sleepless at KG

Jag kan inte sova men nog fan är jag trött för jag skrev först sleapless ät KG i rubriken. Men ligger bara och vrider och vänder på mig hela tiden. åå jag hatar't. Så vad gör Mallan när hon inte kan sova, jo målar naglarna och provade denna gång den fulaste manikyr jag kunde komma på. Svarta naglar med graffiti nail på tipparna. Ja inte är det vackert, men i något sammanhang kan det nog vara lite fräckt, har inte kommit på vart än bara..


Visst är min snea lampskärm tjusig. Inte ofta de sitter som de ska här hemma. Men det är inte mitt fel, jag nämner inga namn helt enkelt.


frälst?


Jag har tidigare avskytt spinning, men nu jävlar tror jag att jag har blivit spinningfrälst.

Bosseman


Min idol Lennart Björk har en vandrande pinne vid namn Bosseman, men jag har tamejfan den bästa Bossemannen av alla Bossemannar i hela världen <3

Lennart Björk <3


Lennart Björk, åå en sån karl ;)

onöjd


ser ni vad missnöjda vi är över idol? Tråkmuppen weise och vart är sassa? Vart är Björn? Men tråkmuppen weise, nej vi är onöjda här hemma på KG

Alvina?

Vet inte hur många gånger jag har letat efter den lilla damen under helgen. Men ja, hon har hittat sina egna favoritplatser:


Nedersta byrålådan


Uppe på bokhyllan


Mammas slagskämpe


Det är ingen tuffing jag har här hemma vill jag lova, att slåss med tjejer är det enda han vågar ;) Men han vinner varje gång, mammas slagskämpe ;)

ont i huvudet

Låg hela förmiddagen med världens huvudvärk, eller ja det är visserligen fortfarande kvar. Men mötte upp Amanda på EspressoHouse runt 12. Fick sedan köpt mig ett nagellack (skräll?) och en soptunna som jag bara ÄLSKAR! Kommer hem och där har jag fått ett nagellack från en säljare på tradera plus en liten present för att frakten tog så lång tid. Ett jättefint halsband blev det, så det tackar jag för.

En sak jag inte förstår är hur alla katter kan hata varandra så mycket. Herregud de har levt ihop i 2 år nu och det är sura miner som aldrig förr. Det är verkligen två läger här hemma. Så är kanske inte konstigt att jag har så ont i huvudet eftersom det är konstant bråk här hema förtillfället.


mera mera mera


Det bästa godiset som någonsin tillverkats. Farligt gott

fröknarna anderssons ostbricka


Den kvinnliga delen av familjen Andersson hade lite ostbricka hemma hos Nennydumman


Nennydumman och hennes babybell (egentligen tycker hon inte om den, men motvilligt blev hon fotad med den)


Jag föredrar tydligen vindruvor


Morsis brukar ställa upp på mina förslag och denna gång var det hon som fick ta salt och pepparkaren...

åå en sån karl


Med denna underbara man säger jag tack för idag. Nu ska jag och alla barn sova (har Alva och Alvina boendes här i helgen)

Kattlycka


jag vågar knappt röra mig ifall han vaknar och går. Älskar den nya sidan av Sivert. Sova i knät gör han aldrig annars, men den senaste veckan har han varit ovanligt gosig

1/3 Agda

Agdakontot har plusats på idag och nu har jag 1/3 Agda kan man säga. Känns gott :D


Minx i Uddevalla

Nu kan man bli minxad på en salong i Uddevalla. Så fort mina två korta naglar har växt ut är det jag som ska boka tid :D


Änglavakt <3

Minns ni att jag i början av sommaren var sjukligt nära att bli påkörd av en bussjävel. Där hade jag änglavakt och nu ikväll var farfar framme igen. I Trollhättan vet folk inte var högerregeln är för något tydligen och ja, jag klarade mig väl med ett par cm. Två kvarter hemifrån, kommer till parkeringen o ställer bilen och pang så kommer tårarna. Hjärtat slår och svårt att andas - chockad helt enkelt. Så tack ännu en gång min älskade farfar, du är bäst <3


älskade grabbar

Idag är det 22 september vilket innebär att Sivert och Bosse har funnits i mitt liv i två år. Jag ska erkänna, det har varit otroligt många jobbiga stunder som i början när de var överallt och ingenstans hela tiden förutom när det kom besök då sov de så snällt så. Inte konstigt att ingen trodde på mig när jag sa hur de höll på annars.


