Lördagsmys

Idag är det lördag och jag har en ledig kväll. Var ledig i torsdags annars har det varit jobb hela veckan och är inte ledig förens på tisdag. Så ikväll är det mys med mina grabbar då det var många kvällar borta från dem denna veckan, eller ja, mycket tid från dem överhuvudtaget så ikväll är det bara vi och som jag har längtat!


Bosse är minst sagt redo


Imorgon!!!!!!!!!!!!

Imorgon är en bra dag, bästa onsdan på länge kanske t.o.m? Jobb, bilbingo, fjorden och det bästa av allt: SKIVSLÄPP MED TAKIDA!

Martin Stenmarck

Ibland behöver jag en dos Stenmarck på kvällarna och idag vart det helt enkelt en sån kväll

Men så bland det bästa.. Ojojojoj!

The Burning Heart!

Gissa vad som är påväg hem till mig?!

Äntligen nytt material <3

fredagsmys

Gick av dygnet idag och åkte raka spåret hem till jenny. Jag och grabbarna bor här i helgen medan hon är i sandras stuga. Kom hem och tappade upp ett bad och låg där länge, länge. Hur gott som helst. Råkade även somna i soffan tillsammans med grabbarna så runt halv sex vaknade jag upp med en stor kattrumpa rakt i ansiktet. Det är mys det vill jag lova. Nu sitter jag, grabbarna och Jennys tjejer och väntar på Amanda som kommer hit ikväll. Vi ska äta tacos och bara mysa! Hur gott som helst!


Grattis grabbar!

Idag är det födelsedag på KG62. Grabbarna blir hela tre år! Tänk, om 9 veckor är det tre år sedan de kom hit. Hur sjukt är inte det på en skala?!


Två små grabbar för snart tre år sedan <3

Träskor!

Idag har jag köpt nåt jag trodde att jag aldrig skulle köpa, men jag älskar dem!

precis där du hör hemma


Du är min natt

Du är min dag

För jag är du

Och du är jag

Det finns en famn

Precis där du hör hemma


Älskade familjen


Provpass

Idag har jag provkört mitt pass med några inbjudna som motionärer och jag måste att det verkligen gick över förväntan. Visst lite småfel här och där, men man är väl inte perfekt? Rörelserna satt iaf och det var det jag vart nervös över. Men det var skitroligt och vad mycket jobbigare det är att vara ledare än motionär!!!! helt galet, men roligt!


Jag försökte få med Sivert på mitt tummen upp, men han låg bara och sov så efter lite tjat från morsan tittade han upp och jag fick en gäspning till svar. Aja, tur han är go!


Ledig

Nu har min 8 dagars ledighet påbörjats och det känns skönt. Jag älskar mitt jobb, men ledighet är välkommet. Men det känns som att jag kommer börja längta tillbaka till jobbet faktiskt :P Känner man så har man ett bra jobb vill jag lova. Men nu väntar dagar där det vankas mycket roligt :)


Glad!

Jag är ingen kjolsmänniska, inte nånstans egentligen men jag har två kjolar som jag faktiskt tycker om. Den ena köpte jag när jag nästan precis flyttat in här, men den vart så jäkla tajt så den hamnade längst in i en låda. Sedan blev den alldelles för lite så då åkte den upp på vinden. Idag var jag uppe en sväng på vinden och fick syn på kjolen och tog ner den ihopp om att den passar efter att jag gick ner några kilon förra våren och vips, gissa vilken kjol som passar?! Så den får det nog bli på fallens kan jag tänka mig, dock är den liiite kort mot vad jag är van vid, men det ska nog ordna sig. äntligen passar den iaf :)


Spicy

Igår när jag kom hem från jobbet blev jag överbjuden på mat hemma hos Jenny. Det vart liksom inte riktigt planerat så hon hade kryddat maten Jennystyle och inte riktigt anpassat efter Mallan som inte tycker om stark mat. Detta vart så starkt att det riktigt brände i halsen, kinderna, tungan och läpparna. Men sen fick jag en glassbåt så då blev det bra igen.


Ho ser lite missnöjder ut den där Mallan, men ho har en förjävla snygg arm iaf.


nagellängtan!

Jag har sånt sug efter långa naglar och olika designs. Har beställt 3D pennor som jag ska leka järnet med när jag får hem dem. Det dumma med att jobba inom vården är just korta naglar och inget nagellack. Men det är bara att gilla läget antar jag!


8 år

Idag är det 8 år sedan han kom och förändrade mitt liv TOTALT!


nokia e5

Jag tröttnade lite på att min mobil stängde av sig så fort den fick chansen, gärna så fort jag ens tänkte på den. Vi hade inte så bra förhållande nu på slutet så jag valde att göra slut helt enkelt. Så nu sitter jag här med en nokia e5 istället. Igår tänkte jag att detta aldrig kommer gå. Hur tusan ska jag lära mig detta? Men se på fan, idag börjar polleterna trilla ner. Jag kanske är liiite teknisk iaf? Hoppet om det finns iaf. Även Linda har införskaffat sig en ny mobil så vi vet ju vad vi kommer ägna jobbkvällen åt ;) Blir även till att köpa pizza, fredagsmys på jobbet är inte helt fel vill jag lova!


Min nya kompis


krutmormor


Igår begravde vi min fina lilla krutmormor. <3 Fina fina lilla mormor

RSS 2.0