - det gillar vi.. Nu är jag hemma o är hur trött som helst. Grabbarna bus ligger på var sida om mig och knör och det är dags för mig att soooova. Heldag i skolan och jag har tänkt unna mig en sallad till lunch. åå vad gott så blir det lax på kvällen.. ååååå vad gott ;)


Han kom förövrigt på ett nytt sätt att pussas på idag. Max pussas nämligen på kommando. Men så idag när jag skulle gå och jag fick min hejdå puss tror ni inte att grabben biter lite försiktigt i ena läppen.. :P Ja, alla sätt är ju bra förutom de dåliga..


Siverts liv och alldelles egna dag

Hej!
Jag heter Sivert och är en glad och snäll katt. Många skulle kalla mig tjock och fet, men jag kallar mig själv för en katt som njuter av livets goda. Mina stora intressen är mat, sova och leka med min bror Bosse. Vi är lika gamla, men jag har fått höra att folk tror att jag är hans mamma. Vadå, ser jag feminin ut? Jag själv tycker jag är otroligt snygg och det vet jag eftersom jag nästan varje dag sitter och kollar på mig själv i spegeln. Okej, jag är kanske lite tjock, men ibland har jag så mycket att göra att jag inte hinner tugga maten och då hamnar den som en klump i magen. Det är faktiskt ganska jobbigt att vara en så snygg katt som jag, det finns så många måsten. Jag måste ha min skönhetssömn och den tar jag helst på soffryggen eller i mammas säng. Jag måste prata otroligt mycket för att träna mina stämband. Brukar diskutera saker med min mamma, men hon säger bara att hon inte förstår mig.

Jag själv skulle väl vilja påstå att det är jag som har makten bland katterna i familjen. Det är jag som är störst så min kroppshydda skrämmer nog min bror och kusiner ganska mycket. När vi busar och låtsasbråkar brukar jag glidtackla dem vilket gör att jag vinner ganska lätt. Sex kilo Sivert mot fyra kilo Bosse, det är ingen svår ekvation. Jag älskar att vara ute i parken och leka och klättra i träd. Tyvärr delar inte min bror det intresset för han blev nästan uppäten av fåglar förra sommaren. Han är nog rädd. Jag är duktig på att gå i koppel ska ni veta. Mamma brukar bära bort mig till parken och jag får också  gå ganska mycket själv. Jag är som en hund.
Något jag hatar är att klippa klorna. Jag ser snäll ut men jag kan bli rasande. Fråga min gammelmoster, hon blir rädd för mig. Jag hotar med att bita henne! Makt kallar jag det.

Idag är det min dag, jag har namnsdag nämligen. Min födelsedag får jag ju inte ha ifred eftersom jag delar den med Bosse, så min namnsdag är min egna dag. Tänk vad bra. Nu måste jag sluta här för jag ska sova lite till tänkte jag. Måste ju få min skönhetssömn, den får inte gå förlorad.

Kramar Sivert


bra dag

Har hittills varit en väldigt bra dag. Började den med frukost på Ritz med Jenny och Sandra, åkte sen hem till Sandra och åt tårta som hennes sambo gjort. Mycket gott. Busade även med lille Wille som är otroligt underbar :) Hjälpte även Sandra med att locka hennes hår och hon blev så fin så. Funderar på om hon fortfarande står kvar framför spegeln.

Tog sedan en promenad hem till stan igen och drog med Jenny in på Åhlens. Köpte present till UK och även lite nya nagelgrejer till mig, så sitter och pysslar med det nu. Åker om en stund ner till Edet och hämtar upp mamma så åker vi till UK. Ska ha lite kalas för henne idag.. Sen blir det ett besök på Willys. Dags att handla hem mat till kyl o frys. Kan behövas. Måste rensa ut hälften bara.

Snart helg och på lördag blir det middag med tjejerna. Ser jag fram emot...


Mysig kväll + bild på bambutatueringen

Kom nästan precis hem från en mysig kväll tillsammans med Jessica. Suttit på Strandgatan och snattrat så som bara tjejer kan ;) Ser fram emot helgen då vi tänkte dra ihop ett gäng tjejer o gå ut och äta middag tillsammans o bara ha det gott.

Nu sitter jag iaf hemma i soffan med mina grabbar. Pratade med Jessica om vilket sällskap de faktiskt är speciellt när man bor själv. Eller ja, med dem är jag ju aldrig ensam. Har liksom fått svårt att sova själv eftersom jag är van vid att de alltid är där, ja så går det helt enkelt när man får vanor. Men mysigt har vi det jag och min lilla familj.



