Mors dag

Idag är det min första mors dag ;) Ja, är man kattmamma så får man lov att säga grattis till sig själv. Grattis även till min mammi! Nu är jag snart påväg bort till mormor och morfar på lite fika. Har även varit nere hos farmor o farfar och ätit. Skulle varit och kollat på kattungarna idag, men vi tar det en annan dag istället.

Imorgon smäller det! Jag har inte packat än, gör det sen. Varför ha en packad västka ståendes i flera dagar? Lika bra att slänga ner lite bara. Ska försöka ta med ganska lite packning den här gången. Tror faktiskt jag kommer lyckas! På riktigt!

1år är avklarat!

Jag har nu klarat ett helt år på högskola! Idag var sista dagen på terminen, arbetet är inlämnat och nu har jag SOMMARLOV! Ikväll ska vi grilla och parta med klassen! Ska bli riktigt roligt. håller på och gör mig iordning här hemma nu och skall snart bege mig bort, eller ja om 40 min.. hoppas på en toppenkväll!

PÅ MÅNDAG ÅKER JAG! WOHOOOO!

Klar!

Arbetet är nu inskickat och klart. Det enda som återstår på det här året är en föreläsning på två timmar imorgon som känns oerhört onödig, men är tyvärr obligatorisk..

introduktion

Introduktionen var lika givande som vanligt.. eller inte.. Är så otroligt tråkigt att sitta där, tur att vi får betalt för det. Var även på Malins studentmottagning innan. Vill verkligen göra om min student. bästa dagen i mitt liv, eller en av de bästa.. efter bruket åkte vi hem till mamma o pappa, mamma fyller 48 idag så åt lite tårta och så.. Nu blir det däremot bara slappande med Bosse på magen, som vanligt på kvällarna ;)

pluggfri

Idag tänkte jag vara pluggfri. Skrev som en tok igår, så jag tänkte skriva klart det sista imorgon. Härligt att se ett slut på det nu. Idag däremot åker jag ner till Edet för att först gå på Malins studentmottagning. Sedan är det dags för introduktion på bruket. Oerhört roligt.. eller inte. Tredje gången jag sätter mig på den introduktionen nu och de säger samma sak varenda jävla gång. Jag skulle lika gärna kunna ställa mig däruppe och berätta vad som kommer på bilderna. Ska även skriva kontrakt. Sen är det bara att köra igång 10 juni! Då kommer ni inte se mycket av mig för när jag jobbar är alla lediga och när jag är ledig jobbar alla. Visst under sommaren är det väl okej för då kan man hitta på saker fast jag har jobbat eftermiddag och sådär, men när jag var på bruket under vintern då träffade jag verkligen inga människor. Hur trist som helst. men men..

skriver, skriver och skriver lite till

Sitter just nu och skriver på mitt arbete och det går framåt. Skall nu gå på min analys och sedan skall jag sätta mig och få in lite referenser. Jag är en sån människa som inte får panik när det är arbeten som skall skrivas för det tjänar ingenting till. Jag har alltid älskat att skriva, men skriver jag för att jag måste går det inte. idag vaknade jag och kände för att skriva och nu flyter det verkligen på och det känns roligt. Så klassen, släpp paniken över arbetet. Skriv och lämna in. Komplettering är ett senare problem isåfall, men det är inte hela världen faktiskt. Så jag säger som jag och Nath brukar säga: Köööööör bara!
  