Kan ni förstå att de har varit såhär små. 9 veckor gamla


Nu är de inte size zero längre kan man väl säga.

Det bästa med mina grabbar är att de är de mysigaste katterna som går att hitta. Jag är egentligen ingen kattmänniska och trodde aldrig att jag skulle fästa mig så vid grabbarna, men jävlar i min låda jag klarar mig inte utan dem här hemma. Har otroligt svårt att sova utan dem, måste höra Siverts alla läten och höra hur Bosse sträcker på sig i soffan.

Den senaste och roligaste leken är flugjakt och de har ingen chans. Är duktiga grabbar jag har och det är så roligt att bara sitta och kolla på hur de kämpar för att få tag på flugorna. Mina små minigrisar <3


NEEEEEEEEEEEEEEEJ!


Ser ni vad jag ser?! Han har slitit av hälsenan - Martin på scen 9 oktober känns just nu avlägset så ser ni någon som ser jävligt bitter ut på stan så är det bara jag. Jag tar härmed Alvas plats som bitterfitta! Så nu mina vänner ska vi alla hålla tummarna så Martin repar sig fort både för hans egen skull och för min.


1997?!

ojojoj här är den! Den första låten jag hörde med Martin Stenmarck. Spelades på radion när jag var hemma hos farmor och farfar och jag trodde att det var när jag var 11 år, men icke jag var 9! 9år! Förstår ni hur länge jag har beundrat den här mannen? Jag är liksom 22 nu.


Så ja ni kan ju tänka er vilken låt som går varm här hemma nu <3

gruvligt snyggt lack


Nog för att det är höst nu och de flesta går på de mer höstiga lacken, men inte jag inte. Jag har snöat in på blått i olika nyanser och denna blå från OPI är galet snygg tycker jag!

söndagsmys


Vi söndagsmyser med levande ljus i hela lägenheten. Finns inga andra som är så bra på att mysa som mina grabbar.

När vi söndagsmyser är det även pussar med mammsen som gäller.

lite bilder från igår.


Bakis Sivert? ;)


Funderar på om det var jag eller Sivert som var ute igår?! Grabben har legat däckad hela dagen!

Kan inte föreställas, måste upplevas

Kors i taket, jag överlevde gårdagen. Mallan&Sändii på Ikea det är något som går till världshistorien tror jag. Tänk er min lilla bil och en tvbänk storlek stor. Är det en bra kombo? Nej inte riktigt. Men efter mycket skratt, trampandes i rabatter, folk som skrattar och åker förbi i bilar och vinkar och en liten flicka som säger pappa det var en liten och gul bil varav pappan går runt med tomatröd fejja så lyckades vi baxa in den jäkla tvbänken i bilen.


Fällde sätena, tog bort en del till bagagen och baxade in lådjäveln mellan framsätena


Kanske inte helt lagligt, men ack så bra det blev tillslut

När väl Ikeaturen var avklarad skulle vi hitta hem till Tomi och Klinte, sagt och gjort Sändii ringer och ber om vägbeskrivning och med Tomis hjälp hittar vi rätt på första försöket. Så det blev en grymt bra dag med otroligt mycket skratt så jag ett tag trodde att mina kinder inte skulle palla mer. Detta får vi göra om inom en snar framtid, dock utan en stor lådjävel i bilen ;)


Golden nails


Guldigt med en stoooor blomma på tummen. Redo för middag hos Catrin med andra ord ;) 

Tack Jenny och Jimmy


Yodel me on my cell


Glasgow


Hot Coral

Tog mig en sväng in på Åhlens och från presentkortet blev det dessa tre läckerbitar. Det från OPI är helt ljuvligt, så gissa vad jag ska göra ikväll efter att jag kommer hem från friskis?! Står i receptionen ikväll.

