Vaken tidigt idag

Vaknade redan kvart i 8 idag och det hör inte till vanligheterna att jag vaknar så tidigt av mig själv. Bra Mallan! Ska ställa mig och diska nu, tråkigaste sysselsättningen som finns. Men ska se om jag kan hitta någon bra musik att lyssna på samtidigt. Om en timma åker vi ner till edet och sedan till ikea med tattoofamily.

inte så lyckat

idag gick det inte jättebra på modevisningen, men men. Blir säkert bättre imorgon! Eller får hoppas det iaf! Nu ska jag ta mig lite att äta, kolla lite tv o sen skall jag och barnen bädda ner oss. IKEA imorgon

kramp i armarna

Jag har tillbringat den senaste timmen med att fixa mitt hår. Inför kvällens modevisning blir det lockigt och har man så långt och mycket hår som jag har tar det sin lilla tid. Så det är alltså därför jag har kramp i armarna, eftersom jag har armarna uppe i vädret under tiden det lockas. Men vill man vara fin får man lida pin som man brukar säga!  Nu skall jag snart sminka mig tänkte jag och ta lite yoghurt så är jag redo inför kvällen!!! Tror det kommer bli riktigt roligt! Tatueringsmässan är ju ett passande ställe för mig eftersom jag har några stycken nu! Lite synd att fågeln är skymd hela tiden, förutom i slutet då morgonrocken åker av. Men men så kan det vara..

På förskolan idag serverades det arabisk mat tror jag det var. Kobba heter det och det var verkligen hur gott som helt. Var något bröd som såg ut ungefär som pitabröd fast mycket tunnare, sen var det en friterad boll och där i var det ris, köttfärs och något mer och till det en yoghurtdressing.. hur gott som helst verkligen. Det är ju en mångkulturell förskola jag har praktik på, så det är roligt att få prova på mat från deras kulturer! Hoppas på mer sånt!

trötter

Ska gå och lägga mig nu. Har varit en lång dag. Det är iofs brottningsmatch här hemma nu och man kan aldrig säga hur länge de håller på. Kan sluta om en minut eller om någon timma och jag som domare kan inte gå in och avbrytal Men arenan är tydligen uppe på min byrå. De har slängt ner allt jag hade där på och brottas istället. Ja, så kan man väl göra om man vill.

Sporify är förövriktigt riktigt roligt. Hittar massa musik jag lyssnade på när jag var lite. hur kul som helst! Men nu ska jag som sagt lägga mig, upp tidigt imorgon igen men slutar tidigt också.. skönt!

Spotify

ÄNTLIGEN har Mallan spotify! wohoo! Fick en invite idag!

Sivert eller Siv?

Som vi alla vet är Sivert en kille, men tror det finns lite av Siv kvar i honom fortfarande. Han är nämligen väldigt intresserad av de typiska tjejgrejerna. Han är gärna med när jag sminkar mig, när jag kom hem med klädpåsar då är han intresserad, men matpåsar det är inte lika intressant. Mina skor är tydligen underbara att sova på, men den nya grejen det är mitt diadem. Gärna skall man ta det när jag har det på huvudet. Men han tar alla chanser han får att ta det :)



Nu är det dags för semestersvenskar och kvällsmat!

Supernatural säsong 3

22 april landar Supernatural säsong 3 hemma hos mig! De har sänt den på kanal 5, men det är en serie jag vill sträckkolla på för den är så otroligt bra, så jag har lyckats hålla mig. Plus att jag är liiiite rädd när jag kollar på den själv på kvällen eftersom den är ganska så hemsk ibland. Iaf första säsongen. ojojoj det var många gånger täcken var framför ansiktet, säsong två däremot var inte lika hemsk. Så lagom till att jag får hem boxen skall jag kolla igenom de två första. wohoo! Har ni aldrig sett serien så rekommenderar jag den verkligen, för den är GRYM!


Ikea på lördag

På lördag åker hela familjen Andersson till IKEA. Eller hela vet jag inte, vet inte om Jimmy skall med. Men skall skriva en lista som jag skall hålla mig till! En ny fönsterlampa måste inhandlas eftersom Bosse välte den andra. 2 hyllor till rummet, 2 ramar till rummet, 1 eller 2 hyllor till badrummet och massa doftljus! Har ju ljushållare inne på toaletten och varje gång de tänds går ju 4 stycken åt. Så det skall det köpas en del av.
Har även skrivit ner en av aktiviteterna jag skall göra med barnen. De skall får gå på en liten uppdragsrunda nämligen där de skall få göra tre olika uppdrag för att hitta ett föremål osynliga tanten har hämtat från mig. Nämligen en kattleksak. Av någon anledning är barnen intresserade av fröknarnas katter, så tar med bilder på Sivert och Bosse och berättar hur ledsna de är över osynliga tantens kidnappning av deras favoritleksak. Det är bara barnen som kan hjälpa dem nu! :)

Grattis Sivert!

Idag har Sivert namnsdag, grattis till honom!

Första dagen på praktiken idag. Började ju egentligen i måndags, men då låg jag ju i magsjuka! Men det var riktigt härligt att komma ut igen. Var en kille förut som sa att hans mamma inte skulle komma hämta honom idag. Jag frågade då om det var hans pappa som skulle komma. Nej, ingen fick jag till svar då. För jag skall med dig hem förstår du.. :) Ibland är de allt bra goa de små sötnosarna!

stelt värre

Såg nyss en video där Carl-Gustav tillsammans med Silvia, Victoria och Daniel offentliggör förlovningen. Det var faktiskt det stelaste jag sett på länge. Alla satt med varsitt framför sig och pratade om hur glada de var över det hela, men de pratade bara in till kameran. Silvia satt och berättade om hur bra hon tycker Daniel är, men varför inte säga det till honom?! Strunta i kameran och prata med varandra istället. En förlovning skall väl vara lycklig? Då behöver man inte sitta fyra stycken runt ett bord och se stela ut. Släng papprena och säg det ni har på hjärtat istället. Det är 2009 nu, borde vi inte kunna släppa lite på formaliteterna? Daniel fick sitta där och kalla sig för Kronprinsessans make hit och Kronprinsessans make dit! Herregud de har väl namn. Som ni kanske märkte skrev jag inte Kungen tillsammans med Drottningen, Kronprinsessan och Daniel där uppe. Jag tycker bara det är löjligt att kalla de för det. Visst det är vad de är, men de är lika mycket människor som vem som helst, bara det att de anting blivit födda in i familjen eller blivit ingift. 2010 är det bröllop iaf och det är väl på tiden tycker jag. Tänk att ens pappa och regeringen kan säga nej till att gifta sig med den man älskar. Det är verkligen helt sinnessjukt. Nu sa de ju som tur var ja, så detta fick ju ett lyckligt slut och nu kan alla sluta grubbla på när hon blir gift. Nästa år gäller det och vi lär ju få se det på TV precis som alla andra kungliga bröllop! Då blir nog mormor glad, hon vet nämligen namnet på varenda kunglighet i hela världen känns det som och jag förstår bara inte grejen med det där. :) Kul att hon har ett intresse lilla mormor. Kungligheter och boxning.. wohooo!

