sötnos

Blicken fastklistrad på tv.n. Det är bara ölflaskan som saknas ;)


suck

Låg och sov bort min huvudvärk förut och vad händer då? Jo, telefonen ringer. Varför är det alltid så? När telefonen bör vara så tyst som den bara kan ringer den, men inte annars. aja, lite huvudvärk har jag aldrig dött av!


morgonradio

Martin Stenmarck på RixFm. Perfekt morgon!

Tonight's the night <3


Gissa vilken låt som går på repeat här hemma?!

Beroende?

Har ett nytt beroende. Eller nej, det återkommer i perioder, nu har jag en sån period.


Kvällsmys

sivert har placerat sig på min mage. nu är det kvällsmys helt enkelt!


hemma igen

Nu är jag hemma igen efter fyra galet roliga men intensiva dagar i Ljungskile. Jag är sjukt trött!

Saknar!

Lämnade precis katterna till Jenny och träffar inte de förens på söndag. Det är tyst och tomt här hemma nu!


Milka

Systeryster vet vad vi gillar!


Långpromenad

Var ute på en härlig kvällspromenad, kom in för en liten stund sedan. Blev en tur på 8km. HÄRLIGT! Nu blir det lite kvällsmat och sedan invänta BigBrother. Kvällens höjdpunkt! Hoppas på fint väder imorgon, då blir det balkonghäng, får passa på innan jag och grabbarna flyttar hem igen ;)

härligt uppvaknande

Fick ett uppvaknande från helvetet idag, minst sagt. Kvart över 8 flög jag upp för då var det kattslagsmål på hög nivå. Annars brukar jag låta de vara, men idag trodde jag de skulle ta livet av varandra, iaf vad det lät som. Men alla lever o tur är väl det ;)

Töntar..

Grabbarna ska alltid visa sig ganska tuffa och macho, men det räcker jag stänger in mig i sovrummet (vi bor hos jenny några dagar) på kvällen så är de inte lika tuffa längre. Då är de helt plötsligt väldigt små och står utanför dörren och bölar och försöker komma in. Ojojoj vad de älskar sin mamma ;)


Färdigpluggad..

Klockan är kvart över 10 och gissa vem som har pluggat färdigt för idag?! dags för lite frukost och sen ut på stan och köpa kattmat till grabbarna...

tankspridda mallan

Jag är en väldigt tankspridd person och får alltid gå runt och leta efter min mobil, hemtelefon, nycklar och plånbok. Den senaste tiden är det dosan som går upp i rök, men nu har jag lärt mig vart jag ska leta först. UNDER Sivert. 9 fall av 10 så är det just där den ligger och det är inte så att han reser på sig när jag ska leta. Nej nej, han ligger nöjd kvar och vägrar röra sig en millimeter. Tur att han är söt iaf..


Tankspridda Mallan


vårlack

China Glaze Nail Lacquer, Yellow Polka Dot BikiniChina Glaze Nail Lacquer, Towel Boy ToyChina Glaze Nail Lacquer, Orange KnockoutChina Glaze Nail Lacquer, Kiwi Cool-AdaChina Glaze Nail Lacquer, Jetstream
Nu när våren börjar närma sig har jag fått sug igen efter att köpa nagellack, har legat lite lågt på den fronten under vintern då naglarna vart ras, men nu jäklar ska de bli fina igen..

Regnpromenad...

Drog på mig regnkläderna förut och trotsade regnet. Blev en sväng runt kanalen, den första för iår och många fler ska det bli. Annars när man går där brukar man möta hur många som helst, men idag vart det inte allt för många. Men några tappra tog sig ut i regnet. o efter blev det en låååååååång och varm dusch. Hur gott som helst.


Hur snyggt?!

China Glaze nagellack Dorothy Who? 14ml. Nytt
GE MIG!

SivertmysSivert har haft en dag då han vill bli buren, ja vem är det som får ställa upp?

neonnaglar och förkylning?

Har suttit nu på morgonen och skrivit lite inför grupparbetet på fredag. Gött att beta av det lite då och då. Idag var tanken att jag skulle träna och så även igår, men tror att jag har åkt på nån förkylning. Vaknar varje morgon med halsont och huvudvärk som jag inte känner av direkt mycket under dagarna, men jag känner mig otroligt seg. Så får bli promenader de närmsta dagarna och träna till helgen. Nästa vecka är det dags för utbildningen också, får INTE dra på mig några baskilusker till dess. Inte bra, inte bra.

Har ett neonrosa nagellack för tillfället, måste säga att det piggar upp jäkligt mycket när man sitter och skriver.


neonfärgen fastnar dock inte på bild, men glittertipparna syns lite bättre på bild än i verkligheten.. Alltid nåt ;)


hundvakt

Ska vara hundvakt på skärtorsdag och det är denna damen och hennes syster som ska få äran att hänga med mig en heldag..


Min fina Selma

FAN VAD GÖTT!

För en gångsskull går allt som jag vill. Blir inget bruket för mig i sommar, ska jobba som personlig assistent i Uddevalla. vet egentligen inte så mycket mer än så, men inget bruket låter bra för min del :D :D :D :D


RSS 2.0