Är jag den enda som ljuger?

Du har väldigt torr hårbotten på vissa ställen, du använder väl schampoo som är bra för det?
Ajamän, det gör jag.

Använder du tandtråd?
Japp
Varje dag?
Japp, morgon och kväll.

Känner ni igen er? Vi pratade lite om detta igår kväll. Min frisör frågade mig om jag använder schampoo för torr hårbotten. Självklart gör jag det.... INTE. Nog för att jag går och kliar mig i hårbotten dag ut och dag in, men det har jag ju inte funderat över men nu vet jag varför. Men varför säger man ofta att man använder schampoot fast man inte gör det. Samma sak hos tandläkaren. Tusen frågor och ofta ljuger folk de rakt upp i ansiktet. Hos tandläkaren är iaf jag världsbäst på att använda tandtråd, flourskölj, flourtuggumi o jag vet inte allt. Fast i själva verket är jag inte fullt så duktig som jag utger mig för att vara. Men hade jag sagt att jag använder dessa saker när jag kommer ihåg det vilket inte är fullt så ofta som jag borde, så hade de fått mig till att känna mig som världens mest värdelösaste människa som skiter i mina tänder och säkert i människorna runtomkring mig och jag vet inte allt.

Men här sitter jag med kliande hårbotten (men jag ska faktiskt köpa rätt schampoo, det har jag lovat mig själv) och med tänder som kanske inte är världens bästa alla gånger men se så glad jag är ändå


Mysmorgon

Sivert kom och väckte mig runt 9 imorses och har fram tills nu inte slitit sig från mig ens en millimeter. Hör och häpna, han har tom legat i mitt knä och sovit. De gångerna är få och kan nog räkna de på en hand. Jag har verkligen haft tur med mina små gossar, inte många som är som dem.

Nu blir det en promenad i det härliga vädret och blir nog en sväng förbi Åhlens, fick presentkort där av Jenny och Jimmy så jag kan köpa mina egna nagelgrejer. Lite lättare för mig att veta vad jag behöver och jag har ju en del så för de är det inte lätt att veta ;)


En trött men gosig Sivert.


BlackTag


Blev så sugen på att dra fram mitt BlackTag när Sofia precis införskaffat det vita lacket. Blev exakt så som jag ville ha det, bara små sprickor så man liksom hintar att det är ett lack under. Dock har jag inget överlack på ännu, kanske ska slänga på det innan jag drar iväg till Butlers?
inte alla 22 åringar som har såhär rynkiga händer ;) Men tydligen ett släktdrag, min faster är likadan och hon har berättat att farfar också var otroligt rynkig som ung så jag gillar't :)


Oväntad tårta


Ringde på dörren och där stog Amanda med en tårta i handen och sjöng för glatta livet :) Inte alla som får så här fin tårta på födelsedagen ;)

Familjebild?!

Jag och Sivert kom med den briljanta idén att vi skulle ta ett familjefoto. Självutlösare is the shit liksom. Men vi fick vänta så länge på den sprallige brodern så vi gav liksom upp och tog en mysbild på bara oss istället. Det funkar det också.




Bosseman blev istället nerbrottad och pussad på mitt i leken, något han inte var nöjd med. Men fyller mammsen år så gör hon det. O ja dagen till ära har jag blivit mörkhårig..