Bambutatueringen jag gjorde i Thailand. Två rosor - två katter. Det är kärlek mina vänner. Många har nog svårt att förstå varför jag gör tatuering till mina katter, men de är mer än bara katter, de är min familj. Har min familj på låret där Titti och Max är inräknade. Sivert och Bosse är MIN familj, självklart ska de vara på en egen plats på min kropp.


Jag mår illa av det här



Flickorna är endast 7 år gamla och dansar som strippor. Nog för att de är jävligt duktiga, så blir jag illamående av detta. Hur tänker föräldrarna när de tillåter sina döttrar visa en sån här dans? Jag skulle ALDRIG tillåta att mitt barn gick upp på scen till en sådan koreografi. Aldrig!!!  Visst, de är så duktiga och det är klart att de vill ha en avancerad koreografi, men gör den barnvänlig? Det är inga sexobjekt som är där uppe på scenen, det är små barn och ta på de  scenkläder efter det. Nej, detta är helt enkelt inte okej!

ålderdomshem nästa?

Satt här i godan ro och tänkte att glasögonen skulle på. Kikar mig omkring för de låg inte där jag la de igår. Jaha vart kan de vara? Jo, Mallan har de redan på sig. Ålderdomshemmet nästa kanske?

Skrev ju igår kväll att huvudet kändes tungt o jävligt. Ja tjenare, gick och la mig för jag kunde inte hålla ögonen öppna, men jag kunde inte blunda heller för då snurrade bara allt. Mådde så jäkla illa och värre blev det om jag ställde mig upp. Men lyckades tillslut somna iaf och när Sivert väckte mig för att han var hungrig var det likadant. Yrade mig ut till köket, gav grabbarna mat och gick och la mig igen. Vaknade kvart över sex och var klarvaken och mådde illa som en gnu. Skicka ett sms till Karolina om att morgonpromenaden får vi ta en annan dag. Somnade om och vaknade halv 12 och mådde då bättre. Eller jag vaknade lite då och då o mådde dåligt så jag tvingade mig själv att sova lite till, men halv 12 fick det vara nog. Sömn är nämligen den enda medicinen som jag tror på. Visst har jag ont någonstans kan jag ta en värktablett, men jag går ändå alltid och lägger mig direkt, samma sak om jag är sjuk. Då är det bara sova som gäller.

Nu ska jag och grabbarna bus snart gå hem till Jenny. Moster kommer dit och klorna ska klippas. Sivert tar jag till Fidos imorgon tänkte jag. De fixar det lite bättre. Han är som sagt inte den roligaste när det gäller kloklippning och stark som fan. Får han ett bra tag med bakbenen så går det inte att hålla honom lång stund. Han som annars är så snäll, men oj vad skenet kan bedra. Bosse är iaf duktig.



Ser förresten ut som en riktig trollunge idag. Tripplade ju håret igår i brist på annat och idag är det Mallan Troll som vaknade. Men det finns väl en charm i det också eller nåt. Just det ja, har inte blivit någon tatueringstid än. Red Rocket har stängt eftersom de håller på och renoverar. Typsikt. Jag som verkligen vill göra denna tatueringen nu. aja, vill jag ha de bästa i stan så får jag helt enkelt vänta.


Supernatural

Inne på sista avsnittet nu av Supernatural. Jaha, vad ska jag titta på sen när den säsongen är slut? Men nu såg jag att man kan beställa boken, så ja det ska jag göra. Lite hemsk läsning om vad bröderna Winchester gör, som jag visserligen redan sett i säsong ett, hur bra låter inte det på en skala? o nu bevakar jag även inför säsong fem som jag inte vet när den släpps på dvd, men jag längtar det vill jag lova.


När jag ändå är igång och ska beställa den tar jag ett par till.. alltid gott att ha något att läsa! nej nu ska jag lägga mig i sängen o kolla det sista.. huvudet känns tungt o vill inte riktigt vara med..


