Hur orkar folk?

Hur orkar folk spekulera i om Michael Jackson är död eller inte?! Han är borta och jag tycker det är tragiskt då han var min stora idol när jag var liten och har betytt mycket för mig musikmässigt även nu. Som gammal dansare kan man ju inte göra annat än att beundra honom. Allt snack om att han skulle vara pedofil tror jag inte ett smack på. Den familjen som fick massa pengar snackar nog en del, varför ta upp det så många år efter? Visst han har väl betett sig lite konstigt under åren, men med det mediepådraget han har haft på sig under så lång tid vem skulle inte bli lite knasig av det?
Har ni sett filmen där de påstår att hans döda kropp reser på sig i helikoptern? Enligt mig så ser det ut så när de byter vinkel med kameran. Tittar man på det några gånger så reser sig kroppen inte alls. Massa snack om att hans död skullevara fejkad och skulle den nu vara det förstår jag honom mycket väl. Hade jag varit så hausad som han var skulle jag lätt kunna fejka min död och bosätta mig på en öde ö eller något bara för att få vara ifred någon gång under mitt liv. Visst, är man en superstjärna får man tåla uppståndelse och skriverier i tidningar, men det finns fan en gräns!

Frivecka

Nu är jag äntligen ledig. GIck av perioden 06.00 imorse och är nu ledig fram tills på fredag morgon. Hur härligt som helst. Blir inte mycket skrivet under arbetsveckan, men sitter knappt vid datorn då, speciellt inte nu när det är så fint väder. Imorgon blir det havet med Julia. Hur härligt som helst. SKa ju bli kanonväder även imorgon så det gäller att passa på. Blir även havet på onsdag, då med Jenny och ev Jimmy. På torsdag går jag nog och lägger mig några timmar nere vid kanalen. Äntligen är sommaren här.

Den här sista natten var inte rolig, kändes som att den aldrig tog slut. När klockan blev tre fick jag gå över till avdelningen bredvid. Oerhört roligt, eller inte. Där inne jobbar nämligen en människa jag har OTROLIGT svårt för, men med hjälp av den andra sommarjobbaren överlevde jag de timmarna. Har bara fyra perioder kvar nu att jobba. Det går galet fort, vi är ju snart inne i juli. ojojoj.. Dagarna flyger verkligen iväg, både bra och dåligt. Bra för att jag snart är i Grekland och ännu bättre att Thailand kommer närmare och närmare hela tiden. Dåligt för att sommaren faktiskt tar slut lika fort som den kom. Men inte tänka på det nu! Bättre att njuta när den är här :D

JJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAA

19 januari sätter jag mig på flyget till mitt drömresemål - THAILAND!



haha gammaldags gubbe

sitter och kollar på ett program där en pappa pratar om sin dotter som har tatueringar. Han menar på att vem fan vill anställa henne som är tatuerad. Vilken tid lever han i egentligen? Gå ut på stan, vem är inte tatuerad nuförtiden? Arbetsgivare lär få det tufft om de skall få bra arbetskraft. bara för att man är tatuerad innebär det inte att man skulle göra ett sämre jobb.

Dags för mig att åka iväg till jobbet strax. Slutar 22 ikväll! Underbart, eller inte

lång förmiddag

detta har varit den längsta förmiddagen någonsin tror jag under mina år på bruket. kändes som att den aldrig ville ta slut, men 14.00 stog jag vid stämpelklockan och äntligen kunde stämpla ut. De sista 3½h var inte alls roliga och jag var riktigt trött när jag kom hem, men ställde mig och lagade mat och sedan gick jag ut och gick i värmen. Hur underbart som helst. Följde sedan med Jenny in till stan och vi tog sedan bort ALLA katter, japp hör och häpna, både Alva och Alvina fick följa med idag. VI fick även besök av Tomas och Klas. Sprang efter katter och åt jordgubbar, hur gott som helst!

