ny nageldesign

Tröttnade lite på att bara ha vanligt målade naglar så gjorde en enkel manikyr nu ikväll. Piffade upp det hela med lite rhinestones :)


Så fort jag var klar med denna kom jag på en annan grej jag vill göra med naglarna, aja det blir nästa design ;)


Malin&Monica vs. Sivert

idag var det dags för kloklippning på alla fyra katter och det är vår moster som är så snäll och ställer upp. Sivert brukar jag ta till Fidos då han är ett monster när det kommer till kloklippning och han är hur stark som helst så ja, han lyckas alltid komma ur mitt grepp så idag brottade jag ner honom på köksmattan och rent av satte mig över honom. Till en början gick det toppen, men jag antar att när chocken över vad jag gjort släppte fick han spel igen och började bete sig som annars så då började brottningsmatchen. Hade någon utomstående sett oss hade de väl antagligen anmält oss för djurplågeri för detta var brottningdeluxe och Jenny fick tillslut lägga en handduk över hans huvud så han bet i den istället för i min hand. Men envis som jag är släppte jag inte honom ens en sekund så tillslut segrade vi. Malin&Monica vs. Sivert 1 - 0.


Nattspinn

Natten spenderades ju till stor del på en spinningcykel på friskis&svettis. Första timmen var minst sagt tung, men andra timmen gick bra men idag är det träningsvärk gånger tusen. Men jävlar vad gött det är. Är faktiskt lite stolt över mig själv som klarade såpass bra som jag faktiskt gjorde. Poäng till mig. Imorgon är det däremot dags för mitt favoritjympa pass som Niclas leder. Även mamma och Jenny ska med och japp, jag har värvar mamma till friskis. Så nu baske mig kör vi morsan! ;)


lacktävling

Som den lackgalning jag är är jag med och tävlar om lite lack från Nailmail. Så nu håller jag tummarna!

Galen? Jag?

De senaste dagarna har folk påstått att jag är galen och inte riktigt som jag ska! Varför? Jo, om ett par timmar ska jag på ett två timmars spinningpass. Det är väl fullkomligt normalt såhär på en lördag natt? Eller? Var hemma hos Jenny ikväll som hade lite förfest och de försökte allt få mig att följa med ut och de lockade mig med vin. Är jag vintjej? Nej, så där gick de bet vill jag lova. Här ska spinnas så är det bara och ja, jag är kanske lite störd men det är det som är charmen med mig.


Grattis friskis&svettis Trollhättan

Iår är det 25årjubileum för Friskis&Svettis Trollhättan och helgen bjuder på en riktig kalashelg. Eftersom vi vrider om klockan inatt kom personalen på friskis på den briljanta idén med att vi slår till med ett 25 timmars dygn. Så klockan 10 imorses öppnade vi portarna och bjuder på aktiviteter fram till 10 imorgon. Visst låter det roligt?! Det bjuds på allt från temajympa (jag ska ta med mig mamma och jenny på 80tals pass om några timmar), chokladprovning, juniorjympa och ansiktsmålning för barn och inatt är det ett två timmars spinningpass som jag tänkte gå på. Spännande. O denna månaden är det ett år sedan som jag själv blev medlem i friskis&svettis och tänk vad mycket som har hänt sedan dess. Receptionist och ett ledarkontrakt som är påskrivet. Inte illa jobbat av mig om jag får säga det själv ;) Det bästa av allt är att all träning är gratis under detta dygnet! Dock är det stängt imorgon, men på måndag öppnar vi som vanligt igen!


friskisledare

För en liten stund sedan skrev jag på kontrakt som ledare på Friskis&Svettis. Till våren är det dags för utbildningar i två omgångar och nästa höst börjar jag som ledare.. SOM JAG LÄNGTAR! Kan inte våren komma nu?!


fy satan vilken natt

Natten har inte varit rolig, sitter här trött som en liten gnu. Bosse har varit en riktig liten pisspotta som inte alls skulle sova utan göra allt annat. Till och med Sivert som låg och försökte sova i soffan vart trött på honom tillslut och Sivert skulle i vanliga fall kunna sova sig igenom ett världskrig. Han blev iaf arg på sin bror och ställde sig över honom och skällde lite men nej inte ens det hjälpte. Runt halv 2 lugnade han sig men då vart jag pigg. Kul? Nej! Nu blir det iaf frukost på stan med Louise och Malin! Mys!