Ladies Night och dansuppvisning

Nu är biljetterna bokade. Fjärde året i rad som jag och systeryster går på det men den här gången blir vi ett litet gäng på åtta stycken. Skall bli riktigt roligt. 17 oktober är det dags! Wohoo! Sen 1 maj skall vi ha en dansuppvisning på torget i lilla edet. Precis som på den gamla goda tiden!

Var i affären förut och vet ni vad? När jag blir gammal vill jag bli som alla gamla här i stan. Alla känner alla verkligen. Överallt ser man gamla som hejar på varandra och stannar för att prata. Så vill jag också ha det när jag blir gammal. Tänk vad dagarna går fort då om man är ute och pratar med folk hela tiden. Fast nej, jag vill nog inte bli gammal iaf för ju äldre jag bli så bör ju min nacke må sämre och sämre och det har jag inte lust med. Så nej jag håller mig nog ung ett tag till faktiskt! :) Blir nog bäst så!


Sitter och kollar på Oprah och Marion Jones är med idag. Ni vet friidrottaren som åkte fast för doping för några år sedan. Under OS 2000 satt jag och Louise klistrade framför TV:n och missade inte ett lopp med henne.. Eller hela den säsongen följde vi henne och även Maurice Green. Tänk att det redan är 9 år sedan.. helt galet vad fort tiden går. Men hon har iaf suttit i fängelse ett halvår eftersom hon ljög för FBI om det som hände. Är inte så insatt i själva händelsen, men fängelse satt hon i iaf. Så kan det gå om man inte tänker sig för!


99 balloons


perfekt exempel

Såg i tidningen att någon kanal skall sända något program om två tjejer som lärt känna varandra på internet och blivit vänner, men inte träffats i verkligheten ännu. Det skulle ju kunna vara jag och Josse för några år sedan! Vi är perfekta exempel på att man kan lära känna varandra via internet och iår har vi känt varandra i 6 år.. Det ni! Det är inte illa ska ni veta! Kära gamla lunarstorm vet ni! Haha
  Nu ska jag kila till affären och köpa mer nyponsoppa.. har ännu inte fått tillbaka matlusten riktigt känner jag! Så då får det bli nyponsoppa helt enkelt. Jag klagar inte för det är ju så otroligt gott! Lyssnar även som en galning på Så vill stjärnorna med Molly Sandén. Den är verkligen helt underbar den låten!!!!!

snyggt,snyggt, snyggt


Tänk er denna fast med en annan text som liksom ramar in namnet jag har i nacken


En fotlänk fast istället för ett kors tre hjärtan som går ner på foten. Början på mitt hemliga årslånga projekt ;)

tidsfördriv

Hittade denna lista hos Annika och snodde den med mig


Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)! Lycka till!

1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Måne
3. Flicknamn: Maja
4. Pojknamn: Markus
5. Yrke: Målare
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Morgonrock
8. Mat: Mossaka
9. Sak i badrummet: Makeup
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Morgontrött
12. Något man skriker: MALLAN!!!!
13. Film: Mamma Mia
14. Något man dricker: Morotsjuice
15. Band: Mando Diao
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Malmskillnadsgatan
18. Bil: Mazda
19. Sång: Med hjärtat fyllt av ljus
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Melodifestivalen ;)


Listan är det bara att sno med sig!


hoppas hoppas hoppas

Jag har visserligen bara fått i mig lite yoghurt idag, men har inte spytt den senaste timmen. Hade nog min "topp" igår kväll. Jag är väldigt bra på att vara magsjuk måste jag säga för jag är alltid risig i typ ett halvt dygn o spyr och har mig, men sen mår jag bara illa och har ont i magen precis som nu! Ja, nåt skall man ju alltid vara bra på och jag tar alltid de konstiga sakerna, magsjuka och tatueringar. Skall snart kila till affären och köpa lite nyponsoppa och smörgåsrån. Har inte någon direkt matlust så då blir det perfekt!



Förövrigt är jag lite arg nu med. Bosse den jäkeln har pajjat en av mina fönsterlampor som jag tycker så mycket om. Varför är de så olika mina katter? Sivert är verkligen världens snällaste och förstör aldrig någonting, så kommer vi till den där Bosse som nog kom till jorden för att förstöra saker här hemma. Men han är ju så förbaskat söt så jag kan inte vara arg en lång stund. Men tror inte att det går en dag utan att han gör något han inte bör göra. Dessa ungar!

tråkigt!

riktigt segt är det här. hade ju sett fram emot praktiken, men vill ju inte smitta barnen och personalen. har ätit lite yoghurt iaf och minsta lilla jag äter så får jag ont i magen :S Har börjat få ont i huvudet också. Inte bra, inte bra! Men men, man är väl en viking eller? :)
  Sitter och lyssnar på norges bidrag till eurovision. Det är speciellt må jag säga. En ung kille som spelar fiol och sjunger lite sisådär. Dansarna hoppar runt som att de är höga på något. Men ja vem vet, det kanske tar sig. Full fart är det i alla fall på scen.


Stackars Mallan

Nu kanske ni undrar varför jag är uppe redan halv sju på morgonen?! Jo, det skall jag förklara för er. Exakt det här klockslaget skulle jag börja min praktik förstår ni, men är jag där? Nej, Mallan har nämligen åkt på magsjuka. Har haft kramp i magen hela helgen och trott att det var för att jag ätit frukter jag inte tål riktigt, men igår kväll började jag spy förstår ni! Så det var nog inte så konstigt att jag var så trött igår. Somnade ju faktiskt på soffan vid två och blev väckt efter fyra, sen gick jag och la mig klockan nio på kvällen och somnade inte långt efter det. Så här sitter jag klarvaken. Roligt värre. Skall pallra mig iväg och köpa smörgåsrån och nyponsoppa sedan. När jag bodde hemma kunde ju någon annan göra det, men vem skall jag skicka nu? Sivert eller Bosse? Kan ju sätta en lapp runt halsen på någon av de. Får väl bli Sivert för han är the big guy liksom. "Hej min mamma är magsjuk och behöver smörgåsrån och nyponsoppa! Behåll växeln!" Det är nog något Sivert skulle klara av faktiskt. Får ta ett snack med honom om det sedan, konsum får öppna först bara.
   Tydligen flera som varit hemma från förskolan i fredags för magsjuka så det är väl något som går antar jag.. Jaja, så kan det vara ibland. Förövrigt ringde de nyss från Prästkragen i edet o ville att jag skulle jobba, vilket jag inte skulle kunna göra även om jag var frisk eftersom jag har praktiken, men roligt att de ringer in mig. Jobbade ju där för en vecka sen typ och de hade varit nöjda med mig sa Jenny. Alltid roligt!