Jag har kommit på en sak. När jag är på bruket känns det som en fantasivärld. Jag får liksom ingen rutin på dagarna och jag går till jobbet, stämplar ut och glömmer att jag varit där. Hur gött är inte det, få lön för att gå runt hela dagarna i en värld som inte finns? Nu har jag gjort mina förmiddagar, två eftermiddagar kvar och sen tre nätter, sen ledig 4 dagar. skönt. Lyckades även klämma mig idag på jobbet, så nu har jag ett tjusigt litet märke på fingret. Så det ska vara efter en sommar på bruket...

premiärbadat

Japp idag har jag badat i öresjö. Jag och Anna tog oss dit efter vår promenad, av någon konstig anledning var det min idé. Annars brukar jag vara en riktig badkruka och ta en halvtimme på mig att komma i men inte i dag. tjoff tjoff sa det så var jag i plurret. Men kallt var det. I vanliga fall brukar jag bada i augusti, om ens då.. Förra året var första gången jag badade i Sverige på typ 2-3 år. :P

Fan,fan,fan,fan


fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan

Säkert!

Har de senaste dagarna lyssnat på Säkert! som jag lyssnade en hel del på för ett par år sedan. Riktigt goa låtar faktiskt För att bara nämna några:

Vi kommer att dö samtidigt
Sanningsdan
Någon gång måste du bli själv
Ditt kvarter




 


glad midsommar på er

Nu ska jag packa ner lite kläder och sen åka ner till Edet och fira med min Maxen. Blir lite grillning och så ikväll där hemma. Så gott så!

Vill även gratta min Linn som förlovade sig med sin Sebastian 14 juni :) Grattis till er båda! Är så glad för er skull - the perfect couple!


går mot strömmen

Jag gör tvärtemot alla andra känns det som. Alla åker ut mot kusten eller stannar kvar här i thn och super skallen av sig denna helgen, men inte jag. Ikväll ska jag hem till familjen och grilla och leka järnet med max. Funderar på om jag kanske ska sova där inatt också. Var ett tag sedan jag och grabben åt frukost tillsammans så känner att det är på tiden. har inte träffat honom så mycket de senaste veckorna då jag har varit utomlands och jobbat, så vi har lite att ta igen jag och min Max :) Får väl be Jenny gå upp till mig efter hon kommit hem från jobbet imorgon bitti och ge Sivert&Bosse frukost. Så slipper jag tänka på att åka hem så tidigt.

Wohoo!!!

Ett ord: FRIVECKA!

så löjligt

Ibland undrar jag hur en del vuxna människor är funtade?! En vuxen människa som inte vågar möta min blick och vänder ryggen till när jag kommer i närheten. Men har man skämt ut sig så, så förstår jag.. haha, lite roligt är det. Kan bli en rolig sommar ;) Tur att jag som är 20 år är mer mogen än en 40åring.. haha

pigg som en mört

JObbade inatt och jag var hur pigg som helst. Har aldrig varit så pigg innan när jag jobbat. Trodde jag skulle ha svårt att somna när jag kom hem, men efter att katterna fått mat, pluggat in öronpropparna och lagt en tröja för ögonen så somnade jag gott. Gick upp vid halv ett och började kolla på sista avsnittet av Cityakuten, men tog en paus och gick med Louise in till stan. Satte oss på espresso house med en Mocca Latte och en paj. Sedan blev vi bjudna på någon frappe eller vad de nu heter, även den med kaffe i så jag lär väl inte somna nu om en stund när jag ska lägga mig och vila. Ska bara kolla klart på cityakuten och sen försöka sova. Men jag är ganska trött redan nu så det ska väl gå att somna iaf.

På midsommar blir det iaf mys med Eveliina. Vi ska grilla lite nånstans här i stan och bara ta det lugnt. Hur härligt låter inte det? Skulle egentligen åkt ut till Ljungskile, men nej vi kände för att stanna kvar hemma. Eller ja, det är ju inte riktigt hemma för eve eftersom hon bor i edet, men får väl se min lägenhet som hennes andra hem ;)

