Funktionär Friskis?

Såg precis att de söker funktionärer till Friskis. De ska ha ett möte i april o tanken är att jag ska gå dit och se vad de säger. Har pratat med Sandra om detta tidigare så lite roligt att de söker funktionärer igen. Skulle vara så roligt att ha ett jympapass som är lite mer dansinspirerat eller ha hand om barnen på söndagarna. Skulle vara riktigt roligt vill jag lova..


OPI - färger

Sitter och tittar lite på vad OPI har att erbjuda, deras sortiment sträcker sig med över 400 olika färger. Inte illa.


Frågan är bara vem som vill/ska sponsra mig så ett lack kostar ca 150kr. Någon som är villig? ;)

20 april

Kom precis hem från RedRocket där jag bokade tid för min nästa tatuering, nummer 10 och den är endast till dig farfar. Min idé som jag hade från början går inte att genomföra eftersom min arm är för liten, men han kommer arbeta utifrån den och det kommer bli grymt bra. Är samma kille som gjort låret, revbenen och magen och han arbetar med sån stil jag gillar. Så om två veckor ska jag dit och kolla på skissen och veckan efter det kör jag :) åå vad jag längtar. Efter det kommer min älskade farfar vara med mig vart jag än går varje tid på dygnet..



Mys


Vilken tur jag har

resultatet


Helt okej för att vara första försöket

nageldesign

Jag har kommit på ytterligare grejer till mitt nya nagelintresse. Jag ska börja designa dem.


har lite liknande idé på detta, fast vita naglar, svarta tippar och så nån färg eller glitter för att markera "kanten" mellan tipp och nagel.

Så nu ska här införskaffas tandpetare till att börja med så kan exprimenterandet dra igång:) Får nog bli en sväng in på Willys efter träningen så har jag lite att pyssla med ikväll Det gillar vi

Dans?

Har suttit på ett V-möte nu i skolan, ett möte med den gruppen som följs åt under hela utbildningen där vi har en mentor kan man säga. Vi har suttit och pratat på vad vi ska göra under vår VFU(praktik) och jag blir mer och mer intresserad av att arbeta med dans tillsammans med barnen och varva det med avslappning och massage. Är en livlig barngrupp och detta ser jag som ett sätt att få utlopp lite för deras energi. Får spåna lite mer på detta och bra med min LUV(handledare). Kan kanske bli bra, eller så gåt det åt helvete, men då har jag ju iaf provat på det..

Nu är det snart dags för danspasset.. wohooo


Peter Johansson - lyssna o njut




Mys


såhär ser det ut hemma hos oss just nu

Så glad och lycklig

Kom nästan precis hem från min första sånglektion och jag är så glad att jag nästan skulle kunna gråta av lycka. Jag har verkligen en spärr när det kommer till att sjunga inför andra människor och innan jag åkte iväg var jag så nervös att jag trodde jag skulle behöva spy. Han började med att förklara hur han arbetar och fråga lite om hur mycket jag sjungt tidigare. Sjöng upp lite, sen körde vi igenom lite olika låtar och jag har aldrig och då menar jag ALDRIG fått så mycket beröm för hur jag sjunger. O ni anar inte hur skönt det var att höra. Så vi ska inte arbeta så mycket rent sångmässigt med mig sa han utan vi ska rikta in oss mer på stödet, andningen o att få mig att slappna av, för rösten har jag redan :D:D:D:D O när allt det andra funkar bra kommer det vara ännu bättre med sången. Ni anar inte vad glad jag är över at jag tog mod till mig och anmälde mig, jag är verkligen så glad :D


snart

Om en timme börjar min första sånglektion på 6 år.. Behöver jag ens nämna att jag är nervös?


TURmässan

Ska möta upp Jenny om en stund för lite ärenden här i stan, sen tar vi bilen ner till GBG och TURmässan. Var där förra året och det var verkligen hur roligt som helst. Så i år blir det helt enkelt repris.

Kvällen igår var mysig. Så skönt att inte göra något och bara sitta och tjöta. Sånt gillar vi...


nageltips

Som ni alla vet är det hur snyggt som helst med fransk manikyr, men istället för vita tippar prova med guldglittriga. Funkar till vardags oxå då detta lacket inte är så utmärkande som det ser ut. Lätt applicerat också.




Duracellkanin

Ni anar inte vad roligt schlagerpasset var. Svetten rann som ett såll och jag hade lätt kunnat köra en timme till. Helt galet roligt var det, känner mig som en duracellkanin just förtilfället. Hoppas på mer såna här temapass där det är flera instruktörer som är med, för det var helt sjukt bra. Tummen upp för detta

Nu ska jag åka ner till Edet. myskväll hemma hos Malin. Imorgon är det dags för resemässan!


