Harry Potter och dödsrelikerna


Älskar't! Sjukt bra.

insnöade


Våra bilar var lite smått insnöade så igår grävde och skottade jag och Jenny fram dem. Min lilla gula pärla var helt gömd under snön!

Töntar


Syskonkärlek?
Men oftast är det så nära som möjligt som gäller. Mina små töntar <3

Lovely day

Herregud vilken energi jag har haft idag. Vaknade runt halv 10 men låg och drog mig en stund tillsammans med två gosiga pojkar. Sen drog det igång med städning och stickning här hemma. Ojojoj vad det gick. Blev sedan en tur in till stan med Sändii och magmusklerna fick arbeta, tro mig efter den historien hade ni legat vikta av skratt. O som alltid på måndagar avslutar jag dagen på friskis&svettis och mitt favorit jympapass. Kan man avsluta dagen på ett bättre sätt än att verkligen köra skiten ur kroppen? Nej jag tror inte det. Nu sitter jag här och tar det lugnt och jag har Jimmys gamla klasströja på mig. Varför jag har den vet jag egentligen inte, men av någon anledning fick jag den för ett år sedan eller nåt. aja,go är den iaf..


städar och stickar

Jag avskyr att städa, det är något av det tråkigaste jag vet och drar mig gärna för det. Men så har jag kommit på mitt lilla system. Jag stickar samtidigt. Jag stickar två varv på stickningen och då bestämmer jag mig för ett par saker jag ska göra på "städlistan", när jag gjort det får jag lov att sticka två varv till. Då går städningen som smort vill jag lova och det känns inte lika tråkigt. Jag är smart, jag vet!


Grattis hörrni!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det både Eveliinas och Marinas födelsedagar. Evalotta blir idag 22 år ung och Marina kan stoltsera med sina 29 år på jorden! Grattis mina fina tjejor!Jay Smith

Det är helt sjuk vilken pipa denna mannen har. Ryser varje gång han går upp på scen och sjunger. Ojojojoj och ja det har ju kommit fram att han tagit droger under idoltiden men alla är vi människor och alla kan vi fela. Han som verkligen suttit i skiten innan har tagit sig i kragen och lyckats åstakomma något stort i sitt liv. Tro mig, jag avskyr droger, men så mycket snack som det blivit nu kring Jay tycker jag är onödigt. Som sagt alla kan vi fela och jag kan inte ens sätta mig in i hur han har levt tidigare, så HEJA JAY!Musiksverige behöver en sån som Jay, helt klart!

Harry Potter

Har spenderat hela dagen i Jimmys (eller kanske ska säga att det är min) soffa och kollat de tre första Harry Potter filmerna. Ska se 7:an nästa helg så ska hinna med alla innan dess. Så Jenny hurry up med 4:an så jag kan ta den snart. Nu är jag däremot hemma med Bosse i knät och huvudet lutandes mot Siverts rumpa, den är allt bra go den.

Gårdagen bjöd däremot på ett Zumbapass. O nej, jag ska vara ärlig och säga att jag verkligen inte tycker om det. Nu har jag provat både hemma och på klass, nu får det räcka! Våga Vägra Zumba!


Friskis

Var en riktigt rolig kväll i receptionen idag, ganska mycket att göra så tiden gick fort. Längtar bara mer och mer tills jag ska börja som ledare :) Nu ska vi däremot sova eller ja Bossemannen har slocknat på min mage redan. Mys!


Sheldon <3

Sheldon kan vara något av det roligaste på länge!


Underbart!!!

Åååååå jag älskar't!


Backstreet Boys

Har lyssnat på Backstreet Boys första skiva hela dagen och jag blir ju nästan kär igen.Nu har de däremot blivit riktiga män


Ajajaj

Tre timmars spinning och ja, det känns i kroppen nu vill jag lova. Men det gick väldigt bra, sista halvtimmen var lite smärtsam men det är sjukt vad kroppen orkar egentligen. Så imorgon lär jag inte kunna komma ur sängen. Men det är det värt :)


Peppad?!

Om 12 timmar sitter jag på cykeln, redo för att spinna 3timmar. Kommer jag överleva? Ja, jag hoppas på det iaf ;) Dock ska jag plåstra om mina små fötter denna gången. Sist gång under två timmars spinningen fick jag nästan blåsor under fötterna, så ja imorgon blir det till att gardera mig från start! Undrar om jag har hemma, annars smiter jag in bakom receptionen snabb som en vessla ;)


Nu kör vi ;)


Kändisbilen

Satt och kikade runt lite på hemnet och vad hittar jag där?


