nytatuerad

Mina vänner jag har gjort det igen, lagt mig under nålen. Ett litet motiv som verkligen symboliserar mig. Är så nöjd och bild kommer upp efter helgen..

kämpigt?

Satt precis och läste på en sida om hur andras katter och hundar kommit överens till en början. Som ni vet skall jag köpa en hund när jag är klar med skolan. För en del fungerade det bra redan efter ett par dagar och andra har fått kämpa i 4-5 månader och jag kommer vara beredd att kämpa för att få det att fungera med alla tre. Jag är en riktig hundmänniska och kan inte leva utan en hund. Att jag ens har pallat bo ifrån Max i snart ett år utan att ha träffat honom varje dag. Ofta är det hundarna som är väldigt nyfikna på katterna till en början och det brukar räcka med ett par slag från katterna så lugnar de sig litegrann iaf. Man kan ju hoppas på det iaf. Men det är ju några år kvar, så jag får väl tala förstånd med Sivert och Bosse. Brukar ju kunna ha ganska "givande" samtal med herrarna då de svarar när jag pratar.. hehe

Äntligen

Nu har han äntligen kommit med nytt material - mannen jag lyssnat på de senaste 10-11 åren och började lyssna på "riktigt" 2001. Denna underbara röst, Martin Stenmarck. Om ni någon gång ser mig på dåligt humör eller är arg, spela då någon låt av honom så blir jag glad igen, för jag blir glad av att höra hans röst. Det är inte många som förstår varför jag tycker han är så bra och jag har själv svårt att sätta ord på det, men det är bara så - han är en artist som betytt mycket för mig genom åren och jag kommer alltid lyssna på hans låtar så är det bara!mysig eftermiddag

Hämtade upp Max förut och åkte till thn. Vi gick runt slussarna och han var hur duktig som helst. Gick otroligt fint precis som alltid när vi är ute och går. Inte ofta jag behöver korrigera honom. Skönt det. Sen mötte vi upp Jenny och tog en glass på torget, fast Max fick sitt godis istället. Hans mage tål nämligen inte glass. Annars när det är massa folk runtomkring kan han bli ganska orolig och skälla en del, men ingenting. Han var verkligen hur duktig som helst!


Är han inte världens sötaste?! :) Är så lycklig över att jag har just honom i mitt liv!


Män som hatar kvinnor

Igår såg jag män som hatar kvinnor för första gången. Den var hur bra som helst och ni som har sett den men inte läst boken, läs boken för den är 700ggr bättre. I mitten på september kommer andra filmen ut och jag längtar efter att få se den. Jag har börjat läsa på den boken, men funderar på att vänta tills jag har sett filmen. När jag läser ser jag omgivningen framför mig och hur människorna ser ut. När jag började läsa första boken visste jag ju hur huvudrollerna skulle se ut, men det var ändå inte så de såg ut i mitt huvud och då tycker jag det blir jobbigt när man sedan ser filmatiseringen och inget stämmer överens med hur jag har föreställt mig det. Så nej, det andra boken får jag nog vänta med tills efter filmen, annars kommer jag bara sitta och vara förbannad i biosalongen!

Idag skall jag och Max ha en mysdag. Jag skall åka ner och hämta honom lite senare och åka tillbaka till Trollhättan. Leka lite i parken och så ska vi gå en promenad runt slussarna. Lite tid bara för mig och honom. Lite synd att han avskyr katter, annars hade han kunnat komma hem hit också, men det fungerar inte riktigt när jag har mina grabbar här. Drömmen för mig hade ju varit om alla tre kunde vara under samma tak, men icke..

sjusovare

Jag bor tillsammans med två riktiga sjusovare. Jag har varit uppe i över en timme nu och vilka sover fortfarande? Jo Sivert och Bosse och de har väl inga planer på att vakna de närmsta två tmmarna. Så ja, det är två riktiga trötta grabbar jag lever ihop med, så ni som tycker att jag sover länge får nog börja tänka om lite tror jag ;)


Sivert valde igår att sova i min väska!