Ja tack


Vagabond 599kr


Nilson 599kr


Tamaris 599kr

Nilsonshoes

Jag tror jag måste gifta mig rikt. Det är inte billigt att vara skogalen.

Du är välkommen Söndag.

Betalade precis in till medborgarskolan så nu är sånglektionerna helt enkelt betalda :) Kan det inte bli söndag nu? Jag tror inte ni anar hur mycket jag längtar!

Tack snälla söta

Fick en söt liten påskblomma av UK förut. Påskliljor och jag tycker krukan är så himla söt :)


Visst blir man glad!

Kruxet är bara att jag är värdelös på att hålla blommor vid liv, men den ska tydligen vattnas två gånger i veckan och det ska jag kanske lyckas komma ihåg. Kan ju försöka iaf när hon är så söt och ger mig blommor :)

läget just nu

Kan inte bli mycket bättre än såhär


Roligaste på länge

Var ju som sagt på första körövningen igår och ni anar inte vad glad jag är att jag börjat. Det var så jävla roligt och jag längtar så tills nästa vecka. var faktiskt runt 50 stycken som dök upp, mycket mer än jag trodde och tror heller inte att de som dragit igång det räknat med så mycket. Verkar vara flera sköna människor där. Var många som kom dit utan att känna någon och då blir det ju lättare att prata med allt o alla så vi hade skitroligt. Varför har jag inte tagit tag i nåt sånt här tidigare med kör och individuell sång? Jag älskar ju att sjunga.. Var ren lycka under två timmar, ni anar inte hur glad jag är över detta!


Men jag ska erkänna att jag var jävligt nervös innan jag gick dit, tänk då vad jag kommer vara nervös på söndag när jag ska sjunga själv.. ojojoj


Skräll

Var ute på överby med mamma och idag fyndade jag lite. Ingen skräll när jag säger att det är nagellack. 3nagellack och en nagelolja för endast 78kr. Hur bra som helst tycker jag. Nagellacket jag fick på manikyren slets tyvärr bort en del så jag tog bort det idag och tog på nytt. Antikmintgrön från Isadora. Var faktiskt svår applicerat då det var en väldigt bred borste som jag inte är van vid, men ska väl vänja mig vid det tids nog. Köpte även ett till från Isadora, ett beige men som ser lite gammeldagsrosa ut. Blir nog fint. Börjar inse att jag blivit lite beroende av det här med naglar, men det är avkopplande att sitta och greja lite ibland (läs ofta). Tänka på annat för en stund liksom!


Vintage Mint 619


Nic Jonas

Jag är inget fan av Jonas Brothers, men nu har den ena brodern släppt ett soloalbum o det är fanimej bra!


Flickan från ovan


Har läst boken för många år sedan, vill verkligen se filmen

fotfobi

Jag har verkligen fotfobi, JAG HATAR FÖTTER. O vet ni vad jag ska göra nu, jag ska måla tånaglarna och jag ryser redan i hela kropper för ja, jag hatar även mina egna fötter. Tycker verkligen att det är vidrigt. Får panik om någon försöker röra mina fötter så gå på fotmassage eller pedikyr kommer aldrig hända. Uuuäk. Hade panik i Thailand när jag skulle tatuera foten, ha två stycken som sitter och rör foten, nej fy fan vad vidrigt. Aja, det är väl bara le och vara glad för vill man vara fin får man lida pin. Först är det bara det lilla problemet vad jag ska ha för färg.. hehe


F&S core

var iväg på ett corepass förut (träning för bålen). Tycker det är bra att blanda konditionsträningen tillsammans med detta passet som är ett styrkepass. Även core/bosun som jag brukar gå på på torsdagar är ett styrkepass. Ett gött pass faktiskt.

Imorgon ska jag följa med mamma till Överby och agera smakråd. Funderar även om jag ska gå över till Rusta och köpa ett våffeljärn. Såg på hemsidan att de ska ha ett för bara 99kr. Kostar 199kr från början.  Våfflor är nämligen bland det godaste jag vet. Så gissa vem som är glad över att det är våffeldagen på torsdag och självklart ska jag och UK göra våfflor då. Så blir det att jag införskaffar en ska det gräddas våfflor här på Kungsgatan så det står härliga till :)


Har ni provat med grädde, sylt och banan på? Det är sjukt gott

Efter att jag och mamma varit iväg åker jag till faster i Göta för en promenad. Hoppas bara att vädret inte är allt för kasst. O imorgon eftermiddag är det första träffen med kören. Hoppas verkligen att detta är något seriöst och inte bara blahablaha för då är det jag som blir besviken. Saknar sången så det står härliga till. Efter kören är det som jag kanske nämnt tidigare Butlers som gäller med Helena och Daniel. Middag och musicquiz. En grymt bra dag med andra ord.


