plus

Återigen har mitt hundkonto plusats på och jag blir lika glad varje gång. Tänk, nästa år beroende på boende och arbetssituationen, har jag min egna hund. Galet!


Inspirationsdagen

Såg att Friskis lagt ut bilder från vår inspirationsdag. Galet roligt hade vi och helt slut vart jag efteråt..

 
x antal funkisar från Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och Mellerud


Dansfuego


Flex




Bollywood

optikern

Var hos optikern förut och äntligen fick jag en förklaring vad mitt synfel innebär. riktigt bra optiker. Heja Specsavers. När jag för 2½ år sedan fick mina glasögon vart jag på liljeloods och har aldrig blivit så illa bemött tror jag. På frågan vad synfelet innebär fick jag svaret att det bara är så. Sen ville de helst inte att jag skulle ha glasögon, men ville jag så fick jag. Jo tjena, jag går gärna varje dag med huvudvärk resten av mitt liv och problem med att se skarpt. Men nu kommer jag se ännu bättre med mina nya glasögon. UNDERBART!


nya glasögon

RED OR DEAD 48 GlasögonGORDON Glasögon
Ska på synundersökning imorgon och de här glasögonen tänkte jag att det får bli :)

Sivertmys

vi har en trött Bosseman här hemma idag så jag och Sivert har haft mys hela förmiddag då Bosse inte har behagat vakna än. Om ett tag bär det av till Överby. ska kolla nya glasögon.. wohoo

Mina skitungar

Grabbarna har legat bredvid mig hela kvällen. Tätt ihop ligger de huvud mot huvud och jag känner bara så mycket kärlek. Aldrig i mitt liv trodde jag att två katter skulle komma att betyda så mycket för mig, men se så fel man kan ha. De har hjälpt mig med så mycket det senaste året. Älskade älskade grabbar..


Förstår inte hur jag har kunnat ha sån tur att få dessa två underbara, skitjobbiga, roliga, idiotiska, vackra varelserna in i mitt liv. Jag måste ha gjort något mycket bra.. <3


<3


bland det finaste jag någonsin har sett!

Kenza4


Jag vill få hem mina nya skinnjacka NU! Helst igår!

3 timmars jympa! Äntligen!

Jag har länge undrat varför friskis bara kört långpass i spinning men aldrig på jympan. Jympagruppen måste läsa mina tankar! 12 mars blir det jympa i 3timmar. Gissa vem som ska boka sig på det?!! wohoooo

Alla hjärtans dag kort

Idag fick jag ett försenat alla hjärtans dags kort, eller flera stycken faktiskt. Mycket fina teckningar som gjorde mig väldigt glad :)

Nu däremot ska jag snart till min kära mormor&morfar. Mormor fyller år så blir kalas. Ikväll kommer Jimmy hit och han ska baka kakor. Själv. Jag ska sitta i soffan och kolla på. Perfekt!

:D

Herregud, såhär bra har jag ALDRIG mått efter en tatuering. Sov som en prinsessa inatt utan att vakna av att jag lagt mig så jag sover på tatueringen. Inatt var det inga problem, jag kunde ligga på den utan att det gjorde ont. Vaknade imorse o då stramade det lite bara. Hur skönt är inte det på en skala? Sist gång kunde jag knappt ta av och på mig kläder och lyfta armen var knappt att räkna med.. wohooooo!


:)


Detta firar vi med popcorn såhär på en onsdag.. wohoooo

nytatuerad...

Då sitter jag här igen, nytatuerad. Den här gången mår jag iaf ganska bra efteråt. Trött i huvudet bara. annars brukar min kropp bli ett ras efteråt, men än så länge är det inte så farligt. Har hemmaplugg imorgon också vilket är skönt då dagen efter också är lite sisådär.. Men nu är den klar iaf vilket känns skönt :D Så när läkesprocessen är klar kommer jag börja längta efter nytt, sån är jag ;) Men nu är det min resa jag ska fokusera på.. wohoooo


Turkiet 20 augusti

Jag och min fina vän Eveliina bokade för en liten stund sedan en semesterresa till Side i Turkiet. 20 augusti bär det av och det ska bli så skönt. Vi har varit vänner i 20 år och ALDRIG varit iväg tillsammans. Detta trodde vi inte när vi vaknade imorse men se så bra det kan bli ibland. Denna resa vart liksom menad för oss, allt klaffade bara sådär så vi var ju nästan tvugna att boka ;)


Man skulle väl kunna säga att det kommer bli världsklass


bikbok


jag har aldrig gillat bikbok något vidare innan, men jag tror jag har ändrat mig nu.. <3

