lycka

Ikväll ska jag kolla på Petra Mede show, ett program jag egentligen avskyr. Men är Martin Stenmarck med så får jag helt enkelt offra mig. Ska tydligen gifta mig med honom enligt UK, så ja, jag får helt enkelt ställa upp för min man ;)


gamla minnen..

Kom på att idag är det min gamla undelat Åkes födelsedag. Hade han varit i livet skulle han stoltsera med 10 år, men tyvärr dog han redan när han var 4 av sjukdom. Världens finaste var han. Helt sjukt vad djur jag har haft genom åren. Det började med att jag fick vår gamla undelat Putte, en blåvit fin fågel ska ni veta. Min första hamster hetter Maja och hon dog också av sjukdom. Sedan fick jag hamstern Oscar men han var snarare som en hund. Det bästa han visste var att sitta med mig när jag gjorde läxorna och trycka sig mot min mage, eller sitta på min axel och gömma sig under mitt hår. Han var mer som en hund och blev hela tre år. Inte illa för en liten hamster. Efter Oscar kom den gudomligt söta Fjalar. Det var en riktigt busig liten sak men åå vad söt han var. Efter fjalar fick jag HubbaBubba som kallades för Bubba. Samtidigt som jag hade HubbaBubba köpte vi fågeln Åke som var det grannaste i fågelväg jag någonsin sett tror jag. Även Jenny och Jimmy har haft varsin hamster. Jenny hade Musse som också blev runt tre år och hon hade lite problem med att få honom helt tam, så då fick lillasyster ta över den biten ett tag. Jimmy fick sin hamster samtidigt som jag fick Maja och den döptes till Keven. Inte Kevin, utan KevEn. Mycket viktigt att säga rätt där. Det var en stor grå guldhamster med otroligt lång päls, men jäklar vad söt han var och rymde en gång och tog sig från Jimmys rum ändå bort till mitt och snodde hamstergodis och fågelfrön och tog tillbaka till Jimmys rum och gjorde en stor boll av det.

Men vi får inte glömma min kära Titti som kom till oss när jag var ett år gammal och tog över efter Pyret. Titti är fortfarande saknad och i April var det 9 år sedan vi avlivade henne. 9 augusti är det hennes födelsedag och trots att jag vet att hon inte skulle leva till 21 års ålder så är det ändå en speciell dag, för det är bara hennes. Så ör 7 år sedan vet vi ju alla vem som kom som en stormvind in i mitt liv. Max the man som har förgyllt varje dag sedan dess. Nog för att vi kan bråka, men vi älskar varandra över allt annat. Sen får jag ju inte glömma mina älskade små nissar - Sivert&Bosse. Mina guldgossar som gör varje dag till en fest. Mina små barn som jag älskar så.

Som ni märker har jag haft ett zoo omkring mig hela mitt liv och ett liv utan djur är inget bra liv för mig. Jag måste ha djur runtomkring mig för att må bra så är det bara.


Älskade ängel


Det är du och jag mot världen mitt lilla hjärta!

stranded

Hör och häpna jag är redan vaken på en ledig dag. Men det finns en anledning. Bilen skulle lämnas in på service klockan 7 så mamma väckte mig 10 i 7 ungefär. Så ja nu kan man väl säga att jag är strandad i Edet hela dagen lång för de var inte säkra på när min är klar. Jag som vill hem och skriva på mitt arbete, som tur är har jag inte mycket kvar. Aja, får ju en dag till med Max och det är inget att klaga på!


Tyskland nästa år?

Nästa år skulle jag så gärna vilka åka till Tyskland och se finalen, hade varit så jävla roligt. Låten växer mer och mer och tycker den är riktigt skön med en skön sångerska. Så nu sitter jag och lyssnar på hennes album och hoppas det är något att ha..
Har sovit lite nu på förmiddagen med grabbarna, riktigt skönt faktiskt. O nu snart ska vi ut till Överby jag och Jenny och sedan ner till Edet. Lite morsdagfirande och födelsedagsfirande för mamma. Sover även där inatt då bilen ska inte på service tidigt imorgon bitti.


Sivert städar?


När vi städar hemma plockar jag in och Sivert plockar ut...


