utgång ikväll

Japp ikväll är vi ett gäng som ska dra ut.. blir förfest här hemma hos mig och sen gör vi stan osäker;) eller nåt. haha. Hoppas på en rolig kväll iaf. EvaLotta och lille Liam kommer iaf upp på förfesten. Liam kommer ju äga sönder oss alla. Haha!
Septemberland på Spotify

Nu finns Septemberland på Spotify så sök på Martin Stenmarck och njuuuuuut! Nu kan jag ta ut skivan i bilen och ändå kunna lyssna hela dagarna.. Perfekt. O kan lyssna hemma hos Jenny sedan när jag ägnar eftermiddagen åt att styla henne inför Hollywoodfesten :D


You are my man

Min och Max låt Du är min man finns på engelska. Nu ska jag plugga in texten och sjunga den för honom. ;)

lite roligt ;)

Loggade just in på gaddad.se och såg en kommentar på min bild av min fenix. Var en kille som tatuerade sig samtidigt fast hos Diddi. Han tyckte väldigt synd om mig för det såg ut som att det gjorde väldigt ont, så jag tror han var där under min andra sittning då det gjorde VÄLDIGT ont en stund ;)


Bättre och bättre

Vi hamnade på Butlers musicquiz även igår och det gick banne mig bättre än förra veckan. Igår var vi nästan grymma ;) Blev en riktigt bra onsdag med andra ord.

Idag skulle det varit en lång dag i skolan men blev väldigt kort. Inget varobligatoriskt och morgonens föreläsningen var VÄRDELÖS! Så vi valde att gå hem istället. Hur skönt som helst, så nu ska jag snart börja städa här hemma. Är förfest här på lördag nämligen så får väl kanske vara lite fint då :)


Make her come back

Den här låten gick varm hemma hos mig för 3 år sedan. Men så försvann den av nån anledning från datorn och nu har jag äntligen fått tag på den igen!Gråa Hjärtans Sång

Snälla sjung för mig inatt
Väck alla de som sover, vill inte vara ensam
Sjung för mig inatt


Septemberland - Lycka!

Posten hann knappt ramla ner på golvet förens jag var framme! Äntligen är den min - Martin Stenmarcks senaste skiva Septemberland. Den behövdes nu kan jag säga. Blir alltid på bra humör av hans låtar och kan man inte bli annat än glad när man har en helt ny skiva med 10 nya låtar att lyssna igenom? Så ni behöver ju inte fråga vad jag kommer lyssna på hela dagen!Var förresten hos veterinären igår med grabbarna för deras årliga spruta och jag trodde innan att jag skulle få mycket påpekningar om Siverts övervikt. Men icke, hon sa bara att här var en med en go påse på magen. Ajamän sa jag, han är tjock och go. Båda grabbarnas hjärtljud var jättebra och det är alltid lika skönt att få höra då vi tidigare hade en hund med blåsljud på hjärtat. Båda två gnydde lite när de fick sprutan och Bosse fick vi som vanligt hälla ur buren och så fort veterinären släppte honom gick han in i buren. Sivert däremot gick ut alldelles själv och gosade faktiskt lite med henne och när han var klar gick han runt i rummet och kikade. Bosse som alltid är så tuff hemma blir en liten mes när han kommer till veterinären eller när vi är ute i parken. Sivert som kan vara lite "blyg" om det kommer folk hem hit blir jättetuff hos veterinären och när vi är ute. Roligt att se vilken skillnad det kan vara.


Klarar du det, så klarar jag det.

Fick precis en fråga av en kille som skall tatuera sig över revbenen om ett par veckor. Han frågade om jag tyckte det gjorde ont. Svarade att det gjorde ont när jag fyllde i den på vissa ställen, men att jag bara hade ont drygt 1½h av sammanlagt 8½. Ja, men klarar du det, så klarar jag det fick jag till svar då.. Varför skulle han klara det bättre än mig? Fick allt förklarat för honom att man inte skall fråga mig om det gör ont att tatuera sig för sammanlagt har jag legat under nålen 20 - 25 timmar och haft ont 1½ och då hade jag jäkligt ont. Resten av timmarna har jag snarare njutit för jag tycker att det är en skön känsla. 

När folk jag inte träffat tidigare som får reda på att tatueringar är mitt stora intresse och att jag själv har flera stycken tittar de på mig som ett frågetecken. Bara för att de inte syns betyder det inte att de inte finns där. Många blir väldigt nyfikna och det har hänt ganska ofta att byxorna åker av och tröjan åker upp, för jag måste tydligen visa dem för alla ;) Den skönaste kommentaren någonsin kommer faktiskt från Malin. Vi var ute med klassen och så tittade hon på mig och sa: Men vad är du för människa egentligen? Hon är inte den enda som har svårt att sätta fingret på vad jag är för person. Jag ser väldigt snäll och oskyldig ut och man ser inte många av mina tatueringar eftersom de är dolda av kläderna. Nu dröjer det däremot tills jag har varit i Thailand innan ni får se min nästa och den hamnar nog på foten. Motivet har jag inte bestämt än och den kommer jag göra lite bara för att ha gjort en bambutatuering.


Luftens Hjältar


hunden och kattens dagbok - så jäkla klockren

Hundens dagbok:

07.00 - TJOHOO, promenad! Det är det bästa som finns!

08.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

09.00 - TJOHOO, ungarna är uppe! Det är det bästa som finns!