Så trist

Fan vad kasst vi blev bara tvåa. Fyra är värsta placeringen. Vi kan bättre. Såg ni hur dåligt NN körde igår eller? Jag avskyr när OS och VM och alla mästerskap eller vilken jävla tävling det än gäller så ska det klagas på våra svenskar som är med och deltar. Vi kan bättre? Ja, men ställ upp själv då. Som när Anja formligen störtade i sitt störtlopp, då var ju det fel också. Varför gjorde hon det liksom, för hon kan ju faktiskt bättre. Så var det snack om att hon skulle tagit medalj om hon inte kört ut, men hon skulle ju inte vinna.. Det är viktigt att påpeka, hon skulle inte vinna. Så en medalj är tydligen inte bra för man vinner ju inte när man kommer tvåa eller trea. Nej, jag gillar verkligen inte sånt här, för de som åker ner gör ta mig fan allt de kan för att plocka hem medaljer och ibland är motståndet för svårt. So what? Vad spelar det för roll om vi kommer hem med 0 eller 10 medaljer. Så gott folk om ni är sådana som brukar säga såna här saker, ta er en liten funderare: Hade ni klarat det så jävla mycket bättre om det var ni som stog där i startfållan bland världseliten och kämpade er igenom ett lopp och maxar kroppen så mycket ni bara kan. Hur bra hade det gått för er? Åt helvete vill jag lova och hur hade ni tagit det om folk sa: Nej, sverige kan bättre och det endast bara handlar om att DU kan bättre. Tänk på det nästa gång!
Folk borde tänka mer som mig, ta livet som det kommer, skita i om det inte går som planerat, ta allt med en klackspark. Tänk vad mycket mindre sura miner det hade varit då..


Egoinas tävling

Egoina har just nu en, i samarbete med Svenska spel, tävling där man kan vinna biljetter till finalen av Melodifestivalen till sig själv plus en vän. Självklart ställer jag upp i denna tävling och jag ställer aldrig upp i bloggtävlingar så ni kan ju tänka er hur mycket jag vill detta. Som de flesta vet är jag lite av en schlagernörd och detta spektakel är ta mig tusan det roligaste på året. Sex veckor av lycka, kan det bli bättre? Tänk då att få avsluta detta på plats, få se vem som vinner live. Det hade varit underbart. Att få biljetter till finalen är inte lätt då de försvinner snabbare än de släppts nästan. När jag börjar prata om Melodifestivalen (ja det är alltid jag som drar upp det) så himlar folk med ögonen eller suckar, men jag sitter där med ett leende på läpparna o pratar om min dröm att själv stå på den scenen någon gång. Något som inte är en realistisk dröm, men man får väl drömma?  Det grämer mig fortfarande att jag 1999 när Charlotte Nilsson (nu Perelli) tävlade för Sverige i Jerusalen och tog hem hela skiten, att jag gick och la mig!!!!! Vi har inte vunnit på 11 år och jag har inte sett det i livesändning. Förstår ni hur ont det gör i mitt melodifestivalenhjärta?! Det är inte lätt att vara mig alla gånger det är en sak som är säker. Så att vinna detta hade gjort Mallan till en väldigt glad Mallan, för detta är något jag ÄLSKAR!


biggiebiggie

Har ni nångång provat att trippla håret när ni fortfarande har permanent som ligger i? Det gjorde jag idag och jävlar vilket stort hår jag fick. Fick sätta bak halva håret med hårspännen o det är fortfarande ganska stort.. haha så kan det bli! Nu bär det snart av till skolan. Hoppas på en givande föreläsning!


JAG VÅGADE!

Jag har anmält mig nu! Jag gjorde det. 28 mars 15.00, om jag får platsen, har jag min första sånglektion på 6 år. Var lite motigt att trycka på slutför anmälan, men jag gjorde det och ingen är gladare än jag. Kommer vara hur nervös som helst, men det ska bli så roligt. Hoppas verkligen att jag får den platsen nu... Men hade den varit tagen borde den kanske försvunnit från hemsidan.. vad vet jag?


Friskis&Svettis

Kom precis hem från ett riktigt bra pass på friskis. Ska dit på fredag eftermiddag tänkte jag också. Också ett medelpass med en annan instruktör. Får se hur han är.

Imorgon börjar jag inte förens kvart över 1, vilket vi gillar. Skulle egentligen träffas i gruppen, men tog bort det tillfället då vi helt enkelt inte behöver. Har jobbat på bra med vårt arbete, så nu är det i stort sett bara filmen kvar som ska göras. Tänkte även skriva på min enskilda i veckan, men tar det på onsdag eller torsdag.. Nu blir det en dusch, sen lite mat o sen bara njuuuuta av kvällen!


