Se hit.

Kollade runt på youtube och hittade klipp från årets Ladies Night. Jag måste säga att de tar sjumilakliv till en helt ny nivå och jag sitter med tårar i ögonen. När först Brolle kommer in och sedan Thomas Järvheden. Ja, oså tillsammans med Stenmarck själv. Blir inte mycket bättre än så. Om jag längtar till 12 nov? Jo tack


luffning

Igår på familjejympan blev jag luffad (ledaruppföljd). Detta ska göras en gång om året och eftersom jag inte blir diplomerad på familjejympan som jag har blivit på basjympan så kör man en luffning såhär i början. En luffning är minst sagt en egoboost. Tänk er att bara sitta o prata om dig själv och det passet du skapat och bara matas på med positiva ord. Man lyfts en hel del vill jag lova. Nästa luffning blir om ett år och då är det även baspasset som ska luffas.

Fick även höra nåt från Åsa, som luffade mig, som jag nog aldrig har fått höra tidigare. "Malin, du ser stark ut." Ja, man tackar, man tackar ;)


Familjejympa

Jag är så fruktansvärt glad att jag leder familjejympa. Baspasset är också fruktansvärt roligt, men familjejympan ger något som jag har svårt att sätta fingret på. Det är en sån underbar känsla att stå där i mitten bland alla barn och vuxna och höra barnskratten - då vet man att man har gjort något jäkligt bra!


Jympamob bilder

Vår käre Jonas fotade oss igår under jympamoben och han har lagt upp bilder på sin flickr där jag har lånat de ifrån.


Líte genomgång på parkeringen.


Anita körde igång


Vi andra fyllde på allt eftersom


Tröjorna åkte av
Jympamob

Idag körde några funkisar en jympamob ute på Överby. Vår kära Bibbi har filmat allt kan man säga :) Vill ne se själva moben hoppa fram typ 5 minuter så kör vi igång ;)Träningsdojjor!

Idag införskaffade jag mig äntligen ett par nya träningsskor. En tusing kostade dem, men som funkis på Friskis har vi 25%rabatt på TeamSportia här i stan så 750 riksdaler slutade kalaset på vilket jag blev mer än nöjd med ;) Så imorgon på familjejympan ska de invigas...


Älskade ungar


Man kan ha det sämre

3 år!!!

För tre år sedan var det en förväntansfull och nyinflyttad Mallan som gick som på nålar här hemma. Grabbarna skulle nämligen anlända till KG62. Tänk att det är tre år sedan. Jag är så glad att det var hos just mig grabbarna hamnade för det är minst sagt två speciella pojkar. Dessa två är de mest gosiga katter jag någonsin har träffat och de vill verkligen alltid vara nära varandra och mig. Det mina vänner är kärlek!!!


Förkyld

Igår ledde jag familjejympan med feber, men tack vare alla goa ungar och vuxna så gick det bra. Är helt underbart att höra hur barnen skrattar o ser deras leenden och sen den lilla flickan som kom fram o kramades med mig under kramsången, ja det värmer vill jag lova. Åkte hem och la mig på soffan. Sen när idol började la jag mig i sängen o skulle kolla men Mallan stensomnade kan man säga och vaknade sedan 10.30(!). Tror det var någon som behövde sova. Febern vart iaf borta så åkte till jobbet i eftermiddags men när jag kommer dit har det blivit en dubbelbokning så jag fick helt enkelt åka hem med betalt. Imorgon är det däremot jobb utan dubbelbokning. Så ska lägga mig igen o kolla på idol o hoppas på att sova lika skönt inatt.


jag gjorde det!

Jag gjorde det, jag vågade. Töntig som jag är!!!


Bakom tejpen döljer sig min dermal anchor som jag gjorde i fredags. Om några dagar får jag sluta med tejpen, äntligen :D Jag är så nöjd att jag gjorde den. Nu vill jag bara byta smycket, men det får vänta några veckor. Nu ska jag dock trotsa mot allt. Jag får egentligen inte träna pga den, men jag ska leda familjejympa om en timme plus att jag har åkt på en förkylning och känner mig faktiskt ganska hängig. Men men, på med leendet o kör bara ;)Det är väl det jag gör bäst?


Tack till mig själv

Idag har jag gett mig själv en födelsedagspresent. Är ju inte varje dag man fyller 23

Midcut bootImorgon ger jag mig en till... om jag vågar....


Grattis till mig själv på 23 årsdagen

Idag är det min födelsedag och detta firar vi med lite härliga klipp!!!kärlek helt enkelt!

Krock!!!!

Imorgon blir det en krock utan dess like. Vem är med i Adam Live samtidigt som jag är på friskis och leder pass?! Självklart Martin Stenmarck. Hur tusan kan mina favoriter krocka så här ;) Tv3 planerar ju uppenbarligen inte efter mig och det är jäkla tur att tv3play finns :)


4 korta månader

Mina vänner, idag är det endast fyra månader kvar. 4! Sen tar jag min examen. 122 dagar, nu börjar nedräkningen!


jympamöte

Har spenderat kvällen i friskishuset. Började med ett jympamöte på ett par timmar och sedan avslutade vi det med att få prova Anders step-pass. Kul att få prova det då det är lite smått omöjligt annars då vi leder pass samma dag och samma tid. Men eftersom vi var kurskamrater var det kul att få prova och jag rekommenderar det. Nu blir det däremot skönt med en dusch.