12.00 - TJOHOO, leka i trädgården! Det är det bästa som finns!

14.00 - TJOHOO, åka bil! Det är det bästa som finns!

15.00 - TJOHOO, ungarna kommer hem! Det är det bästa som finns!

16.00 - TJOHOO, leka med en boll! Det är det bästa som finns!

17.00 - TJOHOO, matte och husse kommer hem! Det är det bästa som finns!

18.00 - TJOHOO, hundmat! Det är det bästa som finns!

20.00 - TJOHOO, bli kliad på magen i soffan! Det är det bästa som finns!

22.00 - TJOHOO, sova i mattes och husses säng! Det är det bästa som finns!

Kattens dagbok:

783:e dagen i fångenskap.....

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favroitfåtölj. Kom ihåg: lägg en i deras säng!

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi' - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...


julstämning iår kanske?

De senaste åren har jag inte kommit i någon julstämning och julpynt är egentligen bland det värsta jag vet, men iår ska jag mot min vilja julpynta här hemma. Någon gång ska jag väl lära mig att tycka om det precis som med allt annat jag lärt mig sen jag flyttade.. Gjorde liksom ugnstekt falukorv idag som jag avskyr egentligen, men det var gott. Så iår blir det något som jag och Sajvert har diskuterat fram här alldelles nyss. En liten julgran och det får räcka tycker vi. En liten plastgran som är 120cm hög tycker vi räcker gott och väl och det ska bli spännande och se hur många gånger den kommer åka i backen. Bör kanske föra statistik över det hela. Men iaf, en julgran skall införskaffas och lite pynt att hänga i granen. Ska till IKEA och fylla på mitt ljusförråd imorgon som börjar ta slut, kanske får ta mig en kik på pynt då med. Nu jävlar kör vi;)


orättvist

http://ttela.se/start/lillaedet/1.619262

Livet är så jäkla orättvist. 38 år bara, inte ens levt halva livet. Många har sagt till mig under mina år på bruket att jag måste vara försiktig för att det låter ganska farligt att klättra och ha sig inne i maskinerna och ja det kan verkligen vara farligt, läs bara artikeln. Man skall aldrig lita på maskinerna, den stora frågan är nu bara hur maskinen kunde gå igång under arbetet? Är man inne i maskinen och dörrarna är öppna skall maskinen inte gå igång, men man vet inte hon kanske tyvärr klättrade in i maskinen utan att öppna någon dörr (dörrarna fungerar som säkerhetsbrytare). Vi får helt enkelt vänta och se vad de säger efter utredningen. Oavsett hur det gick till så är det tragiskt och jag kan inte ens tänka mig in i hur hennes nära och arbetskamrater mår just nu.


LÄNGTAR!!!!


KUNG!!!

Jag håller med Bagge, Calle var KUNG idag!!!!


nödvändigt?

Hade bildexamination idag och det gick ut på att alla skulle redovisa de böcker vi gjorde tillsammans under praktikveckan. Blev så långrandigt att lyssna på allihop och det var faktiskt inte så jäkla givande. Men nu är det över i alla fall och helgen är väldigt välkommen. Håller på och städar här hemma nu. Ska åka ner till Max i eftermiddag och spendera kvällen där. Har även planer på att lägga mig i ett bad, har inget badkar hemma och saknar det ibland faktiskt.så ikväll ska här badas!!!


Nytt med Stenmarck

Martin Stenmarck var på radion tidigare idag och jag sitter och lyssnar på det nu. Har kört en ny låt från skivan - Andas. Inte lite bra eller så, utan snarare grymt bra. Skivan släpps 28oktober och då landar den hemma hos mig, tror ni jag längtar? Just nu är det 1000 nålar och den låten live är inte att leka med. Rysvarningar. Tror även att han kommer köra ett par till låtar under sändningen, kan ju alltid hoppas. Han kommer förövrigt till Stenungsund 14 november och ja, jag behöver väl inte fråga om ni vet vem som ska dit? Lycka att se den mannen uppträda, men det har ni nog märkt vid det här laget att jag tycker. Så om ni vill överraska mig någon gång så är det bara att fixa så att han kommer och knackar på min dörr, jag hade uppskattat det ;)

Septemberland <3


Playstation2

Funderar på om jag skall införskaffa ett playstation2 och singstar till det. Konsollen kostar runt en tusenlapp och det är inte så farligt tycker jag. Singstar är alltid roligt liksom, frågan är bara vad grannarna tycker om det ;)


The man of my life <3


färdig

Den danska boken är nu avklarad och sammanfattningen är skriven. Bara lite att läsa i ett par andra böcker så är jag redo inför seminariet på tisdag.. :P

dansk bok

I den här kursen skall vi läsa en dansk bok, eller ja ett kapitel i en dansk bok som sen skall sammanfattas. Jag har varit lite rädd för att börja med den boken då jag trott att jag inte kommer förstå nånting, men började läsa den nu och jag förstår faktiskt. Eller jag tror jag översätter rätt. Funderade lite på hur det kommer sig för de flesta andra säger att de har svårt att förstå danskan, men när jag bodde hemma hade vi dansk tv3. Även norska tv3. Så gick det inget bra på vår 3:a gick det ofta något bra på de två andra, så jag har egentligen läst ganska mycket danska och har nog lärt mig förstå det på det sättet. Ibland är tv förjävla bra vill jag lova!