Grattis till lilla mig

Tänk vad åren flyger iväg, lilla Mallan är nu 22 år. Eller nej, 13.41 i eftermiddag är tiden jag behagade titta ut den 15 september 1988. Försökte få grabbarna igår att förstå vilken dag det är och att jag är värd frukost på sängen, men nej de har inte ens varit framme och gett mig en liten puss. Nu kan man ju fråga sig varför jag är vaken såhär tidigt, jo förstår ni jag ska till frisören för lite klippning och färgning. Man måste skämma bort sig själv lite ibland :)



En snart 6 årig Mallan och en snart 22årig Mallan.


Tack Sivert

Blev väckt alldelles för tidigt imorse av Sivert. Det var inte vakna nu morsan vi ska gosa väckningen utan det var vakna nu morsan jag är hungrig och behöver mat NU, helst för en timme sedan väckningen. Trött som jag var försökte jag dra ut på det lite och försökte få honom till att lägga sig bredvid och somna om, men nej han var hungrig. Jaja, sagt och gjort, morsan går upp gnuggar ögonen och muttrar lite för sig själv kommer fram till skålen och ser att det är fullt med mat typ. Den ena skålen är knappt rörd, sketongen har alltså inte spanat läget innan han väcker mig så tidigt på morgonen. Så jag gruffar lite mer, drar över lite mat i skål nummer två så båda kan äta och går och lägger mig igen och båda mina små gossar tuggar nöjda i sig maten. Aja, jag behöver inte komma ihåg själv att de ska ha mat, det sköter de själva både morgon och kväll. Även Bosse har lärt sig meddela att nu är det dags för kvällsmat. Inte illa! Rediga barn jag har


ny manikyr


kass bild, men min senaste manikyr iaf. hade blivit gruvligt snygg om alla naglar var låååånga och fina!

trollunge


Var ju som sagt hårmodell idag åt AnnSofie som numer är frisör med gesällbrev. Grattis grattis. Man kan väl säga att jag fått prova på att se ut som en tvättäkta 80talare. Krusade håret innan vi åkte ner till gbg och ja det blev volym gånger hundra. Detta blev iaf resultatet. Nu är det däremot inte lika fint:


Om någon saknar volym i sitt hår har jag lite till övers.

du&jag

Du&Jag älskling


Hårmodell i Gbg

Om en timme är det jag som sätter mig i bilen och åker ner till Göta och möter upp AnnSofie som ska göra det sista provet för hennes gesäll idag. Vid 16 ska vi köra igång nere i Göteborg och det ska bli hur roligt som helst :) Älskar när folk grejar med mitt hår och sen få göra en riktig håruppsättning är ju hur roligt som helst :)


Finbesök

Jag och min familj hade finfrämmat här igår och ja man kan väl säga att grabbarna har hittat en ny favoritkompis!



Ikväll är det däremot bara jag och grabbarna och självklart Mamma Mia som går på 3:an. Sjunger ABBA låtar här hemma som aldrig förr.


Idag är frågan bara vart jag ska sova inatt?!

Det är liksom en manlig varelse som tar upp alldelles för mycket plats just nu! Men jag gillar't


Manikyristutbildning?

Som det kanske märks älskar jag hålla på med naglar och jag vill hela tiden lära mig nya saker. Är så otroligt sugen på att gå en manikyristutbildning och jobba lite med det vid sidan av. Utbildningen kostar runt 8000 och har isåfall tänkt att gå den nästa höst eller när jag är klar med skolan. Har funderat på detta ett tag och jag blev än mer taggad när tjejen sa till mig att jag faktiskt kan tjäna pengar på det, att jag faktiskt är duktig. Men så är ju alltid frågan, kommer jag ha en kundkrets? Men samtidigt ska man göra saker man brinner för när man är ung. Ja detta tåls att fundera på det märker jag ju.


Underbara fredag

Vaknade upp bredvid mitt underbara sovsällskap. En hårig man vid namn Sivert. Nu blir det till att hoppa in i duschen och sedan gå hem till Jennifer. Ska vara där om en timme så dags för mig att rappa på nu med andra ord.