Tatuering nästa

Imorgon är det jag som går och bokar tatueringstid. Har hittat rätt form på det nu. Så ska skriva ut imorgon och gå och prata med dem på RedRocket och se vad de säger. Se om jag kan få tid hos Anders som har gjort tre av de jag har. Han gör exakt så som jag vill ha det. Ska ge bilder som mall så får de utgå från det sen. Kommer bli så otroligt fint. Stället jag ska göra den på har jag hört gör ont som fan, men det kommer det vara värt! Har jag fixat revbenen, fixar jag nog det mesta!


Funderar, funderar

Var påväg att slänga iväg en anmälan till Medborgarskolan. Sånglektioner med start 28 mars. Men jag fegade faktiskt ur. Jag älskar att sjunga och har som sagt tagit sånglektioner tidigare, men det är 6 år sedan. Är inte riktigt bekväm med att sjunga inför folk på samma sätt som jag var förr. Så detta kan kanske vara bra för att komma över rädslan och då kanske jag vågar lägga sång på någon av Tomas och Daniels låtar.. Detta tåls att fundera på..


Detta är på Edets årsfest 2006 tror jag och jag hade då inte sjungit inför publik på över ett år och jag var OTROLIGT nervös, men det gick bra!
Eveliina, Anna, Emma, Malin, Matilda och jag - Götaälvdalens luciatåg 2004


????

Hur mycket kan det snöa egentligen? Jag som verkligen AVSKYR snö. Var arg redan första snödagen denna vintern och snön har ju legat länge så ni kan ju tänka er hur jag är nu. Men det är många som jag fått med på min sida nu med att det räcker med snö. Våren får gärna komma snart. Längtar så tills man kan gå ute med bara en tröja utan att frysa sönder. Kunna vara ute med båda katterna utan att Bosse är livrädd och fryser tassarna av sig. Är så otroligt trött på detta. längtar så efter att kunna sitta på uteserveringar o bara ha det gott..



Mallan vill ha!


Allt från MamsellK.se

sånglektioner

Jag vet nog vad jag önskar mig när jag fyller år i september. Jag vet att det är långt kvar, men man får väl tänka iaf. Jag älskar verkligen att sjunga och tog började i lilla edets musikskolas kör när jag gick i fyran tror jag. Där var jag kvar tills jag började åttan har jag för mig. I sjuan började jag ta sånglektioner och tog det i 3 år. Nu gör jag inget sånt för det är så jäääääävla dyrt. 995kr för 5 tillfällen.. Så ni märker ju att jag behöver bidrag. Men det hade varit så roligt för det var så många år sedan sist.


hallå?

Vart är alla som ska komma springandes med nyponsoppa när jag knäpper med fingrarna? Detta är det negativa med att bo ensam!


Mina favoriter


Hur lyckligt lottad är inte jag som har dessa tre grabbar i mitt liv?

flirting with forty

Kollar på Flirting with forty och stora anledningen är detta :)


stackars lilla Mallan

Ja, jag tycker synd om mig och det får jag lov att göra eftersom jag inte har någon annan här hemma som gör det. Grabbarna Bus fattar ju inte när jag säger att mamma inte mår så bra så de kör ju på som vanligt. Men Sivert nös förut så jag ska erkänna att jag njöt lite och hoppades på att han kanske kunde bli liiiiiiite förkyld iaf. men nej det lär jag ju inte kunna räkna med. När jag bodde hemma gick pappa omkring och sa stackars Malin hela tiden och det känns lite bättre att veta att nån tycker synd om mig. Max brukade också bli förkyld när jag var det så jag var aldrig ensam om det som jag är nu! Suck, vad det är synd om lilla Mallan.

Hade förresten en grymt bra föreläsning idag. En kvinna från polisen som föreläste om våld i nära relationer och jag tror inte någon gick därifrån med ett leende på läpparna. Helt sjukt vad våldet finns nära oss. En man här i stan har blivit dömd för import av kvinnor och vid tillfället hon hörde om honom senast var han uppe i 13 stycken, så vem vet hur många han är uppe i nu. Helt sjukt verkligen. Sitter sitt straff på ett år och sen hämtar hem en ny som han kan misshandla och tro han kan behandla hur somhelst. Verkligen en bra föreläsning. Det ger mycket mer att få dit en föreläsare utifrån skolan som pratar från verkliga livet och som verkligen berör. Satt nästan och funderade på ett tag att ta avstånd från allt vad män heter, vet ju aldrig vad man kan stöta på.. Helt sjukt verkligen vissa saker hon berätta, blev äcklad av vissa historier!