Det senaste året

Det senaste året har faktiskt varit händelserikt när man tänker tillbaka.. När man är mitt upp i det så känns det som att man inte gör någonting, att man bara står och trampar på samma ställe. Men jag har faktiskt gjort en hel del. Förra sommaren spenderades på bruket, högskolan började, jag har träffat så jäkla mycket nytt folk och hur underbara människor som helst som jag inte kommer släppa taget om, tänk på det Sändii och Speedow - mig blir ni inte av med ;)Jag har flyttat hemifrån, skaffat mig två underbara katter. Gäller inte bara att tänka på mig själv utan måste alltid tänka på de två också. Jag har varit i Grekland två ggr, haft hur många roliga utekvällar som helst - jag har levt livet helt enkelt. Hur underbart är inte det på en skala? Det är många som åker och reser jorden runt, men det lockar inte mig faktiskt. Jag lever hellre livet här hemma med alla mina underbara i min närhet, det är livet för mig!!!!

Mina bästa vänner!

"En hund bryr sig inte om pengar, ge ditt hjärta så får du hundens" - Marley&Me

Så himla sant. Ett djur bryr sig inte om hur mycket pengar matte eller husse har. Det spelar ingen roll hur man ser ut, hur ens boende ser ut - ett djur älskar en villkorslöst nästan oavsett vad man tar sig för!  Jag har haft turen att ha världen bästa djur i mitt liv - Titti, Max, Sivert och Bosse. Lycka på hög nivå! Utan dem skulle jag inte vara den människan jag är idag. De åren efter Titti avlivades var hemska och trots att det i april var åtta år sedan hon dog gråter jag när jag tänker på henne eller ser bilder på henne. Det kommer nog aldrig släppa för hon var min bästis. Sen kom Max och jag blev glad igen. Första månaden var det jag som var hemma med honom och det är jag oerhört glad för hade det inte varit så hade han nog inte varit så fäst vid mig. Trodde det skulle avta lite när jag flyttade hemifrån, att han skulle "glömma" men icke då, när jag är hemma så är det bara för resten av familjen att ta ett kliv åt sidan för då är jag hans. Sivert&Bosse är stor del till att jag älskar min lägenhet så mycket. Hade jag inte haft de hade jag nog inte trivts lika bra här i min ensamhet. Nu har jag alltid ett sällskap och varje dag när jag kommer hem med bilen sitter de uppe i fönstret och väntar på mig. Visst, de kan vara otroligt jobbiga, men de är mina små barn och det får gå. Trodde aldrig man kunde fästa sig så vid ett par katter, men de är inte riktigt som normala katter de här två. Underbara helt enkelt

   

sista eftermiddagen

Idag gör jag sista eftermiddagen på jobbet, imorgon är det dags för första natten. Denna perioden har varit hemsk. Ingenting har fungerat som det ska och vi har fått springa som skållade råttor mellan maskinerna, men det har väl sin charm också eller nåt ;) Nu däremot håller jag på o lagar lite mat. Pannbiff, färskpotatis och brunsås. Min specialare, är riktigt grym på det faktiskt.  Hehe.

Inatt sov jag helt galet gott. Slocknade så fort jag la huvudet på kudden och det hör inte till vanligheterna när det gäller mig bör jag kanske tillägga. Vanligtvis kan det ta x antal timmar innan jag somnar, men igår då jävlar slocknade jag. Hur skönt som helst! Undrar hur jag kommer sova denna sommaren. När jag jobbar på bruket har jag alltid extremt svårt att sova, speciellt under mina friveckor då jag gått av natten. Att jag somnar mellan 3-4 är ganska standard då, så första förmiddagen sen är inte rolig när klockan ringer klockan 5. Men som tur är rör det sig bara om två månader. Längtar så tills första lönen kommer nästa månad. Inte helt fel ska jag säga er ;)

Brinck


Hur bra som helst!

tillbaka i sverige

Nu är jag tillbaka i sverige och har idag gjort min första dag på jobbet. Är ganska trött nu så orkar inte skriva så värst mycket, men jag är hemma iaf och det är faktiskt väldigt skönt!

snart så!

Om en timme ungefär sitter jag i bilen påväg till landvetter. I väntan på alla greklandbilder får ni denna härliga bild från i fredags som jag snott från Malin



Grekland

Åker till Grekland i eftermiddag. Sakna mig inte allt för mycket ;)

RSS 2.0