Ikväll skall jag och Jenny ta med Sivert, Bosse och Alvina bort till parken. Varför Alva inte får följa med förstår jag inte, men det är väl inte mitt problem. Bosses klo som jag nämnde för ett par dagar sedan verkar vara normal nu igen. Kikade lite på den igår och märkte inget på den så nu ska det nog vara bra. Nej, nu blir det till att fortsätta skriva!

snart klar

Nu är jag snart redo inför kvällen. Ska bara fixa det sista med håret och ta på lite parfym... Min nya från Kate Moss som jag köpte idag. Testade den igår och idag när jag vaknade satt doften fortfarande i och den luktar jättegott så då fick jag allt ta och köpa den. Ska snart bege mig ett kvarter bort, nämligen till Louise och sen går vi bort till Buddys runt sju! Hoppas på en grym kväll!

bowling ikväll

Då är det dags för bowling ikväll och jag är taggad till max. 19.00 ska vi mötas på Buddys, 19.30 är det dags för middag och 22.00 bowlar vi. Jag hade tänkt vinna ikväll, lycka till säger jag bara;) Har aldrig hänt och kommer nog aldrig hända heller, men drömma går ju.. hehe.
   Har varit borta i parken med Sivert&Bosse idag. Full rulle som  vanligt. Ett tag hade de tävling om vem som kunde klättra högst upp i träden och då var jag nära på att få hjärtattack några gånger, men det gick ju bra tillslut. Nu är de hemma i tryggt förvar iaf. Bosse blöder kring ena klon märkte jag när vi kom hem. Hela klon är knallröd, men han verkar inte ha ont iaf så det är nog ingen fara. Har väl dragit i den i något när vi var ute. Får nog ta mig en liten extrakik på det där. Hönsmamma? :)

VILL HA!


Såhär gott folk vill jag göra med mitt hår. Har velat gör något liknande väldigt länge men aldrig vågat. Kanske är dags nu?

internet här hemma igen

Nu här jag internet hemma igen. FIck ett helt nytt modem gratis av comhem fast att katten tuggat sönder sladden och det sa jag till dem också. Fick ett brev med där det stod: Du har, i kontakter med oss, uppgett att du har problem med ditt gamla moden. Så ska det givetvis inte vara - därför skickar vi dig ett nytt.
Haha nej så ska det givetvis inte vara, men om det är katten som är orsaken borde man inte behöva betala då? Det är ju inte fel på själva modemet egentligen. Fast jag ska inte klaga! :)

Kom precis hem från en myskväll hemma hos Karvonen med henne och Karro! Mer såna kvällar åt folket ;) Imorgon däremot blir det full ös medvetslös... eller nåt. Julia har fyllt år så hon ska firas först med bowling och middag på Buddys och efter det blir det utgång. Vi är 14 stycken som ska dit så det blir nog riktigt roligt tror jag :D Nu däremot ska jag gå och lägga mig!

inget internet hemma

Sitter just nu hemma hos Jenny. Har inget internet hemma då kontaktprinsen Bosse vart i farten igen. Vi ska förresten få tillökning hemma! Jag har haft ännu en enkel graviditet och förlossning, utan att jag märkte det själv faktiskt. Nästa vecka ska vi åka och kolla vem av ungarna vi vill ha och det är en av de jag skrev om i ett tidigare inlägg. Så de blir ju faktiskt syskon på riktigt. Inte samma pappa då, men samma mamma iaf :) Tror Bosse kan behöva någon att ta hand om faktiskt, eftersom Sivert är den av dem som fått "vuxenrollen" och Bosse är skitungen i gänget. Kommer nog bli bra det här tror jag!

tomt och trist

För första gången på 8 månader är jag ensam hemma och det är trist. Sivert och Bosse är på besök hemma hos Jenny och anledningen till det är att jag behövde vädra här hemma! Bor man på tredje våningen är det inte så smart att ha två nyfikna katter hängandes ut genom rutan så de fick gå hem till kusinerna istället. Så jag håller på och städar här hemma nu, ska hämta dem igen om ett par timmar!

