Valborg

Kom precis ut från duschen och ska dra på mig lite kläder och bort till Jenny och sätta mig på hennes bakgård. I eftermiddag åker vi ner till Edet, jag ska först till UK och sedan hem till mamma och pappa o grilla. Mitt önskemål och jag får alltid som jag vill ;) Imorgon bär det som sagt av till Danmark, Ska bli riktigt roligt!

Klockrent!

Det här är så jäkla klockrent. Sivert&Bosse på pricken, eller ja nästan iaf.. Det roligaste är när "pratarkatten" skriker extra högt och den andra också sätter igång. Tänk er det här så vet ni ungefär hur jag har det hemma ;)


Mästerkocken har varit i farten igen

Nu ska ni få receptet på dagens middag som blev otroligt god. Hur mycket ni ska ta av allt skriver jag inte, för jag kööör bara på måfå!

Skär fläskfilén i skivor. Stek den lite lätt på varje sida och lägg i en ugnsäker form. Gör en sås av creme fraiche med smak av chili/peppar tror jag det var, chilisås, matlagningsgrädde och vitlöksås (jag använde en från Felix.) Släng i lite peppar och salt om ni vill det och häll sedan såsen över fläskfilén och in i ugnen på 200 grader i 15-20 min. Till detta hade jag ris och en fruktsallad. Hur gott som helst!!!!


AndeSivert

Jag börjar fundera på om Sivert verkligen är en verklig katt. Det är så sjukt, för det är alltid honom jag inte ser och sen POFF så är han bredvid mig helt plötsligt! Antingen är han inte verklig eller så har han blivit jäkligt bra på att smyga sig fram, trots sin vikt ;)

minisemester

På fredag åker jag, Anna, Tony och Fredrik till Köpenhamn. Ska bli skönt att komma bort faktiskt, även om det bara är över en helg. Åker på fredag morgon och kommer hem på söndag och då är det Max födelsedag. Jag har lite dåligt samvete över att jag inte komma hinna göra min årliga tårta, men den får vi göra på söndag kväll och ha "kalas" på måndag, så familjen Andersson på måndag blir det tårta i edet för det har jag och Maxen bestämt så de så. Ni har inte så mycket att säga till om, tradition är tradition.
   Kom nästan precis hem från Willys. Mitt kylskåp är inget typiskt studentkylskåp. Är det något jag tycker är viktigt att lägga pengar på så är det mat faktiskt. Vem mår bra av att bara äta nudlar, snabbpasta, halvfabrikat och annan skit? Ingen! Här ska det vara riktigt grejer. Sen jag flyttade hemifrån för 7 månader sen kan jag räkna de ggr jag lagat mat på halvfabrikat här hemma på mina båda händer. Till saken hör att det tar inte mycket längre tid att göra maten från grunden och det blir sååååå mycket godare. Så nu när köket är påfyllt ska här lagas fläskfilé i eftermiddag tänkte jag. Slänger ihop ett eget recept och blir det bra ska jag skriva det här :D

trött idag, roligt igår

Idag är jag hur trött som helst. Gårdagen var däremot väldigt rolig. Var först hemma hos Karvonen där det bara spelades schlager. Kan det bli bättre liksom? Sedan gick vi till Lipz där det nästan blev en reunion från gymnasiet. Hur roligt som helst! Idag ska jag inte göra många knop iaf och snart ska jag ringa och beställa pizza. det blir alltså en slappardag för min del! Härligt!

redo för schlagerparty

Nu jävlar är mallan redo för schlagerparty hemma hos Mallan K. Fick nyss reda på att min klasskompis Nathalie skall dit också. Fan vad kul! Kommer vara schlager ut i fingertopparna. Klänningen på bilden hänger här hemma, den ser inte mycket ut för världen på bild men det är den. Håret skall lockas och sminket skall på. Kommer bli grymt och ett par vita pumps till det. Jag är schlager ikväll.. haha

kul liv

22 juni drar sommarjobbet igång. 29 maj slutar jag skolan. Kul liv, vad ska jag göra i en månad när alla andra jobbar? Ska banne mig vara vid havet varje solig dag, sådeså!

gå vidare kanske?