Men det gör inget, jag älskar dig ändå!

nailmail.se

Jag har tidigare nämt att jag är medlem i nailmail.se, en prenumerationsida för nagellack skulle man väl kunna säga. Varje månad kommer ett nytt lack ut och man får då välja på flera olika nyanser. I mitt första paket hade jag valt ett holografiskt lack från nubar som var sjukt snyggt. Nästa månad är det lack från Del Sol. Om det är någon som är intresserad att gå med i nailmail kan ni ange min mailadress ([email protected]) för att få 10% rabatt på den första månadens beställning. För er som gillar nagellack är detta en toppensida då man får chans till märken som inte är de enklaste att få tag på från Sverige!


syskonen Andersson

de har varit ute på sin första löpträning, jag cyklade bredvid och dokumenterade och Max var hemma och spänt väntade på resultatet


Tänk innan ni snackar

detta inlägg skriver jag nu innan allt snack om vilket fiasko för Sverige i Eurovision 2010. Kommer bli mycket snack om att Anna har skämt ut Sverige och att Sverige måste skicka rätt låt nästa gång. Till er som kommer snacka skit säger jag: Gör det själv nästa gång och bestäm i förväg vad resten av Europa ska tycka om ditt bidrag. Anna gjorde så jävla bra ifrån sig, kom inte och säg något annat. Sverige borde vara stolta istället för att klanka ner på henne för det är exakt vad stora delar av Sverige kommer göra nu, det är jag helt övertygad om! Så sluta snacka skit och var stolta över vår Anna istället eller gör det själv nästa gång!


busschaufförsjävel

Sitter och tittar på semifinal2 just nu och jävlar vad Anna Bergendahl var duktig. Tårar i ögonen och rysningar över hela kroppen. I vanliga fall ryser jag bara på låren, så detta var bra ;) håller verkligen tummarna för att hon går vidare..

Kunde ha slutat i en jävla smäll idag då en äcklig busschaufför slänger sig ut i rondellen i full fart och är inte uppmärksam på att jag redan är inne i rondellen och tur som fan att jag hade koll på läget och bromsade annars hade jag kört in i bussen och det hade nog slutat uppe på NÄL. Busschaufförer måste fan lära sig visa hänsyn mot andra trafikanter. Nog för att de har en tidtabell att hålla men det är för fan inte okej att skicka en människa eller flera dessutom till sjukhus för att de ska hinna fram i tid. Det värsta var att han inte ens tittade om det var några bilar i rondellen. Så ibland har man fan änglavakt och idag hade jag min älskade ängel med mig.. Tack farfar!!



dancing queens

Hade dans tillsammans med ett par tjejer på förskolan idag och imorgon blir det dansuppvisning. Så duktiga var dem. Så imorgon kör vi järnet..

sista kören för denna terminen hade vi ikväll o det är väldigt trist tycker jag, men vi drar igång igen till hösten och till vintern ska jag och amanda vara tomtar tänkte vi. Mer om det om några månader ;)


25 maj

Idag är det 25 maj vilket innebär löning och öven gratis träning på friskis. Har fått med mig Amanda idag och ska även se till att hon köper kort inom en snar framtid ;)

gamla bilder

hittade en skiva med massa gamla bilder


gårdagen i bilder



Finns folk till allt

En del är verkligen idioter och borde tänka sig för innan de säger saker. Men inatt kom vi tydligen fram till att jag är för ung för att veta vad jag har för åsikter om olika storstäder, såsom Göteborg och Stockholm som jag inte är överdrivet förtjust i - speciellt inte Göteborg, och eftersom jag bara bott i Lilla Edet och Trollhättan får jag absolut inte yttra mig. Tur jag får saker och ting förklarat för mig eftersom jag är så ung, det roligaste är att personen i fråga är ett år äldre än mig så frågan är hur mycker erfarenhet hon har av livet. Men enligt henne så har man inte upplevt saker på rätt sätt innan man är 23. Känns tryggt att jag har fått reda på detta nu, så slipper jag gå runt och låtsas ha åsikter om saker och ting för det får man uppenbarligen inte ha. IDIOT!


cool snubbe

Som ni alla vet älskar jag tatueringar och sitter just nu och kollar på LA INK. In kommer en gubbe på kanske 70 år och ska göra sin första tatuering - ett porträtt av sin fru på bröstet. Coolaste snubben på länge. Såna människor tycker jag om, som gör något sådant trots att de inte är purunga längre. När jag går i pension ska jag fira det med en tatuering, vad vet jag inte än men något kommer det bli.

