Pusskatt


Det är inte bara Max som tycker om att pussas, även Sivert börjar bli bra på det :) Hans kinespussar är de bästa!

LYCKA!


det bästa är att man aldrig behöver vara ensam hemma hos mig.

closer

one step closer till ett nytt liv. Nyfikna? Håll tummarna bara!

inget öland

Blir inget Öland för mig och Eve. Översvämningar på flera campingar o ja det lär ju inte bli bättre med det vädret som vi har nu. Sov hos mamma o pappa efter nattens jobb eftersom vi skulle iväg och efter tre timmars sömn sitter jag nu här med Max i knät. Man kan ju ha det värre iaf.

Blir kanske lite förändringar i Mallans liv om ett par månader, vad det är får ni reda på när jag vet hur det blir. :)


Öland

på fredag åker jag och Eveliina till Öland. Det var roligt att lära känna er alla för vi är osäkra på om vi två idioter överlever det här :)


prickigt


Idag provade jag mitt nya lack från ColorClub. Är mer lila i verkligheten och prickarna är målade med ChinaGlaze White on White med hjälp av en hårnål. Lite småsött sådär.


Underbara Liam

Igår kom Eve och Liam och mötte upp mig utanför jobbet och stod och tjötade en stund. När de sedan åkte förbi bruket klämmer Liam ur sig: Där jobbar Malin och hon jobbar heeeela tiden. Haha ska jag se det som en pik att jag inte träffar honom lika ofta som vanligt? ;)


Isadora Graffiti Nails


En nyhet Isadora kommer med i augusti som jag bara måste ha. Måla nageln i valfri färg, ta sedan ett lager graffiti nails och nageln spricker upp och bildar olika mönster. Måste ju bara testas. Runt 70kr kommer lacket kosta. Som hittat!

Happy smiling Mallan

Vill ni ha ett recept på hur man gör Mallan lycklig?







Blanda alla ingridienser så har ni mig lycklig sedan

nagelverkstad


Min nagelverkstad är nu färdigmålad. Allt som allt har det tagit ungefär 6h att få den färdigmålad. Pallen är egentligen inte en pall utan ett litet bord, men nu har det fått ett helt annat syfte. Nu ska allting torka ett par dagar och sen ska den tvättas ur riktigt ordentligt och pallen/bordet ska få ytterliggare en strykning sen är allt färdigt att flyttas hem till mig. Ska försöka få upp den på onsdag eller torsdag, ska till Ikea på onsdag är tanken och handla lite grejer till den, sen kan jag börja fylla på mitt lager ytterliggare. Börjar bli lite ont om plats i bokhyllan där hemma nämligen.


Sivert&Bosse 2 år



Idag är det Sivert&Bosses födelsedag, hela 2 år blir dem. På bilderna är de bara 5 veckor och det var första besöket hos dem. Sivert på översta bilden och Bosse på nedersta. Funderar på vart de här två åren har tagit vägen, tjoff tjoff sa det bara så var vi här. Om 9 veckor har de varit hos mig i 2 år, även det är en dag att fira. Tänk alla skratt jag fått tack vare dem, men jag får inte glömma de dagar jag bara är irreterad på dem, för tro mig de ser söta och snälla ut men skenet bedrar. Vissa dagar är det små monster jag lever ihop med. Men jag älskar dem lika mycket för det!


LYCKA!


När denna låten kom för 14 år sedan lyssnade jag jämt på den. Det var introt till vänner&fiender, en serie som jag inte tyckte var bra, men kollade på introt bara för att få höra den. När GTkarnevalen var i Edet satt jag och mamma i sluttningen och väntade och väntade på att Together skulle komma ut på scenen och självklart köra denna underbara låt!


sömnlös

Jahaja nu har det dragit igång igen - jag kan inte sova efter att jag gått av jobbet. Somnade runt fyratiden inatt och lilla mammsen väckte mig precis. Aja, kanske kan somna inatt då, hoppas hoppas. Men är verkligen det värsta som finns att inte kunna sova, bara ligga och glo upp i taket. Hade Bosse som sällskap ett bra tag, men sen somnade även han. Roligt roligt.