Imorgon ska jag träffa max. Inte pussat på honom på 1½ vecka och jag har dåligt samvete över det. Men imorgon då jävlar. Vi har många pussar att ta igen! ;)


MallansMatch

MallansMatch - namnet på mitt nya företag


oj vad snäll jag är

Jag måste säga att jag är världens bästa lillasyster. Hjälper min storasyster med vissa saker och hon har bara inte förstått än hur bra jag är på det jag gör! ;)


stressad?

Känns som att alla är så otroligt stressade inför skolan, alla förutom jag. Borde jag inte vara det egentligen? Jo, kanske, men av någon anledning blir jag inte det. Jag tar allt som det kommer och det är jäkligt skönt. Hade det varit gymnasiet hade jag stressat mig igenom alla uppgifter, men nu tar jag det lugnt. Allt löser sig tillslut.
Är iaf klar med uppgiften inför morgondagens seminarium och ska sätta mig med det jag har kvar till lekseminariet på torsdag. På fredag har jag bildredovisning och det har jag väl allt klart inför. Vet inte riktigt vad det är man skall ta upp där, men det kollar jag väl upp någon dag. Ni ser, jag har nollkoll på allt men inte blir jag stressad för det ;)


bra jobbat

Jag har lyckats bli dålig den veckan det inte passar att må dåligt. Två seminarium och en bildredovisning. Bra jobbat. Men stannade hemma från föreläsningen idag så jag får vila upp mig. Ska jobba i eftermiddag/kväll också, så hoppas på att må lite bättre då. Huvudet spränger, örat tjuter, halsen värker och jag är helt matt i hela kroppen. Men har ingen feber o tur är väl det. Så just nu sitter jag och kollar på våra bästa år och läser lite inför imorgon. SKa skriva det sista på uppgiften som ska in... Börjar inte förens kvart över 1 imorgon, så har ett tag på mig att vila upp mig så det ska vi nog lyckas lösa :D


Gårdagen i bilder + film
Magiskt


Lyckorus

Ni anar inte vilket lyckorus jag är i. Har t.o.m kunnat sitta och skriva på nästa veckas seminarium och har inte så jättemycket kvar. har även skrivit lite på reflektionsjournalen. Martin Stenmarck är alltså min pluggpolare ;) Vaknade med ett leende på läpparna typ, 1000 nålar live liksom, då kan man inte vara annat än glad!!! Om jag gifter mig i framtiden SKA han sjunga på mitt bröllop så är det bara!!!

Hade så jäkla ont i fötterna igår, brukar inte ha ont av de skorna, men hade på mig de i 13h så när jag kom hem på morgonen tittar jag ner på mina otroligt svullna fötter. de såg ut som två potatisar typ. Så inte konstigt att jag hade ont. Men men, vill man fara fin får man lida pin. Nu ska jag värma lite mat och lägga in bilderna på datorn. Lägger upp här sen också!


Lycklig

Ett ord räcker för att beskriva hur jag känner mig efter ikväll: Lycklig! Att få höra Stenmarck köra 1000 nålar live, en låt jag älskat från första stund jag hörde den, var helt jäkla otroligt. Jag satte Eve på att filma den för jag ville inte missa en sekund vill jag lova och det var så jävla bra. Jävligt bra vill jag lova! Lägger upp bilder imorgon för nu ska en lycklig Mallan gå och lägga sig.

En sak till bara... Aldrig mer att jag går ut i GBG.. Riktigt dåligt är det att gå ut där.. har haft roligt en gång och det var på min 18 årsdag, alltså lite mer än 3 år sedan!!!


Igloo?

Känns som att jag sovit i en igloo inatt. Är så äckligt kallt hemma på nätterna så idag ska jag se om jag får igång elementen. De är lite skumma faktiskt, så jag får göra ett försök iaf. Så inatt har jag inte sovit allt för bra. Somnade kanske runt halv 4 och vaknade nu vid tio. Hatar verkligen de nätterna jag inte kan sova. Vrider o vänder på mig och sticker i benen. Att det sticker i benen gör det ännu värre och trots att jag är hur trött som helst går det inte. Det värsta är att om jag ligger vaken så tror grabbarna att de också ska vara vakna och då är de VAKNA! Inatt lyckades en av de öppna vitrinskåpet så det lät så in i helvete.. Stackars grannar. 

Men men, dags att tagga om. Ladies Night ikväll, kan det bli bättre? Nej jag tror inte det. Men först ska jag läsa lite inför skolan tänkte jag!!!!


Mys med Louise

Louise har varit här hela kvällen. Lagade lite god mat till henne och sen har vi proppat i oss ostbågar o massa godis.Perfekt fredag helt enkelt. Har även fixat naglarna igen och de blev mycket bättre än sist gång.Lite långa kanske, men men bara jag vänjer mig så ska det väl vara lugnt! Tycker verkligen Tova och Calle är grymma i Idol, men hur grym var inte Reza idag? ojojoj vilken pipa hon har. Om man ändå kunde sjunga så. Hade ju inte tackat nej till det iaf..

En sak som gör mig glad är att låtarna till Melodifestivalen 2010 har presenterats nu. inte helt klart än vilka som ska framföra dem, men detta innebär att det inte är långt kvar tills mitt liv drar igång igen :) wohoo, bara 4 månader kvar typ.
En sak som gör mig lite arg är skolan som krockar med roliga saker. Skulle ev kunna åka till spanien nu i dec, men då krockar det med en viktig grej tillsammans med min Vgrupp och det känns inte så bra att missa det. Men känner jag detta gänget rätt så kanske det inte blir av, eller så kanske jag t.o.m kan få de o ta det liiiite senare när jag inte skall in till skolan alls. Man vet aldrig :P


Äntligen!