Älskade lilla Bossemannen

Det märks verkligen att grabbarna är bröder. Bosse "skvallrar" på sin bror så fort han gör något fel. Tar Sivert Bosses mat kommer han på stört och gnäller, tar han en leksak kommer han till mig. Det senaste är att han inte gillar när Sivert öppnar garderoben och går in och lägger sig. Om blickar kunde döda hade nog Sivert varit stendöd. Han är väl avundsjuk den lilla skiten eftersom han själv inte kan öppna dörren. Så nu ligger han här tätt mot mig och Sivert ligger inne i garderoben ;)


som ett brev på posten

Jahaja, sitter med lite feber och allmänt hängig. Så idag blev det hemmaplugg för mig och Åsa. Har fixat googledokument till oss så vi kan sitta där. mycket käckt. Har redan skrivit in en del. men iaf, tror det är helgen som gör sig påmind faktiskt. Sov inte direkt mycket under helgen och inatt hade jag också svårt att sova o ja kroppen säger väl ifrån när det blir för mycket helt enkelt. Men men, åter till plugget!


röda naglar

Klippte av mina lååååååånga naglar tidigare idag och som alltid när jag klipper av dem fick de bli röda. Nu längtar jag tills de blir långa igen. Då trivs jag som bäst. Drog av den ena i helgen, långt ner vilket inte alls var mysigt. men men, den växer ut så småningom :)


ja tack


Jag tycker alla hjärtansdag är bullshit, men för dem som tycker väldigt mycket om den dagen och vill göra mig lite extra glad så finns de här på skopunkten...

slappar dag

Mina planer var att jag skulle ta mig till friskis ikväll för mitt favoritpass, men nej. Är helt färdig efter helgen så det blir soffhäng tillsammans med grabbarna HELA dagen. Härligt! så denna veckan blir istort träningsfri eftersom jag tatuerar mig på onsdag. Kanske blir ett pass på söndagkväll :)


mys hela dagen lång.. <3

melodifestivalen

Jag har plågat mig allt för många timmar, men nu jävlar börjar det snart. reprisen av gårdagens melodifestival :)

funkisar



Friskis funkisar som vart med och hjälpte till under helgen!

24timmars



SJUKT TRÖTT!


Svettig, pigg och glad efter 24timmars finalpass, idag är jag mindre pigg och ska snart åka städa i friskishuset. jag längtar efter kvällmys tillsammans med grabbarna!

24timmars

om 7½ h smäller det. Starten för 24 timmars.

Familjen Kaos


Min lilla familj. <3

härlig promenad.

nacken känns lite bättre idag så jag gick ut på en promenad nu på förmiddagen. Trots att solen skiner så vart det kyligt på sina ställen o ja det pallar inte min kära nacke så det blev inte så långt som jag ville, men 6,5 km vart det tillslut iaf :) härligt. så nu blir det lite fix och don hemma.


Dear John


Se den <3


ajajajaj

vaknade inatt med en värk i nacken som heter duga och i morses när den var kvar bestämde jag mig för hemmaplugg istället. Tycker det är otroligt jobbigt att sitta still så länge i skolan när nacken värker mer än vanligt. Stillasittande är inte det bästa då. så jag gick och la mig igen och sov och när jag vaknade runt 10 (var hur längesen som helst jag sov längre än till halv 9) kom grabbarna och var gosigare än gosigast. Har fått gjort en hel del inför torsdagen seminarium, har ett par frågor kvar bara. 10 års jubileum iår för mig och min onda nacke, undrar hur vi ska fira detta´?!


rensning..

Ojojoj vilken rensning vi har gjort i skafferiet idag. Av nån anledning har det liksom blivit överfullt med tiden, så detta var på tiden. Nu har jag bara varor jag verkligen använder och fick en hylla över där jag kunde ställa saker som tar för mycket plats i andra skåp. Gött. Nästa proejkt blir garderoben i hallen som är fylld till bredden.. men det projektet påbörjas ikväll..


farfars ring

Farfars gamla lillfingerring pryder nu mitt pekfinger. Var det han som hade tjockisfingrar eller är det jag som är liten? ;)




fredagsmys


Martin Stenmarck


Martin stenmarck ska i vår leda ett program på tv4 där han kommer uppfylla tittares drömmar. Vad har jag för dröm? jo, träffa denna man. man kan nu nominera sina vänner och ja, vem är inte lämpad för detta program om inte jag? Jag hade tackat ja på stört om jag blev inskickad, bara så ni vet ;)


RSS 2.0