Safura - Drip Drop


Azerbajdzjans bidrag i året Eurovison och jag gillar den. Är skriven av Stefan Örn och Sandra Bjurman. Även iår satsar de på svensk hjälp. Tydligen är hon bara 18 år. Tänk om man kunde varit så duktig som 18åring. Men icke

Planer


Om jag någon gång i framtiden får barn kommer något liknande pryda min kropp

Geisha_tattoo_back_piece_by_BPS_TATTOO
Helt sjukt snyggt. Själv skulle jag vilja ha något som sträcker sig över min högra skuldra och neråt. Dock inte hela ryggen, men jävlar vad snyggt det är.


Polynesiskt är så JÄVLA snyggt. Skulle kanske inte välja att placera det på fötterna, men gärna som ett bredare band på höger vad eller nedanför armbågen


Mina vänner, nu märker att jag har planer, jag kommer fortsätta chocka folk och det kommer helt enkelt bli fler. Antingen blundar ni eller så gillar ni läget för jävlar vad jag bara blir snyggare och snyggare.. Wohooo

Så himla underbart

Kom precis hem från Sandra efter att fått underbar manikyr. Så himla skönt verkligen. Spamanikyr - massage o grejer. Ni anar inte vad skönt det var. Så jag kommer vara hennes trogna kund vill jag lova. Hur bra som helst. 3 maj har hon sitt slutprov o då åker jag nog ner o är hennes modell, är visserligen min första praktikdag då ser jag nu men det får det vara värt :)

Grattis även till Tomas den gamle jäveln som blir 24 idag. Hoho pensionär snart vill jag lova.. ;)


Bra dag

Har faktiskt varit en mycket bra dag än så länge. Träffa mina tjejer är alltid bra och nu sitter de på en föreläsning som enligt klinte är obegriplig. Så ja, jag gjorde ett bra val att vara hemma idag. Samtidigt som jag har mycket att göra denna veckan så är det mycket roligt som händer. Snart ska jag ju som sagt iväg på manikyr vilket är rena drömmen för mig ;) På onsdag börjar kören, efter det ska jag möta upp Helena och Daniel på Butlers för lite mat och musicquiz. Alltid trevligt. Fredag är det ett efterlängtat schlagerjympa pass och kvällen är jag lite kluven över; antingen gokart med tomas&co eller myskväll hemma hos Malin tillsammans med tjejerna från grundskolan. men jag tror faktiskt det lutar mer åt tjejerna. Var faktiskt sex år sedan vi träffades allihop tillsammans. Lördag är det resemässan i GBG som får besök av mig och Jenny och jag funderar på att spendera kvällen hos Max. Söndagen bjuder på min första sånglektion på 6 år! Fattar ni? 6 jävla år sedna jag senast sjöng på riktigt.. O inte bara gal som en tupp här hemma. Ska bli spännande faktiskt, för dels är rösten otränad och dels ändras ju rösten med åren. åå vad jag längtar!


Mallandag

Skulle egentligen varit i skolan idag men jag skippar faktiskt det. Jag far ju o flänger 24/7 så ibland är det skönt att ha en lugn dag. Så förmiddagen har jag spenderat här hemma, ska snart möta upp tjejerna för en pastasallad och det bästa av allt - klockan 3 ska jag få manikyr av Sandra. Så underbart. Skulle även på danspasset ikväll, men de ringde precis från friskis o sa att det är inställt då ledaren inte är frisk från sin lunginflammation än. Så det får bli mitt favorit medelpass halv sju istället. Hoppas verkligen hon är frisk till nästa pass, har sett fram emot det så länge nu!

 
Vad jag gör på min Mallandag? Jag kollar i min bibel. Nu är det inte nybörjardelen som lockar mig utan INSPIRATION! När lönen kommer är det jag som går och bokar och den kommer vara enbart åt dig farfar!


Så smart

Jag måste få säga att jag är lite smart. Ni kommer tycka jag är dum i huvudet, men det är lugnt jag är van. Jag har gjort ett "färgschema" över mina nagellack. Skrivit märket och numret på lacket. Nu kanske ni undrar varför. jo, vissa lack påminner om varandra i färgerna och har jag då skrivit vad lacket heter blir det inga problem om jag vill köpa samma färg som jag tidigare haft. Även lättare att se hur färgen faktiskt ser ut, för det är inte alltid den blir likadan på som flaskan. jag är så smart verkligen! Håller ni inte med mig?


Tummen upp för detta!