Den helgen jag längtat efter är äntligen här. LadiesNight helgen, bästa på året. Imorgon är det som sagt årets höjdpunkt - Ladies Night och finns det någon som längtar mer än jag? Nej, jag tror inte det. Showen har bara blivit bättre och bättre år för år, så iår lär det vara grymt ;) O kan det bli bättre när jag har så snygga kläder som väntar på mig i garderoben? Klänningen kommer jag bo i hädanefter och mina favoritskor! Kan det bli bättre? Nej, jag tror fan inte det. Lite extra lockar i mitt permanentade hår och kvällen blir perfekt med den artist jag beundrar mest på scen. På måndag i skolan kommer jag vara LYCKLIG! Var så säker. Första gången vi går ett helt gäng, innan har det bara varit jag och Jenny, men nu är vi åtta stycken. Kommer bli grymt!


dagen!

Nu ska jag ta tag i rummet tänkte jag, lägga in tvätten och sen rensa ur kylskåpet och i eftermiddag blir det att åka storhandla. Var jäkligt längesen vill jag lova, så det är väl på tiden. ska även fixa naglarna ikväll och laga lite god mat är tanken. Självklart blir det idol. Får ju inte missa towe och calle.. :)

Väldigt trött!

Är otroligt trött just nu. Sov dåligt inatt nämligen. Bosse har kommit in i en trotsperiod så inatt var kylskåpmagneterna jävligt roliga. Runt två fick jag honom att somna och halv 5 börjar mobilen tjuta - dåligt batteri. Jaha, bara upp o ladda den för dör den har jag inget som väcker mig. Klockan ringde halv 8 och jag orkade inte gå upp förens halv 9. Skolan 9 till 12.. Redovisningar och det kändes som en lååååång förmiddag. In till stan och hämta Jimmys present, biljetter till Magnus Betner. Hem och slänga i några maskiner tvätt, greja lite hemma - köket och toaletten fick sig en omgång, imorgon tar vi rummet. Åkte och hälsade på lilla mormor på sjukhuset. Hem och gosa lite med pojkarna, greja det sista med tvätten. Laga lite mat och nu sitter jag här och är TRÖTT! Funderar på om jag ska poppa popcorn! Ja, så får det nog bli!


Äntligen!

En klänning som jag ville köpa i början på sommaren men som var liiiiite för dyr(700kr) hittade jag idag för halva priset. Tror ni jag slog till?! Klart jag gjorde och jag är HAPPY HAPPY HAPPY! Längtar så tills lördag då den ska på!


Septemberland

Bara två veckor kvar till Stenmarck släpper sitt tredje album på svenska. Vem tror ni ska ha det? MALLAN! Hoppas han kör någon ny låt under Ladies Night. 1000 nålar vet vi ju allihop att han kommer köra och jag kommer garanterat vara den av alla brudar som kan den bäst. Har bara gått på repeat ett antal ggr här hemma. Den är grym!


EvaLotta&Liam

Idag blir det till att leka med EvaLotta&Liam ute på Överby. En trevlig dag med andra ord. Nu däremot sitter jag och kikar på våra bästa år. Sen ska jag iväg och köpa lite potatis så blir det potatisplättar, eller heter det potatisbullar,  här idag. Enkelt, gott och mättande!!! Hur bra som helst!

Sivert

Ligger just nu i soffan och myser med Sivert. Han ligger är bredvid och kurrar som aldrig förr. Min lilla tjockis <3 Inte ofta man får mysa med honom i soffan utan att Bosse är med och "stör". Imorgon är det dags att leta klänning inför lördag. Hmm, undrar vad jag ska ha för nåt. Blir nog bra. Har ju bra smakråd med mig så ska nog gå bra :D


Att de orkar...

Igår ringde de från comhem och ville erbjuda mig nånting som jag tackade nej till. Idag ringer de och vill erbjuda mig samma sak igen och sa ganska surt att jag sa nej igår och säger nej idag med. Nu ringde de precis från Veckorevyn som jag sa upp min prenumeration på för ett par månader sedan och vill erbjuda mig en prenumeration för 100kr och lite presenter till. Tackar nej... Jag sa upp det för två månader sedan bara och de ringer redan och frågar om jag vill börja igen. Jag sa väl upp den av en anledning... Tur jag är nixad så inte massa annan skit ringer.. borde nog visserligen ringa o förnya det snart. aja, får kika på det.


Mormor <3

Kom hem från sjukhuset för en stund sedan. Hälsade på mormor som blev inlagd igår då de kommit fram till att hon har diabetes. Så nu får hon ligga kvar där ett tag tills sockret är nere på jämn nivå och medicinen är rätt inställd.

De måste göra något åt sjukhusmiljön. Hade jag blivit inlagd skulle jag ju bli deprimerad. Finns ju ingenting att göra. Nej, blir jag någon gång inlagd ska jag komma med massor av förslag, så är det bara!


Award


Fick en award av Malin och tanken är att man skall berätta 10 saker om sig själv och det är inte det lättaste vill jag lova, men jag gör ett försök.