Twilight

Nu har jag äntligen sett Twilight! Ni som inte har sett den, se den! Underbar!

slappsöndag

Sivert, Bosse och jag la oss på soffan förut för att vila lite, men som vanligt somnade vi alla tre på stört. Vaknade helt plötsligt av att det ringde på dörren och min första tanke var: "Jag ska väl ingenstans. Har jag försovit mig igen?!". Försov mig nämligen förra gången jag och Jenny skulle iväg. Men jag hade inte missat någon tid utan det var bara en av grannarna som ville låna en konservöppnare. Men nu är jag vaken iaf och lycka till med att somna inatt, jag som skall upp tidigt imorgon :( Börjar redan 6.30! Inte roligt, jag som har så svårt att komma upp på morgonen! Jaja, det ska vi väl lösa!
   Hoppas på att få ner en bra version av Twilight tills ikväll så skall jag ligga och kolla på den. Har velat se den sen den kom ut på bio så hoppas verkligen att den är seduglig med bild o ljud oså. Är inte alltid lätt att få fram bra grejer. Men det hoppas vi på, för den verkar så otroligt bra och jag har nästan bara hört positivt om den! Vill läsa böckerna också!


Sissela Kyle?


Nej, jag kan tyvärr inte se likheten. Men jag är tydligen lik Sissela Kyle, fast en yngre och snyggare version av henne.. Hmm, nej jag vet inte om jag kan hålla med om det faktiskt, men tydligen är det något hos mig som påminner om henne!

Melodifestivalen och bebismage

Har varit i edet hela dagen och jag och Max invigde snöspringningen. Snöspringning innebär att vi springer runt huset som två tokstollar och helst skall det vara så mycket snö att jag måste gå innan och ploga fram ett spår så Max kan springa extra fort. Vi tog även en paus och kastade snöbollar som även det är en favorit. Mamma stod inne och dokumenterade det hela!
  Till melodifestivalen då. Jag måste säga att nästan alla låtar var bra idag. Molly - herregud säger jag bara. Vilken låt och vilken röst hon har. Sen tyckte jag även om Rigo och co, så skön låt!!! De enda jag inte tyckte om var faktiskt rickfors och Sofia, eller sofias låt hade jävligt bra melodi med hennes framträdande tyckte jag var åt helvete! Åkte ifrån edet och hem till jennys kompisar eftersom jag skulle köra in dem till stan. Där var även sandra som har en fin kula på magen nu. Hon och Fredrik skall nämligen ha barn i sommar. Så himla söt mage har hon nu! :) Efter lite vel och en borttappad björn kom allihop tryggt in till stan och jag kunde åka hem igen! Nu ska jag gå o lägga mig och hoppas att min magkramp är borta tills imon!






Skickade förresten in papper förut till Trollhättans församling så när de har fått dem så är jag inte längre med i Svenska kyrkan. Skönt!

tentan är avklarad

Nu var tentan gjord. Vet inte om det gick bra eller dåligt. När jag först såg frågorna tänkte jag tacka för mig och dra hem, men när jag väl började skriva kändes det ändå ganska så bra. Men det är så svårt att veta vad de vill ha ut av en, så nu gäller det att hålla tummarna! Emelie är påväg hit nu och ska hämta sina grejer och sen skall jag faktiskt åka ner till Edet. Tänkte springa med maxen ute i snön. Våran egen lek snöspringning har nämligen inte haft premiär än denna vinter så vi tänkte ta det idag! Blir nog mycket bra.
  Självklart är det melodifestivalsdags för mig ikväll. Jag är så arg för att jag missade det förra veckan, så idag skall det levas och andas melodifestivalen! wohooo! Ska ladda upp med riktigt mys skall ni veta! Då är Mallan glad. Sen får vi se om nån håller mig sällskap framför tv:n. Men Med lite gott går det ju alltid att locka Max dit. Det löser vi på något sätt :) Det blir en lugn dag idag med andra ord, men så skall det vara när man har gjort tenta! ;)




Bästa kommentaren igår stod Malin Granat för: "Alltså, jag förstår mig inte på dig riktigt. Du ser så präktig ut och så kommer du med så stora tatueringar. Vad har du för stil egentligen?!" Jadu Malin, vi får klura lite på den tror jag ;)

tentadags

Ska alldelles strax pallra mig bort till skolan. Tentadags vet ni.. ska bara borsta tänderna och ta på lite parfym så är jag fit for fight sen. Nu ska skabbkossan få se vad Mallan går för annars skall vi utrota henne.. Mohahaha!
Gårdagen var jättetrevlig. Var först här hemma med Emelie, Sandra, Annika och Emanuel och åt lite tårta oså eftersom annika fyller år idag. Sedan gick vi vidare till Swanias afterwork och mötte upp de andra från klassen. Gick sedan vidare hem till Jessica och hennes lägenhet går inte av för hackor! Herregud säger jag bara och hennes hund!!! Var på väg ett tag att smuggla med honom hem, men han är stor som en häst så det hade inte varit det lättaste kanske! När de andra gick till Butlers pallrade jag mig hem till sängen. Men en mycket trevlig kväll med klassen. I mars kör vi bowling! wohooo

snö, snö, snö

Vad är det första jag ser när jag vaknar? Jo, att det snöar! Fy fan, jag som vill ha vår NU!

Tingad

Fick reda på förut av pappa att mitt Ateam har tingat mig inför sommaren. Det är bara februari och de har redan tingat mig. Hur bra låter inte det?! Sen vet man ju inte om man får jobb, men skall ringa i mars eller nåt och se hur det ser ut. :) Men det är riktigt roligt att höra att de vill ha tillbaka mig! wohoo




KATASTROF!! Cityakuten börjar igen 2 mars och katastrofen med det hela är att det är sista säsongen. hur kan e göra såhär mot mig??

ledig imorgon

Imorgon är jag ledig. Ska bli hur skönt som helst att få sova. Sov inte så bra inatt, så imorgon blir det sovmorgon. Sen skall jag plocka och diska lite här hemma. Så kommer Emelie hit efter hon slutat jobba, för imorgon skall klassen ut. Jag har omtenta på lördag morgon så det blir en lugn och tidig kväll för min del! Men det ska bli riktigt roligt att träffa klassen även utanför skolan:)

Jag tycker verkligen inte om snö! Ska det vara så svårt att förstå? Snön kan liksom hålla sig borta från mig tycker jag. Var inte alls roligt att köra ner till edet förut. Men Mallan fixar ju allt så det var nemas problemas. Sitter förövrigt och har på Knutby i bakgrunden och jag blir så arg. Hur fan kan man bli så hjärntvättad. Jag förstår mig inte på det här med religion och jag håller mig borta ifrån kyrkan, går endast dit om jag måste, typ bröllop eller kompisars barns dop. Men jag tycker inte om det. Kyrkan är en miljö som jag vill spy på. Många människor känner ett lugnt där oavsett om de är kristna eller inte, men jag har aldrig fått någon sådan känsla. Kommer ihåg när Liam döptes och alla satt och tyckte det var så fint, men det enda jag satt och tänkte på var hur de var funtade egentligen. Jag förstår mig inte på det helt enkelt. Så nej, jag vill inte döpa mina barn, vill inte gifta mig i kyrkan och vill inte ha en traditionell begravning; Jag skall kremeras och askan skall spridas ut, därav min fågel fenix. Jag ångrar idag att jag är konfirmerad och jag gjorde det endast för att få presenter och funderar faktiskt på att gå ur svenska kyrkan. Eller jag kommer göra det någongång så varför inte bara göra det nu? Med mina åsikter om religion och kyrka och all sån skit så varför skall jag vara med?