Tror att det är tack vare min fina lilla gula bil som lägenheten blir såld. jag menar, vem vill inte gå ut på balkongen varje morgon och bli glad som en lärka av min pärla?!

vispat ägg?

Förut på jobbet satt jag i soffan hemma hos min brukare. Hon tittar då på mina naglar, som för tillfället är gula, och fråga mig om jag har vispat ägg. Hon tyckte nämligen att mina naglar såg ut som vispade ägg ;) hon är allt för härlig..

Nu däremot håller jag och Bosse på att rensa hemma bland kläderna, tur jag har hjälp med allt. Så Jenny, jag har en påse till dig här hemma som du kan kika igenom!


Fadderbarn

Fick hem brev från Plan idag med lite ny information om mitt fadderbarn, eller nej fadderbarn känns nästan fel att säga då han fyller 17 om två månader och har verkligen vuxit. Tyvärr har han haft någon sjukdom som satt sig på nervsystemet och han är fortfarande inte helt återställd :( Som fadder får man hem denna informationen en gång om året där det står lite om hur det är med familjen, hur det är med fadderbarnet och lite om skolan. Det står även vad det pågår för projekt i närområdet som Plan arbetar med.

Eftersom han fyller 17 om ett par månader har jag bara ett år kvar med honom. När han fyller 18 räknas han som vuxen och är då inte med i Plan som ett av alla fadderbarn. Jag vet att jag kommer bli tilldelad ett nytt fadderbarn men jag vet inte om det kommer bli några hejdå brev eller hur det fungerar. Det visar sig i sinom tid. Familjen hade ett fadderbarn för några år sedan - Lorraine. Helt plötsligt får vi hem ett brev om att vi inte längre är hennes faddrar då mamman gått bort och hon flyttat till en by där Plan inte har någon verksamhet. Men då blev Bridget vårt fadderbarn, men tyvärr var det snabba puckar där :(


Busted?

Sivert ÄLSKAR mitt halsband, det är gott att gnaga på nämligen. Jag är inte lika glad över denna hobby och jag fick honom inte på bild när han jävlas med mig, men han ser allt lite skyldig ut ;)


Nuförtiden spenderas det mycket tid i mitt knä. Det gillar vi :)

Sommar o sol?

Jag är redan trött på snön, ge mig sommar och sol! Fast allra helst vill jag nog till Thailand!


:)


WOHOOOOO!

2 år går fort?

Det pågår just nu en brottningsmatch här hemma och jag insåg precis att om två år är det antagligen en till som kommer försöka vara med och leka. Eller det är vad jag hoppas i alla fall. Jag hoppas ju självklart på att få ett jobb direkt efter skolan, så fort jag har ett jobb börjar jakten på större lägenhet. Har jag ett jobb kommer jag inte ta semester under sommaren utan om det går kommer jag ta semester september - oktober nångång. Om det fungerar jobbmässigt vill säga, det vet man aldrig. Varför så sen semester då? Jo, det ska ju komma en hund till detta hushållet. Min första tanke var att jag skulle hämta henne under sommaren, men då är man ju iväg på så mycket och att ta med hunden är inga problem så sett. Men jag får mindre tid under min ledighet att få hunden och grabbarna att fungera ihop. Därför vill jag vara ledig typ ett par tre veckor under hösten då det inte är tusen saker som händer hela tiden utan jag kan koncentrera mig på att alla kommer överleva tillsammans ;) Man får inte vara dum, men min plan kommer väl gå i stöpet :P Men två år iaf, det går fort!


Duktiga Sivert!

Sivert har länge haft en tova på ryggen och idag vart den jäklig synlig så jag fick liksom nog. Fram med saxen och klippte bort den, sen kom jag på att jag har en kattborste i badrumsskåpet som jag provat innan men då var det protester så det stog härliga till. Men fram med den bara och vem har legat och åmat sig och rullat runt och velat bli borstad på hela kroppen? Jo Sivert. Så nu är han lite snyggare än vanligt och tovan är putsväck!


gårdagen och kursstart

Igår kväll kom Julia hem till mig och grabbarna. Beställde hem pizza och bara päste framför ensam mamma söker. En perfekt söndagskväll med andra ord. Idag var det däremot start på en ny kurs, även den om specialpedagogik. Spännande spännande! Herregud, 14 månader så är vi färdiga. 14 månader går fort, eller det är nog snarare vad jag försöker intala mig själv i alla fall!