Varför har en del människor så svårt att gå vidare i livet? Varför leva kvar i det som hände för flera år sedan? Det som har varit har varit och det är dags att växa upp nu och bli vuxen. Lämna det gamla livet och börja leva i nuet! Hur svårt ska det vara?

myspys

Var på kinan förut med familjen och mormor och morfar. Vi blev bjudna på mat nämligen, tre små rätter.. hur gott som heslt. Blev friterad banan och glass till efterätt. Riktigt gott. Nu ska jag ställa mig i duschen läääänge! Imorgon är det dags för examination och på måndag drar den sista kursen för denna termin igång. Fem veckor kvar, sen är mitt första år på högskola avklarat. 2½ år kvar!

Minnen

Sitter och lyssnar på gamla låtar från melodifestivalen och just nu är det Jimmy Janssons låt Amanda. 2007 gjorde jag en dans tillsammans med en av dansgrupperna jag var med och ledde och under de åren som dansledare var det den jobbigaste dansen jag gjort. Tänk er en låt där man studsade runt som en duracellkanin över hela dansgolvet och köra den om och om igen, men jäklar vad roligt jag och tjejerna hade. Detta är en dans de fortfarande pratar om när jag träffar dem. Det är gott betyg!

mästerkock?

Idag ska vi se om jag är en mästerkock eller inte. Jag ska nämligen ge mig på att göra en thaisoppa. Receptet är visserligen inte svårt, men jag brukar inte vara så bra på att följa recept då jag brukar ta bort lite och slänga i lite annat. Idag ska jag faktiskt ha i de smaksättningar som står, ändrar bara lite på det andra. Så nu ska jag påbörja med att ställa in en kycklingfilé i ugnen. Det skall egentligen inte vara med, men jag slänger i lite ändå.

Kärlek

Jag vet att jag skriver och pratar mycket om mina katter och jag ska göra det nu igen. Läste i tidningen i morse att hundmänniskor ofta pratar om katter som ganska knepiga djur och jag ska ärligt säga att jag också varit sån innan. Jag har aldrig varit en kattmänniska utan det har bara varit hundar som gällt för mig. Visst har jag varit hos någon med katt eller någon katt kommit fram när jag varit ute så klart jag har gosat och pratat, men det har aldrig varit samma sak som när jag träffat en hund. När Jenny skaffade sin första katt Alva insåg jag att man faktiskt kan fästa sig vid katter och att de faktiskt kan vara gosiga och allt det där ni vet. När jag sedan fick Sivert och Bosse blev jag ju störtkär och jag kan även idag bara sitta och kolla på dem och bara känna kärlek och detta är katter liksom, så jag förstår verkligen de som är helt galna i sina barn och inte kan slita blicken från dem. Sen har jag haft tur med mina herrar också. De är inte svåra att ha och göra med, de anpassar sig otroligt bra och ÄLSKAR när det är massa folk här. Jag menar, andra människor att gosa med och som inte säger nej ibland. Det kan ju inte bli bättre liksom. Visst sen är de båda ganska pratglada, speciellt Sivert. Men det är ingenting jag tänker på längre. Det är ju liksom en grej som jag älskar med dem, jag får alltid svar på det jag pratar om eftersom de alltid låter när jag pratar med dem. Sen om jag jämför dem med många andra katter jag träffat som gärna sover hela tiden och bara ligger i knät och inte springer runt och busar så kan jag känna att fan vad tråkiga de katterna måste vara. Herregud här är det full rulle hela tiden och det kan vara jobbigt ibland, eller ganska ofta, men jag hade aldrig velat ha två grabbar som knappt rör sig. Vilka ska jag då leka jage med?
Världens finaste grabbar! Jag förstår att ni är lite avundsjuka, för det hade jag varit!