Jag älskar er!


Hittade pojkarna tätt ihop i soffan och självklart var inte kameran laddad, och den korta stund det tog att ladda upp den för att kunna ta en bild så hade de flyttat sig lite så den bild jag ville visa får ni tyvärr inte se. De låg tätt tätt tätt ihop med huvudena, men detta är minst lika mysigt. Snart haft de hos mig i två år, två år av lycka!


Opi


Fick hem tre gruvligt snygga lack från OPI idag. Det till vänster är det jag har lackat med och ja det är riktigt snygg färg faktiskt :)

Mycket roligt nu

Den kommande veckan är det mycket roliga saker som händer. Träffa Jennifer, fredagsmys med Louise, lördagsmys med Amanda, min första funkisdag, hårmodell, klippa och färga håret, fylla år, middag på butlers och även fira catrin. Hur bra låter inte detta på en skala? :)


Hårmodell

På måndag är det lilla Mallan som åker ner till gbg och agerar hårmodell. Annsofie behövde en med långt hår och ja mitt hår är ju inte direkt kort om en så säger. Så hon ska göra en håruppsättning på mig. KUL. Jag som älskar när folk grejar med mitt hår. Så detta ser jag verkligen fram emot..

Bosse <3

Av hans vakna timmar är han jobbig och trotsig kanske 2/3 av den tiden, men det gör inget för kvällarna är alltid våra med mys i soffan och han är det bästa muggbordet jag vet.. På kvällarna behöver jag aldrig säga Bosse för helvete eller Bosse för faaan, kvällarna är av nån anledning lugna i vår lilla knasiga familj!


Jag är kär!

Sprang på den idag, har bara sett bilder innan men idag såg jag den inne på Cervera och ja den är sjukt vacker


idiotjävel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Den här äckliga jävla tjejen skulle jag vilja strypa långsamt, jävligt långsamt. Hur fan har man hjärta att slänga ner små hundvalpar i en flod?! Vet inte orsaken till det hela, men är det för att de inte kan hitta nya ägare finns det andra sätt och andra ställen man kan lämna de små vid. Men 5 av 6 valpar överlevde då en tant hittade de i floden. Heja den tanten säger jag bara. Har tydligen gjorts sidor på facebook för att hitta tjejen som har gjort detta och jag hoppas fan i mig att hon får sitt straff.. Är många fula ord som cirkulerar i mitt huvud, men de får stanna där för jag lovar, jag skulle chocka er alla. Jag kan vara jävligt grov i munnen..


Idol 2010


Mys i soffan framför Idol, kan man få bättre sällskap? Mina små gossar ger mig så otroligt mycket glädje så ni anar inte!

SJUKT TRÖTT!

Hemma igen efter en lång med rolig dag. Började med en föreläsning som faktiskt var väldigt bra med en grymt bra föreläsare. Efter det gjorde vi klart vår seminarieuppgift och sen det roligaste av allt - KÖREN! Idag var första körövningen för iår och som jag har längtat. Redan den 25:e har vi vårt första uppträdande. Spännande spännande och många nya är vi. KUL!

Högskolekören - Högskolan Väst

Bör även lägga till att en tjej i kören gav mig beröm för mina naglar idag. Hon tyckte jag skulle sätta upp lappar på skolan om att jag håller på för jag kan tjäna pengar på det. DEN NI! ;)


Trötta familjen

Imorses vaknade jag upp bredvid en väldigt stilig karl med ett otroligt manligt namn. Nämligen Sivert! Helt raklång ligger han, tur jag har en 1.20 säng, annars hade inte jag fått plats. Nu ligger han i hallen och sover och Bosse använder mig som kudde (som vanligt). Han har även tungan ute precis som hans mor hade när hon var barn ;) Så nu ska vi snart sova och hör och häpna. När jag väl somnar på kvällarna SÅ SOVER JAG! Tidigare sov jag tre timmar typ sen vaknade jag, men herregud de senaste nätterna har det varit runt 5-6 timmar innan Sivert vill ha frukost.. Fattar ni?! Aja, kan ändras snabbt men just nu är jag glad :D


WHAT?!!