Det känns väldigt ovanligt med äldre som tatuerar sig, jag själv brukar bara få onda ögat av de äldre när de ser mig och alla mina, speciellt på stranden när jag går runt i bikini då man ser mina två största. Men jag slänger bara bort de blickarna då jag skiter i vad folk tycker och skrattar nästan bara åt det. Det allra roligaste är när jag hör folk viska om dem, ofta är det positiva saker som sägs, men ibland sägs saker med en negativ klang. Så ett tips - vill man se ut som jag med alla mina tatueringar måste man vara beredd på att få blickar, frågor, sura miner och det bästa av allt - alla uppmuntrande ord och intresserade människor som kommer fram! Jag lovar, det är värt det..

De här två är jag otroligt stolt över och de drar jäkligt mycket uppmärksamhet till sig vilket jag bara tycker är roligt då jag är så jävla nöjd med dem. Så till alla er som säger något negativt om dem - tyck vad fan ni vill, men mig kan ni aldrig trycka ner när det kommer till mina tatueringar. Jag är så oerhört stolt!!! o till alla er som säger att det räcker nu - lägg er energi på något annat!


Jerry Maguire

Idag är det min favoritfilm på Tv. Jerry Maguire och den har jag inte sett på lääääänge. Kolla in denna bild på lillkillen som är med i filmen. Sötaste jag vet.


fan vad roligt

Fick ett samtal förut och de var väldigt nöjda med min audition jag gjorde på friskis i tisdags. O tanken är väl att jag ska gå på utbildning med dans riktat mot barn och någon sån finns tyvärr inte till hösten utan det bli i mars istället. Så nu är tanken att jag först ska ta över efter någon värd (den som är med ledaren under passet och sköter allt runtomkring) eller stå som receptionist ibland. Men åå känns så skönt att de var så nöjda med det jag gjorde. Kommer bli så bra detta.

Har förövrigt gjort en god gärning idag. Räddat lilla Bosse ur ett träd. Upp kommer man lätt, men ner är värre. Skitkatt ;)


trött

denna veckan har tagit slut på mig helt och hållet så nu ska jag gå o lägga mig och hoppas på att vara lite pigg imorgon. Imorgon blir det iaf hem direkt efter praktiken för mys med mina två älsklingar. Har saknat dem denna veckan.


sura och rastlösa katter

Denna veckan har jag inte varit hemma allt för mycket och det resulterar i två otroligt sura och rastlösa katter. Den som är surast är Bosse, han gillar inte alls när jag har praktik och är borta hela dagarna och har sen grejer på kvällarna jag måste göra. Så på fredag efter praktiken slutar 16 är det jag som dundrar hem och bara myser och leker med mina grabbar. Är det fint väder ska vi faktiskt gå ut och leka. Längtar som en tok till på fredag, myskväll med de bästa helt enkelt.


Man kan inte göra annat än att älska de här två


tufft imorgon

Imorgon har jag min audition till friskisledare och jag körde nyss igenom min rörelselåt och styrkelåt och de tar sammanlagt runt 5min och jag blev helt stendöd. Lyckat att jag har åkt på denna jäkla bomförkylning när detta kommer, men det är ju bara att säga som det är - jag får ta det lite lugnt helt enkelt.. Rastlös är jag som fan iaf och längtar så till förskolan imorgon ska jag dit oavsett vad, smittar ju inte så det är ju ingen fara så sett. När jag ändå är hemma kanske jag borde passa på att tvätta lite om det är ledigt i tvättstugan. Kan ju alltid hoppas. Så har jag något att göra iaf.. suck..


Sivert som även kan kallas ChilliDilli.. Helt sjukt vad söt denna katten är. Bosse är den mer fina, men Sivert är så söt med sin obefintliga hals och tjockismagge och skelande ögon att jag bli helt tokig när jag ser honom..


ååååååå

tanken var ju att jag skulle till praktiken idag, men inatt har jag vaknat i stort sett en gång i timmen av att jag hade så jävla ont i kroppen, så jag kände när jag vaknade imorses att det inte riktigt var värt att plåga sig iväg till förskolan. Ringde till min handledare som sa att jag verkligen inte behöver komma hit.. haha. Så det får helt enkelt bli ännu en dag att vila upp mig på. Blir helt slut så fort jag rör på mig, så hade nog inte varit så roligt för barnen om jag var där idag.. aja, så kan det vara ibland..


skit också


Svårt att se, men ser ni det lilla vita strecket på mitten av nageln? Där har min nagel gått av. FAN! Jag som hade gjort de så fina med mitt nya matta blå nagellack. Aja, bara le och vara glad och klippa ner den.. suck...