en mycket bra dag

Idag har det varit en otroligt bra dag. Blev inte som planerat, dagen skulle bestå av disk och städ, men icke då. Sofia kom hit så vi fikade lite, sen bar det av till Redrocket dit vi ska igen på fredag och tatuera henne på drop in. Jag blir alltid så jäkla sugen på att göra en till, så det är farligt för mig att gå dit. Jag har ju liksom planer och jag orkar aldrig gå med planerna i huvudet för länge så efter ett tag brukar jag slå till. Men min fenix hade jag i tankarna från typ juli-aug förra året tills i januari nu när jag påbörjade den. det är inte illa för att vara mig. Blommorna däremot genomförde jag nästan med en gång :) så kan det gå. Men iaf, efter studion tog vi oss en promenad på lite mer än en timma och sedan hem en snabbis hem till Sofia innan jag skulle på lägenhetsvisning med Linn. Självklart ställer man upp. Efter det blev det fika på EspressoHouse. Så som ni ser har det här varit en bra dag och nu är jag hemma igen hos mina underbara små monster. Ska diska klart sedan och städningen får jag ta tag i imorgon. Har tvättid då så slår ihop det. hur bra som helst. Imorgon blir det även middag med mormor och morfar. Mysigt, hela familjen blir det!

HappyMallan

Idag var en väldigt rolig dag. Var på Dingle naturbruksgymnasium med klassen, eller ja vi var fyra stycken och jag kan bara säga att ni som var hemma missade den bästa exkursionen. Var både roligt och intressant och efter lunch gick vi till kossorna. Kan det bli bättre? Så himla söta var de och kalvarna var helt ljuvliga. Men nu luktar jag bondgård så det skriker om det så skall strax hoppa in i duschen. Jag och Emelie fick även prova att mjölka en ko. :D



Mamsen

Nej mamma det är inte jag som skrivit det. Det är en låt av Shirley Clamp.

Dagen har bestått av skola och efter det blev det solariet. Imorgon däremot är det Dingle för hela slanten. Det blir jag och Emelie och sen får vi se vilka fler det blir från klassen. Detta har jag sett framemot sedan jag påbörjade utbildningen, kossor vet ni :D Fick förövrigt mail från cdon nu om att tredje säsongen av supernatural har levererats till ICA nu så jag borde kunna hämta imorgon :D Så nu ska jag fortsätta kolla på säsong 1 och måste se 2:an också innan. Friska upp minnet lite liksom, så nu har jag inte tid att sitta här längre!

Söndagsparty med Filip och Fredrik!

Jag hade inga stora förhoppningar på deras nya program och jag måste säga att det var jäkligt seeeeeeeegt! 1½ h skitsnack bara. Eller nej mer än 1½h, för de håller fortfarande på.. att jag ens har orkat kolla hela programmet. Underlättar när man har du är min man på repeat :P Hörde den förresten med Kicki Danielsson och det var INTE bra. Nej det ska vara med Helene Sjöholm eller med mig ;) Brukar låta oerhört vackert när jag kryper runt på golvet hemma hos Max och sjunger för honom. Eller inte!

Jag fick låna en ängel

Du log mot mig en sista gång
Du var så lugn som om du redan gett dig av
du såg på mig att jag var rädd
hur kan man nånsin va' beredd

Jag fick låna en ängel
som spred sig ljus i mitt liv i varje andetag
du togs bort från mig alldeles för tidigt
jag fick låna en ängel för en stund





full ös medvetslös

Ja jag tror rubriken är lika med Sivert&Bosses livsmotto. Skulle behöva anlita en nanny när vi är ute för de ska vara överallt och ingenstans. Sivert klättrade upp i ett träd och vågade inte komma ner och vad gör han då? Jo, han klättrar HÖGRE upp! Trodde ett tag att jag skulle behöva komma upp och hämta honom, men han vågade tillslut hoppa ner till mig och då var han inte så tuff. Hjärtat slog och han gömde ansiktet mot min hals. haha så roliga är dem. Men självklart tog det inte lång stund innan han var uppe i träden igen. Han rör ju på tjockismagen iaf och det är det viktigaste. Solen är framme, men det är ändå ganska så kyligt i luften men härligt var det att springa runt där ute iaf. Får nog bli en tur ut imorgon också skulle jag tro!

sooool

Idag är det massa sol ute, så jag ska äta frukost nu och sen ska jag ta gnällspikarna bort till parken så de får springa av sig lite. Kommer bli som ett marathon även för mig skulle jag tror så som de brukar springa, upp i träd och allt vad de nu hittar på. Måste greja lite här hemma idag också, diska och städa lite. inte det roligaste man kan göra när det är sol ute, men det måste göras!

oj då förlåt

Skrev ju förut om min man Max, jag har visst varit lite otrogen och det finns bildbevis ;)


Du är min man!

