Nelly

Hämtade precis hem ett paket från nelly, beställt lite kläder därifrån och även Bubbelroom. Får passa på när det är lite rea. Köpte mig bland annat ett par chinos som jag antagligen kommer bo i till våren. Galet sköna. Vart även en svart topp som egentligen är lite för puttinuttig (hatar såna kläder), men med rätt byxor oså till blir den bra ändå :) Nu blir det däremot kattmys, har en otroligt gosig Bosseman i knät ;)


Rädda Willy 3

Idag är det Rädda Willy 3 som visas på tv. Efter alla år tycker jag fortfarande att de är lika bra. Har dessutom alltid velat ha en späckhuggare, förstår inte varför jag aldrig har fått det?! Men det kommer nog aldrig mer finnas någon som Keiko igen, det är en sak som är säker!!


MONKI!

Jag måste till Monki!!!!!!!!


nails nails nails

2010 går mot sitt slut och man kan väl säga att detta var det året som jag hittade mitt stora intresse - naglar! Jag som alltid har varit den med nedbitna naglar, ni anar inte vad jag gnagde och gjorde det under många år. Men så under gymnasiet slutade jag och det var kämpigt ska ni veta och trots att jag blev av med beroendet var det många år som jag bet ner naglarna när jag var nervös eller var extremt uttråkad. Men så i thailand gjorde vi manikyr sista dagen på stranden och det var då det började!



När jag kom hem från Thailand började jag måla mina egna och dekorera med stickers och efter ett tag gav jag mig på min första egna design och mitt lager med lack växte hela tiden.


då tyckte jag att det var jättefint och bra gjort, idag ser jag att njaaaa så jävla bra gjort är det inte. :P Till årets Ladies Night gjorde jag en liknande och MYCKET bättre:



Året har bjudit på en hel del färger:






sen att ha jag utökat min samling lite, hade kanske 10 lack när jag började i februari, jag har några fler nu och fler blir det :)


Mitt guld!

csi


vi kikar på csi trilogin och lillgrabben har bästa platsen. helt inknödd precis som han gillar't

Bosses lycka

Bosses bästa stund på dagen är när posten kommer. varje dag när han hör att brevbäraren är påväg uppför trappan sätter han sig vid ytterdörren och väntar på att posten ska dimpa ner på golvet och idag fick han t.o.m träffa brevbäraren och självklart vart hon förälskad i honom. Kan man bli något annat liksom?

dessutom tror posten att jag bor med någon som heter Jimmy, det är mer än vad jag visste faktiskt..


Rädda Willy

En av mina absoluta favoritfilmer visas alltid kring jul. Idag visas den första rädda Willy och imorgon kommer tvåan och självklart visas trean då i övermorgon. Perfekt nu när jag är ledig :D


dan före dan

Maten står på spisen och puttrar och om några timmar ska jag möta upp Jimmy på stan och hjälpa honom med sista julklappen, sen hem hit för lite middag och sen hem till Jenny för uppesittarkväll. Gissa vem som kommer få bära över grabbarna?! ;)


Helt nyinflyttade små grabbar!


julnaglar


en liten snögubbe


En gran och lite fyrverkerier ;)

I verkligheten ser det inte lika grötigt ut som tur är. Nu ska det bara på lite skyddande överlack sen är jag klar :)

God Jul


Supernatural

Jag hatar när en säsong tar slut så måste man vänta till nästa. Kollade precis klart på säsong 5 av Supernatural och jag vet inte när säsong 6 släpps på DVD i Sverige. Jag vill kunna kolla alla avsnitt på rad och slippa väntan, visst kan jag kolla via datorn, men det blir inte samma sak! Från början var det sagt att säsong 5 skulle vara den sista, men icke det finns en 6:a också och ingen är gladare än jag. Så när det börjar närma sig leverans av 6:an som jag nu har på bevakning ska jag köra ett marathon med alla säsonger för att verkligen färska upp minnet och ha stenkoll på allt. Ni som inte har sett serien MÅSTE göra det! Sjukt bra!


