<3

Jag borde nog resa bort lite oftare. Sedan jag kom hem från Sälen har jag fått sova bredvid Bosse på nätterna och imorse när jag vaknade hade jag båda grabbisarna i sängen. Det är mysigt må ni tro.


ökning

Mitt Agdakonto bara ökar och ökar. Fy tusan vad smart jag är som börjar spara såhär tidigt så jag inte behöver slita för att få fram 15-18 000 bara sådär. O som alltid när jag har fört över pengar till det kontot får jag sånt där sug så måste in o läsa allt om rasen o kolla bilder. Tänk, om allt går som jag vill har jag min egen nästa år. galet!


förkyld?

har spenderat kvällen i soffan och sysselsatt mig med att nysa. Känns som att en förkylning är påväg så nu ska jag lägga mig och sova. Har inte tid att vara dålig nu sådeså kroppen! Grabbarna sover däremot sen lääääänge.. <3


funkisdag

Kroppen värker och hungrar efter MAT! Men jävlar vilken rolig dag jag har haft. Pallrade mig bort till friskis runt 8 imorse för en inspirationsdag tillsammans med funkisar från Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg. Dagen började lite med att våra verksamhetschefer pratade lite och sen var det dags för mitt första pass - Dans Fuego (som förövrigt börjar hos oss i febrari). Då jag avskyr zumba gillar jag inte heller dans fuego men en sjukt duktig ledare och jag blev svettig iaf. Därefter vart det dags för lunch och efter det hade jag ett Flexintervall inbokat. Började med 25 min intensiv intervallträning och ja, jag vart helt slut i kroppen så Flexdelen (rörlighet) var ljuvlig. därefter var det dags för det roligaste medelpasset jag någonsin varit på och ledaren var så otroligt duktig. En riktig inspirationskälla. Vi avslutade dagen med Bollywood dans och några gav upp, men vi andra var tappra och kämpade med koreografin in i det sista :)

Galet bra dag verkligen. Mer sånt!

saknar


Första hela natten ensam utan mina älskade grabbar och jävlar vad ensam jag kände mig. men nu är de iaf hos Jenny och tjejisarna och jag ska strax packa ut i bilen och möta upp Max o co.. En vecka i sälen väntar..

mysarn


Jag vet en ung herre som sover ganska gött just nu

älska


jag älskar den, jag är galet nöjd och den blir bara snyggare och snyggare. Tänk vad snygg den kommer vara när den är klar!!! Texten är från min absoluta favorit låt och från min absoluta favoritartist. 1000 nålar med Martin Stenmarck. alla ni som sagt att det bara är en fjortisförälskälse kan ju ta och dra dit pepparn växer. 9 år gammal hörde jag honom för första gången, nu är jag 22 och hans musik betyder så otroligt mycket för mig! Ni anar inte känslan för mig att se honom live på scen. varje gång tåras ögonen och jag är så lycklig! Drömmen för mig hade varit att få träffa denna människa som gör musiken som betyder så mycket och få berätta det. Men antagligen hade jag väl blivit stum av lycka <3


roligt roligt!

Vart precis inne och kollade på Svettit (friskis internetbokning) och 3timmars spinningen nästa vecka är fullbokad. När jag var med på 3timmars var vi nog 10 stycken tror jag, nu är de 30-35. fan vad roligt. Antar att det är många som tränar inför 24 timmars som närmar sig med stormsteg!


china glaze

China Glaze ska under året släppa en kollektion vid namn Tronica. En kollektion med bara holografiska lack! Gillar vi eller gillar vi? Har sett swatches på alla lack och ja, jag vill ha! ;)


leopardnaglar..

har ägnat den senaste timmen åt mina naglar. resultatet:


Lite störande dock att bilderna aldrig ger manikyren rättvisa!

pluttar

jag åker till Sälen om en vecka, hur tusan ska jag kunna vara utan mina grabbar i en vecka. Vi har inte varit ifrån varandra mer än ett par nätter på ett år!!!!


<3


Friskis <3

Började dagen med ett sjukt bra spinningpass. Nytt för terminen och det är alltid lika roligt. Drog på så mycket motstånd under ett par av låtarna att det knappt gick att få runt tramporna sittandes, kan säga att det brändes GÖTT i låren! Så helgen kunde liksom inte starta på ett bättre sätt och den kommer avslutas med ett gött jympapass på söndag kväll.. Jag gillar't.


wohooo

Trodde aldrig att jag skulle klara vara vaken under förmiddagen i skolan idag då jag sov på tok för lite inatt. Somnade runt 4 upp vid 7 o ge grabbarna frukost o sen när klockan ringde klockan 8 var jag allt annat än pigg! men men, det är så mitt liv är. Sömnlösa nätter och trötta dagar ;) Men det som piggar upp det hela är att jag nu är färdig med termin 5. Skickade in arbetet för en stund sedan så nu jävlar! Ett ynka år kvar, sen är jag klar :D:D:D:D:D


siverts kamp.