1. Man uppfattar mig på två sätt. En del tror vid första anblicken att jag är en riktig bitch och ja det kan jag vara ibland. Jag säger vad jag tycker och kan väl ibland låta lite hård, men sån är jag. De flesta andra tycker jag ser ut som en liten ängel, en som inte vågar säga ifrån och som inte vågar ta för mig. Jag själv skulle säga att jag är en liten blandning av de båda.

2. Sedan jag flyttade hemifrån bär jag med mig mobilen vart jag än går och får lätt panik om den inte är med eller om batteriet dör. Anledningen är enkel. Jag är otroligt rädd att något ska hända Max och att mamma eller pappa inte får tag på mig just för att mobilen inte är med mig. Skulle aldrig förlåta mig själv om något hände honom och jag inte kunde vara där så fort som möjligt.

3. Jag avskyr ringa och prata med folk jag inte känner, ni vet såna "viktiga" samtal. Drar mig alltid väldigt länge innan jag vågar lyfta luren. Kan dröja flera dagar.

4. Jag är ett riktigt kakmonster. Stolt över mig själv att jag lyckas ha kvar så gott som alla kakor jag köpte på kexfabriken för flera veckor sedan. Hurra för mig!

5. Jag älskar att laga mat. Tycker det är extremt roligt och brukar oftast bara slänga ihop lite och se vad resultatet blir.

6. Jag är rädd för extremt mycket saker. Listan är så lång att det inte ens är värt att rabbla upp den, men rädd det är jag för det mesta och brukar bli lite hackad för det av folk. Men sån är jag, lika bra att ni vänjer er.

7. Offentliga toaletter är bland det värsta jag vet. Är lite bättre nu på att använda dem, men när jag var yngre var det endast i krissituationer jag besökte de vidriga toaletterna. Nej fy fan vad äckligt.

8. Jag lever för mina djur och gör allt för att de skall må bra. Mår inte de bra, mår inte jag heller bra!

9. Jag saknar mina dansbarn varje dag.

10. Tycker 2009 har varit det bästa året på länge då jag har träffat så otroligt mycket nytt folk som jag har så jävla roligt ihop med.


Jag väljer att skicka vidare denna award till:

Jenny
Linn
Jonna

Josse
Zazza


Världens bästa syster?

Jag tror ibland att jag är världens bästa syster. Har fixat present till min lilla lillebror som fyller 18 år 9 februari, men Jimmy du får allt hållas på halster lite till innan du får reda på vad det är. Men snart får du reda på vad jag har kommit på!Bra

Bra jobbat Mallan!
Tack vad snällt..


Sammanfattning:

Jag överlevde tandläkarbesöket och det gick smärtfritt. Kan ju sammanfatta det såhär:


1.De konstaterade att jag har väldigt liten mun.
2.Väldigt stark tunga
3.Nätta och kvinnliga tänder
4.Tokiga visdomständer

Tecknade även tandvårdsförsäkringen och hamnade tack vare mina tokiga visdomständer i grupp två, så i januari börjar jag betala 45kr i månaden. Väldigt bra tycker jag. Blev lite överraskad när jag kom dit. Fick reda på att jag går gratis detta året också. Hade jag ingen aning om, men jag klagar inte eftersom jag ska tillbaka om en månad och laga ett litet hål..


Parodi

Haha så klockrent!!!!


TTELA

Ringde precis och sa upp min prenumeration hos TTELA.. Läser den inte särskilt noga så då känns det onödigt att betala 179kr i månaden för det. Har haft den på autogiro så är betalt för hela denna månaden, men 1nov slutar det gälla. Gött, lägga de pengarna på viktigare saker istället.

Grabbarna har inte riktigt vaknat till liv här hemma än. Bosse var uppe och gick lite förut, men somnade lika snabbt igen. Ska också lägga mig lite nu tänkte. Måste vila massa så jag inte blir sjuk. Det har jag blivit bra på faktiskt. Förr när jag började känna mig dålig sket jag i det och sen låg jag där utslagen, eller nej jag körde på ändå. Vara sjuk var ju inget så gå o ha dansträning med 39graders feber var jättebra.. Ja, jag har ju inte alltid varit så smart!


Lite förkyld

Börjar bli förkyld känner jag. Lite smått snuvig, halsen värker till och från och nacken har gjort ont hela natten. Kruxet är att jag INTE får bli sjuk nu, Ladies Night på lördag och jag måste vara på topp. Eller det kommer jag vara om jag så ligger i 40graders feber sådeså!

Idag är dagen jag bävat för länge nu... Tandläkarbesök och jag är livrädd. Men kommer väl överleva det även idag förhoppningsvis. Önskar bara att den här dagen är över, hatar tandläkarbesök.


Gårdagens muffinsskörd. I eftermiddag gör jag nog lite till!


Angel - Sarah McLachlan

In the arms of an angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You´re in the arms of the angel
May you find some comfort there

Så underbar låt.


Hemmafru?