Förvrigt testade jag moussehårfärgen idag. Mycket bra måste jag säga. Nu kan jag göra't själv hemma och det var hur enkelt som helst. Nästan som att shamponera håret.. Perfekt!


ökning

Förra veckan hade jag och Hanna 18 barn och deras vuxna. Idag var vi hela 26 barn och deras vuxna. Ja, jag säger vuxna och inte föräldrar för det är inte bara föräldrar som går dit med barnen. Det kan vara en farmor eller morfar eller vem nu personen i fråga kan tänkas vara. Så på mitt pass så benämns de vuxna för just vuxna ;) O i en viss lek får de även tåla att kalas för jympabarn ;)

Nu blir det däremot att fortsätta måla mina möbler. Tvbänken och bordet är på plats och nu är det ena bokhyllan som ska få sig en omgång. Härligt härligt!


måla, måla, måla

Grabbarna fortsätter att briljera här hemma i målarstugan. Tänk att två busgrabbar kan lyssna så bra när det väl gäller. Har målat möblerna en gång till nu på förmiddagen och bordet tror jag är klart, tv bänken behöver en omgång till. Men det tar jag innan jag åker till mamma och pappa sen. Ska även åka ut till Rusta och köpa mer färg sedan så jag kan måla bokhyllorna! Tror vita möbler kommer underlätta en hel del för mig. De andra dammar man och sen två sekunder senare ser man dammet med en gång igen och det är inte så roligt, så känns mycket fräschare detta!

Nu däremot ska jag lägga mig på soffan och kolla på Idol. Har knappt sett nånting av det då jag istort aldrig är hemma då det visas eller så är det något annat jag vill se, så ja det får bli idol idag helt enkelt ;)


Bästa grabbarna!

Jag har världens bästa grabbar! har fått för mig att jag ska måla om mina möbler och det projektet startade idag. Men hur smart är man egentligen om man väljer att måla om sina möbler i en etta tillsammans med två katter? Jo, jävligt faktiskt för de är hur duktiga som helst. Sivert har lite vit nos från när han la nosen i färgen och Bosse satte tassarna lite lätt på bordet, men annars jävlar vad de är rediga. mamsen älsklingar, de upphör aldrig att förvåna!


jympa

Nyss hemma från ännu ett jympapass. Svettigt blir det och passet sitter bättre och bättre och konditionen börjar komma tillbaka efter sommaruppehållet. Det underlättar lite när man ska leda passet, att konditionen finns där ;) Men snart så!

Nu blir det 4stjärnors middag och sen en gooooo dusch!


Hugo


När vi var i Turkiet fick vi en ny kompis. Han heter Hugo och tycker om att äta kebabkött. Han är även väldigt duktig på att sitta fint och vänta på maten. Han liknar även Max gosehund som heter Hugo, därav döptes Hugo till Hugo. Jag saknar faktiskt Turkiets Hugo lite, han är så go och söt och lite skabbig.


Av någon anledning hamnar Hugo på sniskan, men vrid bara lite på huvudet och beskåda denna söta lilla varelse. Ååå vad jag vill tillbaka till Turkiet och alla härliga djur som blev väl omhändertagna av mig och Eve när alla andra turister gick förbi och tittade på oss som om vi var dumma i huvudet som ens rörde djuren. Alla djur behöver kärlek, även de som är lite smutsiga och kanske har löss. Det är smällar man får ta <3


mallans egna medicin

Sitter hemma med persiennerna neddragna och några ljus tända. Mallan sitter med en jobbig huvudvärk som jag haft sen igår. Men det är inget som inte ett spinningpass kan råda bot på ikväll. Stänga in sig i en mörk spinningsal och bara köra järnet, det känns som den bästa medicinen för mig - värktabletter proppas inte in i min kropp i onödan. Min bästa medicin är vila, mat och blandat med motion, kan inte bli så mycket bättre. Så idag ligger jag hemma och läser i boken jag skrev om igår. O självklart har jag min onepiece på, något annat accepteras inte. Punkt o slut!


Grym söndag

Hur bra söndag har inte jag haft på en skala? Tog en lååång sovmorgon och sen låg jag i sängen och läste hur länge som helst. Har börjat läsa en så fruktansvärt bra bok.

Danielle Steel skriver om hennes liv tillsammans med hennes son Nick som i vuxen ålder får diagnosen mano-depressiv. Sjukt bra är den och jag har svårt att lägga mig ifrån den.

Eftermiddagen och kvällen spenderades sedan i Friskishuset. Först familjejympapasset och därefter receptionen. Mycket bra dag i mina ögon, ganska perfekt faktiskt. Imorgon blir det tillbaka för att köra ett spinningpass, det första på bra länge!


Mary,Lilo&Takida

Igår vart det en mycket bra torsdag. Dagen spenderades i skolan och därefter begav jag mig hem till Mary och Lilo för en mycket mysig eftermiddag/kväll. Såna kvällar gillar vi. När jag kommer hem läser jag en mycket glädjande nyhet om att Takida ska ut på en Sverigeturné i början av nästa år. Jag bönar och ber om att jag inte är i Thailand när de är i närheten av mig, annars får det helt enkelt bli en liten roadtrip för då SKA jag se dem, oavsett vad!


RSS 2.0