Imorgon gäller det

Japp, imorgon gäller det, allt ska sitta. Kommer säkert gå galant, gör vi fel så skitsam. vem bryr sig om det om hundra år? inte jag iaf. Efter att jag varit hemma hos Eve åkte jag för att spendera kvällen med Max faktiskt. Mamma&Pappa var hos Outi och Reijo och Jimmy var på övervåningen, så det blev bara jag och mitt lilla hjärta. Var ute och lekte och han jagade bollen som en tok. Precis som när han var liten. :)
   Sivert och Bosse har förresten fått syskon. Fyra stycken som bara är några dagar gamla och en av de är svanslös. Hur gulligt låter inte det? Mamma Svea kör då på med tanke på att mina grabbar bara är 10 månader. Jobbigt för henne att ha fyra småttingar att ta hand om när hon bara hade två vildingar sist gång och när hon var trött på dem försvann de ju båda två på samma gång. :)

tänk att de varit så små - 5 veckor gamla

Underbart!


Så otroligt bra! Niels Brinck. Eurovision song contest är bra, för där hittar man ny musik ;)

dags att sova!

Nu ska jag gå och lägga mig. Grabbarna sover redan, men känner jag dem rätt kommer de vakna till liv nu när jag börjar röra på mig!

Var och hälsade på Max efter jobbet idag och han beter sig som en valp nuförtiden. När han leker naffsar han hela tiden på händerna och är helt tokig där hemma :D Alltid lika roligt att komma dit när han inte vet om att jag skall komma. Han ser alltid så chockad ut och gnyr av glädje. Det är min man det ska ni veta, mannen i mitt liv! <3
 Ni ser ju bara vilken tur jag har som har fått in Max i mitt liv! 6 år av lycka och det är faktiskt ingen tvekan vem som är hans bästa polare här på jorden! :) Tänk er mig fast i hundversion så har ni Max. Ganska bra beskrivning på honom faktiskt ;)

Niels BrinckKanske borde ta och gifta mig med honom?Vidare till final också! :D:D

Mycket roligt nu!

Det är mycket roligt som händer nu framöver. På lördag är det modevisningen på Lipz tillsammans med en av de bästa människorna på jorden, nämligen Eveliina Isopoussu, min underbara vän sen 18 år tillbaka :). Nästa helg ska vi fira Julia som fyller år och det blir på Buddys. Veckan efter det är första året på lärarprogrammet avklarat och det blir grillning med klassen och bara tre dagar efter det åker jag och Jenny till Grekland. Dagen efter vi kommer hem drar jobbet igång och jag ser faktiskt fram emot det. Visst jobbet i sig är väl inte det roligaste, men människorna jag arbetar med, de är härliga ska ni veta! Så nu är det mycket roligt. Livet är underbart helt enkelt! :D

trötta barn, trött mamma

Just nu är vi alla tre ganska trötta här hemma. Sivert har precis suttit och dragit i mitt hår. hur gott som helst. tur att de roar sig samtidigt som jag får någon som pillar i håret. två flugor i en smäll. men blev bara tröttare av hans "massage" så nu ska vi strax gå och lägga oss!jag tar tillbaka det jag sa. de är inte alls trött helt plötsligt, varför inte starta ett nytt världskrig här hemma liksom?

EvaLotta&MajBritt2

Japp, på lördag är det jag och Eve som kör järnet på Lipz. More than love skall ha ännu en modevisning där vi skall stå för dansen. Kommer bli tre ingångar för vår del då vi dansar i två och går i den tredje. Tror det kommer bli riktigt bra faktiskt :D Roligt kommer det bli iaf och fördelen med att ha modevisningar på ett uteställe är att ingen kommer ihåg om vi gjorde fel.. hehe, hur bra som helst!! Så på lördag får ni bege er till Lipz gott folk!

EvaLotta&MajBritt

Tonight's the night we're gonna make it happen
Tonight we'll put all other things aside
Get in this time and show me some affection
We're goin' for those pleasures in the night

I want to love you, feel you, wrap myself around you
I want to squeeze you, please you, I just can't get enough
And if you move real slow I let it go
I'm so excited and I just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it


I'm so excited and I just can't hide it
And I know I know I know I know I know I want you