Jag borde bli en hemmafru. Baka och laga mat hela dagarna, hade ju passat mig perfekt. Fast ha någon anställd som tar hand om all disk, för det passar mig mindre bra. Har bakat för fullt här hemma nu; Bananmuffins, hallonmuffins och äpple&kanel muffins. Imorgon tänkte jag göra vanliga och även choklad... Alltid bra att ha i frysen när man får besök, bara tina upp liksom! Nu blir det att sätta på någon film tror jag!


bakning på G

Ska åka handla nu. Måste ha grejer till min bakningskväll. Ska nämligen ägna kvällen åt att baka lite olika muffins :D

Planer, planer och lite mer planer

EvaLotta&MajBritt är igång igen med massor av olika planer. Går alla våra planer kommer vi ha så jäkla roligt ;) Nu blir ni allt lite nyfikna va? Jo, jag förstår detta men då får ni fortsätta vara det. Är bara vi två som knäppar oss litegrann som vanligt. Vara seriösa vad är det liksom? Det är ju onödigt! På onsdag ska vi iaf kolla efter klänning till mig. Vill ha någon ny klänning på lördag, vara lite fin inför Stenmarck liksom ;) Längtar verkligen... Om en vecka sitter jag här och är väldigt lycklig, det är en sak som är säker. Kommer gå runt med ett leende på läpparna i en vecka eller nåt, brukar vara så när jag sett honom uppträda. Det är en speciell upplevelse faktiskt, grym scenartist är han.


Aldrig mer köra i GBG

Körde ta mig fan över hela jävla gbg inatt kändes det som. Skulle hämta Tomas&co och ingen av vägbeskrivningarna jag fick stämde ju. Kan ju säga att det var tur linda var med i bilen annars hade jag inte pallat. Men efter en jävla massa turer i rödljus och rondeller överallt så kom vi fram.. Var inte hemma förens halv 6 imorse, så kan ju säga att ja är liiiiiite trött. Som jag trodde så är jag påväg att bli sjuk.. Halsen värker, snuva och örat gör ont till och från. Men men, jag har mina grymma halstabletter hemma så blir nog bra... Känns som att det blir pizza här hemma idag. Japp, så får det bli!


FAME!


Inte lika bra som orginalet, men åååå vad bra :D Sång och dans, kan det bli bättre?

Bio ikväll

Som sagt ska jag och Eve på bio ikväll så nu ska jag slänga mig in i duschen och börja göra mig klar. Kommer bli en myskväll, det vet jag :)

Gick precis in på en mopskennels hemsida och de har valpar som bara är några veckor nu och hur söta som helst. Blir verkligen valpsjuk. Min tanke är att när jag är klar med skolan skall jag flytta till något större och där det finns möjlighet för killarna att bli utekatter. Då kommer även Agda komma in i våra liv och jag hoppas verkligen att de tre ska komma bra överens. Annars går min dröm i kras, det är en sak som är säker!


stolt kattmamma<3

Ni vet ju redan hur mycket jag älskar mina katter Sivert&Bosse och det måste vara något med dem. Gick från Jenny med dem förut, alltså bara ett kvarter och tre stycken berömde mig för mina barn. En tant log långt innan vi möttes och sa glatt vilka fina katter jag har. Går över gatan och en tant och farbror kommer fram och tanten blir fullkomligt tokig i grabbarna och de ställde massor av frågor på en halv minut typ, om ens det. Kommer ofta fram folk när vi är ute i parken och jag blir alltid lika glad. En gubbe som satt där trodde att de var ganska gamla eftersom de gick så bra i selen, men icke 1 år bara. Visserligen vande jag de ju med selen redan när de var minimini eftersom jag ville vara ute med de ganska mycket. Men jag är stolt över mina grabbar, stolt kattmamma<3

Ikväll blir det bio med EvaLotta i GBG. MMMMYYYYYYSSSSSS!!!!!!

Underbart vackra Bosse!
Världens sötaste Sivert. Ja, av någon anledning älskar han skor, precis som hans kära mamma ;)
Bruttan!


Idol

Calle & Tove är helt klart mina favoriter iår.. Galet bra!

rädda katter

Var ute med grabbarna förut och allt gick kanon som vanligt tills några gubbar börjar kasta grejer i en container från andra våningen i ett hus. Sivert får verkligen panik och springer runt som en tok, tur att jag lyckades få tag i linan så han inte stack. Bosse sitter under deras träd och är i stort sett stel av skräck. Får tag på Sivert, lyfter upp honom och han trycker sitt huvud mot min hals och bara skriker. Har aldrig sett honom så rädd. I vanliga fall brukar han inte vilja bli buren, men den här gången fick jag inte ens släppa ner honom så fick allt ta hem de små liven. Gick och lämnade Sivert i buren som stog en bra bit ifrån och gick sedan för att hämta Bosseman som skakade som ett asplöv när jag bar honom. Usch, gillar inte när de blir så rädda. Jag brukar inte dadda med mina katter utan jag är ganska tuff mot de om det händer nåt. Men när de tyr sig såhär visar de ju verkligen att de är rädda. Stackars mina grabbar. Nu sover de tryggt här hemma iaf :D


skriver litegrann

Sitter för tillfället och skriver lite smått på min reflektionsjournal. Har bara 12 böcker kvar att skriva om, snart 11.. ååå vad roligt det är. Nja, kanske inte riktigt va. Men känns skönt att börja beta av böcker lite.. är ju faktiskt en hel månad kvar tills det ska vara klart...

Ska snart möta upp Jenny, ska iväg o äta lite.. ikväll bär det av hem till Max, spendera kvällen där.