städdags

Nu är det dags att påbörja städdagen. Om ett par timmar är det även dags för tvättstugan. Mina små herrar har just haft ett frispel här hemma och jag hoppas det är över nu så jag får städa i lugn och ro. Annars tänkte jag ropa upp arbetarna nere på parkeringen så får de sätta sig i soffan för då blir mina herrar automatiskt lugna. Skumt det där. Ingen som någonsin har fått se hur jag har det här hemma. Ibland är det faktiskt jobbigt skall ni veta!

fy satan säger jag bara

Sitter med ett referat på en engelsk artikel. Det går inte jättebra faktiskt. Engelska är inte min starka sida, speciellt inte den här engelskan. Den är inte direkt enkel om jag säger så. Men men, jag ger mig inte.
 Imorgon är det tvätt och städdag här hemma och Sofia kommer och hälsar på. Grannpower på det. Vi har även fått möblera om här hemma idag jag och Sivert för att vi ska få sova på morgonen. Bosse är nämligen en jobbig unge och drar fram någon slags tejp på byrån, så nu har den fått hamnat mot en vägg så han inte kan få tag på den där tejpgrejen igen. Det innebär att jag och Sivert får sova lugnt på morgonen förhoppningsvis. Om inte den lille herren blir rastlös och tvingar upp oss som vanligt. Ja, Bosse är verkligen som ett litet barn. Tur att Sivert är så snäll då :)

inga glada miner

Var på kalas förut i Edet. Firade Jimmy och Jenny som fyllt år och fick självklart visa upp min tatuering. Mormor råkade se när jag visade den för några släktingar och jag hörde på rösten med en gång att det inte var något positivt i hennes ögon, så jag fick snällt gå bort dit och visa. Det var inget glatt tonläge hon hade min lilla mormor så hon är nog inte alltför glad över detta skulle jag tro. Men morfar sa faktiskt att det var min kropp och att jag bestämmer. De har lite svårt att förstå att vi lever i helt två olika världar och att det inte bara är kåkfararna som har tatueringar nuförtiden. Vi är fem stycken i min familj och tre av oss har tatueringar, många av mina kompisar har tatueringar så ja det är ganska vanligt. Men de äldre har lite svårt att inse att det inte är något farligt, jag blir ju inte direkt kriminell bara för att jag tatuerar mig! Min lilla vila förut gjortde att jag stensomnade här på soffan med katterna. Skulle åkt till edet halv fyra, men ja då hade jag precis vaknat så Jenny fick allt sitta här snällt och vänta tills jag var färdig.. :P

vila lite kanske

Katterna ligger här bredvid mig och stensover och det ser riktigt gott ut. Borde kanske lägga mig och vila, är trött idag. Hur gick det med det där att komma isäng i tid efter en utekväll? Inte så bra! Men var ju hemma liiiiite tidigare inatt än vad jag brukar vara. sakta med säkert jobbar jag på det

Modevisningen

Modevisningen gick bra igår. Lite småmissar, men det är väl så det ska vara. Var riktigt roligt i alla fall! Sen är väl Sand inte det roligaste stället direkt, men men det får gå. Var riktigt jäkla kallt att gå hem på natten, men jag fick gratis mat iaf ;) Gubben på Sibylla glömde att ta betalt från mig så där tjänade jag lite pengar.. hehe.. Jag&Eve var nog hemma hos mig vid fyra eller nåt då vi gick över till grannen en liten stund. Börjar bli tradition att avsluta kvällen hos grannarna! haha.
  Idag blir det släktkalas. Jimmy och Jenny som har fyllt år. Tårta och grejer vet ni. Inte helt fel eftersom jag är ett riktigt tårtmonster. Ojojoj vad tårta jag kan äta! haha, men någon skall väl vara bra på det och det blev jag!


Alla hjärtans dag

Som alla vet så är det alla hjärtans dag idag. En dag för affärerna anser jag. Varför skall man visa att man tycker om folk en speciell dag? Visa det istället så ofta ni kan. Jag spenderar iaf min dag med det bästa sällskapet som går att få, nämligen männen i mitt liv! Tyvärr är inte Max med för han är den stora mannen i mitt liv, men jag har ju grabbarna här hemma. Mycket bra sällskap måste jag säga. Blev faktiskt väckt i morse av en blöt puss från Bosse. Kanske han har sett vilken dag det är och vill vara extra kärleksfull? Det lyckades inte iaf, för jag blev inte glad. Bli väckt klockan sju av en kall nos i ansiktet är inte det bästa uppvaknandet man kan få. Visserligen är jag van. Har vaknat så nästan varje morgon sen i september ;) Dags att laga lite mat. Idag blir det potatis och köttfärsgratäng tänkte jag. Sedan blir det till att hoppa in i duschen! Måste packa till ikväll också! Får inte glömma nåt, visserligen bor jag ju nära så det är bara att springa hem, men ändå!
Missar ju förresten melodifestivalen ikväll och det gillar jag INTE! Ingen får säga någonting om det förens jag sett det själv. Men borde väl kunna kolla på det på svt:s hemsida inatt eller? Annars får jag isolera mig tills jag sett reprisen. Ja ni vet ju hur galen jag är i det där! :) Men någon måste ju vara det också!

More than love modevisning

Ikväll är det då dags för vår modevisning med butijen More than love. Vet inte exakt när den är. På annonsen står det 23.00, men det brukar alltid bli senare. Jag har ingen aning faktiskt. Roligt skall det bli i alla fall. Det är så roligt för alla säger hela tiden hur modig jag är som vågar ställa mig på scen med så lite kläder. Men samtidigt kommer jag ha mer kläder på mig ikväll än när jag är på stranden liksom. Under alla år då jag har dansat har jag haft en hel del uppvisningar och då har det varit ganska lite kläder på en del. Man går liksom in i en roll och tänker inte på vad man har på sig. Kläderna blir en del av ens roll. Så nej, jag tycker inte det är pinsamt att hoppa runt halvnaken på scen, för med alla de lager jag har på mig känner jag mig faktiskt ganska så påklädd!!