Jag brukar alltid sjunga du är min man för min lilla max, jag vet jag är världens nörd men han är min man så varför inte liksom. Förra veckan satt vi och tittade på singing bee och då tänkte jag: Tänk om du är min man skulle komma nu. Vilken låt tror ni spelades? Du är min man! Nu när vi satt och tittade på så ska det låta, vilken låt tror ni kom? Jo, du är min man! Det är vår låt helt enkelt. ;)



För mig finns det bara du! Du är min man! Jag älskar dig!                                   


Världens bästa barn

Kom hem för en liten stund sedan från min VFUplats. Har inte träffat barnen på flera veckor och de blev överlyckliga när de såg mig, lite chockade först för de visste inte att jag skulle komma idag men oj vad glada de blev. En pojk hade faktiskt börjat prata om mig igår. Han hade frågat den ena fröken om vad alla fröknars pojkvänner heter och så hade han sagt sen: Men Malin då? Vad heter hennes kille? Detta hade fröken inget svar på, men då var det en annan kille vid bordet som hade sagt att han minsann heter Magnus. O det höll alla barnen vid bordet med om, han heter Magnus. Så idag när jag kom så frågade han mig om vad min kille heter och när jag svarade att jag inte har någon sprang han ropandes till sina kompisar: MALIN HAR FAKTISKT INGEN KILLE!! Så nu har vi betat av den biten.... igen. Får alltid samma fråga av dem nämligen. haha de är för goa. De blev även lite ledsna när de frågade om jag skulle dit imorgon igen och jag sa då att jag inte skulle det.  Men de sken upp igen när jag sa att jag kommer dit om några veckor och ska vara där ett tag. Det är alltid lika roligt att komma dit för barnen är verkligen underbara och jag blir så glad när de säger till mig att de har saknat mig. Det gör min dag!

stackars grabbar

Tycker så synd om mina små grabbar nu när det är varmt på dagarna. De blir så slöa och orkar ingenting, speciellt inte Sivert. Det är först vid den här tiden på dagen som jag kan ta upp persiennerna de dagar solen ligger på. Ska be min morfar göra någonting så jag kan ha ena fönstret i köket öppet under varma dagar, annars kommer de väl aldrig klara sommaren de små liven.

Godkänd!

Jaaa! Blev godkänd i senaste kursen. Kan säga att jag behövde det. Efter att ha fått U i de två tidigare då jag behövde komplettera lite i ett arbete och göra en omtenta så kunde det här inte kännas bättre! Har varit inne och kollat varje dag den här veckan och blev lite nervös när det var en ruta där som inte funnits tidigare, men det var ett så fint G. Min lärare har även skickat feedback till mig på min rapport, men den har jag inte kunnat öppna så har bett henne skicka den till mig igen. Är så nyfiken på vad det står!
Nu ska jag strax göra mig iordning och ta mig en promenad bort till min VFUplats och göra intervjuer med några barn. Kommer nog gå bra tror jag och jag har saknat barnen. Har ju inte varit där på ett tag nu!

RENT

Lyssna på det här bara! Underbart!


testad och klar

japp då var jag testad och klar. Roligt att åka ner till edet för något som bara tog 10 minuter typ. Skulle egentligen åkt hem till mamma o pappa för pappa ska kolla en sak på min bil, men hade inte med mig husnyckeln, så får åka dit imorgon istället, ska ändå till edet o jobba imorgon kväll.

drogtestdagen

jahaja idag är dagen då jag ska drogtestas inför sommarjobbet. Halv 3 ska jag vara där och jag är faktiskt lite nervös. Varför vet jag faktiskt inte för jag vet att jag inte har tagit droger om ingen drogade mig i lördags, men det hade jag väl förmodligen märkt hoppas jag. Men alltid i såna situationer känner jag mig så skyldig på nåt sätt. Jag är glad att polisen inte stoppat mig än när jag är ute och kör för då skulle jag väl tro själv att jag är rattfull innan jag får blåsa :P Visserligen är det bra att de har börjat med att testa för man vet ju aldrig, någon man arbetar med kanske är knarkare. Tycker även att de ska testa de fastanställda några ggr per år för att ha knarkare springandes runt i maskinparkerna är ju lika med livsfara både för de själva och kollegorna. Jag skulle då inte vilja träffa nån hög truckförare som kör inne på avdelningen, nej regelbundna test röstar jag för!