Trasdockan på friskis

Har varit på det mest underhållande jympapasset någonsing och allt tack vare två killar med nollkoll på läget. kan tänka mig att de är i 30års åldern, noll kordination och verkligen noll koll på allt. För att förstå hur roligt jag har haft så måste man ha varit där. Men det roligaste var under avslappningen då de låg precis bredvid mig o jag hörde allt de sa:

- Det var bra jobbat Martin
- Vilken dålig kordination man har egentligen. Jag är ju som en trasdocka.
-
Nej, det är du inte, du är värre.

Att inte jag bröt ihop totalt där jag låg, men jag bet mig i tungan vilket jag gjorde under hela passets gång. Fick liksom ställa mig tillslut så jag hade de bakom mig för innan stog de rakt över salen o blicken drogs mot de hela tiden och detta är inget illa menat på något sätt mot de för jag har banne mig fått två nya idoler :) Hoppas de fortsätter komma på passet för skönare friskisgrabbar får man nog leta efter.. haha


Deras ansiktsuttryck påminner faktiskt lite om trasdockornas också!


full rulle, jodu

sitter och kollar i almanackan och inser att ännu en fullspäckad vecka ligger framför mig. Varför ta det lugnt liksom, det är väl onödigt. Den enda dagen där det inte är något planerat under dagtid är fredag, men sen är det full rulle från 17.00 och framåt istället. Aja, bättre att ha massor att göra än att inte ha något. Påskveckan är jag ledig torsdag-måndag och min plan är att inte boka in för mycket då. Ska till exempel inte åka ner till UK den veckan som jag alltid gör på torsdagar annars. Ibland måste man unna sig ledig tid, det har jag insett efter flera års stressande då inte kroppen reagerade förens det gått för långt. Blir det för mycket för mig nu säger kroppen till väldigt fort och ger mig "underbar" magvärk. O tur är väl det annars hade jag väl gått in i väggen och inte orkat något.


Den lugna punkten i mitt liv <3


Mallan festfixare?

Är det party som vankas brukar det vara lilla Mallan som fixar o trixar. Pratade lite i fredags om att vi ska dra ihop folk från klassen för en AfterWork. Jag tog på mig detta och har nu fixat ett litet evenemang på facebook och jag hoppas verkligen att det är många som kan följa med. Så ja, jag får helt enkelt börja se mig själv som en liten festfixare snart ;) Men det är ju så, ska saker och ting bli gjorda och det inte bara ska vara snack så får någon ta tag i det och ja, det blir jag.. hehe..


söndagsmys


Tonight

sitter o väntar på att Emelie ska komma hit. Lite senare kommer Julia upp med två av sina afrikakompisar. Helena och Marina skulle vara med också, men Marina är sjuk och Helena har ingen skjuts upp då. Aja, det blir fler gånger. Hoppas på en riktigt rolig kväll iaf!


Älskade Max <3


Du är luften jag andas


Du är det bästa jag har


Lycka för mig är att spendera tid med dig


Tack min prins för att du finns


gårdagen

blev en  lyckad kväll igår. Började på trollhättans bowlinghall, först bowling och sen tacobuffé. Ååå så gott. Gick sedan vidare till Olearys där det till en början var lite halvsegt, men sen dök det upp roligt folk. Sitter här med ett härligt blåmärke på låret typ o härligt ömt är det :P Inte lätt att slå tillbaka när man blir fasthållen, men en örfil satt på rätt plats :P  (Mamma vi slogs på skoj, oroa dig inte)
Roligast på kvällen var nog ändå gubben som skulle hem till sin hund Harry. Harry är liten som en råtta och lyssnar så bra så på sin ägare. O han bor bara runt kröken här, synd bara att jag glömde vinka till honom från fönstret. Stackars gubbe. Men jävlar vad rolig han var :)
Börjar bli jäkligt trött på hundarna i huset, de skäller verkligen ikapp. O det låter ju inte direkt lite eftersom det är såpass lyhört här i huset. Aja, den nya hunden ska väl vänja sig snart förhoppningsvis!


Bowling

Började denna dagen med ett jympapass. Inte det bästa passet jag varit på, dålig musik och jobbig instruktör, men svettig blev jag och var helt slutkörd. Men nej, det passet blir det nog inte igen. Duschade även på friskis idag och det är alltid lika roligt när folk försöker kolla på tatueringarna lite diskret sådär men inte lyckas för fem öre. Herregud vill ni kolla så kolla, jag bryr mig inte trots att jag står där halvnaken liksom jag är ganska van vid det här laget. men tanterna fick sig nog en liten chock.. haha

Sitter och målar naglarna nu iaf (ovanligt?). Blir guldiga tippar och det är inte lätt att få det snyggt, men övning ger färdighet. På håll ser det jävligt snyggt ut iaf om jag får säga det själv :) Är ju som sagt bowling idag med klassen så man får väl vara lite fin inför brudarna.. haha. Men lille Mary ska inte med o det gillar vi inte.. Men det kommer fler tillfällen. Nej, dags att måla andra handen också!