Gårdagen var en så mysig dag. Var först på förskolan och barnen var verkligen helt underbara. Ingen blyghet där inte. Sedan åkte jag hem till Eve och fikade med henne och Liam. Blev kvar där hela eftermiddagen och kvällen. Liam är verkligen helt underbar! Finns nog inget barn som är så bra som han är. Han och jag sprang runt och var helt tokiga igår, dansade och hade oss. Han säger ju mitt namn nu också så igår när vi busade som mest sprang han emot mig med världens gapflabb och ropade "MMMAAALLIIIN" och bara kastade sig i armarna på mig. Så go! Skulle nästan kunna krama sönder honom faktiskt!


Ärligt talat!

Hur fan kan man vara så jäkla kass på att köra bil? Är de så dåliga som de utger sig för att vara så borde de bli av med sitt körkort i denna sekund! Jag kollar alltså på Sveriges värsta bilförare. Måste ju säga att den där Robert med dialekten pratar förjäkla roligt alltså. Men jag hoppas för deras egen skull att detta är bluff och båg!!!

Team Upphärad

Jag är stolt över mitt gäng Team Upphärad. Vår redovisning gick riktigt bra och vi fick otroligt bra respons på det hela! Jäkligt bra respons måste jag säga och det är alltid roligt att få. Gillade speciellt det Sonny sa. Då gjorde Mallan ett litet glädjeskutt i korridoren! wohoo! Var en väldigt rolig dag och alla grupper hade roliga redovisningar. Det var många grupper, men blev aldrig tråkigt liksom och alla levde sig in i sina redovisningar! En mycket bra skoldag med andra ord! Nu är vi skollediga tills på måndag, men jag har ju jobb på förskolan imorgon och det ska bli riktigt roligt. Var längesen jag var ute i verksamheten nu, förutom på VFU men det är lite annorlunda mot att vara där som vikarie. Så imorgon skall jag vara hos småttingarna. Så underbart och mysigt!
   Var och fikade med min Mallan Karvonen förut. Alltid lika roligt! Har ännu inte varit och kollat hennes lägenhet, men jag har koll på vad som passar i hennes sovrum ;) Just nu håller jag på och plockar lite här hemma, men skall köra en riktigt genomkörare på lördag tänkte jag! Måste ju göra något så dagen går ;) Måste även lära mig att knäppa korsetten ganska snabbt med alla hakar. Kommer verkligen behöva ha en bakom scenen som hjälper mig för det är inte bara en hake där. Snarare 100000. Kommer ha att göra. Den är så tajt också så den är lite svår att ta av snabbt, men det ska vi nog lösa på lördag! Allt går bara man vill! Nej, nu kommer mamma hit snart så jag skall fortsätta här hemma!

Jag hänger inte med....

Jag har insett att jag börjar bli gammal. Idag fyller Louises lillebror Mikael18, min lillebror fyllde 17 i måndags. De börjar bli stora nu och jag har alltid sett de som små pluttar. Om de börjar bli gamla nu hur gammal är inte jag då liksom? Det dröjer liksom inte länge innan jag ser Mikael bakom ratten och åker runt alldelles själv och det kommer se fel ut. De ska vara de där pyttebarnen som kommer hem klockan sex på kvällen, tittar på bolibompa och går och lägger sig. Det här håller inte! 

Sivert kär?

Sivert har nog gått och förälskat sig i min rödlivandräkt jag hade under förra modevisningen med More than love. Hade med den till butiken igår när jag var och provade nya kläder och när jag kom hem la jag ut allt på sänge. Då sprang han fram och la sig på den på direkten och vägrade flytta på sig. Idag håller han på att dra fram den ut påsen hela tiden för att han vill ligga på den! jaja, jag har ju aldrig påstått att jag har normala katter!


Fille!

Nu ser Fille ut såhär. Färgerna börjar framträda nu!


Kort dag idag!

Blev en väldigt kort dag idag. Var i skolan runt 9 och hemma innan tolv igen. Lilla Liam kom även förbi en stund eftersom hans kära mamma skulle på ett ärende i stan och då sa jag att jag tar grabben, så hon kunde gå i lugn o ro! Vi är ju bästisar jag och Liam så vart ska han annars vara liksom? ;) Han sa även Malin idag, tror ni tant Malin blev glad då eller? wohoo! Idag är det även hans 1½ års dag! Han börjar bli stor nu min kompis!

Måste ta och städa lite idag! Plocka bort massa kläder för det är jag extremt bra att sprida omkring mig. VÄLDIGT bra snarare! Men nåt ska man ju vara duktig på! nej, dags att dra igång här hemma!

idé till C-uppsatsen?!

Jag tror jag kan ha fått en idé till min C-uppsats jag skall skriva om några år. Ett jobbigt och känsligt ämne, men samtidigt kan det nog bli bra. Får fila lite mer på det! Det är inte helt omöjligt att det kan inträffa under de åren man arbetar och då tänkte jag att det kan vara bra att ha en djupare inblick i det! Men berättar inget än! Ska fundera lite mer! Som sagt har ju några år på mig!

10 mars och ojojoj

10 mars är det dags för sista sittningen! Blir lite långa hopp mellan varje sittning, men har man en gästartist som tatuerare så är det smällar man får ta. Han är grym, så det är det värt! Denna tatueringen är så jävla snygg. JÄVLIGT SNYGG! Det tål att sägas en gång till, den är JÄVLIGT SNYGG!
   Jävligt snygga kommer vi även vara på lördag. ojojoj säger jag bara. Kommer inte ha något plagg som jag hade under förra modevisningen, utan allt blir nytt. Korsetter, sjuksköterska, playboybunny, servetris, morgonrockar, stayups.... Ja, ni hör ju hur kul det låter. Sand på lördag, det kan ni ju inte missa! ;)

Alexandra Ericsson

Detta är till dig Alexandra. Visningen är på lördag på Sand. Vet inte riktigt tiden men det blir ganske runt 00-00.30 kanske.. Vet inte riktigt! Men det är ju nära hem för dig sen iaf. :P

Ska strax iväg o möta Jossan så ska vi iväg o prova ut kläder. Sen blir det en sväng till affären och sen hem och ta tag i min lilla lya. Behöver städas litegrann. Imorgon ska vi bara vara i skolan på förmiddagen tror jag, eftersom vi inte har så mycket kvar att göra. bara köra igenom allting så att det sitter. Ska även fika med Linn på eftermiddagen. Mysigt. Var så längesedan jag träffade henne senaste.