Zakynthos 2009

 • Galenskaperna börjar redan på Zakynthos flygplats då allas vår Sändii lyckas ta fel resväska. Killen som var ägare till väskan fick vackert komma fram och säga att det inte alls var hennes väska och Sändii gav snällt tillbaka väskan till rätt ägare. Självklart skämdes hon som vanligt och efter några minuter ger killen Sändii hennes rätta väska. Som ni märker kommer det hända en hel del på den här resan
 • Vi kommer fram till hotellet och skall få våra nycklar. Sändii, Majsan och Sarah får sin nyckel och börjar gå mot rummet. De väljer att ta trappan istället för hissen och när Emelie och Mallan får sin nyckel säger killen i receptionen att ta hissen så slipper ni bära väskorna som era kompisar. Visst tänkte de och gick till hissen. De har rum 206 och fattar givetvis att de skall till våning 2. De går in och trycker på 2:an, men de hittar ändå inte riktigt rätt så en städerska får hjälpa dem, hon skrattar lite för sig själv och säger att de skall till byggnaden bredvid. Oj då, bara till att ta hissen ner igen med andra ord. Emelie råkar trycka på 1:an i hissen istället för 0:an. Så självklart stannar hissen på samma plan som receptionen. Mallan står väl gömd så hon inte syns, värre är det för Emelie som gömmer sig så gott hon kan bakom sitt hår. Skrattandes går de ut ur hissen och hittar rätt hotellrum som till deras glädje ligger precis bredvid de tre andra tjejernas rum!
 • Det första vi gör efter att ha lämnat alla grejer på hotellet är att byta om till bikini och gå för att köpa oss varsin luftmadrass. Vi ligger ute på havet och guppar och rätt som det är utrbrister Sändii: "åå det är inte konstigt att jag mått illa, jag ligger ju på en kondom, Emelie ta bort den!!!" Sändii i stort sett flyger av luftmadrassen och puttar den mot Emelie som i sin tur vägrar röra den och ber Sändii vända upp och ner på madrassen för att få bort den. Alla andra ligger på sina madrasser och gapflabbar.
 • Majsan hittade en död fisk, som döptes till Ejmen the törsk, hon fick lite smått panik och hoppade bakåt och skrek högt "åh fy fan vad äckligt!!!"
 • Sitter på en restaurang då Sändii utbrister: Jag fattar inte varför negrer åker på solsemester, de är ju redan bruna. En stund innan hade hon precis sagt att det inte alls är viktigt att bli brun när man åker utomlands, det viktigaste är att man har roligt
 • Dagen efter pratar vi om Sändiis uttalande och hon försöker då få oss att inte skriva detta på bloggen  för att folk inte får tro att hon är rasist.
 • En gubbe som tar betalt för solstolarna börjar prata med Sändii och hon fattar ingenting. Hon pekar nervöst ut mot havet och säger att hennes kompisar är där. Flyttar sakerna fort som fan och går efter en stund hem till hotellets pool.
 • Sarah åt vindruvor vid poolen. Pooltanten kommer fram och skäller på henne. Sarah förstår inte varför. Bör tilläggas att det är en stor skylt där det står att man int får förtära något som inte är köpt i poolbaren. Men de säljer ju inte vindruvor sa Sarah då till sitt försvar.
 • Vi var inte ensamma på hotellet självklart och detta märktes mycket väl i poolen då det var några som brukade kasta bollar till varandra och vem tror ni lyckades få de flesta på sig? Jo allas lilla Sändii och det var inte bara en gång bollen kom flygandes mot henne, snarare 20000 ggr.
 • Vi går på en gata och helt plötsligt flyger Sarah högt upp i luften. En inkastare hade lyst med en laserpenna rakt framför hennes fötter och lilla Sarah trodde då att detta var en smällare.