Stenmarck

För er som inte förstått än varför han är så grym, kolla på det här!!!!!


brev från plan

Idag fick jag hem brev från plan international och ny information om mitt 15 åriga fadderbarn david alfredo i elsalvador. För några veckor sedan fick jag hem första brevet som han har skrivit själv på spanska och som sedan volontärer på plan översatt till engelska. Plan har alltid legat mig varmt om hjärtat och har alltid sagt att jag vill ha ett fadderbarn, Familjen har varit fadder i 3 år snart och jag har varit fadder för david i ett halvår ungefär tror jag. Jag fick även hem nya bilder på honom idag och han är så himla fin. Ännu en bild att sätta upp på kylskåpet, för ja det är där bilderna hamnar. För mig är fadderskapet något viktigt och jag tycker det är roligt när folk som är här ställer frågor om vad man gör som fadder. de flesta tror att pengarna endast går till fadderbarnet, men i plan så går pengarna till hela byn och det arbetet som behövs göras där. Invånarna i byn får träning av plan för att de sedan skall kunna hålla sin by levande och då lämnar plan det området. Det är en anledning till att man får lämna sitt fadderbarn. Har plan ingen verksamhet i barnets by får man inte vara fadder längre för barnet, en annan anledning är att barnet fyller 18 och då är vuxen, eller att barnen flyttar til en annan by där plan inte har någon verksamhet.
   David fyllde 15 i januari, vilket innebär att det bara är 3 år kvar tills plan kommer hitta ett annat fadderbarn till mig. 3 år, det innebär ungefär 6-7 brev till från honom, 3 födelesedagspresenter från mig till honom (jag skickar ner saker som alla barn i byn har användning av), 3 år det är ingenting, fast på 3 år bygger man upp en relation till sitt fadderbarn och det är inte roligt att mista den. När vi fick brev hem från plan med beskedet att vårt första fadderbarn Lorraines mamma avlidit började jag gråta. Jag grät för en människa jag aldrig träffat och som jag inte haft mycket kontakt med, men att veta att någonstans i afrika har denna kvinnan tittat på bilder av mig och min familj, läst våra brev, blivit fotade av plans volontärer för bilder att skicka till oss, vara med Lorraine och skriva breven - vara delaktig helt enkelt under hela resan. Att sen få beskedet att hon dött det gör ont! Visst alla kanske inte reagerar på samma sätt som jag, men tror heller inte att alla tar fadderskapet på samma allvar som jag kanske gör. Det roligaste jag vet är när jag ser ett brev från plan ligga i hallen när jag kommer hem och när jag fick davids första brev stod jag med det länge i handen och jag läste t.o.m det han har skrivit på spanska, trots att jag inte förstår ett ord av vad som står. Men att han har lagt ner tid till att skriva ett brev till mig det värmer!!!

usch o fy

Herregud, har precis fått massa bilder från påskafton och vi var nog inte snygga på någon bild nån av oss :P men huvudsaken är att man har roligt och det hade vi! haha! Idag var det bara halvdag i skolan och det var väldigt skönt att sluta redan klockan 12. Mötte upp Linn på stan och satte oss och åt lunch! Kom hem och la mig och vilade lite och åkte sedan ut till överby med jenny och mamma. Jenny ska nämligen på bröllop om ett par veckor och behövde en klänning! Har även varit och solat idag, hur gott som helst! Ryggen får ju färg, det är ju alltid något :S Men men det kommer väl!

ordning o reda

Nu är det ordning här hemma. Har grejat hela dagen och bjudit Louise och Jenny på lite påskmat. Så nu måste jag ta tag i disken i köket innan jag börjar göra mig iordning inför kvällen. Vet inte vad jag skall ha på mig. Alltid samma problem, men men det löser sig väl. Har inte hunnit vara ute i solen idag eftersom jag har hållt igång sen imorse, men men det kommer ju fler dagar. Grabbarna blir iaf trötta i värmen, Sivert tar skydd under soffbordet när det är som varmast och Bosse följer efter mig som en hund ;) men nu måste jag ta tag i disken så jag kan hoppa in i duschen!