Ryan Sheckler

Efter min helg på soffan känns det som att jag är bästa kompis med Ryan Sheckler - ett skateboardsproffs från USA. Han har ett program på MTV, life of Ryan, och nu har de kört marathon hela helgen. Känns nästan som att jag är bästa kompis med honom efter att ha varit med under resor och husköp och jag vet inte allt.. Men jag har märkt iaf att jag inte är en person som pallar vara sjuk, blir alldelles för rastlös men ändå har jag liksom inte orkat göra nåt. Igår räckte det att jag tog på mig kläder när jag skulle till affären för att bli helt slut. Aja, jag har ingen feber längre iaf och imorgon ska jag iaf pallra mig till praktiken. Går 8.30 - 19.30 och jag hoppas jag orkar vara med hela kvällen. Men det märker vi imorgon.
Riktigt bra att komma till förskolan imorgon och börja äta ordentligt igen. Har inte haft någon ork att resa mig från soffan för att laga nåt i helgen, så mackor och fryspizza har jag levt på o helgen.. BLÄÄÄ!

Bosse börjar bli rastlös här hemma efter denna helgen så nu i dagarna ska vi gå ut och leka av oss.. Blir toppenbra!


:(

Jag är sjuk och det är synd om mig, men igår spenderade jag kvällen med den bästa vännen man kan ha!


Thomas Järvheden


Gissa vem jag ska åka och kolla på i oktober...?! :)

förkyld

Har varit lite småförkyld ett bra tag nu, men nu har det blivit värre. Det bästa är att jag inte låter förkyld för jag blir nästan aldrig tät i näsan o snuvig utan det sätter sig på halsen och i huvudet vilket är jävligt jobbigt. Sivert väckte mig i natt runt 3 och har jag ont är det nästan omöjligt att somna om. Hade så otroligt ont i halsen och det fick liksom upp mot örat, lite svårt att förklara. Så efter en stund fick jag gå upp och ta ett par alvedon, och jag tar ALDRIG värktabletter bara när jag har allt för jävla ont, och även en bafucin. Min älskade halstablett som bedövad halsen sådär underbart gott.

Men nu sitter jag här med en hals som har ett rivjärn i sig och ett huvud som spränger, men går kort dag imorgon o sen får jag vila upp mig i helgen.. Vet inte om det blir utgång, det märker vi.. beror på hur jag mår också...

Trotsligan

Bosse har fått en trotskompis. Sivert som alltid varit den lugna, snälla o rara har nu hamnat i trotsåldern. Fast det är trotslight och jag hoppas och håller tummarna på att det stannar där och inte blir lika mycket som hos Bosse. För han har varit där ett jäkla bra tag nu. Är verkligen som att ha hand om riktiga barn i såna stunder. Tur de är söta iaf...

Imorgon är det iaf ledigt från förskolan och ska då försöka sova en stund, eller ja vet två herrar som kommer vilja att jag går upp runt sju, men får väl se till att de somnar om fort.. Aja, de är ju världens finaste katter iaf, så det är värt det


JA TACK!


Allt från forever21

Soran Ismail

Sitter och kollar lite halvt på Roast på Berns och Soran Ismail drar en klockren kommentar.
- Vissa stavar Klas med K andra stavar med C. Du stavar med H o r a. Du ställer ju för fan upp i allt.

Jag vet, jag har låg humor men detta var faktiskt roligt :)

Stackars Mallan

Var så glad över att jag lyckades vara en hel vecka på praktiken utan att pajja mina underbart fina naglar. Vad tror ni inte jag göra på lagret idag då? Jo drar av två stycken. Det må låta ytligt, men det ser mycket fräschare med fina naglar, speciellt för en som har så rynkiga händer som jag har.. haha. O jag som målade på så himla fint lack igår, aja får fixa detta ikväll

Hade min sista sånglektion idag och tydligen låter jag som Anna Bergendahl, tackar och bockar självklart men tyvärr kan jag inte riktigt hålla med. Så bra och speciell röst ligger jag inte inne med.. Har även fått frågan två gånger i helgen om jag solat något för jag har tydligen sån fin färg. Det gillar vi! Skönt att inte vara den gamla bleka Mallan för japp, jag är kritvit annars så är det bara.