Imorgon är det en stor dag, pojkarnas 2års dag. Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma även mina djurs födelsedagar så imorgon blir det barnkalas. Kan tyckas barnsligt, men sån är jag. Bjuds på Bosses favorit - GLASS! Så den som vill får komma 17.00 imorgon eftermiddag ;)

Nu blir det iaf frukost och en dusch och sen bär det av hem till mormor o morfar..


Frivecka!


Inte den roligaste synen när man ska iväg o jobba nätter, men nu är jag ledig så ikväll är det jag som får gosa ner mig med dessa underbaringarna!

svullna fingrar

Sommar innebär svullna fingrar för min del. Inte lätt att få av mig ringarna när fingrarna blir som tjockast. Ett tips är att inte köpa ringar en varm dag, gjorde jag häromdagen. Dagen efter visade den sig vara lite större än dagen innan, men den håller sig på plats iaf så det är lugnt.

Har ägnat förmiddagen åt tvätt och lite städ, nu blir det en dusch och sen lite mat innan jobbet. Måste renbädda sängen också innan jag åker så jag slipper stå med det ikväll. Sista eftermiddagen innan det är dags för tre nätter innan ledigheten. Härligt.


trött, tröttare, tröttast

Det har varit två tuffa förmiddagar på jobbet och gårdagen var verkligen värst. En hemsk jävla dag rent ut sagt. Så min sovmorgon idag var efterlängtad. Blir nog lite tufft de första timmarna på jobbet idag, men det är bara att bita ihop.

Mästerkocken Mallan har även varit framme. Igår blev det sjukt goda köttbullar i gräddsås med färskpotatis och idag blev det makaronilåda. Så otroligt enkelt, men ååå vad gott det är. O jag blev precis lite smått glad. Fick hem min tshirt som jag vann på auktionen på tradera. Ett litet smakprov:
Ja ni ser ju motivet, kan det bli annat än bra?

Diggiloo

Gårdagen blev inte direkt som planerad. Tanken var att kvällen skulle ägnas åt städ och nagelfixande. Den slutade på LäcköSlott och Diggiloo. Mycket bättre. Var iaf sjukt bra och timmarna flög fram. Något jag absolut kan tänka mig igen.




Det blev helt enkelt en sjukt bra kväll tillsammans med mamma, Jenny och EvaLotta och vi har Peter (inte daddi) att tacka som hellre stannade hemma och tittade på fotbollen ;)


en helt vanlig lördag....


Dagens outfit?


Brås han på Tant Malin?


Nedräkningen kan börja

13 dagar kvar!!!!


Vad önskar du dig?

Om två månader är det min tur att fylla år. Snart går jag in på mitt 22:a år här på jorden och då kommer den ständiga frågan: Vad önskar du dig? Alltid denna fråga och iår behöver knappast folk fråga vad jag önskar mig. Vad är ett av mina stora intressen? NAGLAR. Jag önskar mig allt som har med naglar att göra, så lägger upp lite förslag. Se detta som en hint Jenny&Jimmy och mamma sprid ordet vidare.. mohahaha

Pincett
Pincett

Rhinestone Picker
Rhinestone picker

Nail Wipes 500 st Från Lohmann & Rauscher
Nailwipes

Nail Art Brush Long String
Nailartborste

Rhinestones Set 12 jars in box
Rhinestones

Striping Tape White
Stripingtape

French Manicure Forms
Franskmanikyr former

Övnings Finger med nagel 1 st.
Övningsfinger med nagel

Ni ser, det är massor av saker jag behöver ;) Det tar liksom aldrig slut och jag behöver fylla upp min nagelverkstad som bara ska målas innan den är klar. Perfekt!