SAKNAR!När jag ser det här saknar jag verkligen dansen och mina danstjejer. Ni förstår inte hur mycket jag saknar tiden med dem i spegelsalen. Vissa perioder var det ganska tufft. Speciellt när det var skola, ta körtkort och dansledare. Men ååå vad roligt jag hade. Kommer aldrig glömma sista uppvisningen och en dans jag gjorde tillsammans med en grupp. Ni anar inte vad synkade de var och vilken jävla känsla de förmedlade. Träningen innan var jag helt mållös och under genrepet på uppvisningsdagen stod jag med ett stort leende på läpparna och med tårar i ögonen. Jag var så STOLT, stolt över mina tjejer som verkligen hade arbetat i flera veckor med den koreografin och jävlar vad de satte den. Behöver kanske inte säga att jag öste beröm över dem.


Ensam mamma söker

Nästa år skickar vi in eve till ensam mamma söker om hennes prins på den vita hästen inte dykt upp än ;) haha vad roligt vi kommer ha... tss EvaLotta och MajBritts idéer är inte alltid att leka med ska ni veta!

Det närmar sig!


Maskerad

Jag tycker någon ska ha maskerad eller nåt snart för jag vet exakt vad jag ska vara ;)

Vitaminer

Var i djuraffären förut och skulle köpa mat till grabbarna. Pratade lite med henne om att de fäller väldigt mycket så nu har de fått vitaminer och hoppas det ska bli bättre av detta. Men som hon sa, nu vet jag ju att de får allt de behöver. Så nu är det en tablett om dagen och de fick precis sin första. Sivert tuggade i sig sin glatt och ville ha Bosses tablett också, men nja inte riktigt så va..

Ska förresten ta av mina naglar nu och göra om dem någon dag.. Japp, så får det bli


Photoshoot med Bosse

Har haft en liten photoshoot med Bosseman nu precis. Vill nämligen ha ett par fina bilder på dem och förstora, men det är inte alltid lätt att få med dem på bild... Skulle så gärna vilja ha canvastavlor på mina grabbar, får kika lite på det..Visst är han vacker min lilla Bosseman

-

krig här hemma

Sitter just nu och bevittnar ett krig mellan mina barn. Förstår inte hur de orkar... Lite senare blir det banken med Jenny. Ska även städa och plugga och till lagret i eftermiddag.. Fullt upp med andra ord

EvaLotta&MajBritt

Efter en utekväll 03.30 på morgonen

EvaLotta: Han försöker supa mig under bordet!!
MajBritt: Men säg nej då...
EvaLotta: Det kan jag ju inte, jag är ju finne...

3 shottar senare somnade EvaLotta ganska gott ;)

EvaLotta är även lite av en poet... EN poet som aldrig stavar rätt när hon skriver på datorn...
"men men..:P:P ja får väl dra mig till drömmarnas värld där allt e perfect:P om inte allt går vägen o han är värsta prinsen o verkligehetn o väljer mig framför ??? höhö"

Min Evalotta är allt för härlig hon! Tur att jag har dig babe!
Får inte bli sjuk...

Har fått min sjukdomsfinne/plita.. Av någon anledning så får jag alltid en finne/plita vid läppen den här årstiden och ofta brukar den betyda att jag blir sjuk. De senaste dagarna har jag varit konstant trött. Är morgontrött i vanliga fall, men nu kommer jag inte ur sängen i stort sätt. Kommer igång runt 12 på dagen och är "pigg" fram till 15-16 någon gång, då blir jag trött igen. Det positiva med det är att jag somnar ganska snabbt på kvällen och sover bra under natten, men vad gör det när jag ändå är en zombie på dagen? Ja, jag hoppas att det inte bryter ut i något för det orkar jag inte med just nu!


Den jag ser upp till

Martin Stenmarck är just nu på TV4+ och vem tror ni sitter och tittar? Jo Mallan. Han är verkligen den artist jag ser upp till mest. Många har svårt att förstå varför och jag kan inte förklara vad det är, det bara är så!


Mallan och Bosse rapporterar

Sitter här med Bosse i knät. Han har varit lite jobbig i ett par timmar, men nu har han lugnat sig igen. Skönt det. Han är lite jobbig vissa dagar och hans bror är oftast världens snällaste. Sivert har förövigt lite regler han måste förhålla sig till här hemma och han är ganska duktig på det. När han var liten gick han alltid på datorn och lyckades varje gång stänga av den vilket resulterade i en arg mamma. Han älskade även att leka med sina jäkla möss i sängen.... när mamma sov, vilket också resulterade i en arg mamma. Så sagt och gjort regler sattes upp. Inga möss i sängen och stäng inte av datorn. Han håller de ganska så bra faktiskt. Brukar ofta hitta möss i sängen när jag kommer hem eller när jag ska gå och lägga mig, så antagligen leker han där när jag inte är hemma. Datorn stänger han inte av längre, men vill ställa sig på den ibland och kolla läget, men med hans kroppshydda är inte det att rekommendera, så det ska vi träna bort. Bosse är det ingen idé att sätta upp regler för, hade blivit en hel roman skulle jag tro. Men han är söt iaf, en liten jävel, men en söt en


Konstiga arbetstider

Är några som håller på och grejar på min bakgård nu. De drog väl igång runt 7 halv 8 nångång.. En timme senare tar de en rast och kom igång igen för en stund sedan. Lite störande är det faktiskt att bli väckt av de gubbarna.. Värst var det mitt första halvår här då de renoverade lägenheter så gott som hela tiden. Väckt mellan 6-7 varje morgon, men tillslut lärde jag mig att somna om trots oväsendet.. Nej, nu är det dags att dra igång med att läsa lite tror jag!


min egna låt

jag har fått en låt gjord bara till mig. Tomas och Daniel gjorde en låt till mig till min födelsedag. Av någon anledning fick jag inte höra den då, men nu har jag hört den och den är verkligen bra!!! Lite Takidastuk på den. De vågade väl inget annat då jag tjatat hål i huvudet på dem om min kärlek till takida:P Har inte fått hem den än, men när jag får det ska ni allt få höra, för den är GRYM!!!