Han är inte alltid såhär oskyldig!


kvällsmys

I min lilla familj har vi alltid kvällsmys och jag brukar fungera som en mittpunkt med en katt på var sida..


friskis 24timmars

Ett lag till 24timmars börjar ta form och än så länge är vi fem stycken som sagt ja med mig inräknat! Men vi vill vara fler! Någon som känner sig manad! Grejen är att vi vet att vi inte kommer vinna så vi ska gå in för att vara snyggast! Det är 5årsjubileum för tävlingen så klart vi ska vara glitter och glamour! Blir grejer detta!

Läs om tävlingen här.


Älskade vår!

Längtar så till våren, ser fram emot allt som kommer hända då :)


Äntligen!

ska iväg på mitt första träningspass sen jag blev sjuk för två veckor sedan! ÄNTLIGEN! som jag har längtat efter mitt kära friskis! På lördag är det förresten stort 25års kalas. Friskis Trollhättan fyller 25 år! Gratis träning hela dygnet - lördag - söndag. Japp, träning under natten också. Jag tänkte pallra mig bort på ett 2timmars spinning pass under natten och ett 80tals jympa pass tidigare på dagen. KUL! :)


stolt kattmamma

Idag var grabbarna hos veterinären och fick deras årliga vaccination och jag måste säga att de aldrig varit så duktiga. Sivert brukar vara exemplarisk och tycker det är ganska roligt att vara där, men Bossemannen brukar trycka inne i buren, men idag gick han ut självmant och lät veterinären både göra en kort undersökning och ge sprutan utan ett knyst. Sivert var på upptäcksfärd efter sin lilla undersökning och var nyfiken på vad sköterskan gjorde vid skrivbordet. Så han hoppade upp på handfatet bredvid och börja tragga med sköterskan och hon svarade glatt. Så Sivert fick sin spruta samtidigt som han var i handfatet. Det är som man säger, alla sätt är bra. Veterinären förälskade sig som vanligt och kunde knappt sluta pussa på grabbarna, men det är klart - mina pojkar är lite bättre än alla andra, jävlar i min låda vad jag har lyckats med dem!


älskade unge

Vårt pluggande under dagen gick hur bra som helst tills lillen kom på att han kunde leka med mitt hår vilken jag inte var lika lycklig över.




Tur för lillen att han är söt, men han får ett litet straff imorgon - årets vaccination ;)

fuskarbete

sitter och skriver på min kartläggning, men känns som att det är lite fusk då jag faktiskt inte skriver ensam. Har en mycket bra medarbetare  för tillfället.



Men det är visserligen ganska bra för då måste man ta pauser så man kan gosa och pussas lite


Debatt med döva öron

Kom hem från skolan för en stund sedan där vi hade seminarie. Debatt kring en skola för alla och jag som fortfarande är halvt döv hade ett litet helvete att höra vad alla sa när alla pratar i munnen på varandra. Fy fan, inget roligt seminarie för min del, men men så kan det vara ibland.

De har även fixat en hundrastplats här i stan vilket jag tycker är jävligt roligt. Jag tycker inte att man ska ha sina hundar lösa när man är ute och går oavsett hur väluppfostrad hunden är. Det är respektlöst mot alla andra och även fast man har uppfostrat sin hund bra så kan den få för sig att springa fram till en okänd, men på rastplatsen kan de ju springa fritt och leka med andra hundar. Tänkte få till en hunddejt med Linn&Atlas någon dag och självklart Max och se hur det går. :) Antingen toppenbra eller åt helvete, det vet man aldrig..


Tarragona!

förklarade för min bror att de gjort Tarragona som stor choklad. Han förstog nog inte riktigt så mammsen flikade in att jag menade chokladkaka. Marabou kan slänga sig i väggen, det ska vara Cloettas Tarragona med hasselnötter.. Mums!


pussfötter


Fotfobi har jag, men här hemma finns åtta fötter som är allt annat än äckliga :)

KLAR!

Reflektionsjournalen är klar, vilket innebär ledig helg för min del. Nästa vecka är det kartläggningen som ska gås på!


snabba ryck

Påbörjade min mössa idag och jävlar i min låda vad det går. Har kommit en bra bit, jag som trodde det skulle bli en liten utmaning ;)


Bäste Marina och Bäste Malin

Idag är en bra dag för idag fick Bäste Marina ett mycket bra besked. Hon fick lägenheten hon sökt och flyttar nu från edet till Vargön, hur bra låter inte det på en skala?! :) Så 1 januari är det vi som flyttar Marina närmare mig :D:D:D


SNÖ!