Idag har varit en riktig pluggdag. För Bosse har den mest bestått av sömn. Sivert däremot har haft en gosig dag och det´har varit precis som att han har tittat på mig och sagt "morsan vi ska gosa nu och gör vi inte det kommer jag bita och dra i ditt halsband, gnälla så du inte kan läsa, bita dig i armbågen OCH på glasögonen". Att läsa arbeten på datorn med en tjock katt i knät är inte det lättaste, men det går, han vill dessutom inte flytta på sig. Försöker jag resa på mig gör han allt som står i hans makt för att hålla sig kvar i knät eller på magen. Han har verkligen kämpat idag :)


Tur att han är så söt som han är och har oerhört gröna ögon :)


Perfekt måndag

jag älskar måndagar för det innebär mitt favoritpass på friskis. Idag var det sista gången han körde detta, nästa vecka blir det nytt. Spännande spännande. Vårterminen har dragit igång vilket innebär att det är JAG som kör nästa termin med motionärerna.. wohoooooo!


sömnlös i trollhättan

Var galet trött igår så jag gick och la mig redan vid halv 9. När somnade jag? runt 2 på natten. Hur roligt är det att ligga o vrida och vända på sig så jäkla länge fast att man är hur jävla trött som helst? Inte roligt alls faktiskt. sen vart det frukost för grabbarna vid halv 6, när somnade jag? Kollade på klockan sista gången vid 7. Man kan ju bara älska min sömn.


(o)läckrast i stan

Såg mig själv i spegeln o tänkte, hur kan denna (o)läckra människa vara singel? varma tjocka strumpor uppdragna till knäna, blåmärken från bordet som jag envisas med att slå i varenda eviga dag, shorts och min underbara nya Takidatröja. Så snygg som jag glider runt här hemma borde nästan vara förbjudet ;)


tatueringstid bokad :)

idag har jag två trotsiga katter hemma, bosse som gör allt han inte får göra (som vanligt) och Sivert som vill "gosa" när han i själva verket bara är ute efter att bita och dra i mitt halsband. Men idag gör inte det något för idag är en bra dag, tatueringstiden är bokad så om två veckor smäller det :)


galet

ni anar inte vilken galen kväll det vart igår på friskis och svettis. Nytt år innebär att ALLA ska betala sin medlemsavgift för året så kön ringlade sig lååååååång vid receptionen. Två receptionister, men bara en kassa så vi sprang verkligen om varandra. När det lugnade sig gick min kollega iväg för att hjälpa en av jympaledarna och då kom det en del folk som skulle betala och SJÄLVKLART börjar telefonen ringa och slutar inte!!!men en av våra spinningledare tog samtalet som jag så snällt fick ta över snart :P Så nu vet jag vad jag har att vänta mig i början av nästa år.. herregud!


idéspruta

gick och la mig för en stund sedan, men så fick jag en lysande idé.. Så var tvungen att sätta mig vid datorn o forska lite. Nu behöver jag ett par paljettshorts ;) Snygg som aldrig förr kommer jag vara.. nyfikna? ;)


Min forskarassistent bosse ville hellre pussas och jag undrar varför jag alltid får alla mina ideér när jag ska sova..

stackars lilla bosse

Nu får det fanimej vara slut på alla smällare o raketjävlar. Nu har det hållt på i 2 veckor och bosse har varit på helspänn i två veckor!!!!!!!!!!! Ikväll har han spenderat en timme under filten, en timme efter att den senaste smällen var. Stackars liten...


2011

jahaja då vart det 2011 och jag är övertygad om att detta år kommer bli bättre än förra året.. Våren kommer bli tokrolig med alla utbildningar o allt kring det :) men nu är det 2012 jag vill hoppa fram till, året då jorden kommer gå under ;) Men icke, det är det året då mycket kommer förändras i mitt liv. Skolan slutar och förhoppningsvis får jag ett jobb och därefter en större lägenhet och då kommer jag till det viktigaste av allt. AGDA! Nästa år är det jag som blir med mops!


RSS 2.0