Kikar lite på resor, funderar på att åka iväg tillsammans med någon villig i september. Jobbar ju hela sommaren så får missa en vecka i skolan, men det får det vara värt. Efter en sommar på bruket behöver min kropp sol!


Bjuder istället på en bild när jag och Julia besökte NewYork ;)


hard work

Pratade med Marina förut och hon har sett på listorna över sommarjobbarna att vi börjar 7 juni redan och kör till 29 augusti. Just nu har hon fått på ett annat skift, men kommer till vårat vanliga när jag också börjar. Får iaf 3 lediga dagar innan jobbet drar igång och sen är det slut på sånt ;) Dagen efter jag slutar är det terminstart fast det skulle vara gott om min kurs drog igång i mitten på veckan, men sån tur lär jag väl inte ha. Aja, jag kommer tjäna jäkla massa pengar i sommar, så här tidigt har jag aldrig börjat tidigare och har aldrig jobbat så länge i augusti, så pengarna blir välkomna:)


poäng till mallan

Måste ge mig själv lite beröm. Har faktiskt börjat skriva grunderna i mitt arbete som avslutar denna kurs. Kom på att det är ganska mycket jag kan skriva redan nu och sen när jag har utfört aktiviteterna med barnen på praktiken är det bara att skriva in det i texten. Känner mig otroligt duktig vid såna här tillfällen faktiskt.. haha. Men detta gör ju att jag kommer vara den som skriver i lugn och ro och inte har panik i slutet. Eller ja till saken hör att jag är den som aldrig får panik över skolan. Allting får gå som det går och det är ingen idé att stressa upp sig då blir allt bara jobbigt. Det misstaget gjorde jag i gymnasiet o ja man lär väl sig av sina misstag..


AfterWork 7/5






tjusigt

Klicka för att visa Megabild! China Glaze Up & Away nagellack Lemon Fizz ljusgul creme
Fräsch färg att ha på sommaren, VILL HA!

China Glaze nagellack Khrome 2030 guld metallic
Guldfärgat lack?

Marabou Polka

Praktik hela dagen och jag har gjort samma misstag som förra våren. Sitter man ute en hel dag med glasögonen på så blir det inga fina märken ;)Aja det är väl bättre det än att få ont i huvudet. Efter praktiken bar det av till körövningen och ja kören har fått bevittna ett Mallanskrattanfall, men tydligen har jag ett härligt skratt så det får väl gå. Var jag och Amanda som planerade vår framtid och ja, sista halvtimmen var svårsjungen vill jag lova..

Nu däremot ska jag ställa mig och baka en tårta. max fyllde ju år i måndags och varje år bakar jag en tårta till honom. Kalas ska man ha och då är det tårta som gäller. Ska lura i Italiana (Jimmys italienska som bor hos honom i en vecka för något skolutbyte, vet inte vad hon heter) att det är fullt normalt i Sverige att ha kalas även för djuren. Hon kommer väl tro att jag är dum i huvudet, men vem tror inte det? ;)

Har hört så otroligt mycket om den nya Marabou polka så idag köpte jag den. Smakar ungefär som Marabou mintkrokant fast kanske inte lika stark mint, men den var jäkligt god :)


Helikopter?

- Kolla, jag lyckades bygga en helikopter...
- Nej Malin, en helikopter ser inte ut så.

Tur att barn ska vara så ärliga hela tiden. Där hade jag kämpat med min legohelikopter ett bra tag, så ser den tydligen inte ut som en helikopter ;) Är iaf härligt att vara ute på praktik igen, fast jag är helt slut i huvudet efter första dagen. Blir sån omställning från skolan, men åå vad roligt det är :)


Grattis älskade Max

3 maj 2003 föddes en liten varelse som kom att betyda otroligt mycket för mig. 4 juli månaden efter träffade jag honom för första gången i Jönköping på en parkering och den känslan jag hade i kroppen då går inte att beskriva. När jag fick honom i min famn och han ger mig världens största valppuss visste jag att vi skulle klaffa direkt. Redan dagen efter var han som en liten svans efter mig och ingen var gladare än jag då jag var orolig att han inte skulle fästa sig vid mig överhuvudtaget. Titti var ju min följeslagare genom åren och vi gjorde allt ihop hemma – skulle jag och Max få samma relation? Vet ni vad? Vi har en mycket starkare relation än vad jag och älskade Titti hade. Jag och Max är som Bill&Bull, Piff&Puff, Helan&Halvan; vi är helt enkelt gjorda för varandra.