Sitter och lyssnar på melodifestivalslåtar. På lördag får jag sätta mig på SVT:s hemsida på natten och kolla. Eller så får jag isolera mig tills jag kollat på reprisen.. hmmm

Tänk om jag kommer bli kallad den....

halvnakna tjejen med alla tatueringar här i stan ;) Nu drar ju alla modevisningar igång och det är ju inte alltid mycket kläder vi kommer ha på oss. Ojoj, imorgon skall vi dit och prova kläder, lycka till med att få på mig en korsett. Kommer gå sakta men säkert! Jenny sa förut att ingen kommer titta på mina kläder ändå för det är så mycket annat att se. Iaf låret och sidan, de andra är inte så iögonfallande! Men det är bara roligt! På Rhodos var ju mitt lår i blickfånget hela tiden och har nog aldrig fått så mycket kommentarer någon gång och endast positiva! :)



Skall förresten ner till Edet och jobba på fredag hela dagen! På en förskola jag aldrig varit, men skall bli riktigt kul!

sittning 2


Sittning nummer två är precis avklarad. Kan ju säga att huvudet och halsen inte alls var mysiga, men resten gick faktiskt väldigt bra. Har heller aldrig kommit så mycket blod som det gjorde idag. Brukar annars bara bli små droppar, men idag rann det verkligen från näbben. Som ni kanske ser på bilden ja. haha. Men är verkligen nöjd och nästa sittning blir om en månad ungefär. Då är det vingarna och lite skuggor som skall fixas. Måste säga att det blev billigt idag. 1600:- bara, inte farligt alls. Var tvungen att dubbelkolla så han verkligen sa så och det gjorde han! Mycket bra! Imorgon blir det spännande att se vad jag kan ha för kläder, för alla mina mjukisbyxor ligger i tvätten. Får ta mig en tur i garderoben nu ikväll o se vad som erbjuds! ;)

borde sova nu!

Nu är jag verkligen trött. ögonen håller sig knappt öppna längre. Blir så när man är vaken hela nätterna och inte sover något. bra jobbat mallan ;) Grannen var här förut och lämnade mina ägg jag tog dit igår för att vi skulle kunna göra pannkakor och han har visat mig hur golvvärmen fungerar. Golvet i badrummet är varmt nu. Jättegott är det. Hur bra som helst! Det tackar vi för. Däremot är det jävligt kallt i resten av lägenheten. Fy fan vad kallt det är här hemma nu! Tur att jag har min lilla filt.
  Träningen inför lördag flyter på bra. Kommer även ha hela lördagen på oss träna och hela kvällen och det känns skönt. På Tisdag skall vi prova ut kläder. Alltid lika roligt ;) Kommer nog bli grymt på lördag! wohoo, nej nu är det sängen som kallar! Imorgon är det förresten tatuering igen! ÄNTLIGEN!

gårdagen

Gårdagen var riktigt rolig. Vi var hemma hos Louise och förfestade och sedan gick vi till Lipz. Dansade och hade oss som vanligt! När det stängde begav vi oss hem till Magnus och gjorde pannkakor. Eller Magnus gjorde pannkakor vi andra tittade på. Precis som det skall vara. Gick hem runt halv 5, men hade så svårt att somna så det har inte blivit många timmars sömn inatt då vi vaknade vid halv 10 ungefär. Men det är så det skall vara! Skall snart iväg med Jenny till Överby, hon skall köpa en nya kamera!


glada mallan?

Hur glad tror ni jag blev när det här visades igår på Melodifestivalen?! Martin Stenmarck, vilken man, vilken röst! OJOJOJOJ!




Snart!

Nu är han snart hemma! Inte lång tid kvar alls. Sitter i Edet och väntar! En vecka är för länge, det går inte!!!!



Pissåthelvete!

Dagen började så jävla bra! Var med Emelie på IKEA och hade en riktigt jävla bra dag. Väl hemma får jag reda på att jag är underkänd i förra kursen! Har varit så mycket de senaste dagarna och detta fick bägaren att rinna över. Detta gjorde mig mer arg än innan och när jag är riktigt arg gråter jag! Tur att Sandra och Emelie finns, de blev mina tröstande flickor. Men det känns så jäkla tråkigt, känns som att det inte spelar någon roll så blir jag underkänd på allt jag tar mig för. Jag gick igenom hela min skoltid utan ett enda jävla underkänt och allt kommer nu! KUL! Känner mig så jävla värdelös! Men någon skall ju vara det och den lotten faller på mig! Men har varit hemma hos Sofia ikväll i hennes slott till lägenhet! Tänk er flytta från en lägenhet på 30kvm till en på 72! Det är liiiite skillnad vill jag lova! Högt i tak var det också! Så grannpower fortsätter fast på olika gator, men det fungerar ju det med ;)
   Imorgon blir det iaf utgång och min Max kommer äntligen hem! Fy att han är borta såhär, inte bra! Så får han inte göra mot mig den lilla parveln. Men skall till Edet imorgon så skall åka hem till honom och välkomna honom hem. Då blir han glad vill jag lova! Min lilla korv!

äntligen slut

Nu är dagen äntligen slut! Dåliga dagar är inte roliga att ha, men det är ju nästan säkert att dagen efter blir en bra dag och det kommer min morgondag bli, det vet jag! Det är drag i trappuppgången vilket innebär att grannen kommer vara hemma i två veckor nu. Jaja, bara han inte håller låda konstant i två veckor!!! Jag säger aldrig godnatt utan jag säger alltid hej då, så HEJ DÅ! Nej, jag säger aldrig godmorgon heller, fråga mig inte varför men sån är jag!

En sak fixad

Skickade in min powerpointpresentation precis. Blev inte alls som jag ville, men lyckades inte göra den på det sättet som jag vill, bara till viss del. Så den fick bli som alla andras helt enkelt. Men men, nu har jag gjort mitt där iaf.
 
Maria, vem du nu är, UK är en person!

?????

Förmiddagen började inte bra, säger bara 11 tangenter. Men en positiv sak med dagen är att min ugn fungerar. Vi hade en kille här idag som fixade den och det känns otroligt skönt! Äntligen kan jag börja använda mitt kök som en normal människa och inte steka och koka allting, för det är jag trött på nu! hehe.
  Imorgon skall jag och Emelie till IKEA! Är inte på så bra humör idag så vill bara gå runt där imorgon och tjöta och kolla lite grejer. Kan behöva det, tur att Emelie finns :). Imorgon kväll skall jag däremot hem till min kära granne som har övergivit mig som ni redan vet om, men imorgon får jag se den nya lyan. Spännande! Ska bli så skönt att gå och lägga sig sedan, så kan denna dagen bara glömmas bort. Förmiddagen gjorde att jag var butter hela dagen, men som sagt nu glömmer vi det. Finns bättre saker att lägga min energi på!
  Nu är det ju äntligen helg för min del och som jag har längtat. Det har varit en lång skolvecka! Men nu är den över! Var skönt att komma hem till UK förut och tänka på annat. Vi gjorde jättegott bröd, det godaste vi någonsin har gjort tror jag. Enkelt att göra var det också, så får nog skriva av det receptet nästa vecka. Nu har jag ju ugn så nu kan jag baka igen. Hur bra som helst! I helgen skall jag bara vara med vännerna och ha det gött! Hur bra låter inte det??


Kärlek <3

Det här är kärlek mina vänner. För bara några dagar sedan var de uppdelade i två läger, nu kan de äta tillsammans i ett litet kök. Det är inte illa skall ni veta! ;) Funderar på om jag ska lura i Jenny att Alva och Alvina har rymt, men så behåller jag dem här så får Jenny aldrig komma hit mer. Det kan funka! Kommer ju bli så tomt när de flyttar hem igen!