Underbara söndag

jag funderar på om det är jag eller katterna som var ute igår. de har legat helt stilla hela dagen och den senaste timmen har jag haft en tjockiskatt i knät. Men inte klagar jag på det :) Älskar hans nya mysiga sida!


ändrade planer... igen

Den ofrivilliga hemmakvällen blir ändrar, hem till Jessica och får se vad kvällen erbjuder


Lycka i nagelväg

Kvällen skulle egentligen bjudit på utgång, men blir inte så tillslut då jag i slutändan var den enda som inte var sjuk och som inte hade ont om pengar. Aja, så är det ibland. Men något positivt i det hela är att jag har hittat mitt favoritlack!!!! Emerald Green från BarryM. Köpte detta i London och har haft det innan en gång och redan då blev jag förälskad, men målade på det igår igen och ja det är ren lycka i nagellacksväg. Ni anar inte hur snyggt det är. Jag blir liksom glad av att se mina naglar :D:D:D


<3

Jag finner inga ordmin fredag

Fredagen blev inte rikigt som jag hade tänkt. Var på friskis några timmar i receptionen och slutade där vid 19. Då var tanken att jag skulle hem o slänga in den sista tvätten i torkskåpet och sen gå hem till världens finaste Amanda. Men, tvätten var självklart inte torr och eftersom jag bara har tvätttid till 21 då de ständer av maskinerna var jag tvungen att få detta gjort. Roligt att sitta en fredagskväll och vänta på torkskåpet så man kan slänga in några maskiner till där. Men den blev bra tillslut då jag gick och mötte Jennifer vid bussen och följde henne hem. Tur hon har mig då jag inte är mörkrädd :) Alltid mys att träffa Jennifer oavsett tid på dygnet ;)


Tjockis

Jag tror jag måste bli en tjockisMallan. Det är nämligen så att jag nuförtiden inte bara har en knäkatt utan två. Sivert har ÄNTLIGEN tagit sitt förnuft till fånga och insett hur mysigt det är att ligga och gosa på min mage och i knät. Men det är bara ett problem och det är att jag är för liten för att få plats med båda samtidigt. Det är nämligen det de försöker med så det är lite först till kvarn som gäller och Bosse som har vanan inne sen länge vinner ju självklart! Mina älskade gossar!


Best night ever

Har äntligen hittat relativt bra filmer från årets Ladies Night. Dessa är dock från Stockholm, men hur bra är det inte att jag kan uppleva denna grymma kväll om och om igen?! ;) Fast det gör ont i mig varje gång Martin tar ett steg, ajajaj säger jag bara!


ÄLSKADE ÄLSKADE SJUMILAKLIV. MEN DEN SLÅR INTE 1000 NÅLAR <3

Visste ni förresten att de har samma intro i 1000 nålar som i sjumilakliv. De båda bröderna Stenmarck kom på något mycket klokt; varför ändra på ett vinnande koncept?!

spinning i 3 timmar

Var precis inne och bokade mig på F&S 3timmars spinning den 13 nov. Var redan några som bokats sig, skulle vara roligt om vi blev full sal denna gång. Senast var vi bara 8 motionärer under 2 timmars spinningen!


Misslyckats

Jag har misslyckats i min uppfostran. Bosse har blivit fotbollsfrälst. Det är inte så jag har uppfostrat mina pojkar ;) Men han har en fotboll i miniatyr och jävlar i min låda vad han sparkar boll här hemma nu. Men leksaker har en tendens att komma bort här hemma så jag får väl köpa på mig ett lager med små fotbollar till Bosse och råttor till Sivert. De kräver inte mycket mina grabbar!


grötfrukost?!

Sedan jag flyttade hemifrån har jag "lärt" mig äta saker som jag alltid fått kväljningar av innan. Majs, broccoli och lax är några av dessa och så fick jag för mig att jag skulle prova på havregrynsgröt. Men nej gröt är något jag aldrig kommer lära mig att äta.. VIDRIGT! Var och storhandlade tidigare idag och köpte fiskbullar. Gillar jag fiskbullar? Nej inte för fem öre, men ätas ska det ;)

Imorgon ska det provas ett nytt vegetariskt recept som Amanda ska få provsmaka. Spännande! :)


hjälp med lagnamn?!

i februari är vi 8 tappra tjejer som ställer upp i Friskis&Svettis 24timmars spinningtävling. 3timmar var kommer vi behöva spinna och det kommer bli grymt roligt. Så i veckan är det jag som anmäler oss :) Nu behövs bara ett grymt lagnamn!


RSS 2.0