Schlagerjympa 26mars

Blev otroligt glad häromdagen när jag fick information om att de ska ha ett schlagerjympapass på friskis. Vem bokade sig på det med en gång om inte lilla jag? Finns nog inget bättre sätt att påbörja helgen på än att hoppa runt till musik från årets melodifestival! PERFEKT!


helgen

Ser verkligen fram emot den här helgen. Morgondagen börjar med ett pass på friskis klockan 12. Sen hem och duscha, plocka lite hemma, äta lite, fixa naglarna och göra mig redo inför kvällen då det blir bowling med lite folk från klassen. Ska bli riktigt roligt. Så blir det även tacobuffe, göttans. Lördagen bjuder också på utgång. Himla trevligt vill jag lova. Söndagen blir lugn, en dag med bara massa kattmys och träning på kvällen. Perfekt helg helt enkelt!

:(

Tycker synd om min nyinflyttade grannes hund. Den står och kraffsar på dörren hela tiden och skäller. Till saken hör att de bor i en lika liten lägenhet som jag har. Många tycker säkert att det är fel att sätta två katter i en lägenhet på 30kvm också, för vissa katter funkar det andra inte. Sivert&Bosse skiter i livet så vi hade kunnat bo i en liten bunker o de hade inte klagat. Men denna hunden verkar så ledsen och så fort någon går i trapphuset eller jag sätter nycklarna i dörren så skäller den som en liten tok. Tycker så synd om den. Antagligen är den inte van vid att bo i lägenhet och kanske vänjer sig, men stackars liten :(

nagelblogg?

Känns som att detta börjar bli en nagelblogg, men skitsam. Var o fikade med Julia förut och var med och kollade en lägenhet till henne så nu kommer hon upp till trollhättan om ett par månader. Men iaf, slank in på Åhlens och fick köpt tre nagellack. Ett guldglittrigt som jag ska ha på tipparna i helgen, provade lite på ena tummen och det kommer bli läckert vill jag lova. Köpte även ett grönt som jag tror blir jäkligt snyggt nu när våren börjar komma och även ett lila/genomskinligt med glitter i. Låter inte så fint, men det är faktiskt fint på. såhär lagom ointressant läsning på en onsdag.

Arbetet är iaf inskickat och jag kan bara koppla av innan jag ska till lagret o jobba vid fem. Ska plocka undan lite här hemma också!


Kärlek på hög nivå <3


Mina älskade pojkar. Hjulbenta Bosse med "djävulsblicken" enligt Jimmy. Skelögda överviktiga Sivert. Men för mig är de helt perfekta och skulle inte vara nöjd med livet om jag inte hade dem hos mig varje dag 24/7. Privatliv vad är det när man har detta sällskapet hos sig? Inget värdigt liv utan min älskade Sivert och min älskade Bosse. Ni är bäst!

Manikyr

Jag älskar att hålla på och greja med mina naglar, prova olika lack o sätta på olika stenar och sånt. Tyvärr är jag inte så duktig på det och är väldigt darrig på handen (något släktdrag då alla vi syskon och pappa har det så) så måla på lack är inte alltid det lättaste. Men jag blir bättre och bättre. Jennys kompis Sandra går nu en manikyrist utbildning så nu snart ska vi boka in en tid så ska hon träna på mig. Hur underbart låter inte det?
Borde börja ta inträde när folk kommer hem till mig, ett nagellack låter väl rimligt. I någon rolig färg får det ju vara då. Ska fixa naglarna tills helgen, så ska köpa några från Depend då, de kostar ju som sagt bara 25kr och jag tycker de sitter väldigt bra. Ofta har lack en tendens att inte vilja sitta bra på mig, men detta håller sig vilket vi gillar skarpt.

Lite färger jag vill ha:


Ni som vet vart jag bor vet var ni ska lämna lacken, ni andra får höra av er om vägbeskrivning ;)


Kloklippning

Kom hem med Sivert för en liten stund sedan. Var borta på Fidos och klippte klorna. Så härligt att bara kunna lämna över honom så fixar de det. Han är nämligen lite av ett monster när det kommer till att klippa klorna. Men nu är det färdigt för en månad iaf :)
Nu ska jag ta tag i disken, sen lite städning!


