planering

BYGELBurkblandade färgerLängd: 13 cm Bredd: 12 cm Höjd: 13 cm
Perfekt förvaring för mina fimostavar som jag ska skära upp. Bara att fixa en tråd eller liknande och hänga dessa på.

FLATENBurk med lock, set om 7
Alltiallo förvaring - tops, tandpetare, lite nagelverktyg. Allt för att inte den tråkiga biten ska synas.

KRUSBurk med locktransparent, vitLängd: 24 cm Bredd: 19 cm Höjd: 7 cm Rymd: 1.8 l
dekorationsförvaring

ANTIKKnopprostfritt stålfärgDjup: 24 mm Diameter: 37 mm Borrdiameter: 4 mm Antal i förpackning: 2 styck
Sekretären behöver nog nya knoppar också! Kommer bli grymt bra det här!



fy fan vad jag är smart

Har suttit och drömt mig bort nu ikväll om att jag så gärna vill ha ett bra ställe att greja med mina naglar på. Nu får jag ju i stort sett ryggskott där jag sitter. Men så kom jag på det. Farmor och farfars gamla sekretär som nu står i mamma och pappas garage. Ringde hem och berätta min fantastiska idé så den ska göras iordning och sen ska den till mig. Kommer kanske inte se så jättesnyggt ut med den ståendes här, men det skiter jag faktiskt i. Ska jag bli bättre behöver jag en bra plats att greja på, så är det bara!


gamla bilder

 

Min bästa vän

Jag har sagt det många gånger förut men det tåls att säga många gånger till - Max är verkligen världens bästa. På söndag har han förgyllt mitt liv i 7 underbara år. 4 juli 2003 är en dag jag aldrig kommer glömma och jag minns inte ens hur mitt liv var innan Max kom. Det är min bästa vän och den som har störst plats i mitt hjärta. Det är inte många som förstår relationen mellan oss, den måste nog upplevas tror jag. Han är verkligen mitt allt, han går före allt annat!


Bokat och klart

12 augusti drar jag till London och jag längtar som aldrig förr. Blir borta över helgen och det kommer blu sjukt roligt. Blir jag och Amanda som åker så vi får väl ta och tacka kören för att denna resan blir av. Utan kören hade vi inte lärt känna varandra och ingen Londonresa för vår del. Tänker er en människa som är precis som jag är, ni kan kanske tänka er hur det kommer sluta?!

Har även beställt Fimostavar, dock inte med dessa motiv utan med blommor. Nu undrar ni säkert vad man gör med detta. Jo, man designar sina naglar med dem. Skär i tunna skivor och fäster på nageln med hjälp av ett topplack. Har även en tunn pensel påväg hem till mig så nu jäklar kommer jag kunna börja med olika designs. Sånt som jag tycker är roligt att pyssla med. Kan lätt sitta en timme utan att det blir tråkigt. Många andra tröttnar efter fem minuter, men inte jag inte!



finaste


Världens finaste Sivert <3


Världens finaste Bosse <3

För ni betyder allting för mig!!!!!!!!!

nageltips


Ett enkelt sätt att liva upp sina trista naglar och mina har dessutom förstörst rejält på bruket. Syns det? NEJ!

Hur gick jag tillväga?

1. Börja med att gå på toaletten. Tro mig, det är ingen höjdare att pajja lacket när man ska knäppa upp byxorna
2. Ta bort det gamla lacket och se till att inget är kvar.
3. Tvätta händerna
4. Fila och klipp till naglarna om det behövs
5. Gjorde en snabbmanikyr från PartyLite. Händerna blir lena som en barnrumpa
6. Tvätta händerna
7. Ta på ett baslack för att skydda nageln
8. Stryk på ett par lager, eller som i mitt fall, dutta på
9. Låt torka och stryk på ett överlack
10. Lägg på önskade Rhinestones
11. Låt torka och stryk på ett överlack

För att lacket ska hålla så bra som möjligt ha ett bra överlack, ett bra överlack är A och O tycker jag.








storleksskillnaden


Här har ni skillnaden på grabbarna och japp de är lika gamla.. Men ser nästan ut att skilja flera år på dem.. :)
Sivert sitter till vänster och Bosse till höger


Kärleksvisan

Sarah Dawn Finer-Kärleksvisan text

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.