Marley och jag

igår kollade jag och lillebror Jimmy på Marley och jag. En riktigt mysig film. Jag klarade däremot inte av att se slutet då en scen påminnde mig om en av de värsta kvällarna i mitt liv, en kväll för åtta år sedan. Det var den kvällen vi var tvungna att avliva min älskade Titti! Min bästa vän, beskyddare och lillasyster och jag minns det som att det var igår. Snällare hund får man leta efter och man kommer aldrig hitta en. Hon var så snäll att hon nästan var dum. Jag minns speciellt en kväll när jag låg och "läste" lillebror och nalle för henne. Vi var inte så gamla då, så jag kunde inte läsa men jag berättade sagan för henne och hon förstod ju självklart inte vad jag sa, men hon låg bredvid mig på golvet och lyssnade som hon alltid gjorde när jag pratade med henne. Hon fanns alltid där, min underbara ängel!


 Visst var hon vacker, mitt lilla lejon!

Värme!

Kom precis in från värmen. suttit bak på jenny och lelles bakgård i över två timmar och katterna har sprungit som tokar så nu är det trötta! Nu blir det till att värma lite mat och sedan gå hem till mormor och morfar! Var ett tag sedan jag var där nu så det ska blir roligt att träffa dem. Sen åker jag direkt till Edet. Nej, dags att äta ska snart iväg igen!

Underbart!

Hur underbart är det inte ute idag då? När jag kom hem från affären förut hade jag t.o.m värmeutslag, inte snyggt men värmen är välkommen! Det första jag såg imorse när jag vaknade var Bosse som stog i köksfönstret och "jagade" fåglar och vägrade gå därifrån. Annars brukar han alltid komma till sängen när jag ropar på honom, Sivert är självklart redan där eftersom han sover i stort sett på mig. Men idag var fåglarna intressantare för bosses del, så jag bestämde mig för att de skall få följa med bort till Jenny sedan eftersom vi ska sitta ute på hennes bakgård. Sedan vid fyra skall vi hem till mormor och morfar och efter det åker jag med ner till Edet. Blir tacos och en kväll i uterummet med Maxen och de nya uterumsmöblerna.

Sitter och lyssnar på massa 90-tals låtar, helt sjukt att jag fortfarande kommer ihåg de flesta av texterna. Men det är klart man gick ju alltid runt och sjöng på de så det är väl inte så konstigt iofs!!!

Sovmorgon

tro det eller ej, men idag fick jag sovmorgon. Blev väckt först vid halv sju, gav dem frukost och gick och la mig sen igen. Vaknade vid halv n k11 och då ligger de fortfarande och sover i soffan. Kunde ligga o dra mig i 20 min innan de såg att även jag var vaken o då drog dagen igång med lite gos. Nu skall jag ta och äta nånting och sen ska jag börja städa lite. Skall handla lite idag också, men tänkte ta det lite senare ikväll för då är det inte så mycket folk! Avskyr stå i kö nämligen.

Sjukhuset

Sitter och kollar på sjukhuset nu! Manliga Janne är ju med ;) Ja ni förstår, han är nog manligheten personifierad skulle jag tro. Har varit en lugn dag. Diskat, gjort lite ärenden på stan, solat, vart på systemet med Julia och lagat god mat. Imorgon skall jag städa och åka handla lite grejer till helgen. Tänkte göra lite påskmat här hemma på lördag. Oj så gott! Sen på lördag kväll blir det party ska ni veta! wohoo! Vi ska vara värst på Kungsgatan 62;)

Jag lever farligt :P

Var inne på en kattsida och läste om lite olika myter om katter. Tyckte denna var lite rolig:

Myt: Det är livsfarligt att låta katten vara i sovrummet om natten då den kan få syn på pulsen på halsen och anfalla.

- Det är en katt, inte en vampyr.

