nära nu

Idag betalade vi det sista på resan, nu är det bara att vänta. Snart befinner vi oss i Turkiet och hur fan ska detta sluta?


MajBritt&EvaLotta är lite bättre än alla andra och tillsammans är de den bästa kombon. Nollkoll på livet, nollkoll på orienteringen, nollkoll på allt helt enkelt. Sele mellan de båda brudarna i Turkiet är nog att föredra!

Thomas Holm

Jag fattar inte ett smack av vad han sjunger men jäklar vad jag gillar hans röst!


resor

Jag behöver sol! Jag behöver Turkiet med EvaLotta NU! men om två månader är vi där.


En av de roligaste resorna är utan tvekan Zakynthos 09


Studentresan till Bulgarien 07 vart inte heller att leka med


Lefkas 09 med Jenny var en riktig päsvecka


Men resornas resa vart ju självklart Thailand 10, här står vi på stranden tillsammans med Wie

Happy happy happy

Idag har vart en toppendag. En dag på jobbet med många skratt, glass och jordgubbar. Hem och gosa lite med mina grabbar och sen hem till mamma och pappa där Max väntade. Inte träffat honom på 12(!) dagar så det vart lek på hög nivå. Nu sitter jag hemma med Bosse i knät och Sivert liggandes här bredvid och är ledig fram tills tisdag eftermiddag. Oj vad här ska mysas!


Glad grabb

Är en grabb som är glad här hemma eftersom morsan är hemma igen. Dygnspassen är inte Bosses favorit så nu är det knät som gäller för hans del innan jag ska hem till mamma o pappa..


Terrorist

Terroristen Sivert vart framme halv 8 imorses. idag gav han sig inte, jag skulle upp. Han är envis, men jag är snäppet värre. Efter att han stått ansikte mot ansikte (ungefär 1mm mellanrum) och tjötat ett bra tag fick han väl nog för då åkte jag på en riktig snyting. Han slog mig! Men icke att han fick som han ville, morsan vände sig bara om ;) Underbara mornar tillsammans med honom. Eller inte. Tillslut fick jag terroristen till att somna om. Morsan vann!


Låt inte detta söta ansikte lura er, han är en liten terrorist ;)


Nöjd!

Ibland tar man beslut som man önskar att man inte gjort tidigare. Jag tog ett i våras när jag bestämde mig för att det inte fick bli en till sommar på bruket. Det är det bästa beslutet jag tagit på länge. Nu åker jag till jobbet utan att känna pest och pina och vet att jag avskyr de arbetsuppgifter jag ska ägna de närmsta 8 timmarna åt. Jag slipper mina hemska sömnsvårigheter. Jag slipper jobba vaken natt, jag slipper börja klockan 6 på morgonen. Jag kommer spendera sommaren med ett arbete där jag verkligen trivs till hundra procent. Det var längesen.


skönhetssömn


Sivert STENSOVER och har gjort det ett tag nu. Men det är inte så konstigt, ska man upp halv 5 och väcka morsan för frukost så behöver man sin skönhetssömn! Är väl dags för mig och lillgrabben också..

en månad

Om en månad är det en stor dag här hemma. Födelsedag dubbelt upp. Grabbarna fyller 3 år. 3ÅR!!!


hjäääärtat

Idag saknar jag dig mitt lilla hjärta, men på fredag ska vi mysa <3



day off

Gick av min första jobbhelg idag och imorgon är jag ledig. I fredagskväll när min jobbarkompis gick hem sa hon: Du kommer då inte sova mycket inatt, inga nya kan sova i början. Oj då tänkte jag. Men vid kvart över 10 skulle jag lägga mig och läsa i en bok, en halv sida senare lägger jag ifrån mig den och stensomnar och sover hela natten. Var likadant inatt, kollade en film och la mig och stensomnade. Blev väckt runt 4tiden, men somnade så sött om igen. Jag som annars har svårt att sova när jag inte sover hemma och med andra ljud, men på jobbet går det tydligen hur bra som helst och det är väl skönt då jag har ganska många dygnspass.

Dagen idag bjöd på en mycket trevlig fika tillsammans med Göllet. Min vapendragare på gymnasiet! Var längesedan vi sågs nu


Det går bra nu!

Passbyggandet går verkligen över förväntan. Har en övergång och sista rörlighetslåten som ska sättas rörelser till, sen är passet klart och dags att börja nöta. Har bytt ut en hel del låtar. Av de fyra ursprungliga konditionslåtarna har jag bytt ut tre stycken och känner mig jävligt nöjd med mina nya. Kommer bli så roligt att provköra detta passet 10 juli sen. Har skickat ut förfrågningar till några stycken och hoppas de flesta kan komma :D Ska bli kul att köra järnet!


Trött Bosseman

Bosse vill inte vakna idag.