Vickan och Dannes bröllop förde med sig något positivt och med det menar jag denna underbara låt. Den är helt otrolig och den går på repeat här hemma. Tänk att få sjunga denna på ett bröllop, så ja Jenny jag gör ett låtbyte i din planering. Jag har ju inte direkt fått säga Ja till att sjunga på ett bröllop i framtiden utan det har snarare varit DU SKA! Så då får jag väl ändå vara lite delaktig i låtval? ;)

mopsvalpar

Hör och häpna, jag har hittat en mopskennel i trollhättan. Visserligen föder de mestadels upp svarta mopsar och jag vill allra helst ha en gul, men det skadar ju aldrig att ta kontakt med dem om ett par år :)


GODKÄND

Blev godkänd på min senaste kurs vilket innebär att jag nu har klarat av två godkända år på lärarprogrammet. Fick väldigt bra kommentarer på arbetet också. Känns gött som fan och nästa termin kommer ägnas åt specialpedagogik. Spännande spännande. För att lägga till lite mer positivt så gör jag sista natten idag och är sedan ledig i fem dagar. Ska bli så otroligt skönt, jag och min nacke behöver det känner jag. Även min handled. Ska gå till apoteket på måndag och se om de har sån handledsstöd för överanstränga handleder. Har haft ont i en månad nu när jag anstränger handleden så testar lite själv nu och hjälper inte det får jag väl kolla upp vad det kan vara. För vissa stunder på jobbet gör det fruktansvärt ont, men jag är positiv, det ska man vara har jag hört :)

Kommer bli en bra helg iaf känner jag på mig. Imorgon är det midsommarmys tillsammans med Amanda (vi ska boka London btw) och på lördag åker vi ner till Eve och Liam och grillar. Kan det bli bättre?


glada katter


Det är så underbart att komma hem från en dag på bruket och mötas i hallen av dessa två grabbar som blir ÖVERLYCKLIGA! Till och med Sivert har den senaste tiden börjat visa att det inte är riktigt okej att jag inte är hemma med dem på dagarna. Joni, morsan är bäst så är det bara, alla andra kan slänga sig i väggen i jämförelse. På bilden är de däremot inte lika överlyckliga. Jag skulle sova och båda två la sig vid mina fötter. Bosse ville verkligen sova och Sivert ville verkligen tvätta sin bror. Men icke, han blev ivägputtad och det med råge och jag fångade ögonblicket på bild :)


trött på bröllopet

Jag är trött på Victoria och Daniels bröllop ens innan de gift sig. Sitter o kollar på nån jäkla konsert för de nu och Salem uppträder men en ny låt. Sjukt bra är han. Jag och Göran satt och läste tidningen på jobbet idag och han har funderat ett tag på vad Daniel kommer heta i efternamn efter vigseln. O vi läste oss fram till att han kommer stå efternamnlös. I passet kommer det stå Prins Daniel. Allvarligt talat hur löjligt är inte det? Fan låt honom heta bernadotte precis som frugan, hur svårt ska det vara? Nej, jag tycker allt detta är till överdrift och förstår inte varför Sverige ska lägga så överdrivet mycket pengar på detta, pengar som skulle kunna läggas på så mycket viktigare saker än ett jäkla bröllop!!!!!!!!

grillning

I tisdags var vi nere o grillade vid kanalen. Här kommer lite bilder:


ChinaGlaze silver


Mitt sjukt snygga lack från ChinaGlaze. Orkade inte fixa något bra ljus här hemma så fick ta med blixt, men ni kan ana lite hur det ser ut iaf.

Tropisk juice

Sitter här och dricker Tropisk Juice från Bravo och en innehåller äpple, apelsin, ananas, passionsfrukt, banan, mango, papaya och kiwi. De tre med fetstil är jag allergisk mot och det känns av vill jag lova. Kliar på läppar och i halsen men ååå vad gott. Får jag för mycket mango i mig spyr jag som en liten gris och magen leker rövare, men små mängder som i denna juicen så går det bra. Varför är det alltid så att det man inte "får" äta eller dricka är det som är godast.


Är ganska mycket jag måste hålla mig undan. Citrusfrukter speciellt, det går verkligen inte. Inte äta och inte dricka. Kliar som tusan och vill det sig riktigt väl så är det utslag i hela ansiktet och ner mot halsen.. Snyggt har jag hört..


det ska va gött att leva

Gårdagen var en riktigt härlig dag. Tog det lugnt på dagen, åkte och tränade på kvällen och därefter var det grillning vid kanalen. Jag och Amanada gick inte därifrån fören efter 01 nångång då det blev lite väl kallt att sitta ute. Det är sommar när den är som bäst när man kan sitta ute så på nätterna.