Helvetes jävla skit! Det snöar! Tycker jag om snö?! Nej, jag avskyr snö! Men grabbarna har roligt iaf och sitter som hypnotiserade vid rutan!

Sovmorgon

Var en hungrig liten (tjockis) herre som kom och väckte mig halv 10 då han var hungrig. HALV 10! Han brukar alltid vara på plats klockan 6 och vara redo för mat. Men inte idag. Men han fick allt kämpa en liten stund och han är en riktig liten jävel mot mig. När han blir för trött på mig biter han mig lite lätt men då kommer hämnden. Grabben blir nerbrottad och han har liksom ingenting att säga till om! ;)


APFANSKAP!

en sak är då säker, jag kommer aldrig bli tabettmissbrukare. Gick hur bra som helst till en med penicillinet men jävlar vad jag får plåga mig med det nu. Kan verkligen inte svälja tabletter och jag har två dagar kvar. 12 jävla tabletter ska ner. Nu jävlar i min låda ska jag gålla mig igrån skiten i många många många många år o nästa gång ska jag banne mig ha mina kaplsar som jag kan öppna och hälla ut innehållet. då går det som smort!


skrivaryck

Fick ett litet ryck förut och fortsatte på mitt arbete som ska in på måndag så nu är det bara ett par böcker till som ska in sen är jag så gott som färdig. Sen är det min kartläggning som ska göras och har påbörjat den lite men är en hel del kvar, men har hela nästa vecka på mig. Så snart är denna kurs avslutad! 14 månader kvar tills jag är färdig lärare. Helt sjukt!

hallelujah!

vaknade imorse och ögat kändes bättre och tandköttet värkte inte ett dugg. Tror fan jag har snutit bort den här skiten snart. Tro mig, min näsa är snart alldelles sårig så som jag är där med papper och snyter o har mig, men tur är väl det för nu vill jag ha bort allt!!!!!


Pisspotta

Imorgon blir det ett samtal till vårdcentralen, mitt högra öga är rött och rinner som niagarafallet och tandköttet på höger sida värker så där lagom skönt och det kan vara tecken på bihåleinflammation. Har läst lite och ja det mesta stämmer in på det. Jag måste varit jävligt elak under året för att åka på all denna skiten. Hur fan lyckas jag?! Vill bara bli frisk NU!


pillertrillare

första dagen i skolan på en vecka och det var skönt att det var en kort dag och på eftermiddagen. Är inte överdrivet pigg, men är på benen iaf och det är alltid nåt :) Var ett roligt seminarium iaf med mycket skratt och jag lärde mig mycket av det. Börjar få lite koll på saker och ting.

Har påbörjat min penicillinkur nu, 2tabletter 3ggr per dag i 5 dagar. Jag som är så duktig på att svälja tabletter (läs: kan inte svälja tabletter överhuvudtaget). Så denna veckan kommer bli liiiite tuff och jag lär vara jävligt trött. Brukar bli det av penicillin, men frisk blir jag ju så ja det är väl huvudsaken :) Blir spännande på kören imorgon, rösten funkar inte och jag hör inte riktigt. Lyckat, men dit ska jag om jag så bara ska sitta o lyssna :)


tävling hos nailmail

Nailmail har just nu en tävling där du kan vinna dessa lack:


Självklart är jag med och tävlar om dem :)

öroninflammation

Legat hemma hos mamma och pappa hela dagen och tjoff tjoff började högerörat värka sådär lagom härligt igen. Så jag och mammsen fick ta oss en tur till jourcentralen på källstorp. Ja, jag är 22 år och tar med min mamma till doktorn men jag är livrädd så är det bara. Satt där i väntrummet när vattnet gick (mitt otroligt roliga skämt för er som undrar). Började rinna lite i örat så var nog trumhinnan som det gick hål på. O ja doktorns dom var öroninflammation så nu ska här ätas pencillin i några dagar..


MONKI!

Är uttråkad och döv så har kikat runt på Monkis hemsida. VARFÖR HAR DE INGEN WEBSHOP?! Så när lönen kommer är det jag som ska ner till Göteborg, gå till Monki och sen dra hem fort som fan :) Japp så får det bli!

