gåshud

Igår under dubbelpasset kom jag på mig själv med att ha gåshud som inte liknar något annat. Tänkte på att det inte är långt kvar fören det är jag som står där i mitten bland motionärerna och ska leda de i något som jag älskar - sprida jympaglädjen över golvet. Jag längtar


Färdigtränad

Nu är jag tamejtusan färdigtränad för idag. Vart ute på en powerwalk i förmiddags och den blev liiiite längre än planerat. Hittade en promenadstig och vem hamnade mitt ute i skogen? Jo mallan, så blev ungefär en mil jag vart ute och gick. Men det var skönt. Nu på kvällen blev det dubbelpass på friskis. Två jympapass på raken och nu är jag helt slut kan man säga. Ska snart hoppa in i duschen - UNDERBART!


50 år

Igår tog lillebror studenten och idag är det mammas 50 årsdag. Gratulerar! Mycket kalas hos familjen Andersson!


Grattis lillebror


Grattis till studenten lillebror

Sov så gott


Sov gott lilla mormor <3

<3

Grabbarna tar hand om sin mor och sen jag kom hem ikväll har de arbetat i skift. Bosse låg i knät bra länge o när han gick kom Sivert o tog över<3

jag och sivert satt och pratade som vanligt på kvällarna, jag i soffan och han uppe på "hans" byrå. Tillslut blir han ovanligt tyst och jag vänder mig om och får se detta:


Jag antar att han blev trött på mig. Tur att gardinen finns


Bosse däremot är min egna lilla prydnadskatt

Förövrigt är jag oerhört glad att jag har de här två. De är mina hjärtan och finns alltid där för mig när jag är ledsen. Mina prinsar, ni är mitt allt!

testing testing

idag har jag lärt mig en mycket viktig sak - mina tatueringar går inte att tvätta bort med vatten.. Vi har testat!

Kvällen är din!

Lördagskvällar är numera min favorit - KVÄLLEN ÄR DIN!


3 maj 2003

Idag är det 8 år sedan världens finaste föddes och då började en 9 veckors lång väntan på att han skulle komma hem till mig. 9 låååånga veckor, men det var det värt då jag har haft snart 8 UNDERBARA år tillsammans med honom. Grattis älskling på din dag!!!


RSS 2.0