Nu ska jag snart hämta upp henne så ska vi åka ut till Överby. Sen hem o lämna bilen och in till stan för lite ärenden. Frapino och sallad tas med hem och då hämtar vi katterna och tar de med bort till parken där vi ska spendera eftermiddagen med lite pyssel ;) Kommer bli en grymt bra dag och den avslutas med middag på Olearys tillsammans med tjejerna. Det ska vara gött att leva helt enkelt!

Idag är det fem månader sedan världens bästa farfar gick bort. Solstrålen i våra liv som alltid hade ett leende på läpparna.

Detta är min favoritbild. Det leendet var alltid klistrat på honom - en glad skit min farfar ;)


Martin Stenmarck


Har ett sånt där otroligt stenmarcksug idag. Hans musik är bland det bästa jag vet och att se honom spela live är något alldelles extra. Har suttit och kollat klipp på youtube och jag längtar så till 26 augusti då han spelar på Liseberg. Kommer kunna leva på det lyckoruset fram tills 9 oktober då det är dags igen.

Det är inte många som förstår min kärlek till hans musik och jag har svårt att förklara den. I 11 år har han varit en stor idol för mig och många har sagt att det kommer lägga sig du tröttnar snart. Men nej, jag kommer ALDRIG tröttna på han och hans musik. Den dagen han lägger av med musiken kommer vara en sorgens dag i mitt hem, så är det bara för hans musik har gett mig så mycket glädje genom åren. O min stora dröm är att en dag få träffa honom, kanske låter löjligt av en snart 22 årig tjej att drömma att få träffa en artist, men så är det, det är min stora dröm. Okej jag träffade honom för kanske 3 år sedan i vbg, men det var 2 sek typ. Nej, min dröm är att få träffa och prata på riktigt och jag hoppas det slår in någongång. Om jag någon gång gifter mig så ska han sjunga under vigseln, kosta vad det kosta vill.


Takida!


Denna och en liveDVD är beställd. Hur glad? SÅÅÅÅÅÅ GLAD!

Älskade farfar <3

Efter snart fem månader är nu farfar hemma, han ligger nu i asklunden och det känns så otroligt skönt att äntligen ha någonstans att gå för att hälsa på honom. Tog ett sista farväl tidigare idag och det var jobbigt. Nu är det verkligen på riktigt, nu ligger han under jorden. Men det är skönt att ha det klart, nu kan vi alla gå vidare på ett annat sätt och slippa riva upp såren återigen.


livet är så jävla orättvist

Livet är så jävla orättvist ibland. Idag gick min syssling Hannas lille son Filip bort. En så otroligt fin pojk som jag tyvärr aldrig fick träffat, bara heja snabbt på stan. Men trots att jag aldrig träffat honom sitter jag här och är hur ledsen som helst, tårarna bara rinner och jag vet vilken jobbig tid Hanna har framför sig nu. Filip hade 22q11 och ett hjärtfel. 22q11 är ett syndrom som kan föra med sig en hel del saker såsom ADHD, inte tål kyla, ledverk och en hel del andra saker och det är ärftligt. Trots att vi inte har haft någon direkt kontakt med Hanna och hennes familj under många års tid har vi följt varandra tack vare internet och Hanna har varit väldigt öppen med vad som har hänt i deras liv, så det har nästan känts som att jag har haft en relation även med lille filip. Varför är det alltid de bästa människorna som tas ifrån oss. Filip som skulle haft hela livet framför sig, så har vi människor som tar livet av andra, pedofiler som förstår människors liv och människor som faktiskt vill ta sitt eget liv. Varför händer inget de människorna? VARFÖR?!

trött

är helt sjukt trött idag. Sista eftermiddagen är iaf gjord och nu väntar en natthelg. Kommer in mer och mer i rutinerna på den nya avdelningen men jag saknar allt mitt gamla järngäng :) Men snart så är jag tillbaka hoppas jag. Somnar vilken sekund som helst så det blir lite soffhäng med grabbarna innan vi ska gå och lägga oss.