nya lack


Lack nr 48, 45 och 54 kommer hem till mig i mitten av nästa månad. Nailmail är bra grejer vill jag lova!

jag har haft tur

Tänk vilken tur jag har egentligen. Omger mig hela tiden med små filurer som ger mig så mycket lycka. Har jag inte Sivert&Bosse vid min sida så är det min underbara Max som är det värdefullaste jag har. Självklart är även smågrabbarna mitt allt, men bandet mellan mig och Max är så otroligt starkt. Hela tiden har jag dessa grabbar som sprider så mycket glädje. Blir alltid mött i dörren och blir välkomnad hem, när jag säger hej på morgonen kommer små grabbarna och lägger sig bredvid mig, när jag ska gå hemifrån gör Bosse allt för att jag inte ska gå, även hakar fast sig i mitt ben. Mina vänner, detta är kärlek - drömmen hade varit om alla tre kom överens, men det kommer förbli en dröm..


budar på tradera

budar lite på tradera, lite nagellack, dekorationer och en tshirt. Vinner jag auktionerna för dekorationerna får jag väl betala 60-70 kr inklusive frakt, inte helt fel vill jag lova ;) Håller på med min sekretär och när den är klar har jag plats för mer saker, så är lite därför jag budar på saker nu. Vill ha och fylla när den står klar i min lägenhet. Perfekt!


en vanlig natt på jobbet

Om ni undrar hur det har gått på jobbet i natt ska ni få läsa det göran skrev i loggen om natten som gick:

 "Har gått som en oxjärpe i Ryrskogen... Ganska bra.. Lite illägarproblem, tog och sänkte överliggare och vips så blev det inte bättre, eller kanske lite... Annars har det ritats lejon som på håll kunde misstolkas som en elefant. Det har flytit på ganska bra"

Så ja hur tolkar ni detta, bra eller anus som vi säger ;)

Toppendag

Vilken bra dag jag har haft. Började med fika tillsammans med Mary på EspressoHouse, deras mochalatte går inte av för hackor vill jag lova. Sen hängde jag med Jenny hem till mormor och morfar och fikade lite även där. Nu var tanken att jag egentligen skulle sova lite innan jobbet, men nej jag är alldeles för pigg för det så ska sätta mig och greja iordning mina naglar. Det senaste börjar liksom slitas på nu, blir lätt så på en fabrik, så nu ska här grejas lite nytt. Blir iaf mitt nya från DelSol, lack som tydligen ska skifta färg i solljus. Spännande, så får jag se om jag drar på dekaler eller rhinesstones. Mycket möjligt att det blir så. På onsdag ska jag iaf åka ner till mamma och pappa och ta mig en ordentlig kik på sekretären och se vad som behöver göras på den. mitt alldeles egna sommarprojekt. Ska bli roligt!


fika med Mary

Idag blir en bra dag, förutom fågeljävlarna utanför fönstret som har hållt låda hela morgonen. Tror det är någon tävling i vem som kan låta mest och det är en jävla massa deltagare. Men lite senare ska jag iaf möta upp Mary för en fika, har inte träffat henne sen skolan slutade så det ska bli riktigt roligt. Sen får det nog bli att lägga sig nere vid kanalen. Känns som att det kommer bli en VARM dag. En hel del moln bara men de kanske försvinner. Klockan är ju faktiskt inte så mycket än. Så är det jobb i natt som gäller, på avdelningen jag inte riktigt tycker om. Men jag gör det bästa av situationen och ja vi leker oss igenom skiften, perfekt.´

Gårdagen var inte den roligaste på jobbet. Lite smått förbannad, men jag och Helena fixade det genom lite sång och ramsor. Perfekt, då går tiden fort som fan. O sånt gillar vi!