Pink&Takida 23juli

Vet inte om jag berättat att jag ska se PINK i sommar, men det ska jag iaf. Hört att hon var jävligt bra i Stockholm förra året, så jag var lite sugen när jag såg att hon skulle till Ullevi. När jag sedan såg att Takida ska vara förband var det ingen tvekan längre. Tanken var från början att Takida inte skulle ha några Sverigespelningar iår utan bara spela utomlands, men vilken tur jag har att de ska spela här i sommar. Så jag kan erkänna att den största anledningen till att jag vill dit är för att de är där, men ska blir sjukt kul att se Pink live. Gillar hennes musik.




Förövrigt är jag förkyld och när jag är förkyld tycker jag synd om mig själv. Är lite som en karl i såna lägen. Så just nu är nässprayen min bästa vän på kvällarna kan jag säga. Men jag är ju på benen iaf och det är skönt det. Men jag får inte bli sämre tills på lördag för då ska trasdockorna (min studiegrupp) ha jävligt roligt. Kommer vara stjärnor här på Kungsgatan. Dra varandra i pulka, springa runt i pyjamas, gloria, helt vitklädd och klädda i påsar. Ja ni märker ju vilken succé det kommer bli! Sen hur resultatet blir det är ju ett senare problem, men vi kommer ha roligt på vägen dit det är en sak som är säker!


Mitt livs längsta månad

Idag är det en månad sedan min farfar togs ifrån mig. Det har varit den längsta veckan i mitt liv. När det bara hade gått en vecka efter hands död trodde jag att det hade gått hur lång tid som helst. Dagarna segade sig fram och tankarna försvann aldrig. Tänker på farfar varje dag och det är bara underbara minnen. Vi har tagit oss igenom en månad, men det är elva kvar tills hans årsdag. Elva månader där vi ska genomlida första kalaset, första påsken, min första födelsedag som egentligen blir min andra och första julen. Under detta året kommer vi stöta på många första saker och de alla kommer bli tuffa. Sist gång jag fick min fira min födelsedag med farfar var när jag fyllde 20, förra året var han sjuk och det blev inget firande med världens underbaraste människa. Iår ska jag och farfar ha ett eget firande - bara han och jag. Ska bara sitta uppe i minneslunden och minnas allt, tänka på de fina stunder och minnas den glädjen i hans ögon när jag hälsade på honom veckan innan han gick bort.


Farfar och jag för många år sedan. Är så glad att jag har denna bild då jag tycker den är helt underbar - det lyser kärlek om den!


Min farfar tavla som jag tittar på varje dag och minns alla fina stunder.


Nu får det räcka med snö!

Jag är så otroligt trött på den här jävla snön! Kan den inte bara försvinna så vi kan få vår snart. Vill ha värme och sol. Längtar tills jag kan springa runt i shorts o linne och jag hoppas att det blir en fin sommar iår.



plugg och mys

Sitter här i mitten av soffan med en sovande katt på var sida. Mys på hög nivå ska ni veta. Ska tända alla ljus här hemma och bara gotta mig. Har pluggat färdigt inför seminariet imorgon och ska nu sätta mig och skriva i min nya almanacka. Har letat efter min förra i två dagar, men nej nu gav jag upp. Mitt tålamod är inte alltid det bästa och jag har verkligen vänt upp och ner på hela lägenheten. Lyfte tom på soffan med min pensionärsrygg för att se om katterna puttat den långt in under, men icke.. Så nej jag ville inte mer. Nu blir det även lite 2½män och spotify. Jag är tjej, kan göra allt samtidigt, skriva i almanackan, glo tv och lyssna på musik. Har jag nämnt att jag inte gillar när det är knäpptyst runtomkring mig? ;)


Snabba cash

Kom precis hem från Snabba Cash och jag kan inte hålla med alla som säger att den är så himla bra. Jag tyckte den var riktigt dålig. Helt värdelös faktiskt. Nej, det var ingen film för mig. Nu blir det helt enkelt till att sova och upp till skolan imorgon för en träff med studiegruppen..


rolig kväll

var en rolig kväll igår och är ganska trött idag, men inte som grabbarna.. Klockan är halv sex och Sivert vaknade nu! Han har sovit hela dagen. Bosse var vaken en stund med mig och eve förut fast han var så trött att han inte visste vad som var upp eller ner ;) Ja, det är inte lätt att vara små pojkar ibland.. :)


Nostalgi

När jag var yngre tittade jag alltid på detta och läste även böckerna! :)



Har förövrigt lyssnat på bidragen inför imorgon och ett par som jag tror är riktigt bra

lugn fredag

Idag ska jag bara ha en lugn fredag. Ska kika på nåt avsnitt till av Supernatural, sen städa lite. Tänkte även gå till hemmakväll och hyra lite filmer och köpa godis och bara gotta mig med grabbarna bus. Sitter och tittar på min farfartavla. Den hänger så fint där på väggen så ni anar inte.