Nu däremot ska jag hem till mor och far tänkte jag, fast de är tydligen i Göteborg och hämtar hem en bil till Jenny. Hänger inte riktigt med i svängarna..


lite smått döv

Inatt började andra örat jävlas med mig så nu hör jag sämre än vanligt :P Två inbyggda öronproppar kan man säga att jag har nu.. Spännande, eller inte. Börjar bli jäkligt trött på det här nu!


bullkatter

Jenny skickade och frågade om grabbarna inte kunde stanna en stund till, de ska nämligen baka kanelbullar. Jomenvisst tänkte jag och skrattade lite rått inombords. Efter att ha känt Sivert&Bosse lite mer än två år borde hon inse att det kan bli tufft. Mina grabbar vill nämligen vara med överallt och hela tiden och de är nyfikna som få, så ja ni kan ju tänka er hur det kommer bli för henne. Eller så kommer de tröttna efter två minuter det vet man aldrig. Men desto mer vila till mig och sen bullar när jag kommer och hämtar mina små nissar som jag faktiskt saknar lite. Nog för att det har varit skönt att få en lugn dag, men inget går upp mot mina grabbar så är det bara..


Älskade gullungar


:)


sjukstugan fortsätter!

Trodde igår att nu jävlar är jag typ frisk, gjorde mina timmar på friskis, något hostiga men det gick. Åkte sen ner till Edet och hem till mamma och pappa och där sa det pang. Tjoff tjoff bara så var det värre än innan och örat började värka som jag vet inte vad. Åkte hem och var hemma runt tio och jag som hatar värktabletter och tar det bara när jag har så ont att jag inte pallar mer började leta i skåpet och fanns mina alvedon där? NEJ! Som tur var hade Jenny bamyl hemma som jag fick och det tog bort den värsta värken och även febern som kom helt plötsligt så att jag kunde sova iaf. Vaknade några timmar senare av att den var tillbaka så fick bli ett par bamyl till. När jag vaknade imorse var värken borta men jävlar vilket lock det är för örat. Så hör jag dåligt i vanligt val är det inget mot vad jag gör nu. :/ Så nu håller jag bara tummarna för att värken håller sig borta annars måste jag iväg och kolla upp örat gammalt öronbarn som jag är.

Grabbarna började bli väldigt rastlösa igår och inte så konstigt eftersom jag legat halvdäckad hela veckan så ringde Jenny förut och frågade om de inte kunde få vara där idag och självklart fick de det. Så nu kan jag ligga nerbäddad med gott samvete och vara sjuk i lugn och ro.. Inte alltid lätt när man har två katter som är uttråkade och gör allt för att få min uppmärksamhet!


sewert

vi har en i familjen som kan sova iaf, på alla konstiga vis:


russianroulette

Jag har insett en sak med min sömn. Det är precis som med russiansoulette, man vet aldrig hur det ska bli. Har sovit hur bra som helst hela veckan och inatt ingenting alls. somnade väl runt 3 halv 4 skulle jag tro. Så ja, det är alltid lika spännande när jag går och lägger mig - sömn eller inte?


åå en sån karl


Vem var gäst i Hellenius hörna om inte mannen med Sveriges (enligt mig) bästa sångröst? Jo Martin Stenmarck. Som jag har väntat hela veckan!


dubbelseger

Nu är segern verkligen min. Jag har fått båda karlarna till sjuksidan av lägenheten


O efter att precis ha avslutat en hostattack gånger hundra får ni en bild på segraren

nu är det min tur att ligga på soffan, så nu blir det glass, tv och fortsätta snörvla och hosta och min vinst blir ju självklart gos med två söta nissar. Tänk vilken tur jag har ibland.

nagellacksberlock!

Klicka för att stänga fönstret
Budar (tradera) just nu på denna berlock från Thomas Sabo, men eftersom jag inte är en armbandstjej direkt ska jag hänga den på en halskedja istället. Hur smart är inte jag på en skala?!

jag vann

efter några timmars tjat och gnat kom en över till sjuksidan.. Yäääy morsan vinner alltid!


snedfördelning?

Jag funderar lite över fördelningen i min lilla familj. Jag tar hand om grabbarna dag ut och dag in men nu är det så att jag har åkt på världens bomförkylning och har inte så mycket energi, men tror ni pojkarna tar hand om sin mamma? Nej, de ligger mer såhär:



Det är två riktiga slappnissar jag har att göra med och jag bad Bosse gå till affären och köpa nyponsoppa och choklad men det jag fick till svar var en stor gäspning. Suck. Sivert har iaf varit framme hos mig och sagt godmorgon men jag antar att jag snörvlade för mycket för han gick tillbaka till Bosse med en gång. Så nu har vi två läger här hemma. De friska i soffan och de sjuka i sängen. Två mot en, let the battle begin.