All kärlek till dig min fina hund <3


Denna bilden är tagen för exakt 7 år sedan, 4 juli 2003  dagen då denna varelse förändrade mitt liv. Två år tidigare avlivade vi min älskade Titti, min syster och bästa vän så jag ska erkänna att jag var orolig över vad Max skulle tycka om mig, skulle vi få samma kontakt? Oron släppte snabbt, redan dagen efter var han en svans efter mig och ja, det har fortsatt helt enkelt. Vi är som Bill&Bull, Piff&Puff, Kling&Klang. Det är vi helt enkelt, vi mot resten och jag skulle göra ALLT för denna killen ska ni veta.

Att pussas&kramas är det bästa vi vet och Max kan pussas på kommando. Det ni, det är det inte alla hundar som kan.


Vi ser liksom aldrig några problem. Är vi utan badkar ett tag, ja då tar vi till duschen istället.


Bära på en 11kilos hund är inte alltid lätt, men åå vad i är bra på att mysa.


Som sagt, vi är bra på att mysa jag och mitt hjärta


Max är så himla fin att jag kan sitta och titta på honom dag ut och dag in, han är så fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen.


För ett par år sedan fick vi för oss att vi skulle snicka ihop ett hinder. Sagt och gjort, fram med material, satte oss i trädgården och resultatet är snett och skevt men det är vårt hinder och vilken grym hoppare han är min vän.


Eller så kör vi fuskstilen


Jag avskyr snö, men har man en hund som Max som älskar snö så är det bara att ställa upp. På med alla jobbiga kläder och Max som stressar allt han kan och ut och kasta snö.


Vi är helt enkelt lite bättre än alla andra och är den bästa duon som någonsin funnits. Tillsammans är det vi som hitta på allt bus i familjen och när vi är tillsammans är det inte en tyst stund. Den här hunden gör mig så otroligt lycklig och som sagt så gör jag allt för honom. Ingen Mallan utan Max. <3


nya Mallan


Som ni ser har det blivit en liten förändring i mitt liv. Blonda Mallan är inte lika blond längre. Kände att det behövdes en liten förändring efter att ha varit blond i 6 år, så ja detta blev helt enkelt resultatet och jag gillar't.


bra morgon

Ställde klockan först på klockan nio idag, men så vaknade jag inatt o kom på att Martin Stenmarck ska vara med i Rixmorgonzoo halv 9, så strax innan det var det jag som gick upp o startade webbradion. Efter min dag igår behövde jag helt enkelt lite Stenmarckröst och ja jag har legat med ett leende på läpparna. Stenmarck fixar alltid biffen så är det bara. Bosse är glad och har jagat flugor hela morgonen, har tom vaknat av det ett par gånger men han fick hållas. Nu har han gått och lagt sig under sängen och Sivert är en riktig chillidilli idag. Han har inte vaknat riktigt utan kikar upp mellanåt för att sen sova vidare. ni ser, en bra morgon än så länge.


klagoinlägg

Bered er på ett neggoinlägg! Helvetet började redan klockan 5 imorse när jag ska ställa mig och göra mackor inför jobbet. Mallan kommer då på att hon glömt ta fram från frysen så blir det att micra lite innan de ska göras. vad gör hon inte då? Jo, drar av en jävla nagel när dörren ska öppnas. O till råga på allt så fixades naglarna igår och var ganska nöjd med resultatet. Men icke! Kommer till jobbet och det hade ju gått såååå bra hela natten, men så kommer askiftet. Gick nånting bra? Jo kapet fungerade. Resten? Nej gick åt helvete. Enda som var bra på dagen var hos UK, grill vid älven och massa sol då blir jag glad. Sen ska det köpas hårfärg. Fungerar mitt kort. Nej, fick bli ett besök på banken så ett nytt kort är beställt o kommer i början på nästa vecka. Vad mer kan gå fel idag är min fråga? Får väl sätta mig i ett hörn och inte röra mig ur fläcken annars lär jag väl sätta eld på lägenheten eller nåt.

Något som gör mig lycklig iaf är denna synen:




designen som förstördes. Har bara 9 fina naglar nu.. suck!


RSS 2.0