Livet, kärleken ochh döden

Det är något speciellt med herr Jöback, jag tycker hans nya album är riktigt bra faktiskt. Heja Peter!

friskisdag

Känns som att denna dagen har varit evighetslång. Men brukar kännas så när klockan vrids tillbaka. Men snart ska jag iaf åka till friskis. Ska bara packa väskan och byta om och sedan är jag redo för familjejympa, juniorjympa och ett par timmar i receptionen. En härlig söndagseftermiddag/kväll med andra ord. Men framförhållning är inte min starka sida, gjorde klart juniorpasset tidigare idag. Bra där Mallan. Så åker in lite tidigare och provkör lite. Kan vara bra ;)


kattrumpa


Ägaren till den här kattrumpan brukar bli väldigt gosig när han har sovit. Mamsen tackar inte nej till att grabba tag ;)

<3

Jag håller på och söker jobb nu, vilket innebär att jag kanske kommer behöva pendla en timme enkel väg. Vi pratade om jobb oså på praktiken och de andra lärarstudenterna frågade mig då om jag skulle flytta om det blir så att jag får jobb "långt bort". Nej sa jag, mitt friskis ligger inte där. Men Malin det finns friskis där också. Ja men det är inte mitt. Idag hade jag pass, passet slutar halv 7. Jag var hemma halv 8. Det är väl ett tecken på att man trivs på det stället? ;)


Rörelseglädje

Igår var jag med om något helt fantastiskt. Jag gjorde ett inhopp på ryggjympan efter mitt egna pass. Körde självklart mitt vanliga baspass och motionärerna var nervös över hur de skulle klara av detta. Min värd och jag sa att det kommer gå hur bra som helst och det gjorde det också. Gruppen var hur grymma som helst, men så var det en dam (säger man så?). Iaf, det var en dam som hade ett leende på läpparna under hela passet igenom. Efter passet kom hon fram till mig och pratade himla gott om passet och hon flög nästan fram. Det mina vänner, det är rörelseglädje! Det värmer i ledarhjärtat <3

Något som inte värmer i hjärtat det är att Bosse varit sjuk idag. Sivert väckte mig inatt och då höll Bossemannen på och spy och magen har varit kass. Veterinären sa att jag skulle avakta och så länge han får vätska i sig är det ingen fara och att han antagligen ätit något olämpligt. Jag tror snarare att han blev riktigt stressad igår när några idioter höll på o smälla smällare. Men men, nu verkar det som att det har lugnat sig <3


Funkisfest

Lördagen bjöd på en grymt bra funkisfest!!!


Stolt ledare!!!

Det är extremt roligt att mötas av de här siffrorna efter ett familjejympapass..Jag är otroligt stolt över mig och Hanna att passet lockar så många barn och vuxna. Första passet var vi 21 om jag inte minns fel och vi har nästan dubblat antalet. Varje vecka kommer det nya barn och det är så fruktansvärt roligt att se och höra hur roligt barnen har. Söndagar är min favoritdag för då får jag leda familjejympan och det är bland det roligaste jag vet!!!!


Morsan vann

"Råkade" peta med stortån lite väl mycket på en stor kattrumpa som tillhör en sovandes Sivert. Mamsen fick som hon ville - lördagsmys!!!!!Bosse ska man aldrig råka väcka, han kan vara grinig flera timmar efteråt. Men Sivert funkar bra för han är lite som en guldfisk ;)  


mysdag

Idag var planen att jag skulle vart på friskis klockan 11 för ett medelpulspass med en gästledare från Strömstad. Men igår kväll vart jag så trött så jag kände för en förmiddag tillsammans med grabbarna. Tanken var mysmorgon, men efter att jag vaknat och legat och ropat på dem gav jag upp och fick helt enkelt acceptera att jag får dra mig mot dem istället. Känner jag grabbarna rätt, vilket jag gör, så kommer de sova iaf en timme till ;)

Fast ska spendera kvällen på friskis - FUNKISFEST! Det gillar vi!


det är kört


Haha är detta ett skämt eller????? Tydligen väldigt kört för min del om jag nu nån gång skulle vilja gifta mig. ;)

<3

Jag har världens goaste motionärer. Idag var det ganska många nya på passet och jag fick så mycket beröm för mitt pass och det värmer så otroligt mycket. Bland annat var det en som tyckte att detta var det roligaste baspass hon vart på på flera år!!!! Hur kul är inte det på en skala att höra?! Underbart skulle jag vilja säga!


Filmtips - Pojken i randig pyjamas


Se trailern och se sedan filmen. Oerhört bra. Av någon anledning tycker jag väldigt mycket om filmer om andra världskriget. Jag har alltid gjort det och jag kollar gärna på dokumentärer och läser böcker och då gärna om människoöden. Jag har besökt Theresienstadt i Tjeckien och Auschwitz och även Auschwitz-Birkenau. Jag har vart i gaskammare och sett klösmärken i väggarna, jag har sett de barackerna nazisterna tvingade fångarna att bo på varandra i, jag har vart i krematorierna och jag har sett den berömda skylten Arbeit macht frei (Arbete ger frihet). Men jag vill åka tillbaka, jag vill se det med "äldre" ögon. Hur konstigt låter inte det att jag vill åka tillbaka till ett ställe där så många miljoner mördades? Trots att jag har varit där, så minns jag inte så mycket som jag vill minnas och jag vill dit och få gå runt med en svensktalandes guide. Sist gång fick vi inte den möjligheten.


Helgen, hoho?

Tycker denna veckan kan gå sjukt fort för jag har en grymt rolig helg framför mig.

Fredag ska jag och Göllet på musikalen Moulin Rouge på Hebeteatern här i stan. Jag älskar filmen och musiken så den kan inte bli annat än bra. Lördagen bjuder på funkisfest och det verkar som att det är väldigt många som kommer. Det gillar vi. Söndagen bjuder på Viggos dop och självklart familjejympa. Kan nog inte bli mycket bättre än så skulle jag tro :D


mysarn


Har man en morsa som har jobbat natt och suttit o pluggat sen hon kom hem får man passa på att mysa när tillfälle ges!

VärmeDenna låten får mig att tänka på fem underbara dagar i Ljungskile tillsammans med ett gäng härliga och inspirerande friskistjejer. Jag blir varm i hela kroppen <3

mys och jobb

Vaknade imorse och min första tanke var att nej fan jag måste köpa en ny mobil. Drömde nämligen att den krossades rejält! men den låg så hel och fin bredvid mig. Så där tjänade jag ett par tusen ;)

dagen har spenderats med grabbarnamys. Börjar jobba klockan fyra och slutar halv 9 imorgon bitti så en mysdag var välbehövligt. O lite extrapengar tackar man ju inte nej till :) Blir lite plugg under kvällen också. Nej, nu fortsätter myset, Sivert har placerat sig på magen så det är bara till att lyda!


Blommor

det vart ju farfars födelsedag i onsdags, man kan säga att han fick en del blommor :)
....

Igår var en låååång dag på förskolan och hade feber på kvällen. Japp, än en gång har jag åkt på en baskilusk från förskolan. Så idag blev jag hemma, har inte haft feber idag iaf så imorgon ska jag allt vara på plats igen. Så var inte så konstigt att jag haft huvudvärk och ont i nacken de senaste dagarna. Men sånt är livet och jag är inte bitter för det. Bara till att le o vara glad!


RSS 2.0