Här sitter jag och ser ut som sju svåra år och det ser nästan ut som att jag gråtit hela natten men var inte oroliga, ögonen rinner bara som ett vattenfall. Ganska läckert har jag hört.


naken exposed

Jag känner mig just nu som en Maria Montazami utan läppstift - naken, exposed. Inget lack på naglarna och ja jag känner mig naken. Under 9 månader har jag inte gått utan lack mer än 5 minuter och nu har jag varit utan en bra stund och nej jag trivs inte så nu ska de bli blodröda med flakes. Dock tycker jag att rött nagellack på långa naglar ser porrigt ut, men detta lacket ska nog funka. ;)


Detta mina vänner hör inte till vanligheterna!


Fina Maxen


Grabben är nyklippt och fin och luktar hur gott som helst :D

halsduk: check


Halsduken är färdig och det blev den med hjälp av min mammi och liiite svordomar, men se nu är den klar. Nästa projekt blir en mössa.

söt grabb


det spelar ingen roll hur man mår, det blir alltid lite bättre när en sån här söt sak kommer och lägger sig i knät!

åååååååååååå

jävligt frustrerande att inte kunna röra på mig utan att må illa, så jag kan ju säga att detta har varit en väldigt stilla dag.. Rastlös? eee ja!


pisspotta

skulle egentligen sitta på ett seminarium just nu men jag mår inge vidare bra faktiskt. mår helskumt. Ont i magen som fan, mår illa så fort jag rör på mig, vill spy men kan inte spy och ena stunden fryser jag och nästa svettas jag som en gris. O eftersom jag lärt mig att man ska tänka på sin kropp så fick jag helt enkelt stanna hemma idag trots att det är seminarium.


sjukt grymt pass

Kom nästan precis hem från mitt favoritpass på friskis. Helt sjukt bra och roligt är det och där kör man verkligen skiten ur sig! Det bästa är verkligen sista låten då man är helt slutkörd och kallsvettas typ och bara köra järnet och med ett leende på läpparna. Det mina vänner är underbar träning! Måndagskvällar är helt enkelt grymt roliga!


slutlåten på bästa passet. ENERGI!!!!!!!!!!!!!!!!

sketongar


Grabbarna lever jäkligt farligt. Inte fören nu har de börjat intressera sig för nagelverkstan och ja behöver jag nämna att jag inte gillar deras nya påhitt?

Lycka!

Nog för att jag alltid vetat att jag är ett stort Martin Stenmarck fan, men efter att ha kollat ¨på filmen som Eve spelade in när han sjöng sjumilakliv igår så har jag verkligen fått HÖRA hur mycket jag beundrar denna människa. Jag har nog aldrig hört mig själv vara så lycklig! :) Sen är han ju helt fantastiskt bra, det går liksom inte att komma ifrån <3


Ladies Night







Kommer mer bilder när internet vill samarbeta med mig


precis där jag vill vara

Nog för att det är skönt att komma bort från vardagen en natt, men det finns nog inget bättre än att komma hem till det här:


detta är hemma för mig


Lyckorus!


En kväll med Martin på scen kan bara betyda en sak; LYCKORUS!

fixade naglar


Fredagen spenderades med att fixa både mina och Jennys naglar inför morgondagen. Detta är resultatet av Jennys.


Resultatet av mina.. Mycket nöjd måste jag säga.. Poäng till mig ;)

såg ni grabbar?!

ey grabbar, grabbar hon har en tattoo, kolla grabbar, tatto, hon har en tatto! Såg ni grabbar, såg ni tjejens tattoo, såg ni tattoon grabbar?!

Nu vet nog banne mig hela friskis att jag har en tatuering och så som han brassa på har han nog inte slutat fråga sina kompisar om de såg tattoon eller inte ;) Men allvarligt, vi lever på 2000-talet, 2 miljoner svenskar har tatueringar - hur tusan kan man reagera så bara för att man ser en tatuering? Detta är liksom inte första gången utan snarare 20miljontegången. Kanske också borde börja så? Hade varit något, tjejen med tatueringar lite varstans blir chockad över minsta lilla tatuering. Japp där har vi det, sån ska jag bli