Taskigt läge för honom att sängen ska bäddas. mohahahha

mitt bästa recept

Det perfekt receptet för en lördagskväll





man kan ha det sämre

strange

Nu kommer jag låta som världens mest ytliga människa vilket jag absolut inte är. Klippte precis av mig mina lååååånga naglar. Imorgon drar sommarjobbet igång och då är det big no no för långa naglar och nagellack. Jag har haft nagellack varenda dag sen jag kom hem från thailand i början av februari FÖRRA året. detta känns konstigt :O


filminspelning

Idag pallrade vi oss upp klockan 06.00 för att vara med på inspelningarna av Blondie. Tillsammans med Helena af Sandeberg var vi 30 stycken som skulle köra ett jympapass på friskis. Det är första gången i mitt liv någon kommer och sprutar ner hela mig med vatten för att jag ska se svettig ut, jag som svettas ganska bra annars.  Sju tagningar krävdes sen vart vi klara. Kan ju säga som såhär att jag och grabbarna har sovit middag idag, vi är inte vana vid att gå upp såhär tidigt. Så när jag vaknade efter vår lilla lur låg jag med mina ben över Sivert som stensov och Bosse låg nära, nära, nära intill mig. Onödigt att hålla lite avstånd liksom ;)


Vi har en som inte riktigt vill vakna idag <3


Film

Det är då inte lätt att snart vara filmstjärna och ha halva armen tatuerad. Ev. måste armen vara täckt imorgon så fick pallra mig till Överby förut och hittade en 3kvartsärm som funkar att jympa i utan att rinna iväg. perfekt! 07.00 ska vi befinna oss på friskis imorgon, blir en spännande morgon vill jag lova och kul ska det bli.


passkapande!


Ett stycke pass börjar ta form...

ledarutbildning

Kom hem igår från steg2 basjympa utbildningen. Hjärnan är fullproppad med information, kroppen är slutkörd men jävlar i min låda vad roligt jag har haft!!!!



Forever21

Hade inte riktigt tackat nej till detta


Sommarlov

Nu har jag sommarlov. Var inne en sväng i skolan och gjorde en sista muntlig examination och trots att jag inte vart allt för förbered kändes det riktigt bra och godkänd blev jag. Nu väntar en fem dagars utbildning i friskis regi ute i Ljungskile. Härligt att komma iväg igen :)


Hachiko <3

Nu ska jag lägga mig och kolla på Hachiko och gråta lite (läs gråta floder och hulka som aldrig förr). Den är så fruktansvärt fin den filmen



Jag har min egna Hachiko


Underbart!!!


<3


Uddevalla!


Hemma efter en galet bra kväll i Uddevalla. Tack tjejer!!!

O vad är oddsen att två Malin Andersson finns med på samma bild? Skillat skulle jag vilja säga!!

Glädje :D

Sitter med ett stort leende på läpparna och tårar i ögonen. Grattis fina Mary <3

mopsliv

sitter och läser lite om mopsar och hittade det här:

Mopsen har för sig att han är skapt till att bevaka din vällbefinnande jämt och överallt. Därmed är din rörelsefrihet borta för alltid och vart du än går så följer mopsen vakande öga med. Och om du absolut måste besöka visa utrymme där du vill vara ensam så kan du räkna att Mopsen sitter troget utanför och vaktar. Dock visar han tydligt sitt missnöje med att han inte fick följa med. Han sitter bredvid dig vid TV, han sitter på din fot så fort du stannar. Mopsen har ofattbar förmåga att vara i vägen och vad du än går så är han under fötterna, vad du än gör så hjälper Mopsen gärna till.

Allt detta har jag tränat på i snart 3 år, byt ut mopsen mot Sivert&Bosse och ni har mitt liv. Inga problem att utöka vår familj med en mops med andra ord :D


Guldnaglar

Håller på o målar naglarna guldiga - perfekt färg inför helgen för jag känner på mig att den kommer bli grymt bra. En riktig toppenhelg!!!!!!!


Världens bästa

Jag har verkligen världens bästa grabbar. Vaknade halv 8 imorse vilket jag kände vart lite för tidigt för en ledig dag, gick upp och gav grabbarna mat och gick sedan och la mig och kikade lite på tv. Somnade om efter en stund och vaknade vid 10 utan att bli väckt en enda gång. Vet inte när jag sov till 10 senast!!!! Gissa vem som är utvilad idag?!


En termin kvar!!!!!!

Sluttampen på terminen nu. Lämnade in min skriftliga uppgift för en stund sedan och på tisdag har jag en muntlig redovisning som jag missade när Jimmy tog studenten. Sen är det sommarlov och efter det mina damer och herrar har Mallan en termin kvar. EN TERMIN KVAR! Jag har lite svårt att förstå det. Lilla jag - förskollärare. 23 år och har en högskoleexamen, det känns sjukt.

Men vilken tur barnen kommer ha som får en sån här fröken:


RSS 2.0