Ja tack



Allt från HM

Friskis&Svettis

Vet ni vad jag har kommit på? Jag älskar verkligen Friskis&Svettis. Där finns det verkligen något för alla. Var på ett medelpass idag och det var två gubbar med och jävlar vad de körde järnet. Kordinationen var lika med noll, men de körde på ändå och det syns verkligen på de att de tycker det är roligt. Var även två gravida med idag och de gör inte alla övningar som vi andra gör men även de körde järnet. Är så go blandning på folk allt från oss unga till gamla tanter. Skitroligt tycker jag.
Träningen ger även resultat. Har blivit mycket starkare och konditionen blir bättre. Kroppen ändras också, förlorar fettmassa men bygger upp muskler. Har tappat ett par kilo i vikt och idag drog jag på mig ett par byxor som jag tidigare har "hoppat" på mig över lår och rumpa och de har suttit ganska tajt i midjan. Idag var det bara att dra på dem och satt inte alls tajt. Så ja träning kan ge resultat jäkligt fort.. Har ändå bara hållt igång ordentligt i ett par veckor..


inget danspass :(

Fick mail om att danspasset som skulle börja nu är inställt. Fan, jag som längtat hela dagen. men om en timme börjar medelpass så då går jag på det istället. Så får köra skiten ur mig där istället :)

Har varit i skolan hela dagen. Ny kurs som börjat och hoppas det blir en intressant kurs. Trött på alla värdelösa kurser och föreläsare. Men nångång ska det väl komma något bra förhoppningsvis.

En ny granne håller på att flytta in nu och det låter som tusan ute i trappuppgången. Bosse är nyfiken som vanligt o försöker öppna brevinkastet eller nåt. De älskar stå o kika i det när man öppnar det utifrån.. :) Har aldrig påstått att jag har normala katter iaf.. haha


toppenhelg

Haft en riktigt bra helg. Den börjades med ett härligt träningspass i fredags. Kom hem och tog det lugnt med grabbarna bus. 00.30 kom Eve och David till Trollhättan då vi fick för oss att vi skulle gå en nattpromenad. Mycket bra initiativ om jag får säga det själv. Mer sånt. Vaknade tidigt på lördagen och tog det faktiskt lugnt hela dagen och på kvällen var det melodifestivalen och utgång som stog på schemat. Började kvällen hemma hos Lelle. En mycket bra kväll. Somnade väl runt halv 4 på natten efter att jag och evalotta suttit här hemma och tjötat så som bara vi kan. Idag åkte vi ner till Edet runt 11 tiden och stannade där hela dagen. Var väl hemma runt åtta på kvällen. Så det har varit en toppenbra helg och jag känner på mig att nästa kommer bli ännu bättre!


Hallå där kött och blåbär

Har suttit och kollat lite klipp med Sean Banan - roooompaa! Lite roligt är det allt. Innan det var jag ute med Sivert. Bär honom alltid bort och han brukar även få gå ganska mycket själv. Idag var det ganska mycket bilar på Kungsgatan så han var lite rädd. Är ofta folk som höjer på ögonbrynen när han går i koppel - en katt som är ute o går i stan det går ju inte liksom. Själv tycker jag det är ascoolt. Hade gärna haft med honom ut på lite längre promenader men är inte lika lätt att vara ute med en katt som en hund. Om han en dag ska bli utekatt är ju detta ett ypperligt tillfälle att vänja sig vid människor o bilar o allt runtomkring. BAra att folk har lite svårt att inse det. Tyvärr är inte Bosse lika duktig på att gå i koppel o han är rädd för snön så än så länge får han vara inne när jag och Sivert är ute. Men så fort det blir lite mindre snö får han komma med ut.

Final ikväll i Melodifestivalen och ingen längtar mer än jag. Blir till att kolla med familjen i Edet!


Vaken?

La mig kvart över tre i natt o jag är redan vaken. Är alltid så för mig, när jag lägger mig sen kan jag aldrig sova längre än till nio men lägger jag mig tidigt kan jag sova hur länge som helst nästan.. Varför är det så?

Nattpromenad


Halv ett på natten i Trollhättan. 2 timmar senare var jag hemma :)

sommarinfall?

Sitter just nu och väntar på att Eve och David ska komma upp till Trollhättan, de åkte precis från Edet. Vi ska nämligen ut och gå en promenad. Ganska okej infall varma sommarnätter, inte riktigt lika okej kalla nätter i mars, men oj vad mysigt vi ska ha! Men vi är inte alltid normala så ibland blir det såhär! HEHE