 • Mallan, Majsan och Sarah sitter utanför en affär. Tre killar kommer fram till Mallan: My friend likes your tattoo. De ställer sig runt henne och får titta på tatueringen då en fjärde kille kommer fram och börjar räkna sina mynt han har i handen. Sändii och Emelie kommer då ut från affären, ser att killarna ser Mallan som något av en turistattraktion och börjar skratta. Sändii ser då mynten, får lite smått panik och tar Mallans hand och drar iväg med henne och utrbrister "NO SHE'S NOT FOR SALE!" Mallan är lite förskräckt då det blev lite mycket folk runt henne på en och samma gång. De går ett par meter ner på gatan och då kommer två inkastare från var sin sida av gatan fram och vill titta på tatueringen varav den ena t.o.m försöker dra upp hennes shorts för att se bättre. Mallan skrattar lite chockartat och vill bara gå därifrån. Det var lite av en pärs för den lilla tatuerade Mallan.
 • En restaruranggubbe kommer fram och pratar om Sverige och att han känner Börje Salming. Mallan svarar då: Me too he's my father. Hon är helt övertygad om att den lögnen hade gått hem om de andra tjejerna inte började gapskratta. Efter det kallades gubben för Börje under resten av veckan.
 • Emelie ligger på mage i sängen och Mallan sitter bak på hennes ben. Sarah filmar när Emelie kastar iväg Mallan så hon flyger fram över Emelie, Sändii ligger precis bredvid och är rädd att bli träffad av Mallan. Mallan är som ett litet barn och vill göra mer och Sändii säger då: Ja men jag får väl lägga mig här under då som en muslim och drar lakanet över sig. När vi sedan kollar på filmen upptäcker Mallan vad Sändii har sagt och alla bryter ihop. Sändii förklarar då att hon menade mumie, när hon sedan skall gå in till sig igen säger hon: Ni får inte tro att jag är rasist för det är jag verkligen inte, jag menade verkligen muslim. Varpå alla bryter ihop igen och hon säger då till Majsan: Vad hetter det nu igen? Jag menade ju mumie...
 • En dag var vi ute på en båtresa och det gungade en hel del och vem tror ni inte är nära på att ramla av stolen? Precis, Sändii
 • Alla utom Sändii är och badar under ett stopp på båtturen. Sändii står och tar kort på de andra och tjejerna börjar ropa på henne. Sändii skäms en hel del då alla börjar kolla vem det är vi ropar på. Hon skall då försöka gömma sig och sätter sig på en av bänkarna vi lagt beslag på, men det gick inte som planerat. När hon sätter sig på ena sidan lyfter sig andra sidan på bänken varav tjejerna i vattnet bryter ut i världens gapflabb som får allas blickar att dras mot oss och Sändii skäms ännu mer.
 • En kväll skulle det spelas minigolf. Mallan har inte riktigt det tålamodet som krävs för detta och redan vid första banan var hon uttråkad och det var inget leende på hennes läppar, men trots det var det hon som vann!
 • Sändii försöker förklara att hon faktiskt inte är rasist: Jag är ju nästan muslim, för jag är ju svart eller ja väldigt mörk. Jag har svart hår, eller ni fattar vad jag menar.
 • Sändii skulle även förklara skillnaden mellan mumie och muslim: Muslimer är ju svarta, eller ja mörka och muslimer är vit. Alla bryter ihop för ännu en gång har hon sagt fel. Sändii ber alla att lägga av... igen..
 • Vi är och badar i havet då Sändii säger: Jag har funderat på en sak....igen. Varför är inte fiskar bruna, de är ju inte solen och vattnet hela dagarna.
 • En kväll när vi var på en restaurang skulle vi beställa in vatten. Majsan tog Pepsi som vanligt och vi andra skulle ha varsin vatten. Han frågade då om vi ville ha en liten eller normal flaska. Normal fick han då till svar och vi blir serverade varsin 1½ liters flaska med vatten och helt plötsligt blir det en tävling om vem det är som kan dricka upp snabbast. Sändii dricker så hon får ont i magen, men det är Emelie som vinner tävlingsmänniska som hon är.Kommer upp mer bilder så småningom