Vi har Bosse uppe i fönstret, den svarta är Alvina, sen kommer Alva som på denna bilden ser ut som en liten kattunge men hon är den stora kolossen i verkligheten och sen har vi min Sivert! De har verkligen gjort framsteg :)

MVH reparatören

Jag hade fått ett litet brev idag när jag kom hem. Från reparatören. Japp, det var så det stod. "Du kan väl ringa mig. MVH reparatören". Så jag ringde honom och imorgon förmiddag skall han höra av sig till mig igen, så gruppen det kan hända jag får gå ifrån en liten stund imorgon eller på fredag. Beror på när han har tid att komma hit! Bara så ni vet det! Måste även städa lite i köket innan det så han inte tror jag är värsta slashasen! För det går inte!
   Vi var riktigt grymma idag i skolan. Fick gjort hur mycket som helst och jag och Emelie kan numer klassa oss som låtskrivare. Jajamän, vi har skrivit en låt idag, eller vi har skrivit text till en låt. Mycket bra ska ni veta! Måste bara få tag på karaokeversionen av den låten så kommer det bli hur jäkla bra som helst. wohoo!

gå in och lyssna

Skall gå och lägga mig nu, men innan det tänkte jag bara säga att ni skall gå in och lyssna på det här! Så himla vackert!

Hide&Seek - nej, jag är för feg

Hide&Seek går på 3:an och jag vågar inte ta på den kanalen. Jag är nämligen extremt rädd för skräckfilmer och thrillers. När jag var mindre kunde jag kolla på nästan vilken film som helst, förutom excorsisten. Jag kunde sitta själv i ett mörkt rum och kolla på hemska filmer, men jag vågar inte längre! Ju äldre jag blir desto fegare blir jag. Tänk då hur det skall vara om några år ;) Ska jag kolla på en skräckfilm måste jag ha en kudde eller ett gosedjur framför mig så jag kan gömma mig och jag kan absolut inte vara själv, det är helt uteslutet! Usch, vad feg jag låter :)


Lärare

Suttit och funderat lite på vad jag haft för lärare genom åren! Många har varit riktigt dåliga, några få har varit bra. Minns en lärare i högstadiete t som sparkade en i min klass så han flög genom hela klassrummet. En bra lärare? Nej! Har vi någon gång arbetat för ett lustfyllt lärande? Inte vad jag kan minnas. Minns bara att vi tragglat massa information dagarna i ända. I mellanstadiet skulle vi lära oss alla Sveriges kungar och under vilka år de ledde Sverige. Är man som mig och har svårt att lära sig namn och årtal, nummer och all sån skit, är det inte lätt att få in det i huvudet. Där skulle vi bara kolla i böckerna och nöta in det! Min lillebror gjorde likadant när han gick i mellanstadiet och han lärde sig memorera det, men han har ganska lätt för namn och årtal. Jag klarar verkligen inte av att lära mig sånt hur mycket jag än försöker. Det går bara inte. De enda årtal jag har lärt mig är Melodifestivalens vinnare från 1995 o framåt. Något annat kan jag inte.

Jag har även haft en lärare som under tre års tid inte uppmuntrade mig ett dugg och fick mig att tappa intresset för foto. TACK! Hemma hos mamma och pappa har jag en analog systemkamera som är från 1988 tror jag, men den är nästan som ny, lite gammalmodig kanske men den funkar hur bra som helst. Fotade hela mitt projektarbete med den, men jag kan inte få tillbaka lusten att fota! Tre år med negativa ord det trycker ner en ska ni veta. Vad har jag mer haft för lärare? Jo, min engelskalärare i 8:an. Under ett årstid rabblade vi engelskaglosor. Vi gjorde inget annat och då ljuger jag inte. Rabbla glosor det var vad våra lektioner gick ut på. Lustfyllt? ee nej! Min lärare jag hade i engelska och franska i 7:an var däremot UNDERBAR! Jag lärde mig jättemycket av henne och när hon i slutet av 7:an sa att hon skulle sluta satt nästan hela klassen och grät. Många av oss hade haft henne varje dag under två terminer och hennes lektioner var alltid bra! Hon gick verkligen in för att lära oss och hon var engagerad i det vi gjorde!

Men jag har faktiskt nästan bara haft dåliga lärare enligt min mening. Hade en lärare i idrott som vägrade inse att min nacke var kass. När jag var 13 år fick jag nackspärr för första gången och det var ingen vanlig nackspärr utan där var det hemska kramper. Fram tills jag var 14½ eller nåt hade jag nackspärr mellan 5-10 ggr... per månad och det är inte normalt för en ung tjej, inte för någon människa överhuvudtaget. Men detta kunde inte han förstå. Så när jag kom till lektionen en dag med låst nacke och inte kunde vara med sa han att jag iaf skulle försöka för vi skulle bara göra en rolig bana, jag behövde inte vara ombytt. nej, jag hoppar sa jag då och när klassen börjar med banan tappade jag nästan hakan. Han ville då att jag skulle knytas fast med två andra varav två av oss skulle ha ögonbindel och den tredje skulle leda oss genom banan. Banan däremot var inte bara gå rakt fram och vänd, utan man skulle klättra på varenda jäkla sak i gympahallen och krypa under massa saker, allt detta med nackspärr. Hur tänker man då? Inte alls skulle jag tro. Men tillslut efter 1½ år gick det in i hans lilla hjärna att jag hade problem och fortfarande har. Nu har jag inte nackspärr jämt, men däremot ont varenda jävla dag, men jag har lärt mig att leva med det. Om jag någon gång har en dag då jag inte har ont kommer det bara vara konstigt.

En annan lärare jag hade envisades med sina instuderingsfrågor. Fick en lapp med massa frågor som vi skulle leta upp svaren på i böckerna och sedan hade vi prov på dem. Kul? Nej! Lärde jag mig något? Inte mycket!
Mina gamla lärare skall vara med mig under hela min utbildning och sån skall jag INTE bli!

snart, snart

Skolan hela dagen! Imorgon däremot är det dags för handledning och grupparbetet kommer dras igång för oss! Hoppas vi får gjort en hel del imorgon. Skall ju faktiskt vara inlämnat snart. Redan nästa vecka tror jag och vi fick uppgiften igår. ojojojoj. Kollade på nya avsnittet av one tree hill förut, lika bra som vanligt. Jamie är så otroligt söt! Får jag någon gång en son så ska han vara som Jamie, men heta Jack! Så är det bara! Finns liksom inga andra alternativ! hehe

Längtar så till på lördag nu. Dels kommer min Max hem och jag vill ha honom på nära håll så jag kan åka och pussa på honom när jag vill. Ska även ut, men det viktigaste av allt................ MELODIFESTIVALEN! Ni anar inte vad jag längtar och ni anar nog inte vad galen jag är i det här. Men det är jag och det går inte att komma ifrån, ni får gilla mig för den jag är ;)

Ringde förövrigt min hyresvärd förut. Visst är det bra när man bara behöver säga att det är Malin, så fattar han med en gång vem det är.. haha, men iaf, frågade hur det går med min ugn och då satt han som ett frågetecken. Han trodde nämligen hantverkarna redan fixat detta, men nej det har dem inte. Så han skulle ringa och prata med dem så hoppas jag får den snart. Jag som älskar att laga mat och baka blir ju lite begränsad på den fronten utan ugn. Så nu får de rappa på lite här tycker jag! Annars kommer jag personligen släpa hit spisen, skall bara ta reda på vart den befinner sig!