Tjusiga Fille


nagelpyssel

Imorgon är det nagelpyssel som gäller. Ska göra Jennys inför Ladies Night och de kommer bli hur söta som helst. Sen kommer kvällen ägnas åt mina egna naglar för de kommer ta tid. Eller ja runt en timme kanske. Blir det som jag vill så kommer det bli SJUKT snyggt. Dock fick jag hem ett gruvligt snyggt lack idag från Orly, ett grått mattlack. åååå vad snyggt det är, ni anar inte..


underbara torsdag

var uppe tidigt, vankades frukost med Louise på Espresso House och hämtade ut ett paket på Ica. Behöver nog inte säga vad som låg där. Så nu sitter jag här och ska plocka lite här hemma strax för sedan ska jag möta upp pappa för en lunch. Han är och lägger golv i Jennys hall så nu är den snart klar. Ska även försöka hinna med ett jympapass efter jobbet idag, men det ska vi allt kunna klämma in. allt går bara man vill och detta passet vill jag verkligen prova på.




helt färdig

Herregud vilken träningsvärk jag har haft efter måndagens jympapass. Men jävlar vilket roligt pass det var, det har Niclas knåpat ihop bra. Var lite skeptiskt till hur dagens spinningpass skulle gå men jäklar i min låda vad jag trampade på och nu är jag helt slut i kroppen, det är en sak som är säker. Men det är gött vill jag lova, hur gött som helst faktiskt..


vad hände?

Satte mig och skrev på min reflektionsjournal förut och tjoff tjoff sa det så hade jag plitat ner ytterligare tre sidor. Vad hände liksom? Så nu har jag skrivit ikapp kan man säga :D

Har sån sjuk träningsvärk sen gårdagen, helt galet. Hade tänkt gå på medelpasset nu halv 8, men väntar till morgondagens spinning istället.. grejer det

Grattis älskade farfar

Idag är det farfars födelsdag, han skulle bli 76 år. Var vid graven i förmiddags och gav honom blommor och när man fyller år skall man få ett kort med. Så lilla Malin gav farfar ett kort i blommorna, precis som det skall vara. Nu har även hans namn och årtal kommit upp på graven och det gjorde mig väldigt glad och satt så fina blommor framför hans plats. Grattis älskade farfar på din dag.


Händige Sivert


Att sticka en halsduk är inga problem, den stora utmaningen är att hålla denna grabben borta från garnet...

smarta Bosse

Tidigare idag fastnade jag med blicken på Bosse som skulle dricka vatten. Men han är inte alltid som han ska så istället för att dricka som en vanlig katt slår han med tassen i vattnet och slickar sedan sen på tassen och upprepar samma procedur några gånger innan han känner sig nöjd och kommer och lägger sig i mitt knä. Måste erkänna att det är lite smart sätt, fotbad och dricka i en smäll liksom, tänk vad tid han känner lillpojken. Desto mer tid på dygnet att reta gallfeber på mig och hans bror...


Visst ser han smart ut min lillpojk. Förövrigt ÄLSKAR jag denna bilden på honom


halvt död

är lite smått död här i soffan. Har varit på det jobbigaste men ROLIGASTE jympapasset någonsin. Kände i slutet att nu orkar jag fan inte mer och imorgon kommer jag inte kunna gå var så säker..


ojojoj

Idag är det en stor dag, Sveriges bäste sångare fyller 38 år. O ja som den store beundraren jag är så måste jag ju gratta honom, är ju inte mer än rätt ;) Grattis Martin Stenmarck! :D


Makeupstore

Var inne på Makeupstore tidigare och har nu mina första lack därifrån, har hört mycket positivt om dem!! :D


Selma


Siw

Lyssna och njut


kvällspuss


Jag har fått min kvällspuss så nu ska vi sova <3


Kan behövas för grabben somnar snart sittandes

Anus

Ingen Björn, men en jäkla tradig Weise tar vi in i Idol. Bosse och jag är sådär onöjda igen så vi tar och visar upp vår stickning istället (ja i denna familj gör vi allt tillsammans. Jag stickar och grabbarna leker med stickorna och garnet som ligger på golvet och detta är nog den längsta parantesen jag någonsin gjort)


schlagerparty

Tanken var att Max skulle till frissan idag, men hon har skadat handen så vad gör man istället? Jo, schlagerparty med grabbarna. Har spenderat förmiddagen med att dansa runt till gamla schlagergodingar och Sivert kan banne mig svänga sina lurviga. Bosse är fortfarande i bearbetningsfasen. Nu är disken färdig också så nu ska vi unna oss lite En fyra för tre och fortsätta sticka på min halsduk. Sen bär det av hem till mitt livs största kärlek:


RSS 2.0