hemma igen

Nu är jag hemma i Sverige igen. Kommer skriva allt vi har varit med om, men inte just nu för det kommer ta sin lilla tid. Men kan säga att vi har haft grymt roligt. Tack tjejer för den här veckan!

Bolt-9.58


Det här ger mig rysningar ska ni veta! Hur snyggt är det inte. Ser lekande lätt ut!

Bossemys

Sitter just nu och har Bossemys. Han ligger här i knät och kikar när jag skriver. Sivert ligger i sängen och tro det eller ej så har han legat på spikmattan. Haha kollade bort på honom förut och då låg han och halvlåg på ena spikraden och sen låg han med benen över spikarna. ja kanske är skönt för en katt också, vad vet jag? Jag är iaf lyckligt lottad som har fått två katter som är som mina, trots att de (läs Bosse) kan vara riktgt jävliga ibland så är jag glad att jag har de i mitt liv. Har sagt det förut och jag säger det igen, trodde inte man kunde fästa sig så vid katter då de annars är ganska egna djur, men eftersom jag har haft hund i alla år har jag uppfostrat de på samma sätt. Så de beter sig inte alltid riktigt som katter bör göra ;)

Musik


Underbart


semester

Mina vänner, jag har semester nu och det är jag banne mig värd. Har jobbat jävligt bra i sommar ska ni veta och jag är inte rädd för att berömma mig själv, det har jag och marina nämligen gjort nu under en månads tid. Linje 12s A skift har jäkligt bra sommarjobbare, så är det bara. Vi är bra på att vara trevligt, skeptiska, nöjda, asbra, ja allt helt enkelt. Jävligt roliga är vi också. Vi är bäst helt enkelt och om ett par månader ska vi styra upp lite party och uppdatera oss på vad som har hänt i våra liv! Så ska det va!

Nu ska jag snart hem till Lelle och bli bjuden på vin! Sen ska vi väl ut och äta nånstans och fira vår semester! WOHOO!

suck.,...

somnade så gott förut när jag vilade och det var inte alls roligt när klockan ringde. Men nu är det ju som sagt semester imorgon.. :) ska byta om nu och sen åka ner till edet och umgås med maxen innan jobbet.. min griseknoe.. wohoooo

mat på g

Håller på och lagar mat här hemma nu. Blir köttfärslimpa idag tänkte jag. Alltid lika gott. Ställde klockan på halv ett idagoch sov till dess utan att vakna en enda gång. Nattens jobb flöt på bra och nu är det som sagt bara en natt kvar. Ska bli hur skönt som helst att få vara lite ledig innan skolan börjar. Det är jag värd efter att ha slitit på bruket :)

nedräkningen fortsätter

Bara 8 timmar kvar nu!

svårt att vara seriös

Jag har nog alltid haft det lite svårt med att vara seriös på bilder2 dagar eller 16 timmar

Nu är det två dagar, eller ja två nätter kvar till min semester och nu har jag gått ner på att räkna timmar - 16timmar kvar nu! Wohoo! Den här sommaren har gått otroligt fort och det ska bli skönt att få vara lite ledig nu, kroppen är ganska trött efter skiftgången. Men trots att jag varit trött typ hela sommaren så har jag haft en riktigt rolig sommar, både på jobbet och utanför. Jobbar med grymt folk och umgås med grymt folk så hur kan det inte ha varit en bra sommar liksom?! :)

Nu håller jag på med storstädning här hemma. Har dragit fram allting inför det, så nu ser det ut som kriget. Men det blir bra när det är klart. Ska iväg om en stund och möta upp Sändii för en fika på Espresso House och sen ska vi hit och lägga in lite musik på hennes ipod inför för resa på tisdag. Får nog varna henne om att det ser värre ut än vanligt här hemma ;)

sova snart

Nu ska jag sova snart. Sov bara 2h inatt och jobbade hela dagen på det. Inte roligt, men jag överlevde iaf och tur är väl det. Nu är det bara sex dagar kvar av denna sommaren och sen semester. wohoo! Ni anar inte vad jag längtar. visst jag trivs på jobbet med allt folk och så, men skift, njaa inte min grej va!

Imorgon är det måndag

Ja nu tänker ni att jag är dum i huvudet för imorgon är det ju faktiskt fredag. Men nej, för mig känns det som att det är måndag imorgon för ännu en period drar igång. Men bara sju dagar kvar innan jag får semester! wohoo

Kom precis hem från pråmen. Har mumsat räkor så det stod härliga till och det var hur gott som helst verkligen!

inte långt kvar nu

Imorgon går jag på min sista period på jobbet! 7 dagar kvar av denna sommaren som förövrigt har gått galet fort. Tjoff sa det så var den över liksom och skolan drar igång. Jag får två veckor ledigt iaf, kan behövas efter att ha slitit bland maskinerna och den här sommaren har det verkligen varit slit. Har inte varit många dagar det har flutit på utan maskinerna har krånglat mest hela tiden. Jobbigast var det under värmeböljan då maskinerna fick värmeslag och la av en lite då och då, fick vilat lite och sen starta upp som vanligt. Det var några skumma veckor.

