goa grabbar

Jag har det rätt bra om kvällarna :)


underbara

Hittade massa bilder på grabbarna <3


pengar rullar in..

Tanken var att jag skulle pallra mig bort till friskis, men mamma frågade om jag ville tjäna lite pengar. som student säger man inte nej till det, så om en stund ska jag gå bort till lagret och möta upp mamma o pappa och tjäna några hundralappar. Mocket bra!


Sivert - kocken?

När jag ska ta ner något från de översta hyllorna använder jag alltid "Sivertpallen". Denna sitter han alltid på när jag grejar i köket, idag tog han tillfället i akt att slå sig ner på första parkett vid matlagningen.


Behöver jag ens nämna att han var med under hela tiden jag var i köket?


Grabben serverade min favoritmat som inte ser så aptitlig ut på bild ;)


håll tummarna

Håll tummarna för att något äntligen ska gå min väg! Hoppas hoppas hoppas!

Tonårshjärta


På lördagkväll är det mitt tonårshjärta som komma klappa lite extra mycket. Sitter nämligen och kollar på en musikal med Emil Sigfridsson i en av rollerna.

strange

Min nagel har bytt växtriktning. Tidigare växte den rakt ut, nu tycks den ha tröttnat på det och ser allmänt konstig ut :/


sol, sol, SOL!

Efter gårdagens jädra snöande är det idag SOL! Hur härligt är inte det på en skala?

Hittade bilder från när jag och Jenny var i Stockholm 2008. Jenny ska alltid dokumentera alla hotellrum och ja, det är inte de roligaste bilderna och visar inte hur det egentligen ser ut, så jag tänkte då att jag skulle liva upp det hela lite. Jag tycker jag lyckades otroligt bra.


Visst hade hennes hotellrumsbilder blivit trista och intetsägande utan en 19årig Mallan i bild? Kanske ska köra en favorit i repris i Kristianstad i helgen?

Monki <3

Ge mig några tusen och min vår är fixad


trött trött trött

Är otroligt trött nu efter en heldag i receptionen. Hade min första egna stängning idag. Hur gött som helst att sitta i räkna kassan o sjunga i sin ensamhet. ;) Märks att våren är här, möttes av många glada motionärer! Det gillar vi!


imorgon?


Bossebus

Bosse har kommit på något nytt här hemma tydligen. Han börjar gnälla och låta så åtahelvete och när han har fått min uppmärksamhet gör han allt för att jag ska med ut i köket. Då behöver han nämligen hjälp med att få fram leksaker ur hans leksaksgömma under frysen. Tur att de roas lätt de små <3


Pussgurka


Puss på dig mitt lilla hjärta!

hallå, matlusten?

Frisk från magsjukan, men vart tusan är matlusten?

Magsjuka

Igår åkte jag på magsjuka. Fy fan i min låda säger jag bara, hatar magsjuka. Jag brukar få ganska lugnt, spy ett par gånger o sen är det ganska lugnt. Men nej, nu höll jag på konstant i 6 timmar o fick inte behålla nåt. Men runt nio igår kväll avtog det och jag fick sova heeeeeela natten. Idag mår jag däremot jävligt illa och är så uttråkad så det finns inte. Ute är det jättefint väder o här sitter jag. Aja, vill ju inte smitta några andra så får väl isolera mig :P Missar mitt opponeringsseminarium imorgon, men är inte så mycket jag kan göra åt det. Smittar fortfarande då, så får väl göra nån kompletteringsuppgift!


kattrumpa

Vanligtvis är det fåglar som brukar sitta på människors axlar, jag däremot har en stor kattrumpa på min axel.


Familjen Kaos livsmotto

I familjen Kaos lever vi efter ett motto: Vi gör aldrig något ensamma, allt ska vi göra tillsammans. Jag bör tillägga att det inte är jag som har upprättat detta motto, utan det är mina pojkar. Idag till exempel skulle jag baka lite bröd, själv i köket. Men Bosse som lever efter mottot gjorde mig sällskap och smakade på alla ingredienser när de hamnat i bunken. Filmjölken smakade nog godast. Han var även med och skulle hälla i mjölet vilket slutade med att det var liiiite för mycket mjöl utanför bunken. Men limpan vart fin i alla fall! O det är väl allt tack vare Bossemannen kan jag tänka mig att han tycker..


De senaste veckorna har han varit mitt sovsällskap. Inte helt fel att han en mysig grabb bredvid sig, men när han ska envisas att ligga på mina ben och inte bry sig om för fem öre att jag får kramp eller att han tar upp hela sängen så uppskattas det inte lika mycket. Tur för lillen att han är så söt, han kommer undan med mycket tack vare det <3


Den manliga delen av familjen Kaos!