Missat något?

Jag loggade in på csn nu och kollade på kommande utbetalningar. I december ökas det till 7980kr, när vårterminen drar igång får jag 12000kr.. Feb,mars o april är det 8140 kr och i maj 4070. Vad är det för öknng? Jag klagar absolut inte. I maj förra året var csnlånet bara så jag hade till hyran o parkeringen och resten togs från sparpengarna och lönen från kommunen. Skönt att inte behöva ta lika mycket från sparpengarna. Visserligen har jag redan lagt undan till maj och juni nästa år, så inga problem så, men fatta vad gött detta är! Som student är alla extra pengar välkomna, även om det bara rör sig om ett par hundra varje månad!

Vet många som får ångest varje gång de tittar hur mycket deras skuld är på nu, men jag tänker inte så. Jag ser detta som en investering faktiskt. Tänk vilken tur vi har här i sverige att vi kan ta studielån. Hade inte det gått hade jag fortfarande bott hemma och inget illa menat mot er mamma och pappa, men jag trivs bäst i min lilla lägenhet tillsammans med mina barn. Det är här jag hör hemma, här kan jag vara för mig själv. Visst kommer det vara trist att behöva betala tillbaka sen, men det är så det är. Jag har ju fått en utbildning och haft jäkligt roligt för de pengarna. Jag flyttade hemifrån för ett år sedan och det är mitt bästa år någonsin. Har nog aldrig träffat så mycket nytt folk som jag gjort under det här året och jag har heller aldrig haft så roligt som jag haft det nu. Som det känns nu skulle jag heller inte vilja flytta tillbaka till edet. Jag trivs här i stan, fast edet kommer alltid vara hemma för mig. Men inget hemma där jag vill bo, utan hemma för att min familj finns där. Men nu har jag min egen lilla familj här upp i trollhättan tillsammans med sivert och bosse. Vi kan inte ha det bättre faktiskt vi tre. Vi har tur som har varandra <3


pensionärsMallan

Japp idag är jag som en pensionär, trött och seg. Men jäklar vilken rolig kväll det blev igår. Nu blir det däremot ensam mamma söker och slapp resten av kvällen. Har en föreläsning imorgon, men funderar på att skippa den och skriva på mitt arbete istället. Föreläsaren är inge vidare heller så nja, blir nog hemma dag istället..


Nya Mallan


nagelskulptör nästa?

Sitter här med nygjorda naglar. HAr byggt de själv idag och är ganska nöjd med resultatet. Ser man på de från håll ser de faktiskt fina ut, tittar man närmre så nja inte lika fina. Men satte fast två små stjärnor på vänster pekfinger och ett hjärta på höger tumme, lite sött faktiskt.

Har varit många turer fram och tillbaka om kvällen, utgång - inte utgång, men nu blir det utgång iaf. Ska om en timma sätta mig i bilen och åka ner till marina på ström för förfest och sen möta upp josefin och sara i thn och gå ut. blir nog en grym, jag menar bruket folk -kan ju bara inte bli fel.

Nej, dags att göra sig klar!


lika som bär?Ni ser likheten va? Jag har nämligen verklighetens katten Gustaf hemma hos mig. Siverts motto här i livet måste vara något i stil med "Äta och sova är bäst!"... Men ni ser ju hur söt han är min "lille" grabb

stinker jag?

Mina katter måste tycka mitt hår stinker väldigt mycket just nu. Är nypermanentad och ändå sen jag kom hem har de suttit med sina små nosar i mitt hår. Luktar nog lite konstigt :P Men nöjd är jag och bild kommer i helgen!


:D

Nu har hon fött en son. Grattis Melissa

cheesecake

Har en cheesecake inne i ugnen nu och smeten smakar hur gott som helst, sen hur resultatet blir det vettefan. har aldrig provat detta receptet innan, så det blir spännande.. :)

Jag har världens bästa mormor och morfar, finns inga människor som är så snälla och givmilda som dem. Ni är bäst! <3Jag hoppas jag blir lika söt som min mormor när jag blir gammal

trött, men kort dag imorgon

Imorgon börjar jag halv 8 och får gå hem redan vid lunch. Har inte haft någon direkt planeringstid den här veckan, så får gå hem tidigt. Skönt eftersom jag skall till frisören också. Hon ringde förut och frågade om jag inte kunde komma lite tidigare eftersom hon inte vet hur långt hår jag har, så får vi lite extra tid på oss (bokade ju genom internet så hon har inte sett mig tidigare), så 12.15 skall jag vara där.
   Idag hade vi utedag på förskolan, i regnet. Var även i skogen med några barn. JAG VAR I SKOGEN!!! Någon som är stolt? Jag var inte ens rädd. Avskyr skogen annars, inte min grej riktigt. Men gick och åt lite blåbär med några tjejer, så gott så ;)

Har ganska länge läst en blogg, Mamma Melissa. Hon åkte i morse in på förlossningen. Läs hennes historia och håll tummarna för att hennes pojk i magen inte tas ifrån henne!


RSS 2.0