Ser verkligen framemot morgondagen. Är bowling på schemat nämligen. Förfest här och EvaLotta kommer lite tidigare, ska bjuda henne på lite middag tänkte jag. Så snäll jag är. Har inte varit ute sen början på december så det var ett tag nu..

Nej nu ska jag lägga mig o glo på hunkarna i supernatural tillsammans med mina två små taaajgrar :)


Så nöjd

Förra veckan köpte jag en ram med plats för sex bilder. Tanken var att jag skulle ha sex bilder på farfar i den. Satte mig med mamma och letade igenom fotoalbum och det var lättare sagt än gjort. Han var lite av en kameraskygg man, men i ett album hittade vi flera stycken och till min stora glädje bara bilder på mig och han. En bild är så himla fin och jag blir varm i hela kroppen när jag ser den. Nu sitter den uppe på min vägg och ingen är gladare än jag. Eller jo, Tomas var nog lite gladare efter att ha mätt och räknat, men jäklar vad bra det blir. :) Nu kan jag se på honom varje dag och minnas alla fina stunder tillsammans. Älskade farfar!


Älskade farfar <3

Idag tog vi ett sista farväl av min älskade farfar. En man som var oerhört älskad. Jag kände på mig att många skulle komma till kyrkan, men att det skulle bli så många hade jag ingen aning om. Jag kommer minnas honom som den glada farfar han var och jag är glad att jag har ärvt hans skämtsamma sätt att leva livet på. Allt behöver inte tas på största allvar hela tiden. Vem ska jag nu dela vårat enorma intresse för våra djur som jag och farfar delade. Ni som känner mig vet hur mycket jag värdesätter mina djur, farfar var exakt likadan om inte ännu mer. En dag jag verkligen kommer att minnas är när farmor o farfar hämta deras andra hund Frida. Han bad mig då vara med första dagen hemma för den lilla valpen som ett stöd och självklart gjorde jag det. Sjukskrev mig från skolan och spenderade hela dagen med farfar. Det var en bra dag! Idag kommer en tavla upp på väggen, en tavla med bilder på mig som liten och farfar. Jag kommer kunna titta på den och minnas den underbara människan han var, en farfar som älskade sina barnban överallt annat här på jorden. En farfar som ställde upp för sina barnbarn till 100%. Det är inte alla barn här i världen som kan vara så lyckligt lottade att ha en sådan farfar i sina liv, men jag och mina syskon och kusiner har fått dela många år med honom. Om jag någon gång får barn och om jag får en son kommer han döpas efter farfar, hans andranamn ska vara Arne för jag vill att mina barn ska veta vilken underbar människa jag fått dela mitt 21 åriga liv med. 21 år är alldelles för lite, jag hade velat ha honom med när jag tar min examen, köper min första lägenhet, köper min Agda, får mitt första barn, gifter mig och ja ni vet alla saker man vill dela med sina kära. Han kommer inte finnas med mig här på jorden men han kommer alltid vara med mig i mitt hjärta oavsett vart jag befinner mig och det kommer jag alltid ha i tankarna. Farfar finns hos mig hela tiden, varje sekund, varje steg jag tar.


Vad är kärlek?

Jo kärlek är när man kommer hem efter en två veckors lång semester och möts av två katter som vägrar lämna ens sida (okej Bosse var asförbannad till en början och vägrade krypa fram under bordet). Både gårdagen och även idag har spenderats med mycket mys och går jag utanför dörren bara ett par minuter är de glada som aldrig förr när jag kommer in igen...  Det är kärlek mina vännner och min underbara semester kommer jag skriva om när jag har ork till det. Kroppen går fortfarande efter Thailandstid så jag är otroligt trött! Vaknade tre inatt och var klarvaken för ja då var klockan 9 på morgonen i min kropp! Ja så kan det vara ibland. Nu ska iaf jag o grabbarna bus sova och myyyyysa! :)


RSS 2.0