We shouldn't even think about tomorrow
Sweet memories will last for long long time
We'll have a good time, Baby, don't do worry
And if we're still playin' around boy that's just fine
Let's get excited, we just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it
I'm so excited and I just can't hide it
I know I know I know I know I know I want you, I want you
I want to love you, feel you, wrap myself around you
I want to squeeze you, please you, I just can't get enough
And if you move real slow I let it go
I'm so excited, I just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it
I'm so excited and I just can't hide it
I know I know I know I know I know I want you

På lördag kööööör vi EvaLotta ;)

bra i alla lägen!

jag tänker på dig, jag kan inte leva utan dig
det är väl det de säger i sångerna de sjunger
jag hör dem varje dag och jag sjunger de varje jävla natt
drömmer att du ler och vill, men här bor jag, bara jag
jag är ensam jag är inte stark se mig hugga se mig slå
det är så vi pojkar gör, när kärleken dör
jag är ensam jag är inte stark, när kärleken dörhave you ever?

Brandy - Have you ever

Have you ever loved somebody so much
It makes you cry
Have you ever needed something so bad
You can't sleep at night
Have you ever tried to find the words
But they don't come out right
Have you ever, have you ever

Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything to make them understand
Have you ever had someone steal your heart away
You'd give anything to make them feel the same
Have you ever searched for words to get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start


Have you ever found the one
You've dreamed of all of your life
You'd do just about anything to look into their eyes
Have you finally found the one you've given your heart to
Only to find that one won't give their heart to you
Have you ever closed your eyes and
Dreamed that they were there
And all you can do is wait for the day when they will care

What do I gotta do to get you in my arms baby
What do I gotta say to get to your heart
To make you understand how I need you next to me
Gotta get you in my world
'Cuz baby I can't sleep


ruskar på huvudet och himlar med ögonen

Som rubriken lyder brukar folk göra när de ser en ny tatuering på mig. Jag skiter i vad folk tycker om dem det som för mig arg är att man inte kan acceptera mitt intresse för tatueringar. Det är aldrig någon som har sagt något negativt till mig om dem, förutom mormor och morfar, men jag ser på deras blickar. Varför accepterar man de som spelar fotboll, köper bilar hit och dit, lagar mat hela dagarna eller tränar stup i ett. Det är deras intressen och det är accepterat, men om jag kommer och ser ut som ett fromt lamm, men har 7 tatueringar så går inte det att acceptera. Jag accepterar dem som inte tycker om tatueringar, alla är olika. Varför kan då inte jag bara bli accepterad för den jag är och tatueringarna är faktiskt en stor del av mig. Jag tatuerade mig första gången för snart fem år sedan och sedan jag gjorde den första har jag blivit säkrare på mig själv och jag har byggt upp ett bra självförtroende. Jag älskar min kropp och tycker den är skitsnygg just för alla tatueringar och jag är inte rädd för att säga att jag är nöjd med min kropp och hur den ser ut, men att ha ett sånt självförtroende nuförtiden är tydligen inte bra det heller. Säger man att man inte är nöjd med sin kropp accepterar man det för det är så man "ska" tycka, är man däremot nöjd med hur man ser ut då har man höga tankar om sig själv för enligt normen skall man inte vara nöjd med hur man ser ut.
    Tillbaka till mitt intresse för tatueringar. Det började redan när jag var väldigt liten. Jag tänkte ofta att när jag blir stor skall jag ha en. Men samtidigt tänkte jag att det bara var för rika människor för man fick säkert betala 1000kr, då kanske ni märker hur liten jag var då 20 kr var en förmögenhet i stort sett. När jag var 12 gjorde jag min första hennatatuering och jag tyckte det var såå snyggt. Det var ett kinatecken bak på skulderbladet och jag var så stolt och längtade tills jag en dag skulle få göra en egen. När jag var 15 fick jag godkännande från mamma och pappa och när jag var 16 år och en vecka gjorde jag min första. Det är inte bara att ha tatueringen på kroppen jag tycker om, utan jag älskar att bli tatuerad. Jag tycker det är roligt och ganska skönt faktiskt. Jag tänker inte på mina tatueringar som ett antal, när någon frågar hur många jag har får jag alltid tänka efter. Säger jag att jag har sju stycken hamnar deras hakor i backen i stort sett. Jag älskar alla mina tatueringar och alla har en betydelse för mig. Så nästa gång ni får för er att säga till mig: Malin nu räcker det väl?!   Det är ingen idé. Ni säger väl inte till en fotbollspelare att nu är det nog dags att sluta spela, du har spelat för länge nu. Många har nog svårt att se kopplingen jag gör mellan tatueringar och fotboll, men jag ser båda som ett intresse och ett intresse skall man aldrig ta ifrån någon!

