Premiär!

Premiärpasset är avklarat och det gick helt okej. Lite småmissar, men det får man lov att göra när man är färsk ;) Vid stretchen kom en av mina goa receptionistkollegor in med en blombukett till MIG! Gissa vem som blev rörd där i mitten, jo Mallan. Även mamsen kom fram med ett paket. Det är bra att vara jympaledare ibland :)


Jag är så fruktansvärt glad att jag tog beslutet att bli en del av friskisfamiljen. Många ser friskis lite som en sekt, men jag ser det som något helt underbart och som gör mig glad! Nu är det familjepasset som ska bli klart och är jag inte trött på manboy sen innan så kommer jag vara det vid jul ;)


Tönt Sivert

Jag har verkligen världens mesigaste Sivert. Han avskyr att spy, jag förstår honom det gör jag också. Men som katt är man tvungen att göra det ibland och jag kan räkna hans gånger på en hand. Idag var det falskt alarm, han hulkade men inget kom. Ändå kommer han mot morsan och ska få tröst. Aja, det är bara till att trösta. Sån tönt är han ;)


Premiär

Idag är det premiär, idag är dagen som jag längtat efter sen maj förra året. idag gör jag mitt första pass i ledarkläder!!! Hade något sagt till mig för två år sen att jag 31 augusti 2011 kommer stå i mitten och leda gruppen genom ett träningspass hade jag sagt bullshit. Men nu är jag här! Jag AVSKYR att stå i centrum med alla blickar mot mig, jag hatar att prata inför en grupp människor. Men ikväll ska jag göra det jag älskar: Jag ska leda Friskis&Svettis Trollhättan's goa motionärer genom mitt pass som jag är jävligt nöjd med. Så ikväll kör vi järnet - Basjympa 17.30. jag är jympasugen!


busy busy

Igår drog skolan igång igen och efter att almanackan varit istort tom hela augusti är det liiite skönt att den börjar fyllas på igen. Jag gillar att ha mycket att göra, dock är jag lite orolig att det kommer bli lite väl mycket till hösten. Men men det är smällar man får ta. Är det inte skola är det friskis och är det inte friskis så är det jobb. Precis som jag gillar't. O i glappen däremellan är det grabbarna, familj och vänner som ska få plats. Tur att jag har ett extrajobb där det finns tid att plugga lite om det behövs. Mycket bra!

Idag är jag däremot ledig så nu ska det städas och laga mat. Trodde jag hade tvättstugan, men det vart tydligen igår. woopsie.


friskiskollektion


Min friskisgarderob utökades väldigt fort. Från att ha ett par byxor och en långärmad till receptionen har jag nu även dubbel uppsättning jympakläder och två tshirtar till receptionen. Ja jag klagar inte, dock fick de inte plats på galgarna längre så de fick en egen hylla ;)

Turkiet 2011


Jag vill tillbaka, punkt slut!

stanna!


Jag tror det är två grabbar som vill att jag ska stanna hemma ;)

17 minuter

Randig kavaj från monki trend
Om sisådär 17 minuter är snyggaste kavajen min (om ingen budar över vill säga, det hade varit surt) En perfekt Mallankavaj, jo jag tackar ja!

Jofama by KenzaKenza4 (nere till höger) har jag redan, men jag hade inte tackat nej till den bruna i mitten. SÅ snygg!


Bossebus

Har spenderat kvällen med att försöka roa en rastlös och gnällig Bosse. Suck! Det är tamejtusan inte lätt när inget duger åt den unge herren!


åska

Vaknade inatt av ett riktigt åskoväder och som van kattmorsa vet jag att jag inte kommer få somna om förän det slutat mullra. Bosse är rädd för mullret men det roligaste inatt var att Sivert var arg på blixten. Så fort rummet blev ljust av blixten blev han hur arg som helst. Tillslut fick jag äntligen sova iaf och det vart en trött morsa som vaknade imorse!


Diplomerad jympaledare

Numera kan jag titulera mig jympaledare på friskis&svettis. Känns bra, väldigt bra!Onsdagar 17.30 kommer jag leda basjympa
Söndagar 16.15 är det familjejympa som står på schemat
Detta plus receptionen, ska det va så ska det va ;)

nära nu!

Imorgon gäller det och jag är så jäkla nervös!

A point o view

Just nu är jag lite smått irreterad, men det lönar väl sig inte som vanligt. Men hittade iaf en gammal goding på youtube. Detta är första låten som jag hörde med Takida och i början tyckte jag inte att de var ett dugg bra om jag ska vara ärlig. Men ju mer jag lyssnade på dem så ändrade jag mig och idag ÄLSKAR jag deras musik


RSS 2.0