Dagen har iaf varit full med skratt, kanindans, tårar (skrattade så mycket), promenad med matlådan och lite lek. En helt vanlig dag i skolan för oss lärarstudenter ;) Kan det bli bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det! Nästa kurs kommer det tydligen vara lite dans i. Sen vad det är för dans vet jag ju inte, men dans kommer det bli iaf och det passar ju mig perfekt! wohoo! Kommer nog bli en rolig kurs överhuvudtaget, men först skall vi ta oss igenom denna och jag har verkligen nollkoll på den! Men men, det klarnar väl hoppas jag!

kladdkaka i micro

Jag har inte bakat på hur länge som helst eftersom inte ugnen fungerar och nu kom jag på att jag glömt ringa hyresvärden och tjata på dem. Jag får göra det imorgon helt enkelt! Men eftersom jag älskar att baka har jag velat göra det nu i flera dagar och kom på att jag kan ju faktiskt göra kladdkaka i micron. Det har jag aldrig provat tidigare så det skall jag göra ikväll! 
  Emelie fick hämtat sin telefon förut iaf  så nu är hon glad igen när hon fått tillbaka alla sina nummer och jag fick köpt mig sån där väggstickers ni vet med motiv. Så nu har jag fåglar på väggen. Blev fint faktiskt! Kostade bara 49 spänn, så tröttnar jag är det bara ta bort det och kanske köpa annat. Är inte så mycket, men det livar upp mina vita väggar litegrann..

träningen är igång

Nu har vi kommit igång med träningen inför modevisningarna. Om ungefär två veckor har vi första! Så nu har vi lite att göra, men det kommer bli jättebra tror jag! Kommer bli roligt om inte annat! Imorgon är det tillbaka till skolan igen, men innan det skall jag och Emelie till Torp och hämta hennes mobil som varit på lagning! Nu skall jag fortsätta kolla på The Holiday, så underbar film!

ugnen har återuppstått

Nu provade jag sätta igång min ugn och nu startade den efter bara två veckor. wohoo, undrar hur många minuter den är igång den här gången? Drömmen skulle ju vara om den bara fått sig en liten knäpp och bestämt sig för att fungera igen!!! wohoo.. men sån tur har jag nog inte...



2 min senare slockande den igen. Får ringa hyresvärden igen på måndag och höra hur det går för dem egentligen

woho nu ser jag igen

Momor och morfar var här förut och hjälpte mig med spottarna, så nu är det ljus här hemma igen! Härligt! Innan har det varit kolsvart i hallen så där har det inte varit lätt att se skall ni veta, men nu jäklar! Dags att dra igång med lite mat här hemma tänkte jag. Idag är det fisk som står på schemat. Mums på det!

Mamma Melissa

MammaMelissa är en blogg alla bör går in på, för det kan hända vem som helst! Hon skriver så otroligt fint om sina två barn Antonia och Gabrielle. Två jättesöta flickor. Det är även två väldigt speciella barn, de är nämligen änglabarn. 24 september förra året födde Melissa dessa två flickor som under en kort stund utanför mammas mage andades, men tyvärr tog de ganska snart sina sista andetag. Melissa har skrivit om hela förlossningen och det är verkligen gripande. Jag har nog nämnt tidigare att jag inte brukar gråta, men här strömmade tårarna. Ni bör verkligen gå in och läsa själva för bloggen berör verkligen och den är så fin! Fin musik och fina bilder, speciellt den bilden när döttrarna ligger med ansiktena mot varandra. Verkligen vackert! Jag beundrar dig och din man Melissa. Du skriver så fint och detaljerat om dina känslor. Du hjälper garanterat många andra föräldrar med änglabarn. Din bebis som växer i din mage kommer få så fina stora systrar. De kommer följa med henne vart hon än befinner sig. Jag tror på andar och Antonia och Gabrielle kommer vaka över deras syskon hela tiden.

Jag har så svårt att tänka hur jag själv skulle reagera om jag någon gång hamnar i samma situation, för det kan hända. Man kan aldrig vara säker på att få ett friskt barn. Men oavsett om mitt framtida barn saknar ben, armar, blir blind, rullstolsbunden eller ett änglabarn kommer jag älska honom/henne över allt annat på jorden. Jag hör ofta människor i min ålder säga: "Tänk om jag får ett fult barn". Vem är det som bestämmer om ditt barn är fult? Det spelar ingen roll hur ditt barn ser ut för du kommer tycka att det är den vackraste människan på jorden. Så är det bara! Än en gång, gå in på Melissas blogg för den är så vacker och så gripande!


sovmorgon

Tro det eller ej men jag fick sovmorgon idag. Inget slagsmål 8.00 utan alla barn var tysta hela morgonen så 11 gick jag upp! Hur skönt som helst. Vaknade däremot kvart över 4 inatt av att Alva den lilla pissenissan varit framme i sängen. Så upp och byta sängkläder och sen var de igång katterna. Men tillslut somnade de iaf. Skönt det.
Dagen blir väldigt lugn. Morfar kommer hit strax och skall hjälpa mig byta mina spottar. Vet inte riktigt hur man gör det nämligen. Ikväll åker jag till Edet, vi skall börja träna inför modevisningarna som drar igång 14 februari, då på Sand. Det blir spännande! Läste att Team Hanna vann körslaget igår. Jag har inte följt det, har nog bara kollat två gånger och de gånger jag har kollat har jag tyckt hennes kör varit bäst. De har verkligen gjort roliga saker. Team Uddevalla var så vanliga hela tiden tycker jag! Igår var det förövrigt en vecka kvar till Melodifestivalen drar igång och vi skall ut då! Men jag SKA har på tv:n för jag kan bara inte missa det. Folk förstår nog inte hur galen jag är i det egentligen. Men så är det och det är bara för folk att acceptera det! Sådeså!


Hanna Hedlund i melodifestivalen 2000


ommöblering

Tobias möblerade om lite när han var här förut. Bar stolen skall stå under barbordet egentligen, men han tyckte den skulle stå vid lilla bordet istället bredvid sittkudden. Klöspelaren bytte plats från "ingången" till köket till sittkudden. Mycket finare helt enkelt!



Sivert blev mycket nöjd med resultat. De samarbetade bra de där två!


RSS 2.0