Tatueringen!


Mallan har gjort det igen!

Nu pryder mamma och pappa min arm så fint. Lägger upp en bild imorgon! Efter två års tankar sitter den på plats! Skulle gjort den för 1½ år sedan på deras 20 åriga bröllopsdag, men av nån anledning blev det aldrig av! Men nuså!

your eyes

How'd I Let You Slip Away
When I'm Longing So To Hold You
Now I'd Die For One More Day
'Cause There's Something I Should
Have Told You
ironi och vårruset

"Oh,har du ett jävla temprament menar du? Det visste jag inte". Jenny anar jag liiiiite ironi kanske? :P

Idag gick vi faktiskt tidigare från föreläsningen. Den föreläsaren gick inte att få något vettigt ur tyckte jag. Påminde lite om min reliogionslärare i gymnasiet. Inget positivt över det faktiskt. Ikväll är det iaf dags för vårruset och jag himlen är blå nu och så tycker jag den skall fortsätta vara. Så mig hittar ni längst bak i ledet med stavarna :)

ÄNTLIGEN!

I förrgår när jag och Jenny skulle betala resan till Lefkas ville inte mina fonder det riktigt. När jag skulle sälja för att ta över på mitt konto kom det upp att jag hade en obehandlad order, vilket jag visste att jag inte hade. Jag försökte, försökte, försökte och även Jenny loggade in och provade även hon, men det funkade inte. För er som inte känner mig, så har jag ett jävla temperament och går saker och ting inte min väg på direkten då smäller det. Jag skulle behöva en boxningssäck här hemma som jag kan avreagera mig på under sep-maj då jag inte är på bruket och kan avreagera mig på helvetesmaskinerna. Men iaf, idag när jag loggade inte så fungerade det helt plötsligt. Varför kan det inte bara fungera på en gång så slipper jag de där jäkla utrbrotten jag får så lätt. Jaja, nu är resan betald iaf. Var även och fixade pass idag och kan hämta det tidigaste nästa onsdag. Gick snabbt och enkelt. Nu däremot ska jag och grabbarna gå och lägga oss. Bosse ligger redan här bredvid och stensover och vart Sivert är vet vi inte riktigt. Är väl under bordet eller något. Imorgon är det Vårruset och jag,Linn och Fanny ska gå med stavar. Vi kommer vara GRYMMA!

Har nämnt detta tidigare och jag gör det igen, vissa människor borde VÄXA UPP och gå vidare i livet. Inte stanna kvar i det som varit utan blicka framåt. Men framförallt VÄXA UPP!


resor hit och resor dit!

I helgen var det en tripp till Köpenhamn tillsammans med Anna, Tony och Fredrik. Hade verkligen en toppenhelg.. Har nog aldrig gått så långt i hela mitt liv, men roligt hade vi.. Köpenhamn är verkligen fint och det var första gången jag besökte staden och dit vill jag absolut åka igen. Det var tur att vi hade Anna och Fredrik med oss för de hade verkligen stenkoll på vart vi var HELA tiden och jag och Tony fattade ingenting. Tror att jag hade rätt en gång på vart vi befann oss under en hel helg. bra jobbat Mallan!
Den 1 juni bär det av igen, inte till Danmark utan till Grekland - Lefkas med systeryster. Kommer garanterat slå halvt ihjäl henne ett par gånger under den veckan, men det får gå!


RSS 2.0