Bäste Marina och Bäste Malin


Imorgon ska jag ÄNTLIGEN träffa BästeMarina!

valpsjuk

Jag är så fruktansvärt valpsjuk. Folk brukar bli bebissjuka, men jag blir valpsjuk. Blir galen varje gång jag går förbi hundrastgården när jag går till och från skolan. Där hoppar hundarna runt och leker med varandra. Jag vill också komma dit med min lilla hund och leka.


en liten max,t tre månader gammal


benrangel wosh wosh!


Melodifestivalen

Jaha, då var melodifestivalen över för iår och jag måste säga att de här sex veckorna har sprungit iväg. Känns som att det nyss vart första deltävlingen. Vad tycker jag då om resultatet? Saade? Nej tack. The Moniker? Ja tack, mycket gärna. Men men, man kan inte alltid få som man vill och i ärlighetens namn struntar jag i hur det går i Düsseldorf. För mig är det svenska uttagningen som är roligast, fast självklart kommer jag sitta klistrad framför tv:n när Eurovision sänds. Det får inte missas! Men bästa festivallåten är Tusen och en natt från 1999. Kommer aldrig komma en låt som slår den!


Ljuset i mitt liv


Every day I think about you and I know why
In this world there are no words for me to explain my feelings for you


Mallan the pirate

Var en riktigt bra dag igår. Började med 3timmars jympa, sen kom lite damer hit och käkade och kollade melodifestivalen och sen drog vi ut.. Idag har jag dock den värsta träningsvärken ni kan tänka er. Varenda liten muskel värker, men gött är det.

Skulle dra bort håret med ett hårband när jag vaknade i morse men jag måste vart jäkligt trött för jag såg mig själv i spegeln precis och ja jag har visst blivit PiratMallan! Tillsammans med gårdagens smink ser jag verkligen ut som de sju havens skräck.. ojojoj passa er..


fredagsmys


Familjen Kaos fredagsmyser..

-------------------------------------------------------------------------------

å nu kommer Julia o myser tillsammans med familjen Kaos <3

friskisutbildning


nära nu

Trötta familjen

Både jag och grabbarna har spenderat de två senaste timmarna halvslumrandes. Är sjukt trött! Hade det inte vart så att jag måste åka hemifrån om en halvtimme så hade jag nog lagt mig under täcket och bara glott film resten av eftermiddagen/kvällen, slumrade nämligen ifrån den jag började kolla på. Så nu får jag nog ta o fräscha till mig lite så jag inte skrämmer iväg våra friskismotionärer innan de ens har hunnit förbi receptionen.


mys


Jag har ganska fin utsikt för tillfället.. <3

plugg, plugg, plugg

fy satan vad trött jag är idag. Har pluggat hela dagen. Var i skolan i förmiddags och sen fortsatte det resten av dagen. Tog mig en liten tupplur och sen ut på en promenad och sen har jag skrivit hela kvällen. Halva fältdagboken är helt klar nu! skönt! Ska snart lägga mig och kolla tv resten av kvällen. får icke glömma big brother!


manikyr

Som alltid när våren börjar närma sig blir jag sugen på fransk manikyr så ja det är precis vad jag har gjort idag. Tycker det ser så fräscht ut. Dock är det inte alltid lika lätt när man är så skakig som jag är, vissa dagar värre än andra. Men men på håll ser det bra ut iaf ;)


Kvällsmys

Varje kväll får jag besök i knät. Det är Sivert som sätter sig till rätta och pratar så som bara han kan och ibland lutar han huvudet ner och kommer lite närmare, då ska det pussas mitt på huvudknoppen. Sen sätter han sig upp igen och fortsätter tragga eller bara titta rakt in i ögonen. Mys


djupa samtal såhär på kvällskvisten..


Mysmorgon


Mammsen i familjen har åkt på den där härliga hostan som bara hon kan få plus en envis huvudvärk så idag varvar hon hemmaplugg med kattmys. För tillfället är det Sivert som vill gosa. Mammsen är inte nöjd med att ha åkt på detta andra dagen på fördjupningsveckan i musik, men med denna djävulshostan hade hon varit klassens hatobjekt under dagen..

Tycker att det kan bryta ut i en riktig förkylning så jag slipper gå runt o vara halvseg dag ut och dag in. Aja, man kan inte alltid få som man vill!


RSS 2.0