naglar

När jag var yngre var jag en riktig nagelbitare och slutade inte förens på gymnasiet någon gång och jag var beroende på riktigt så det var tufft att få ett stopp på det. Men jag lyckades jävligt bra och nu har jag långa fina naglar. Har kommit in i en period där jag älskar att prova olika lack, sätta på stenar, klisterdekaler och bara exprimentera helt enkelt. Måste bara köpa en bra fil för den jag har nu är så grov, inte bra. Målade för en vecka sedan på ett blått lack från depend och tog idag bort det och nästan inget var borta. Varje lack från depend kostar 25kr, nästan gratis alltså och idag målade jag på ett grått. riktigt snygg färg. ska köpa på mig massa nagellack och inte bara i tråkiga neutrala färger utan färger som sticker ut lite. Sånt tycker jag är roligt. Har även tänkt göra fransk manikyr, fast inte med det klassiska vita utan med färger. Det tycker jag är lite najs. Vilka planer jag har för mitt liv va?! haha


det är det blåa jag har hemma. Lite sugen på det guldglittriga. :) Kanske jag ska ha tills nästa helg, ha det som fransk manikyr? Ja så får det nog bli!


ny soffa

Till sommaren har jag tänk att införskaffa i en ny soffa. Pojkarna har liksom förstört den jag har nu så det blir nog en ny och har funderat ett tag på vilket stuk jag vill ha på den. Hittade liknande på IKEA!


Gillar lite annorlunda saker och med stora kuddar tror jag det kan bli bra!

Underbart

För att citera Kalle Moreus och Orsa Spelmän så säger jag bara UNDERBART! Fredagar är min favoritdag på veckan. Det är nämligen min och grabbarnas dag. De senaste veckorna har jag stannat hemme med dem på fredagskvällen och bara myst och varvar ner efter veckan och jag älskar det. Speciellt efter ett gött träningspass, ska snart hoppa in i duschen, slänga in laxen i ugnen och sen bara vara.. åå vad det är underbart! Lite levande ljus och en katt i knät och en liggandes på axeln. Ja, det kan nog ta mej fan inte bli bättre tror jag!


jag - en säng?

Man ser inte riktigt på bilden, men ofta när jag sitter i soffan brukar Sivert lägga sin "lilla" bakdel på min axel. Vet inte om han tror att man kan använda mig som säng bara sådär. Visserligen brukar jag ta tillfället i akt och använda honom som kudde. Ge och ta kallas det!


ALDRIG MER!

Bar hem 10kg kattsand förut från stan. ALDRIG MER säger jag bara!

ledig idag

Idag är jag ledig vilket vi gillar väldigt mycket. De senaste veckorna har jag varit ute o flängt varje dag och aldrig varit hemma vilket började märkas på mig i förra veckan. Humöret blir åt helvete och minsta lilla grej som går fel gör att jag blir rasande. Jag är ingen person som blir uppstressad över t.ex skolan oså utan jag blir stressad när jag inte har tid att varva ner hemma. Igår t.ex gick jag hemifrån kvart i 9 och var hemma kvart över 9 på kvällen. Full rulle hela dagen. Men idag ska jag ta det lugnt helt enkelt.

Ska bege mig ut på stan och fixa lite grejer o sen ska jag hem o städa och i eftermiddag blir det träning. Gillar faktiskt att träna på fredagar har jag kommit på. Passet slutar 18, sen bara komma hem o duscha o ta det lugnt. Det är härligt!


kvällar i mitt liv


varje kväll i 1½ år har vi suttit så här :) Bosses privata plats, ingen annan får röra min mage helt enkelt.. haha

Grattis lillebror

idag klarade lillebror sitt teoriprov så grattis grattis. något annat som jag däremot inte skulle klara detta var min lilla bil. vi tog nämligen den ner och pappa ska självklart köra, han tror nämligen inte att jag kan det efter tre år med körkort. Bara det att pappa kör som en idiot o kör som att min lilla bil är sprajlans ny fast att den har hela 10 år på nacken. Men som vanligt fixar Berit biffen.. Var även på ikea o fick köpt mina små hyllor som jag ska fixa iordning innan de kommer upp på väggen. Blir nog bra..

Om en liten stund ska jag hem till jennifer o snacka strunt :) Men innan det blir det förberedelse inför morgondagens redovisning...


Jag älskar Högskolan Väst ibland

En kör på Högskolan Väst. Visst är det hur bra som helst. Jag som hade tänkt kolla upp om det fanns någon kör i närheten och 24 mars drar det igång. Vem är gladare än mig? Ingen tror jag faktiskt!


Friskis&Svettis

Kom hem för en liten stund sedan från ett corepass. Tror jag har överansträngt nån muskel i mitt högra lår. Är ingen träningsvärk o det gör ONT. Men jag överlevde passet iaf. Så imorgon blir det en träningsfridag. Då blir det istället gbg och sen förbereda inför redovisningen på torsdag.

Håller också på att övervinna mitt sockerberoende, jo min vän som läser, du har det garanterat också. O det går bra faktiskt.. inte haft något sötsug sen i lördags vilket är ovanligt för mallan andersson, men se på fan. Så nu är det lördagar jag får äta sånt på. Japp, ska man bli av med beroendet blir det till att sätta upp gränser i början. Iaf för mig, annars funkar det inte för mig..