Haha, skulle det vara så lever jag ju ett otroligt farligt liv :)


Monty

Idag var jag och mamma hemma hos hennes jobbarkompis och hälsade på deras lilla labradorvalp Monty som nu är 12 veckor. Eller lilla och lilla, han är lika stor som min Max ;) Blir bara mer och mer sugen på att skaffa en egen. Men just nu finns varken tiden eller plats för en hund i mitt liv. Inte så bra att ha två katter och en hund i en etta på 30kvm. Får helt enkelt vänta tills skolan är klar och jag har ett större boende. Men jag längtar nåt så otroligt mycket! Jag som är uppväxt med hund och det är tomt att inte ha en hund i min närhet hela dagarna. Jag har ju Sivert&Bosse, men katter är inte samma sak som en hund. Visserligen påminner grabbarna lite om hundar då jag har uppfostrat dem som att de skulle vara hundar. Men en hund i mitt hem hade varit perfekt. Som tur är så är det bara 20 min hem till min Max

Hemma igen från Kristianstad

Igår åkte jag och Jenny ner till Kristianstad för att kolla på musikalen RENT! O JÄVLAR vad bra den var! Jag har tidigare bara sett musikalfilmen och den är jag helt galen i och har i många år velat se musikalen! Redan i första numret visste jag att det skulle bli underbart att sitta där och när pausen kom hade det redan gått 90 minuter som kändes som 10. Innan har jag bara gått på musikaler som är riktigt stora produktioner, men jag tror banne mig att denna är den bästa jag varit på! Skulle lätt kunna sätta mig i stolen direkt efter föreställningen och sen den en gång till! Det var deras sista föreställning vi var och såg och efter sista numret var det många i ensemblen som grät när de tackade publiken. Då var det inte lätt att hålla tårarna borta och det var det inte heller under de två sista låtarna. Ojojojoj, vad bra det var!!!!!!!!!!


ett jäkla test

De ringde förut från bruket och inför sommarjobbet skall jag in och göra något jäkla test. Den 15 april halv tre skall jag vara där och de säger inte än vad det är jag skall göra. Jag frågade om jag skulle gå till henne jag pratat med och fick då till svar att de hör av sig ett par dagar innan och berättar allt vad som skall hända! Hallå, hur nervös blir jag inte då?! Undrar var det kan vara för test de skall göra på oss? Det kan ju inte direkt vara att jag skall testjobba för detta är min tredje sommar och jag har även varit inne en hela vintern förrförra året och hela våren förra året, så de vet ju vad jag kan liksom. Det skulle bara vara löjligt om det är något sånt det handlar om!




Har nu fått svar från min jobbarkompis på bruket. Hon har kollat med chefen och det är ett drogtest vi skall få göra! Inget jag behöver oroa mig för alltså!

Tvätt och städdag

Egentligen skulle jag befinna mig borta på Innovatum nu med klassen, men igår tittade jag på min tvättkorg som börjar bli full och insåg att jag inte skulle tvätta förens om en vecka då det var den tidigaste tiden som passade mig. Så jag gick ner och kollade idag på morgonen om det fanns tider nu idag och självklart gjorde det det. Så slängde in tre maskiner för en timme sedan och har påbörjat städningen i badrummet. skall göra klart där och sedan skall jag gå på köket tänkte jag! Imorgon åker jag iväg! jihoooooo!

Överby med mamma

Kom hem för en liten stund sedan. Har varit med mamma på överby. Blev en ny väska och en mascara och blev bjuden på mat. Alltid bra :D Har även invigt våren genom att köra utan tak på pärlan. Det är så jäkla underbart. På sommaren tar jag varje tillfälle i akt att köra utan tak, det är sommar på hög nivå! Är så jäkla skönt att köra och känna hur solen bränner på armar och ben! Ljuvligt! Blir lugnt här hemma idag. Skall städa lite och sen åka o jobba ett par timmar! Imorgon är det innovatum med klassen som gäller. Blir nog roligt!

Fika med Jessica!

Ska alldelles strax åka ner till Edet. Skall fika med Jessica och innan det skall jag till biljour och få hjälp med bilen. Efter fikan skall jag till förskolan och jobba några timmar. Blir inte många timmar, men som student tar jag alla timmar jag kan få :D Åker sedan upp till lagret och byter till sommardäck och sen ikväll skall jag och Emelie påbörja våra naturrutor. Skönt att komma igång med det. På lördag åker jag förrövrigt till Kristianstad och kommer hem igen på Söndag. Men det skall bli skönt att komma iväg. Ibland behövs det!

RSS 2.0