Idag har jag varit iväg och badat med Eve och Liam eller Liman som han själv säger. Nu ska jag snart gå hem till Louise och gå iväg till Pråmen med henne, Jossan och Melina. Räkfrossa står på schemat! MUMS!

gårdagen

Var riktigt roligt igår ska ni veta. Var här hemma hos mig tillsammans med Marina, Helena, Göran och David och lite senare även Davids kompis Patrik. Tjötade, lyssnade på kass musik och spelade Twister. Riktigt lyckat. Sedan mötte vi upp Tomas och hans kompisar och begav oss till Butlers. Grattis igen Klas som fyllde 20 igår :P. En riktigt lyckad partykväll sådär på en vanlig tisdag.. haha

Takida spelar förövrigt i Lisebergshallen i November och dit vill jag. Eller jag SKA dit, någon som hakar på?!!!!Aj aj aj

Jaha Mallan har varit framme igen och gjort något med handen. Ont gör det och lite svullet, gör faktiskt mer ont idag.. Inte bra! Men men, så kan det vara. Typiskt mig liksom. Är ju iaf ledig. Har fikat med Jennifer nu på förmiddagen, gick ner till RedRocket och kikade lite och vi ska gå dit på dropin i slutet på augusti. Ja familjen jag ska göra en ny och det är bara för er att acceptera. Min kropp, mina pengar och mitt liv! Sådeså! :D

Nu ska jag städa lite, diska och sen hoppa in i duschen. Jobbarkompisarna kommer hit idag, blir visserligen inte så många, men ändå :)

LEEEEEDIG!

Jag är ledig nu mina vänner! Hur härligt som helst. Imorgon träffar jag mina jobbarkompisar igen för då är det dags för Askiftets linje 10 och 12 att ha lite party. Ser jag framemot. Jag och Marina som dragit igång det hela, hur bra som helst när sommarjobbarna kommer och styr upp saker och ting :)

Tro det eller ej, men jag har levande ljus i fönsten nu och de får stå där ifred. Grabbarna är t.o.m lite rädda och sitter och vaktar hela tiden. Jag som älskar ha levande ljus har inte riktigt vågat ha det eftersom de är så livliga, men idag har det gått hur bra som helst. Har ju självklart koll hela tiden ifall de skulle få sig ett spel, men tror inte de skulle våga göra nåt där. De har närmat sig ljusen, men när de känt värmen backade de. De har ju bränt sig på spisen och så innan och där har de ju känt av värmen när de närmat sig plattan så de associerar kanske ljuset till det. Vad vet jag. Bosse brände sig iaf på plattan förut igen. Eller ja han gick inte rakt på den, utan precis bredvid men där är det ju också varmt. Så han fick nog lite ont, men samtidigt är det på det sättet de lär sig vilka saker som är farliga. :)

trött, men snart ledig

Idag är jag trött. Sov till ett idag efter nattens jobb gick ut på promenad med Louise runt två, vilade en timme efter det och nu ska jag strax iväg på bio. Sommaren med Göran. Jobbar sista natten idag sen ledig och efter det är det bara en period kvar av sommarens jobb! WOHOOO!

lite härliga bilder


Två själar


Två själar som är gjorda för varann
Jag vet att det är kärlek
Det finns inget sätt att vara utan dig
Betyder allt för miggött liv som katt

Fattar ni vilket gott liv det måste vara att vara katt. Gissa vilka det är som inte gått upp än, visst Bosse har börjat vakna till liv och Sivert ligger fortfarande som en klubbad säl. Jag har liksom jobbat hela natten då de har kunnat sova. Kommer hem och lägger mig och är vaken före monstren. Ska det vara så?

RSS 2.0