Ingen i hela världen kan göra mig så lycklig som Max gör mig. Han vet hur jag känner bara genom att titta på mig och han vet när han behöver finnas vid min sida. Att flytta ifrån honom var otroligt jobbigt, men samtidigt tror jag vi har kommit varandra närmre. Nu när jag kommer hem och hälsar på är det han och jag mot resten av familjen och vi blir inte sura på varandra längre och ja, det går att bli ovän med en hund. Fråga mig och Max, blir jag arg på honom för något blir han arg på mig, då blir jag mer förbannad o ja så håller det på tills jag slutar prata med honom. Vem är det som kommer med svansen mellan benen? Jo lille Max. Det är nämligen bland det värsta han vet, att jag vägrar prata med honom, vägrar titta på honom och ve och fasa jag vägrar leka med honom. Som ni märker har vi en relation som kan liknas en relation mellan människor, men har man levt så tätt under så många år så blir det så.

Idag fyller han år, 7 år blir min lilla pojke och jag önskar att man kunde frysa tiden. Frysa tiden för att vi alltid ska få vara tillsammans, men tyvärr kan man inte leka med livets gång, men om jag fick möjligheten skulle jag fixa så att vi alltid fick vara tillsammans; min älskade lilla Max och jag.


Grattis älskling!


Mästerverk


Konstnären T.S har varit framme. Här är resultatet som nu pryder min vägg ;)

Nanny Diaries


Jag och Bosse har precis kollar klart på Nanny Diaries och nu ska vi göra Sivert sällskap som redan ligger och stensover. Detta älskar jag ska ni veta. Visst, jag och Bosse är båda väldigt bestämda och han har precis likadant humör som jag har. Detta gör att vi vissa dagar är jäkligt förbannade på varandra, men det är vid stunder som de här som man glömmer våra dispyter. Tro det eller ej, men man kan faktiskt bråka med djur. Tro mig, jag har haft många dispyter med Max under våra sju år tillsammans och väldigt många med Bosse under våra två. Sivert däremot är nog för snäll.. haha


Välja?


Dags att välja nästa utskick från nailmail. Frågan är bara vilket jag ska välja. Det roliga med dessa lack är att de ändrar färg i solsken. Grymt... 

Sivertmys

Idag har det skett ett mirakel i Trollhättan. Sivert är ingen knäkatt och vill aldrig vara i knät utan bara ligga bredivd. Men nu ligger han och sover på min mage!!!!!!!!!!!! Detta har aldrig hänt tidigare och ingen är gladare än morsan. Har längtat så efter detta i snart 2 år.



Han har börjat nysa väldigt mycket och han är vaccinerad mot kattsnuva så det bör det ju inte vara. Men har läst på lite forum och det kan vara så att han är allergisk mot något eller att något har kommit in i nosen och ligger där och irreterar. Ger det inte med sig så får jag väl ta honom till veterinären och se vad de säger. Men självklart håller vi tummarna på att han slutar nysa snart för han nyser ganska ofta nu den lilla skiten..

Skitkatter


Har ni två klumpobert katter som jag har placera er helst i ett vadderat rum när de drar igång sina lekar, det kan göra väldigt ont annars..


För lite mer än ett år sedan såg det ut såhär efter ett bad med Bosse.. En vecka senare hade jag min första sittning med Fenix. Lite panikslagen? Japp, men det hann försvinna..

morgonpromenad..

Tänkte igår att jag skulle ha sovmorgon idag. ja tjenare, halv 9 var jag klarvaken. Så var det med den sovmorgonen. Så nu blir det strax att bege sig ut på en liten morgonpromenad och hör och höpna jag har fått med Tomas såhär tidigt på morgonen så för att jävlas lite så blir det en riktigt långpromenad. tsss.

gårdagen spenderades på strandgatan tillsammans med lelle&jossan. Trevlig kväll som vanligt med mina brudar. Idag bjuds det istället på Maxmys. Mycket bra tycker jag..


RSS 2.0