Maxabstinens

Jag saknar Max så det står härliga till men imorgon ska jag spendera dagen med honom för på onsdag åker han till Sälen. Inte okej! Hatar när han är där för då kan jag inte åka och hälsa på honom bara sådär. Nästan så att jag tycker att 2 mil är aldelles för stort avstånd mellan oss! Brukar sitta och kolla på gamla bilder och det är mycket bus vi har hittat på under 7 års tid. 7 år, sjukt vad tiden har gått fort. För 7 år sedan blev jag världens lyckligaste för tro mig det finns ingen bättre än Max! Vi är som Piff&Puff, Humle&Dumle, Bill&Bull. Vi passar perfekt, som handen i handsken!


Supernatural season 5

Får ni inte tag på mig är jag VÄLDIGT upptagen ;)

Som jag väntat och nu bevakar jag säsong 6! ojojoj får nog bli ett maraton om ett tag! En av de bästa serierna helt klart!

Linda?

Jag borde nog byta namn till Linda, för det är tydligen en del som får för sig att jag heter det. En som jobbar på förskolan där jag har praktik kallar mig alltid för Linda och idag under schemamötet på friskis trodde de i min lilla grupp att jag hette Linda. Så ja, jag får helt enkelt byta till Linda, no more Mallan ;)

Har även påbörjat något nytt här hemma, får se hur det går ;)


Snälla tomten

Hittade en webbshop med bra priser, men Mallan har inte Visa eller mastercard så kan inte beställa. men kan ju alltid tråna!

Click the image to enlarge.Click the image to enlarge.Click the image to enlarge.Click the image to enlarge.Click the image to enlarge.Click the image to enlarge.

Hungrig Bosse

Vaknade vid halv 2 inatt av att det var något som lät och tänkte direkt att klockan var runt 5 och Sivert väcker mig för frukost. Men icke, det var Bosse som var i farten. Reser mig upp och han springer direkt till köket och ställer sig utanför skåpet där maten står. Ger honom lite mat, han äter och stensomnar. Ja, kan människor äta nattamat ibland så kan väl katter det också :) Vid halv 5 var Sivert frukostsugen som vanligt. Det slår nästan aldrig fel där, min egna väckarklocka!


inte som alla andra!

Jag är verkligen inte som alla andra, jag menar hur många är det som får utslag av att dricka alkohol? Var på vårdcentralen nu på morgonen och visade upp bilder från i lördags då jag reagerade ganska så kraftigt. Räcker med ett par munnar från en cider eller öl så blossar hela jag upp, så nu har jag fått medicin mot detta. Har tydligen ett överskott av mastceller som gör att jag reagerar såhär. Dock är det inte varje gång jag blir sån så hädanefter är mina utgångar lite som russian roulette för får jag utslag ska jag ta en tablett och sen ingen mer alkohol den kvällen. Varför vara som alla andra när man kan vara som mig?!


Snyggast i stan? Skulle inte tro det. Ska inte ens prata om hur ansiktet blir :/


vi håller oss till planen?

Min plan var att jag skulle sätta mig och sticka och varva det med städning. Men det var någon som hade en helt annan plan!


Älskade unge!


Vårdcentralen

Imorgon ska jag traska iväg till vårdcentralen. Herregud, vårdcentralen två ggr på ett par månader, det är mer än vad jag har varit där på sisådär 5-6 år kanske. :P Ska bli spännande o se vad de har att säga, om de nu kan säga något eller om jag ska behöva leva med detta.. Sköterskan jag pratade med häromdagen tyckte iaf att detta skulle bli väldigt spännande att se vad det är för något. Ja lite annorlunda är det.. Nyfikna på vad det handlar om? ;)


vill ha vill ha

CHINA GLAZE romantique collection EMOTION
ChinaGlaze Emotion

Essie nagellack i Huckle Buckle
Essie HuckleBuckle

China Glaze Nagellack TMI  Röd Holographic ***NY***
ChinaGlaze Tmi röd Holografisk

China Glaze Party Hearty grön röd silver glitter överlack
ChinaGlaze Party Hearty


Jag är kär!

Fick hem två lack häromdagen från Nubar (verde&twiligt) och tänkte att jag skulle prova Verde först och ja, jag blev tokkär. Hur snyggt är det inte?!


Min korta pekfingernagel gillas dock inte!


Päsdag

Vi har haft en päsdag hittills, Sivert har varit gosig till tusen så man får passa på :)



Vet inte vad som hände, men i höstas blev han hur gosig som helst och vill ALLTID ligga i knät eller nära, nära, nära. Jag älskar't!

RSS 2.0