Var inne och kollade nagellack precis på Tradera och Isadora GraffittiNails är uppe 145 kr plus frakt på 25 spänn?! fattar ni 145 kr!!!!!!!!!!!!! I butik kostar det 69kr. Nog för att det är slutsålt på många ställen, men 170 spänn med frakten är väl ändå att ta i?!

Själv har jag BlackTag och YellowCrew, men känner jag mig rätt lär det bli fler. Men dock köper jag mina i butik för normala 69kr. Mig lurar man inte!


Äntligen!

Allt är som vanligt igen. Bosse i knät och Sivert ligger precis bredvid, eller som nu precis bakom och sover. Igår kväll var deras vanliga tokigheter och de lekte mer än vad dem har gjort på en vecka. Alla är nöjda med att vår lilla familj bara är vår igen :)


Bosse i knät och Sivert bredvid


Var du inte ute i helgen?

Alltid samma fråga från folk: Va var du inte ute i helgen? Kan någon förklara för mig vad det är som är så jäkla roligt med att vara ute varenda jäkla helg?! Kan man inte umgås med folk förutom på krogen? O hur roligt är det egentligen på en skala att vara bakis varje lördag och söndag? Nej jag har helt enkelt aldrig fattat tjusningen med det hela. Nog fan att jag tycker det är roligt att gå ut nån gång då och då, men det räcker för mig. Varför slänga ut pengar på en kväll då det var förfesten som var rolig? När man väl kommer till krogen är det ju samma skit, samma musik, alltid folk som bråkar! Nej, mysiga lugna hemmakväll där har vi mer min melodi!


Receptionist på Friskis

Japp då har jag gjort min första kväll i receptionen. Blir lite ställd när det kommer ett gäng engelsktalande som ska fixa medlemskort och få fram vad vi har för erbjudande ock grejer, men vi löste det tillsammans så det gjordes nya kort på löpande band kan man säga ;) Tiden gick iaf sjukt fort och längtar tills nästa gång det är dags att stå där. 16:e närmare bestämt, så då är det bara att komma till friskis :)


det lönar sig

Idag insåg jag att det lönar sig att vara kattvakt. Mamma och Jenny kom hem från Spanien tidigare idag med presenter ;) Så nu är jag 4 nagellack, 6 burkar med dekorationsglitter, 1 rundel med dekorationshjärtan, 1 påse med dekorationsblommor och ett ark med 3Dstickers rikare. Detta gillar vi! Fick även två likörer varav en är hur söt som helst. Komönstrad flaska med två tillhörande shotglas. Självklart komönstrade ;) Så det tackar vi för


hund vs. katt

Kom på att jag har en liknande bild på mig och Max

Nog för att jag älskar Alva, men Max plats kommer hon aldrig kunna ta! <3


Helmer

Tillslut kommer jag behöva köpa något att förvara mina nagellack i och det lutar åt en Helmer från IKEA som många i nagellacksvärlden använder sig av. Enkel och diskret!

HELMER Lådhurts på hjul vit Bredd: 28 cm Djup: 43 cm Höjd: 69 cm


????

Alva hatar Bosse, Bosse hatar Alva. Alvina hatar Sivert, Sivert hatar Alvina. Ungefär så är läget här hemma just nu. Hur fan orkar de hålla på? I förmiddags blev det storbråk mellan Sivert&Alvina. Varför? Båda skulle ligga uppe på byrån. Aja, det är tur att de är söta iaf, det kommer de långt på..