Förövrigt har Sivert kommit på något nytt. Han öppnar kökslådorna.Jag gömde deras leksaker där häromdagen, när han inte var i närheten, men klart som fan att han har kommit på det så nu är han där hela tiden o drar ut lådorna. När jag kom hem från träningen förut låg en av hans möss bredvid vattenskålen och var dyngsur. Antagligen har han lagt den i vattenskålen o gett den ett riktigt bad. tur de roar sig iaf.. suck...


grattis mallan

Nu sitter jag här med min nya fina dator som jag fått i födesledagspresent av min mamma och pappa.Grattis till mig, bör tilläggas att jag fyller år i september :) Så nu ska jag bara vänja mig vid detta tangentbordet. Känns nästan som pekfingervalsen och måste titta på tangentbordet typ hela tiden. men ska väl lära mig detta också. den är jättefin iaf, gillar den verkligen.

Har kommit igång på riktigt med träningen nu. Ska dit imorgon igen, ev på onsdag, på fredag och söndag blir det också. riktigt härligt att vara igång på riktigt.Idag bjöds det på ett danspass, var inte riktigt som jag tänkt men ändå roligt att få dansa lite.

nej, nu ska jag fortsätta greja här med datorn


Tidig födelsedagspresent.

Min dator mår inte så bra där hemma. Den går liksom inte att ladda. Laddaren fäster liksom inte i datorn utan jag kan kötta runt med den hur mycket som helst utan att den fastnar där. Kanske inte riktigt så det ska vara. Så tanken var att jag skulle köpa en, men så frågade mamma och pappa om jag ville ha en för tidig födelsedagspresent. Jag fyller i september för er som inte vet. O ja det kunde jag ju tänka mig. Då får du en dator sa min kära mor då. O som student tackar man ju inte nej till det, ingen rolig summa pengar att lägga..

Igår drog jag med mig Änki och Linda på ett friskispass och jäklar vilket bra pass det var. Sitter här med sån jävla go träningsvärk vill jag lova. Efter träningen åkte jag hem till Max&Jimmy där jag fortfarande är, sov nämligen över här inatt. Jimmy fixade kvällsmat - varma mackor och han själv menade på att han aldrig ätit något godare. Snackade ett tag om att det var mackorna från gud eller nåt. IDIOT. Somnande iaf INNAN Max igår, har det hänt någon gång under hans 7 år hos mig? Nej, skulle inte tro det faktiskt. Men gött var det!

Andra chansen ikväll förövigt, det gillar vi. Final nästa vecka och sen är mina underbara lördagar över :( Har gått alldelles för fort!

 


Klar

arbetet är nu klart och jag ska snart hem till mig och vila bort min huvudvärk. Ska iväg och jobba ett par timmar sedan och efter det är det träning om huvudvärken försvinner vill säga. Hög musik och hoppa runt är ingen bra kombo känner jag. Men inte hela världen om jag avbokar den idag, har ju faktiskt inbokat med Änki på fredag eftermiddag :) ska bli kul..


Cougar Town

Jag har fått en ny TVfavorit nämligen Cougar Town med Courtney Cox i huvudrollen. Här har ni precis min humor och de två avsnitten kanal 5 visade gick alldelles för fort. Jag längtar tills nästa tisdag då det visas igen. Helt sjukt roligt var det så missade ni det igår måste ni se reprisen som jag tror är på söndag.

Philipps and Courteney Cox on hot pursuit of a delinquent teen in "Cougar Town".

Min dator är paj så nu sitter jag här hemma hos Jenny och ska snart börja skriva på mitt arbete. Har nog inte så mycket kvar att skriva vilket känns skönt. Sen slänga in lite referenser och fixa med allt småplock som framsida och såna grejer.


IKEA

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa. Kom hit efter min ikeatripp tillsammans med helena. Hamnade även på Bräckboden i Kungälv.. Det gillar vi :) Har fått i mig lite mat, bra att komma hem såhär ibland och slippa laga mat själv. I eftermiddag bär det av till cafét framme på edet för en fika tillsammans med Helena, Catrin och Sirpa. Ser jag verkligen fram emot.

Förövrigt är filmen vi gjorde till skolan färdig nu och den är grym. Vi kommer göra succé.. haha eller inte ;) nej, men den är faktiskt bra.. Är som sagt hemma hos mamma o pappa nu och har öppnat altandörren och ingen är lyckligare än Max. Få springa fram och tillbaka hur mycket han vill o leka i snön. Lite av en snöhund det där vill jag lova!


RSS 2.0