HM

Fick hem min första beställning från HM idag. Ett par shorts, en oversize tshirt och ett träningslinne. Shortsen är tyvärr liiiiite stora, men det funkar ändå. Har väl inte riktigt lärt mig att jag tappat lite i vikt och att man kanske ska ha mindre storlekar då, men inte lätt när man beställer från internet heller. Aja, de är sjukt snygga iaf

Nu är det iaf dags att börja göra mig redo inför jobbet. Blir upphämtad om ungefär 40 min. Dags för denna periodens sista eftermiddag.



Hurra hurra hurra

Idag är det tre personer som ska grattas. Först och främst grattis till Tomas&Daniel som tog MCkörkort igår. Lite illa att de ljög för mig om datum, men nu har de sina kort iaf och jag ska tydligen med ut och åka. Hastigheten har satts till 45km/h. ;)

Sen är det även pappas födelsedag idag, så grattis till dig pappsen, hela 48 år. Snart gubbe med andra ord..
Så är det även lite grattis till mig som för första gången fått tillbaka på skatten. Var roligt att logga in på internetbanken idag :)


eftermiddag och ont i huvudet

Vaknade med världens huvudvärk idag, tror det beror på vädret. Hade lite ont även igår. Så idag är det bäst för grabbarna på jobbet att de inte jävlas med mig för då blir Mallan arg ;) Börjar inte förens 14 idag, skönt att fått sova vill jag lova. Somnade runt 23 igår och gick inte upp förens 10. Välbehövlig sömn. Nu håller jag på att laga mat iaf. Ugnstekt lax med wokgrönsaker&risblandning i krossade tomater. Testing testing liksom.

Var en söt tant framför mig i kön på apoteket förut. Hon har nog aldrig betalat med kort innan. Både jag och hon i kassan fick förklara för henne hur man gör, men nej det gick inte riktigt hem hos henne :) Men glad vad hon iaf... Nej, dags att göra klart maten!

Alvina 2 år

Idag blir mosters lilltjej Alvina 2 år. Grattis lilla skitongen..


Bara några veckor gammal..

gårdagen

Gårdagen bjöd på grillning längs kanalen


Julia&Maria




Visst är det lyx att slippa måla naglarna själv. (Bör tilläggas att detta fick tas bort dagen efter. Nagellack inte bara på nageln utan lite överallt!)

sol, student och frapino

Har haft en sjukt bra dag. Åkte till gaddis imorse men det blåste så in i helvete så vi åkte in till stan igen och la oss nere vid kanalen och där blev vi kvar till halv 3 då jag och Amanda gick in mot stan. Hamnade på Espresso House och köpte en ljuvligt god melonfrapino. Detta kommer bli vår drog i sommar. Suga på en frapino liksom. Vår grej helt enkelt ;) Men efter 7 timmar i solen ser vi nu ut som två kräftor, men det kan vi väl säga är lite modernt då.

Student i stan och det märks. Är studenter högt och lågt och vagnar som åker fram och tillbaka. Tre år sedan min student och det är en dag jag vill göra igen. Hade så otroligt roligt tillsammans med klassen. Kan sakna den tiden ibland.




My partner in crime - Amanda ;)


SOMMARLOV!

Som rubriken lyder så har jag nu sommarlov. Gjorde min sista skoldag idag och den tröttade ut mig totalt. Satt hela förmiddagen på en opponering och sitta o tjöta och lyssna i tre timmar, man blir trött helt enkelt. Nu ska jag iaf snart åka ner till UK och ikväll blir det lite grill tillsammans med härligt folk nere vid kanalen. Perfekt sätt att fira sommarlovet på :)


tjuuuuusigt

Zoya nagellack Robyn ljusblå creme Flash China Glaze nagellack Paper Chasing skimrande gräsgrönChina Glaze nagellack Pink Underground rosa m fuchsiaskimmerChina Glaze nagellack Passion in the Pacific skimrande grön

första doppet

idag blev det första doppet för iår i svinkallt vatten!!!! men roligt hade vi..


halt som tusan var det

min fina evalotta

mutantjordgubbe

Salem på Liseberg

Igår var jag och Jimmy nere på Liseberg och kollade på Salem al Fakir, eller fakiren som Jimmy säger. Han var lika bra som vanligt!


morgonpromenad..

kom in för en liten stund sedan från en härlig promenad tillsammans med Änki. 6½km blev det ungefär. Skönt att börja dagen så. Om nån timme åker jag ner till Edet och hämtar upp lillebror för att sedan bege oss mot liseberg där Salem al Fakir spelar ikväll. Han är sjukt bra på scen, så ska bli roligt att se honom igen. Var några år sedan nu..


RSS 2.0