Agdakonto

Idag satte jag över mina första tusenlappar på mitt Agdakonto. Visserligen bara 2000, men det är en liten början. Bara sisådär 15000 kvar, men två år går faktiskt fort och förhoppningsvis är det då jag ska börja kolla efter valp beroende på hur min arbets och boendesituation ser ut just då.


Tänk, om bara ett par år flyttar en sån här liten parvel hem till mig, Sivert&Bosse! KÄRLEK!


kanondag

Idag har det varit en toppendag kan man säga. Skola fram till 12 och sen fika med Amandöw. O det gillar vi alltid och ja lite nya lack det gör vilken dag som helst bra. Sen bar det av hem till UK som alltid på torsdagar och självklart blev det ett besök hemma hos Max. Kommer hem och det har knappt varit några bråk. De har t.o.m jagat flugor tillsammans. Jag upprepar TILLSAMMANS! Utan gnäll och slagsmål!


Woopsie

Utökade min samling med lack förut och passade på att räkna dem. Kändes som att det bara häromdagen var 70, men icke, 78 var det helt plötsligt. Aja, men det gillar vi. Blev iaf tre lack från Isadora varav ett gult graffitilack. Gillar egentligen inte Isadora då deras borstar är alldeles för breda, men oj vad snygga färger de har. Hade även fått hem ett lack från Essie, vi gillar't...






Fick hem dessa häromdan, heja tradera!


tunga ben

Var otroligt tunga ben idag på träningen. Måndagens brädpass och gårdagens aerobic satte sig verkligen där de skulle så det var tur att det bara var ett baspass idag utan en massa hopp och grejer. För det hade jag inte orkat med. Imorgon är det en träningsfridag så kör vi på fredag igen. Medel är det som står på schemat då.

Fick även mitt receptionsschema idag, kommer stå 8 pass under hösten. KUL! :) Längtar verkligen!


Yoggi Yangster


Detta är den godaste yoghurten jag vet. Yoggi Yangster Päron/Banan. Den är lite tjockare och eftersom den är till barn har den inga bitar. PROVA! gudomligt god!


Äntligen

Jag är tillbaka nu, Mallan med det äkta leendet är här igen och det är på tiden. Allt som var förra hösten med sjukdomar i familjen, hålla koll på skola och jobb och min farfars bortgång i januari har inte varit enkelt och jag har inte varit så glad som jag har visat utåt. Jag har varit raka motsatsen, men jag ler igen av egen vilja och jag tycker saker är roliga igen. Jag är tillbaka helt enkelt och jag har saknat mitt gamla jag måste jag säga.


Såhär känner jag mig nuförtiden och folk har under det senaste året frågat mig vad som har hänt med mitt glada ansikte. Men ja, man kan väl säga att jag är tillbaka!


kattpsykolog

Nog för att jag älskar alla mina katter, eller ja mina och jennys, men jävlar vilken liten bitterf***a Alva är. Det fick hennes kära mor reda på förut och hon tror mig nog inte rikigt. Kattpsykolog nästa för hon hatar verkligen Sivert&Bosse och de gör verkligen ingenting. Sivert backar och går ifrån såfort hon börjar morra och ha sig men Bosse kan hon inte sätta sig på för han slår tillbaka och då jävlar blir det liv i luckan. Men så fort Alva slår Bosse kommer Sivert till undsättning och då har bruttan ingenting att komma med längre. Siverts glidtacklingar går inte av för hackor. Alvina går bara runt och är, hon lägger sig inte i så mycket längre.. Vilket liv jag lever, men jag gillar't


Nära nu!

Var på friskis förut och skrev på lite kontrakt, fixade receptionskläder, fick nyckel och fick mitt kort utökat till ett maxikort. Nu är det nära och jag ser verkligen fram emot detta. 12 september är det kickoff för funkisar och den ska jag absolut vara med på. Bra tillfälle att lära känna lite nytt folk! Mycket roligt nu! :)


RSS 2.0